Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ξέρω, τι να πω. Κοιτάω και στις ρυθμίσεις της συσκευής εκεί που λέει για το bluethooth και δεν βρίσκω κάτι. Τέλος πάντων μικρό το κακό, θα το αφήσω έτσι.....
Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

δεν ξέρω, τι να πω. Κοιτάω και στις ρυθμίσεις της συσκευής εκεί που λέει για το bluethooth και δεν βρίσκω κάτι. Τέλος πάντων μικρό το κακό, θα το αφήσω έτσι.....

Πριν το Jabra κι εγώ Plantronics είχα.

Πρώτη φορά πήρα Jabra κι απ' ότι βλέπω είναι καλύτερο από το Plantronics.

Φιλικά.Γιώργος.

Οι ρυθμίσεις έγιναν αλλά δεν φαίνεται να λειτουργει.d5245d704f736fcea179cbc2846f1130.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

40b48fc5f84d705c4bfeb8d4dce230aa.jpg

Πώς κατάφερες να ενεργοποιήσεις το Wi-Fi calling; Και ας μη δουλεύει.

Ρε παιδιά...

τι στον λούτσο, είναι το Volte...για εμάς που δεν έχουμε χαμπάρι; ;)

https://www.4g.co.uk/what-is-volte/

https://en.wikipedia.org/wiki/Voice_over_LTE

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ειχα ρωτησει πωε εχουμε ηχο στις ειδοποιησεις αλλα λογω volte προσπεραστηκε.....

Μπορει να με κατατοπισει καποιοςαν μπορω να εχω ηχο...???

android or ios or wm......who cares.....???

Mάλιστα!!! Άμεση απάντηση φίλος...με κατατόπισες!!!

Και δηλαδή, είναι τόσο σημαντικό;

Είναι τόσο πολύ καλύτερες οι κλήσεις και γενικότερα το σήμα;

Mάλιστα!!! Άμεση απάντηση φίλος...με κατατόπισες!!!

Και δηλαδή, είναι τόσο σημαντικό;

Είναι τόσο πολύ καλύτερες οι κλήσεις και γενικότερα το σήμα;

Για εμενα προσωπικα οχι,δεν βλέπω σοβαρες διαφορες.

Για εμενα προσωπικα οχι,δεν βλέπω σοβαρες διαφορες.
Εάν και ο συνομιλητής μας έχει ενεργοποιημένο το VoLTE τότε ναι, έχει διαφορά. Επίσης με το VoLTE διατηρείται το 4g ταυτόχρονα με την ομιλία, κάτι που πολλές φορές για εμένα είναι χρήσιμο.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Πώς κατάφερες να ενεργοποιήσεις το Wi-Fi calling; Και ας μη δουλεύει.
Θέλει root η συσκευή και αν το κάνεις με Magisk περνάς ένα module που λέγεται VoEnabler, η μπορείς να περάσεις τις ρυθμίσεις χειροκίνητα στο build.prop.

Φυσικά αυτές οι ρυθμίσεις ενεργοποιούν στην ουσία μόνο τους διακόπτες, γιατί με ψάξιμο από ότι κατάλαβα χρειάζονται και άλλα αρχεία στο τηλέφωνο για να δουλέψει το VoWiFi.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

ειχα ρωτησει πωε εχουμε ηχο στις ειδοποιησεις αλλα λογω volte προσπεραστηκε.....

Μπορει να με κατατοπισει καποιοςαν μπορω να εχω ηχο...???

Δεν έχεις καθόλου ήχο?

Πρέπει να πας στα permission της κάθε εφαρμογής και στα other επίσης και να τα ανοίξεις

Δεν έχεις καθόλου ήχο?

Πρέπει να πας στα permission της κάθε εφαρμογής και στα other επίσης και να τα ανοίξεις

Δεν έχω όταν έρχονται ειδοποίηση από φασαμπουκι,και email, η μύνημα....μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως πάω εκεί...?

Edited by tarirs

Δεν έχω όταν έρχονται ειδοποίηση από φασαμπουκι,και email, η μύνημα....μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως πάω εκεί...?

Είμαι με custom rom,και δεν θυμάμαι πως....ας πει κάποιος άλλος που ειναι σε miui

Είμαι με custom rom,και δεν θυμάμαι πως....ας πει κάποιος άλλος που ειναι σε miui

Ok.....:rolleyes:

Με ποια rom παίζεις μπάλα τώρα?

Εεεε....σε pie ....havoc φυσικά για τα γούστα μου,περιμένω aosip pie official

Και βλέποντας και κάνοντας

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ok.....:rolleyes:

Σε Nova πατάς παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και πας app info και εκεί τα βλέπεις...δεν θυμάμαι αν γίνεται στον αχρηστοαχρηστο στοκ miui launcher :p

Εάν και ο συνομιλητής μας έχει ενεργοποιημένο το VoLTE τότε ναι, έχει διαφορά. Επίσης με το VoLTE διατηρείται το 4g ταυτόχρονα με την ομιλία, κάτι που πολλές φορές για εμένα είναι χρήσιμο.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Δεν ξερω εαν ο συνομιλητής μου έχει ενεργοποιημένο το VoLTE.:)

Κλείσε τις ειδοποιήσεις του ημερολογίου από τις ρυθμίσεις.

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κατάλαβα καλά, τότε πήγαινε στο ημερολόγιο του κινητού, κάνε κλίκ πάνω στον μήνα και πανω δεξια θα σου βγαλει το γρανάζι για τις ρυθμίσεις. Μπες λογαριασμοί και αποεπίλεξε το ημερολογιο που δεν θες να δειχνει η εφαρμογη.

Ευχαριστώ πολύ!

Αυτό που το "λιώνετε" (για να το γράψω ευγενικά) σελίδες επί σελίδων, για το VoLte, πραγματικά.... Κι όχι μόνο εδώ... Από τη στιγμή που βγήκε το Pocophone, μόνο με αυτό ασχολείστε... Φαντάζομαι και σε συσκευές άλλων εταιρειών, πολύ πιο ακριβές, είναι dealbreaker για σας... Αν δε χτυπήσει το fb notification κατά την κλήση, θα υπάρξει θέμα φαντάζομαι... :rolleyes:

Settings -> Notifications & status bar -> App Notifications.

Εκεί διαλέγεις το κάθε app και ενεργοποιείς τον τρόπο που θέλεις να σε ειδοποιεί.

Αν ακόμα έχεις θέμα, ξαναστείλε.

Huawei Nova 5T

Αυτό που το "λιώνετε" (για να το γράψω ευγενικά) σελίδες επί σελίδων, για το VoLte, πραγματικά.... Κι όχι μόνο εδώ... Από τη στιγμή που βγήκε το Pocophone, μόνο με αυτό ασχολείστε... Φαντάζομαι και σε συσκευές άλλων εταιρειών, πολύ πιο ακριβές, είναι dealbreaker για σας... Αν δε χτυπήσει το fb notification κατά την κλήση, θα υπάρξει θέμα φαντάζομαι... :rolleyes:

Settings -> Notifications & status bar -> App Notifications.

Εκεί διαλέγεις το κάθε app και ενεργοποιείς τον τρόπο που θέλεις να σε ειδοποιεί.

Αν ακόμα έχεις θέμα, ξαναστείλε.

Ευχαριστώ πολύ...τώρα είμαστε εντάξει....δεν το είχα ενεργοποιήσει....ως συνήθως ενεργοποιητε αυτόματα....

Και εγώ σε havoc pie είμαι και περιμένω aosip official pie να βγει.. πως το βλέπεις έχει να δώσει σημεία ζωής ο dev από την 04.10.18 για την aosip.

Εεεε....σε pie ....havoc φυσικά για τα γούστα μου,περιμένω aosip pie official

Και βλέποντας και κάνοντας

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε Nova πατάς παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και πας app info και εκεί τα βλέπεις...δεν θυμάμαι αν γίνεται στον αχρηστοαχρηστο στοκ miui launcher :p

Από χθες θα έλεγα εγώ https://github.com/AOSiP-Devices/vendor_xiaomi_whyred
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger