haigoeo Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Επειδή είμαι λίγο αρχάριος, χρειάζεται το κινητό να είναι root ή να έχει ξεκλειδωτο bootloader, ή απλά την κατεβάζουμε στο κινητό και την επιλέγουμε στη συνέχεια στην ενημέρωση συστήματος; Ευχαριστώ. Όχι δεν χρειάζεται τίποτα, απλά την κατεβάζεις και την επιλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Κατεβάζοντας την κουρτίνα κάτω δεξιά που λέει περισσότερα.. Στη miui 10 ψάχνω πως αλλάζεις διάταξη στους διακοπτες Στην μπάρα ειδοποιησεων στο τελευταίο εικονίδιο δίπλα λέει περισσότερα. Εκεί αλλάζεις την σειρά. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Μπορείτε πλέον να βάλετε περισσότερους διακόπτες από πριν, εγώ έχω 18. Όταν κατεβάζετε την κουρτίνα και έχετε βάλει περισσότερους από 12 διακόπτες, τότε εμφανίζεται και δεύτερο παράθυρο αν σύρετε το δάχτυλο προς τα αριστερά όπως κοιτάζετε την οθόνη. Πολύ καλή προσθήκη όπως τα νέα Samsung , stock Android και κάποια άλλα κινητά με ωραιότερο όμως, κατά την άποψη μου, αισθητικό αποτέλεσμα στην miui 10. Edited September 15, 2018 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Εφόσον έχεις. Μι account μπες στο mi cloud από το pc και κοίτα αν δίνει στίγμα που είναι και μπορείς να το κλειδώσεις κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=454905 Redmi n3 pro Καλήμερα. Δυστυχώς το κινητό δε βρέθηκε. Μπήκα και στο mi account αλλά δεν κατάφερα να το εντοπίσω.. Αν αγοράσω ξανά το ίδιο κινητό υπάρχει η δυνατότητα επανάκτησης των δεδομένων των εφαρμογων μέσω του mi λογαριασμού μου; γιατί από τον υπολογιστή είδα μόνο μηνύματα και φώτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Σε ένα βιντεακι είδα ότι βάλανε καινούργιους ήχους κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλήμερα. Δυστυχώς το κινητό δε βρέθηκε. Μπήκα και στο mi account αλλά δεν κατάφερα να το εντοπίσω.. Αν αγοράσω ξανά το ίδιο κινητό υπάρχει η δυνατότητα επανάκτησης των δεδομένων των εφαρμογων μέσω του mi λογαριασμού μου; γιατί από τον υπολογιστή είδα μόνο μηνύματα και φώτος. Ναι, εφόσον είχες ενεργοποιημενο το συγχρονισμό στο Mi Account, θα κατέβουν όλα. Redmi Note 5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλησπερα, εβαλα και εγω χερατα τη 10. Δεν βλεπω το face unlock ομως πουθενα. Εσεις το εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλησπερα, εβαλα και εγω χερατα τη 10. Δεν βλεπω το face unlock ομως πουθενα. Εσεις το εχετε? Πρέπει να αλλάξεις region..πχ Ινδία.στην Ελλάδα δεν βγαίνει όπως και σε πολλές άλλες χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλημέρα την πέρασα και εγώ χειροκίνητα σήμερα και αυτό που παρατήρησα σαν πρώτη ματιά ήταν η Ram που από 1,4GB που είχα ελεύθερα πριν, τώρα έχω 2,2GB ελεύθερα όπως όταν το είχα αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 καλήμερα αν αλλάξεις περιοχή και βάλεις ινδια και σου έρθει αναβάθμισή είναι ιδια με Ελλάδα??? δεν αλλάζει κάτι? περνάω ξαναβάζω Ελλάδα και τέλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 http://bigota.d.miui.com/V10.0.1.0.OEIMIFH/miui-blockota-whyred_global-V9.6.4.0.OEIMIFD-V10.0.1.0.OEIMIFH-1149ec4b03-8.1.zipΜε αυτήν πάμε από 9.6.4 στην 10 μέσα από την ενημέρωση συστήματος; Είναι σαν να την περνάμε ota; Δηλαδή δεν χάνεται κάτι, ανοίγει και ειναι όπως πριν. Σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Για να μην κάνω καμιά πατάτα την ρομ όταν κατέβει είναι σε μορφή zip μετά κάνουμε αποσυμπίεση αρχείων στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης;όταν γίνει αυτό ποια επιλογή πατάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Για να μην κάνω καμιά πατάτα την ρομ όταν κατέβει είναι σε μορφή zip μετά κάνουμε αποσυμπίεση αρχείων στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης;όταν γίνει αυτό ποια επιλογή πατάμε;Λογικά δεν χρειάζεται αποσυμπίεση. Μέσα από την ενημέρωση συστήματος βρίσκουμε το zip και το περνάμε. ΑΛΛΑ περιμένουμε απάντηση από κάποιον έμπειρο χρήστη xiaomi για να μας δώσει τα φώτα του... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neto80 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Για να μην κάνω καμιά πατάτα την ρομ όταν κατέβει είναι σε μορφή zip μετά κάνουμε αποσυμπίεση αρχείων στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης;όταν γίνει αυτό ποια επιλογή πατάμε; Με πρόλαβε ο φίλος και εγώ την κατέβασα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... Αν κάποιος δεν βαριέται ας μας εξηγήσει ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Εγώ κατέβασα και έβαλα μέσα από το τηλέφωνο την OTA χωρίς πρόβλημα, ήμουν με 9.6.4, οποίος είναι στην 9.6.4 κάνει την αναβάθμιση με ασφάλεια, ήδη από τις πρώτες ώρες δείχνει ανώτερη από miui 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Παιδιά όπως ειναι σε zip Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Με πρόλαβε ο φίλος και εγώ την κατέβασα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... Αν κάποιος δεν βαριέται ας μας εξηγήσει ευχαριστώτελικά την πέρασα μέσα από τον updater,πάνε ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλ-ενημερωαη συστήματος,μετά πάτα πάνω στις τρεις τελιτσες δεξιά και τσεκαρε το επιλογή πακέτου ενημέρωσης,τσεκαρε τον εσωτ,.χώρο αποθήκευσης βρες την ρομ που κατέβασες τσεκαρε την ,πάτα οκ και τέλος,θα γίνει η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 μετά την αναβάθμιση χειροκίνητα που λέτε θα έρχονται οτα όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 τελικά την πέρασα μέσα από τον updater,πάνε ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλ-ενημερωαη συστήματος,μετά πάτα πάνω στις τρεις τελιτσες δεξιά και τσεκαρε το επιλογή πακέτου ενημέρωσης,τσεκαρε τον εσωτ,.χώρο αποθήκευσης βρες την ρομ που κατέβασες τσεκαρε την ,πάτα οκ και τέλος,θα γίνει η αναβάθμισηΑπό 9.6.4 περνώντας αυτήν που έχει δώσει ο φίλος παραπάνω δεν χάνεται τίποτα. Σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Από 9.6.4 περνώντας αυτήν που έχει δώσει ο φίλος παραπάνω δεν χάνεται τίποτα. Σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤίποτα απολύτως ,όπως ήταν μένει ρυθμίσεις εφαρμογές τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 μετά την αναβάθμιση χειροκίνητα που λέτε θα έρχονται οτα όμως? ερχονται,πω πω άγχος Το ίδιο πράγμα ειναι Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 ευχαριστώ και σορρυ για το πρήξιμο χαχαχαχα όντως πολύ ανχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) ευχαριστώ και σορρυ για το πρήξιμο χαχαχαχα όντως πολύ ανχος Και που να φλασαρεις καμία gsi custom rom!!!! Εκεί να δεις άγχος..... Τελος πάντων Αλλουνου παπά ευαγγέλιο... Σε στοκ είναι θεού χαρά με τον updater Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited September 16, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Άντε επιτέλους μεγάλωσε πάνω το περιθωριο και βλεπουμε επιτελους καθαρα και την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Με αυτήν πάμε από 9.6.4 στην 10 μέσα από την ενημέρωση συστήματος; Είναι σαν να την περνάμε ota; Δηλαδή δεν χάνεται κάτι, ανοίγει και ειναι όπως πριν. Σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς όπως τα ειπες, είναι σαν να την περνούσες ΟΤΑ! Προχώρα άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpat_7 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλημέρα παιδια. 2 ερωτήσεις εχω να κανω! 1ον απο που κατεβαζουμε την καινουρια ρομ και να την φορτωσουμε από το update της συσκευης? Η συσκευή μου ειναι χωρις root, αγορασμενη απο καταστημα με την global rom. 2ον γιατι όταν τραβαω βιντεο και το βαζω story στο insta, φαίνεται να κολλαει λιγο, ενω κανονικά ειναι μια χαρα? Αυτα ηθελα να ρωτησω και ευχαριστώ σε οποιους απαντησετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts