karlosamos Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημέρα. Είπα να δοκιμάσω την open camera μήπως δω βελτίωση στις φωτό. Μια ερώτηση. Υπάρχει ρύθμιση για να τραβάω φωτό σε 16:9 γιατί στην custom ρύθμιση η φωτό δεν πιάνει όλη την οθονη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosgoun Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημέρα. Είπα να δοκιμάσω την open camera μήπως δω βελτίωση στις φωτό. Μια ερώτηση. Υπάρχει ρύθμιση για να τραβάω φωτό σε 16:9 γιατί στην custom ρύθμιση η φωτό δεν πιάνει όλη την οθονη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η custom ρύθμιση τραβάει φώτο κανονικά στα 16:9 . Απλά η οθόνη έχει αναλογία 18:9 γι'αυτο έχει κενά στις άκρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Από μπαταρία στο καινούργιο update πως τα πάτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vor4 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Ενδιαφέρομαι για αγορά και έχω τις εξής ερωτήσεις: 1. Υπάρχει ουσιαστικη διαφορά της έκδοσης global (λίγο πιο ακριβη) με την απλή εκδοση? 2. Η Samsung κάμερα είναι ικανοποιητική? 3. Το λογισμικό επιτρέπει απροβληματιστη χρήση ώστε να μη χρειάζεται επέμβαση? 4. Η micro USB υστερεί σε σχέση με την type-c? 5. Αξίζει να σωθούν 20 ευρώ παραπάνω για note 6 pro? 6. Η μπαταρία αντέχει πάνω από μια μέρα με χαλαρή χρήση? ( Σύνδεση wifi συνέχεια, μισή ώρα κλήσεις, 2 ώρες σερφαρισμα) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 7. Γενικά το τηλέφωνο "τραβάει"? Γρήγορο άνοιγμα σελίδων εφαρμογών, χωρίς κολλήματα, ανταπόκριση πλήκτρων κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Από μπαταρία στο καινούργιο update πως τα πάτε? την πινει σαν νερο εμενα....αστα να πανε !!!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Ενώ στην προτελευταία πήγαινε καλά τώρα η μπαταρία πάει στραφτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Ενώ στην προτελευταία πήγαινε καλά τώρα η μπαταρία πάει στραφτη ΠΕΙΝΑΕΙ και τρωει συνεχεια !...... 2 φορες την ημερα ισως και 3 φορτιση για να αντεξει Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Από μπαταρία στο καινούργιο update πως τα πάτε? Ποιο ειναι το τελευταιο ; Εχει καποιο αριθμό; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 ΠΕΙΝΑΕΙ και τρωει συνεχεια !...... 2 φορες την ημερα ισως και 3 φορτιση για να αντεξειΣοβαρά? 9.5.13 και ξερό ψωμί!!! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Σοβαρά? 9.5.13 και ξερό ψωμί!!! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ε ναι εκει η μπαταρια κρατουσε για χρονια σε συγκριση με το τελευταιο . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 ε ναι εκει η μπαταρια κρατουσε για χρονια σε συγκριση με το τελευταιο . Ποιο ειναι το τελευταιο ; Εχει καποιο αριθμό; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση χρησιμοποιείτε καθόλου τη σουίτα για υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα το απόγευμα μου έκλεψαν στον ηλεκτρικό το Xiaomi Redmi Note -5, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω με την Xiaomi και δίνοντας τον αριθμο ΙΜΕΙ να το απενεργοποιήσει ώστε να είναι πλέον άχρηστο σε όποιον το έχει στην κατοχή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Mi account δεν είχες περασμένο στο κινητό? Κοίτα και αυτό https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D454924&share_tid=454924&share_fid=4676&share_type=t τι ενέργειες θα κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Ποιο ειναι το τελευταιο ; Εχει καποιο αριθμό; 10,0,4,0 αυτο εχω εγω Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Κατέβασε quick pick και τσεκαρε Παράξενο πάντως.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Τζιφός κ με το quick pick. Πηγαίνω στην συλλογή κ πατάω μια φωτό κ έχει ένα θαυμαστικό λέει αδυναμία λήψης κ μου ζητάει να κάνω εναλλαγή χώρου αποθήκευσης και στην κάρτα sd έχω ελεύθερο 14 gb.. Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 10,0,4,0 αυτο εχω εγω 10.0.2.0 εγώ αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 10.0.2.0 εγώ αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση θα κανεις λιγο υπομονη...εξαλλου τα πραγματα ειναι χειροτερα με το νεο :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Mi account δεν είχες περασμένο στο κινητό? Κοίτα και αυτό https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D454924&share_tid=454924&share_fid=4676&share_type=t τι ενέργειες θα κάνεις Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 θα κανεις λιγο υπομονη...εξαλλου τα πραγματα ειναι χειροτερα με το νεο :) Θα ζήσω κι ετσι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kal Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Μετά το τελευταίο update του Android αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις αναδυομενες ειδοποιήσεις του Messenger , πλέον δεν σκάνε τά μηνύματα ούτε ακούγεται ο σχετικός ήχος. Τώρα τρέχω σταθερή Miui Global Σταθερή 10.0.4.0 καί Android 8.1.0 ( OPM 1.171019.011) . Έχω δοκιμάσει τά πάντα στις ρυθμίσεις χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλημέρα. Χθες ενώ μιλούσα, μετά από 1 με ενάμισι λεπτό κόπηκε η γραμμή. Αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές με το ίδιο νούμερο αλλά και με άλλα. Βέβαια μιλούσα με bluetooth και δεν τσέκαρα τι γίνεται χωρίς αυτά, αλλά θέλω να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο. Έχω Miui Global Σταθερή 10.0.4.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Σε τι δίκτυο είσαι; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Στη VODAFONE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλημέρα. Χθες ενώ μιλούσα, μετά από 1 με ενάμισι λεπτό κόπηκε η γραμμή. Αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές με το ίδιο νούμερο αλλά και με άλλα. Βέβαια μιλούσα με bluetooth και δεν τσέκαρα τι γίνεται χωρίς αυτά, αλλά θέλω να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο. Έχω Miui Global Σταθερή 10.0.4.0. εγω μιλαω bluetooth κ μου κανει τα ιδια με την νεα εκδοση...γενικα βλεπω προβληματα μπαταριας και ομιλιας οποτε ισως παω σε αλλο κινητο στις εορτες.... βλεπω η xiaomi δεν βελτιωνει αλλα χαλαει τα σωστα με καθε νεα εκδοση ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts