kostast1 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Να το κάνω απευθείας από το official ota στην ειδοποίηση του κινητού πατώντας απλά αναβαθμιση λογισμικου? Χρειάζεται μετά να κάνω factory reset να γίνει clean install? Οχι κατευθειαν καντο,μην χασεις και τα προγραμματα που εχεις ηδη περασμενα. Εαν παλι δεν σε νοιαζει αυτο,κανεις μετα ενα fr και εισαι ετοιμος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisnapoli Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Να σαι καλά αδερφέ ευχαριστώ καλή συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 παιδια υπαρχει κανενα θεμα που να μεγαλωνει λιγο τα ψιλα γραμματα πανω στην γραμμη ενδειξεων ποσοστου μπαταριας wifi αλπ; στο rn4 ειχα βαλει ενα και ειχε γινει η δουλεια μου στο rn5 οσα και να δοκιμασα δεν γινεται τιποτα ειμαι με miui 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Αν μεγαλώσεις την γραμματοσειρά από τις ρυθμίσεις, δεν αλλάζει κι αυτό ; Redmi Note 5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 οχι δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Στην προσβασιμότητα έχει μια επιλογή που λέει μέγεθος οθονης. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Στην προσβασιμότητα έχει μια επιλογή που λέει μέγεθος οθονης. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk ναι οντως μεγεθος προβολης λεγεται το εβαλα στο μεγαλο και ειναι οκ τωρα κατεβασα και την γραμματοσειρρα στο medium απο το large που την ειχα γιατι τα εδειχνε πολυ μεγαλα και ειναι οκ τωρα σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisschumi Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Αυτό που θες δεν γίνεται, χρειάζεται να δουλεύει το Google smartlock και μάντεψε, δε δουλεύει στο MiUI. Δουλεύει μια χαρά σε ROM που είναι βασισμένη σε απλό Android. Το φανταστηκα Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Το έκανα και γω αυτό με το μέγεθος προβολής αλλά κάνει τα εικονίδια τεραστια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 άρα αγγλικά πως λέγεται και δεν το βλέπω; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλημέρα να ρωτήσω σχετικά με τη μπαταρία. Με MIUI 10 είμαι στο 20% της μπαταρίας με 22 ώρες και 20 λεπτά χρήσης από την τελευταία φόρτιση, με 4 ώρες και 25 λεπτά οθόνη και οι περισσότερες ώρες οθόνης με gaming (μπορεί και 4 ώρες), με 1 ώρα online ραδιόφωνο, με 1 ώρα μουσική mp3, πολύ λίγο viber και κλήσεις. Αυτή είναι η συνήθης καθημερινή χρήση που κάνω. Πάντα ανοιχτά wi-fi και data. Όταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο έβγαζα κοντά στις 7 ώρες οθόνη τώρα έχει πέσει πολύ με την ίδια χρήση. Είναι λογική αυτή η διαφορά πως το βλέπετε εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) Περί Anti o λόγος. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι μάγκες της mi-globe.com αφαιρούν το Anti πριν δώσουν τις rom και ήθελα να το επιβεβαιώσω. Fastboot reboot λοιπόν και έλεγχος Anti. Και να η ευχάριστη έκπληξη. Έχω 8.10.11 και Anti 3!!!!! Μπράβο στα παιδιά. https://ibb.co/dFHU30 https://ibb.co/fODQbL Edited October 16, 2018 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooface Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω τον ήχο του ραδιοφώνου καθώς και να παίζει rds; Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Περί Anti o λόγος. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι μάγκες της mi-globe.com αφαιρούν το Anti πριν δώσουν τις rom και ήθελα να το επιβεβαιώσω. Fastboot reboot λοιπόν και έλεγχος Anti. Και να η ευχάριστη έκπληξη. Έχω 8.10.11 και Anti 3!!!!! Μπράβο στα παιδιά. https://ibb.co/dFHU30 https://ibb.co/fODQbLΆρα δεν μπορούμε εμείς με 4 να τις περάσουμε; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Άρα δεν μπορούμε εμείς με 4 να τις περάσουμε; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Χμμμμμμ δεν το ξέρω. Θέλει ψάξιμο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 τόσες custom και σεις ασχολείστε με globe? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 τόσες custom και σεις ασχολείστε με globe? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk H mi-globe.com είναι custom miui. Τι να κάνουμε. Μας έχει βολέψει και δεν την αλλάζουμε. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 H mi-globe.com είναι custom miui. Τι να κάνουμε. Μας έχει βολέψει και δεν την αλλάζουμε. εεεε...τότε τι σχέση έχει το arb σε custom?εγώ σε firmware ξέρω μόνο έχουν κι αυτές τέτοια; Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 εεεε...τότε τι σχέση έχει το arb σε custom?εγώ σε firmware ξέρω μόνο έχουν κι αυτές τέτοια; Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Δεν τα ξέρω αυτά. Οι custom δεν έχουν firmware; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Δεν τα ξέρω αυτά. Οι custom δεν έχουν firmware; όταν λέμε firmware εννοούμε τις επίσημες miui τώρα η συγκεκριμένη δεν ξέρω καθως μόνο aosp περνάω Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) με την εκδοση miui 9 δεν μου ερχονταν καμια ειδοποιηση (εικονιδιο ψηλα στην οθονη και κοκκινη ενδειξη στο εικονιδιο της εφαρμογης) απο το facebook lite. οταν ομως εγινε η αναβαθμιση στο miui 10, τοτε την επομενη στιγμη μου ερχονταν κανονικα οι ειδοποιησεις. δεν ξερω τι συνεβη ομως στην πορεια και παλι ειμαι στο αρχικο σημειο, δεν λαμβανω ειδοποιησεις. μηπως να φταιει που χρησιμοποιησα καποια στιγμη την βελτιστοποιηση και εκκαθαριση απο την εφαρμογη "ασφαλεια"; εννοειται οτι εχω δωσει ολες τις αδειες, αυτοματη εναρξη, επανεγκατασταση εφαρμογης, disable miui optimization κτλ κτλ ειναι καποιος εδω μεσα που χρησιμοποιει την εφαρμογη facebook lite και του ερχονται τα push notifications ; Edited October 16, 2018 by petrost8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Δεν τα ξέρω αυτά. Οι custom δεν έχουν firmware;Οι πιο πολλές custom Rom δεν κάνουν flash firmware αφήνουν αυτό που έχει επίσημα το κινητό. Redmi N3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Καλημέρα στην παρέα....έχω ένα παλιό Νοκια Ν8,του άλλαξα μπαταρία και λειτουργει μια χαρά.Εχω ένα θεματακι τώρα.Στα Σαμσουνγκ που είχα μπορούσα να στείλω με μπλε δόντι τις επαφές στο Νοκια να τις έχω και εκεί για δεύτερο κινητό.Εδω στο Νότε λέει ότι μέχρι 1000 μπορείς να στείλεις(έχω 2700) και δεν με αφήνει από τις επαφές να επιλέξω όσες θέλω.Δεν το βγάζει σαν επιλογή....καμία ιδέα κανείς,αν υπάρχει καμία εφαρμογή να τις στείλω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Κάνε export τις επαφές σε ένα vcf και μετά πέρασε το στο N8. Λογικά θα μπορέσει να γίνει δουλειά έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Οι πιο πολλές custom Rom δεν κάνουν flash firmware αφήνουν αυτό που έχει επίσημα το κινητό. Redmi N3 pro Firmware εννούμε το kernel; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts