anna2 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Την αλλοίωση φωνής στην διάρκεια κλήσης, τα παράσιτα, το έχετε λύσει με κάποιο τρόπο ή να το πετάξω το σακάκι? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαπακι *..γιατί δεν παλευεται Ούτε εγώ έχω τέτοιο θέμα. Από το ακουστικό ακούγονται ή από bluetooth; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Την αλλοίωση φωνής στην διάρκεια κλήσης, τα παράσιτα, το έχετε λύσει με κάποιο τρόπο ή να το πετάξω το σακάκι? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαπακι *..γιατί δεν παλευεται Ο in call sound δεν είναι ότι καλύτερο Με custom φαίνεται να λύνεται το πρόβλημα αλλά και πάλι δεν είναι αυτό θα ήθελα εγώ Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ο in call sound δεν είναι ότι καλύτερο Με custom φαίνεται να λύνεται το πρόβλημα αλλά και πάλι δεν είναι αυτό θα ήθελα εγώ Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Εσυ δηλαδη εχεις καποιο θεμα με την συσκευη σου? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ούτε εγώ έχω τέτοιο θέμα. Από το ακουστικό ακούγονται ή από bluetooth; Απο το ακουστικο..αρχιζει να γινεται ρομποτικη η φωνη με σπασιματα και παρασιτα..απο οτι ειδα ειναι συνηθες στα xiaomi με λιγη αναζητηση..αλλα λυση δεν βλεπω.. Ο in call sound δεν είναι ότι καλύτερο Με custom φαίνεται να λύνεται το πρόβλημα αλλά και πάλι δεν είναι αυτό θα ήθελα εγώ Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk την ωρα που μιλας με καποιον, εχεις κι εσυ θεμα με σπασιματα και αλλοιωση φωνης? (Το ακουει και η αλλη πλευρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Απο το ακουστικο..αρχιζει να γινεται ρομποτικη η φωνη με σπασιματα και παρασιτα..απο οτι ειδα ειναι συνηθες στα xiaomi με λιγη αναζητηση..αλλα λυση δεν βλεπω.. την ωρα που μιλας με καποιον, εχεις κι εσυ θεμα με σπασιματα και αλλοιωση φωνης? (Το ακουει και η αλλη πλευρα) Αυτο που αναφερεις πολλες φορες ειναι και θεμα του παροχεα σου φιλε,και οχι αποκλειστικα θεμα hardware της συσκευης....:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Απο το ακουστικο..αρχιζει να γινεται ρομποτικη η φωνη με σπασιματα και παρασιτα..απο οτι ειδα ειναι συνηθες στα xiaomi με λιγη αναζητηση..αλλα λυση δεν βλεπω. Τέτοιο πρόβλημα είχα στο RN 3 Pro και στο RN 4 αλλά μόνο όταν μιλούσα από bluetooth και το τηλέφωνο ήταν συνδεμένο σε wifi στα 2.4 GHz. Όταν ήταν συνδεμένο στα 5GHz δεν υπήρχε πρόβλημα. Στο RN 5 δεν έχω τέτοιο θέμα ούτε από bt ούτε από το ηχείο. Προτείνω να το πας στο service. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Απο το ακουστικο..αρχιζει να γινεται ρομποτικη η φωνη με σπασιματα και παρασιτα..απο οτι ειδα ειναι συνηθες στα xiaomi με λιγη αναζητηση..αλλα λυση δεν βλεπω.. την ωρα που μιλας με καποιον, εχεις κι εσυ θεμα με σπασιματα και αλλοιωση φωνης? (Το ακουει και η αλλη πλευρα) Οχι πια,ναι δεν με ακουγε καλα,εχω περασει σε custom πλεον Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 https://www.ebay.co.uk/itm/For-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-Slim-Shockproof-Carbon-Fiber-Soft-TPU-Cover-Case/362287961206?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=631491838626&_trksid=p2057872.m2749.l2649 πολυ καλη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Βγήκε aosip 9, επίσημη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Καλημέρα μια βοήθεια, εδώ και καιρό με miui 10 δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε facebook και type mail ενώ στο gmail κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα μια βοήθεια, εδώ και καιρό με miui 10 δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε facebook και type mail ενώ στο gmail κανονικά. Στις εφαρμογές τα έχω ενεργοποιήσει όλα καμία γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Καλημέρα μια βοήθεια, εδώ και καιρό με miui 10 δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε facebook και type mail ενώ στο gmail κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα μια βοήθεια, εδώ και καιρό με miui 10 δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε facebook και type mail ενώ στο gmail κανονικά. Στις εφαρμογές τα έχω ενεργοποιήσει όλα καμία γνώμη; παλιός οδηγός αλλά θα πάρεις μια ιδέα (εφόσον έχεις θέμα) γιατί δυστυχώς στην miui πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα παραπάνω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-MIUI-8/ ή απλά δοκιμάζεις (χωρίς να ξέρω τι πειράζει 100% η ρύθμιση πέραν αυτών των φίλτρων που κόβουν εφαρμογές) την βλακεία την "miui optimizations" από τα dev options Edited October 7, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Την αλλοίωση φωνής στην διάρκεια κλήσης, τα παράσιτα, το έχετε λύσει με κάποιο τρόπο ή να το πετάξω το σακάκι? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαπακι *..γιατί δεν παλευεται Ο in call sound δεν είναι ότι καλύτερο Με custom φαίνεται να λύνεται το πρόβλημα αλλά και πάλι δεν είναι αυτό θα ήθελα εγώ Απο το ακουστικο..αρχιζει να γινεται ρομποτικη η φωνη με σπασιματα και παρασιτα..απο οτι ειδα ειναι συνηθες στα xiaomi με λιγη αναζητηση..αλλα λυση δεν βλεπω.. Αυτό ακριβώς το θέμα έχει και μια φίλη με το RN5 Όπως το περιγράφεις ακριβώς, αρχίζει και γίνεται ρομποτική η φωνή με σπασίματα/παράσιτα σα να μην έχει καλό σήμα Χωρίς καν χρήση bluetooth ή hands-free μιλάμε Της έχουν κάνει παράπονα και άλλοι, δεν το παρατηρώ μόνο εγώ και όντως κάποιες φορές δεν παλεύεται Στην αρχή πίστευα ότι μπορεί να μην είχε καλό σήμα σπίτι της όντως, αλλά έχει τέρμα Και η πλάκα είναι με το προηγούμενο "αρχαίο"/σάπιο smartphone της δεν υπήρχε κανένα τέτοιο θέμα, οπότε σίγουρα δεν είναι και θέμα παρόχου Eφόσον με custom rom, όπως αναφέρετε, το θέμα λύνεται, είναι ξεκάθαρα θέμα software δηλαδή Και η άλλη πλάκα είναι της το πρότεινα εγώ σαν αγορά το RN5... και ήμουν σε δίλημμα μεταξύ A2 και RN5.. Δεν φανταζόμουν πως υπήρχε περίπτωση να έχει τέτοιο θέμα οποιοδήποτε σύγχρονο/επώνυμο smartphone το 2018..:confused: EDIT: Τώρα βρήκα αυτά Δεν ξέρω αν θα κάνουν κάποια διαφορά, δεν μπορώ να τα τεστάρω άμεσα καθότι δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου Κάποιος που έχει το θέμα μπορεί να τα δοκιμάσει ίσως αν είναι εφαρμόσιμα έστω για αρχή στο RN5 και αν κάνουν καμιά διαφορά Αν και μου φαίνεται too good to be so simple Edited October 7, 2018 by RickDangerous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Εγώ δεν είχα θέμα ούτε με Miui ούτε τώρα με Custom ROM, ακούω και με ακούνε κανονικά. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Και εγω δεν εχω κανενα προβλημα και το χρησιμοποιω πολυ και στη δουλεια ..βεβαια δεν εχω ενεργοποιήσει το google voice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2010 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Aφου αγόρασα και δοκίμασα πολλές θηκες πετυχα πλεον την καλυτερη με διαφορά. Λεπτή αλλα σκεπάζει και προστατεύει τις καμερες, με βελουδινη αισθηση στην αφή και πολυ καλη ανταποκριση στα buttons. Tέλεια την συνιστώ https://www.aliexpress.com/item/MSVII-Luxury-Matte-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-5-Global-Cases-Shockproof-For-Redmi-Note-5/32910855091.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.76db4c4dHkFfnt Tώρα ψαχνω για ενα καλο tempered glass που να καλυπτει ολη την οθονη και κλεισαμε με το κινητακι :-) (προτεινετε κατι ?) Για την ωρα εχω αυτο, καλο ειναι αλλα μηπως υπαρχει κατι καλυτερο https://www.aliexpress.com/item/5D-Curved-Edge-4D-Upgrade-Protective-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Mi-A1-Mi-6-5X-Redmi/32871915642.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.335a4c4dwMNfYD Edited October 7, 2018 by vagelis2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Έχω το κινητό σχεδόν μια εβδομάδα και είναι απίθανο. Πανέμορφη κατασκευή, ειδικά το γαλάζιο πάνω στο μέταλλο, πολύ καλή κάμερα (ακόμα δεν έχω πειραματιστεί με τις βραδινές λήψεις), ταχύτατο παντού. Ήδη ήμουν ικανοποιημένος από το Redmi 4Χ αλλά το συγκεκριμένο είναι κάποια λέβελ πάνω. Edited October 8, 2018 by mikekap Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Το tempered glass που γράφει ο ποιο πάνω φίλος είναι καλό? Λέει να πάρουμε κάτι τετοιο? Τι διαφορά έχει από τα απλά Τζαμάκια? Έχω φοράω ένα matte αγορασμένο από ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) αναρωτιεμαι αν υπαρχει η εξης ρυθμιση... παντως, οσο και να εψαξα στο google δεν μπορεσα να βρω κατι. θελω να μην ενεργοποιειται το κλειδωμα οθονης (μοτιβο, Pin, κωδικος) αμεσως μολις σβησει η οθονη, αλλα υστερα απο 30 λεπτα ή 1 ωρα.θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο οταν βρισκομαι πχ στο σπιτι οπου δεν υπαρχει η αναγκη συνεχους κλειδωματος. οκ, υπαρχει το ξεκλειδωμα με το δαχτυλικο αποτυπωμα, αλλα και αυτο που περιγραφω ειναι χρησιμο. Στην παλαιοτερη συσκευη μου LG L9 II υπηρχε αυτο, αλλα εδω δεν μπορω να βρω κατι. Edited October 7, 2018 by petrost8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 αναρωτιεμαι αν υπαρχει η εξης ρυθμιση... παντως, οσο και να εψαξα στο google δεν μπορεσα να βρω κατι. θελω να μην ενεργοποιειται το κλειδωμα οθονης (μοτιβο, Pin, κωδικος) αμεσως μολις σβησει η οθονη, αλλα υστερα απο 30 λεπτα ή 1 ωρα.θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο οταν βρισκομαι πχ στο σπιτι οπου δεν υπαρχει η αναγκη συνεχους κλειδωματος. οκ, υπαρχει το ξεκλειδωμα με το δαχτυλικο αποτυπωμα, αλλα και αυτο που περιγραφω ειναι χρησιμο. Στην παλαιοτερη συσκευη μου LG L9 II υπηρχε αυτο, αλλα εδω δεν μπορω να βρω κατι.υπήρχε χρόνο καθυστέρηση αλλά τα καθυστερημένα στην xiaomi το κατηργησαν! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 υπήρχε χρόνο καθυστέρηση αλλά τα καθυστερημένα στην xiaomi το κατηργησαν! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ε μα τι μακακες! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2010 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Πώς να λούζουμε ραδιόφωνο με το ηχείο αφού βάλουμε τα ακουστικά. Δεν βρίσκω επιλογη ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βρίσκω επιλογη στο ραδιόφωνο για ακρόαση από το ηχείο και όχι από τα ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Για τους χρήστες AOSP, δείτε την mc AOSP.καλύτερη από aosip με πλούσια εξατομίκευση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 υπήρχε χρόνο καθυστέρηση αλλά τα καθυστερημένα στην xiaomi το κατηργησαν! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος, χρόνος αδράνειας; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος, χρόνος αδράνειας; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημερα καποια εφαρμογη απαντηση κλησης βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι γνωριζει καποιος εαν θελετε μου απαντατε ευχαριστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 (edited) Υπάρχει ενα hidden code στο rn5 *#*#64663#*#* και μπαίνεις στο ΗW test. Στην επιλογή 6, έχει speaker calibration και μετα 7 speaker test (πατήστε english) και όταν ακούσετε δυνατά την φωνή πατάτε οκ. Παρομοίως και στην 8 επιλογή Receive. Καμπάνα μετά όλα, και τα ηχεία και η φωνή του καλούντος κλπ. Σε μενα βοήθησε αρκετά διότι είχα το ίδιο πρόβλημα μετά το update....δεν άκουγα καλά τον καλούντα (πολύ χαμηλά). Με τον τρόπο αυτό έστρωσε. Edited October 8, 2018 by matrix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts