Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τίποτα δεν σβήνεται, σαν ΟΤΑ μπήκε....

Redmi Note 5 via Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Τελικά δεν άντεξα, την κατέβασα χειροκίνητα και μόλις την πέρασα στο δικό μου....

Τώρα τη δοκιμάζω....

Εντυπωσεις??

Έβαλα Ινδία και έκανα επανεκκίνηση. Μετά έκανα αναζήτηση ενημέρωσης,δεν βρήκε τίποτα, το άφησα έτσι και με μετά μου έβγαλε ειδοποίηση για 10. Το παράξενο ήταν ότι πάτησα στην ειδοποίηση άρχισε να κάνει λήψη και από πάνω έγραφε ότι δεν υπάρχει ενημέρωση. Αλλά την έκανα κανονικά

Δεν δούλεψε το κόλπο σε μένα

Ωραία γραφικά, γρήγορη... Ακόμα τη δοκιμάζω.... Με ενδιαφέρει η αυτονομία και τα κολλήματα, πού ήταν μέτρια - ενοχλητικά στην προηγούμενη 9αρα....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Τίποτα δεν σβήνεται, σαν ΟΤΑ μπήκε....

Την έβαλα και εγώ, έχει διαφορές στα animation και στην ταχύτητα. Καλά δεν βαλαν κανένα θέμα στην 10;

Λογικά θα μπορέσει να τραβήξει και βίντεο σε περισσότερα frame. Εδώ τραβάει 4Κ video στο open camera πολύ καλά και με σταθεροποίηση που δεν το έχουν τα άλλα μοντέλα στο 4Κ. αυτό ούτως ή άλλως διαπιστώνεται μόλις πάμε στις λεπτομέρειες του βίντεο στο open camera Αν μπορεί να τραβήξει 60 frame. Ο επεξεργαστής πάντως λογικά θα το υποστηρίζει.

Εν τω μεταξύ, αφαίρεσαν τη δυνατότητα εμφάνισης του ονόματος παροχου στη γραμμή κατάστασης... Μόνο στην οθόνη κλειδώματος φαίνεται...

Εκτός κ αν κάνω εγώ κάτι λάθος....

Παιδιά που θα βρω την 9.5.13 fastboot ROM?

Εδώ έχει μόνο τις τελευταίες: http://en.miui.com/a-234.html

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Καμία βοήθεια?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Τι μπορεί να παίζει;

Κρυφτό...:lol:

Θα έρθει ρε παιδιά. Τί άγχος σας έφαγε. Μια μέρα πάνω δύο μέρες κάτω...τί σημασία έχει; :cool:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Κρυφτό...:lol:

Θα έρθει ρε παιδιά. Τί άγχος σας έφαγε. Μια μέρα πάνω δύο μέρες κάτω...τί σημασία έχει; :cool:

Χεχε καλό... Αλλά μου κάνει εντύπωση γιαυτό ρωτάω.

My Name Is George V.

Ποιος ΕΝΦΙΑ εδώ δεν έρχεται το 10!!!

Ερώτηση έβαλε κάτι φωτογραφίες σε κρυφό άλμπουμ και όταν πήγα να τις επαναφέρω ήταν κατεστραμμένες...τι παίζει;

Πωπω τι άγχος και αυτό

Δεν βλέπω να κάνετε έτσι και για τον ΕΝΦΙΑ

:lol::lol::lol:

Μακάρι να είχα ενφια... Ούτε έναν ενφια δεν έχω.

My Name Is George V.

Βάλτε την μέσα από τον updater από το λινκ που υπάρχει λίγα ποστ πιο πριν.

Σαν απόδοση όλα καλά μέχρι τώρα, αρκετά smooth. Μου αρέσουν οι νέες ειδοποιήσεις αλλά κάτι με χαλάει στις νέες γραμματοσειρες, τις μεγάλωσαν; Ειδικά πάνω δεξιά το ποσοστό μπαταρίας σήμα κλπ είναι λίγο περίεργα.

Σαν απόδοση όλα καλά μέχρι τώρα, αρκετά smooth. Μου αρέσουν οι νέες ειδοποιήσεις αλλά κάτι με χαλάει στις νέες γραμματοσειρες, τις μεγάλωσαν; Ειδικά πάνω δεξιά το ποσοστό μπαταρίας σήμα κλπ είναι λίγο περίεργα.

10 beta επρεπε να περασουν για φτιαχτει η γραμματοσειρα στις ειδοποιήσεις .... άστο καλα είναι ετσι :))

Δεν υπάρχει κατι

10 beta επρεπε να περασουν για φτιαχτει η γραμματοσειρα στις ειδοποιήσεις .... άστο καλα είναι ετσι :))

Σοβαρά; Ας τα άφηναν όπως στο 9 μια χαρά ήταν!

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger