kosvou Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Λειτουργια πτησης και βαλε στα ονοματα σημειου προσβασης>cosmote internet τυπος apn default,supl,ims Φορεας LTE Και βγαλε την Εμενα δουλευει κανονικα,εχω εισερχομενες-εξερχομενες κλησεις και αναμονη κλησεων. Το APN έτσι το έχω δεν γίνεται τίποτε. Σου έστειλα PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Τον φορέα lte δεν τον πιάνει.Γράφει μη ορισμένος Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Στην ίδια SIM και φωνή και data; Μία sim Vodafone έχω Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 (edited) Μία sim Vodafone έχω Υποστηρίζει η Voda volte? Άσχετο από αυτο Παιδιά τα έχετε μπερδέψει τι είναι τι μήπως.....λεω τώρα εγώ... bye bye miui ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λειτουργια πτησης και βαλε στα ονοματα σημειου προσβασης>cosmote internet τυπος apn default,supl,ims Φορεας LTE Και βγαλε την Εμενα δουλευει κανονικα,εχω εισερχομενες-εξερχομενες κλησεις και αναμονη κλησεων. Νικόλα είσαι σίγουρος ότι η κλήση σου πάει από δεδομένα 4G? Γιατί αυτό είναι το vowifi και volte,σαν VoIP δηλαδή bye bye miui Edited August 6, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Νικόλα είσαι σίγουρος ότι η κλήση σου πάει από δεδομένα 4G? Γιατί αυτό είναι το vowifi και volte,σαν VoIP δηλαδή Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ΔΕΝ κάνει απολύτως τίποτα και ότι είναι μια απλή σήμανση. :cool: Αλλά επειδή το παλεύει αυτός...το παλεύω και εγώ... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Σε μένα αυτό που παρατηρώ είναι στο μενού του *#*#4636#*#* δεν μου κρατάει σταθερό το προτεινόμενο τύπου δικτύου LTE only. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό και δεν συνδέετε με VoLTE αφού είναι ενεργοποιημένο κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 (edited) Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ΔΕΝ κάνει απολύτως τίποτα και ότι είναι μια απλή σήμανση. :cool: Αλλά επειδή το παλεύει αυτός...το παλεύω και εγώ... voda και wind δεν το υποστηρίζουν,οσοι έχετε cosmote μόνο πάλεψε το Βάλτε lte only και δείτε αν δέχεστε κλήσεις bye bye miui Edited August 6, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 (edited) Πρώτα voda wind δεν το υποστηρίζουν,οσοι έχετε cosmote μόνο πάλεψε το Βάλτε lte only και δείτε αν δέχεστε κλήσεις bye bye miui Εγώ με Cosmote είμαι σε ένα Samsung S8 που έχω δίπλα μου παίζει κανονικά η κάρτα μου. Εδώ με το xiaomi δεν τα έχω καταφέρει. Δείτε και τα screenshot. https://imgur.com/a/OcTskiu https://imgur.com/a/c1NbExU https://imgur.com/a/M0Jap4r Edited August 6, 2018 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Υποστηρίζει η Voda volte? Άσχετο από αυτο Παιδιά τα έχετε μπερδέψει τι είναι τι μήπως.....λεω τώρα εγώ... bye bye miui ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νικόλα είσαι σίγουρος ότι η κλήση σου πάει από δεδομένα 4G? Γιατί αυτό είναι το vowifi και volte,σαν VoIP δηλαδή bye bye miui Ναι ειμαι σιγουρος,γιατι αν κλειδωσω την συσκευη σε LTE Only εχω κλησεις.Χτυπαει δηλαδη αντι να λεει ο αριθμος δεν ειναι διαθεσιμος.Εξισου μπορω και εγω να παρω τηλεφωνο. Και φυσικα αν εχω μια κληση και μιλαω,μπορω να την βαλω σε αναμονη αν ερθει ταυτοχρονα και αλλη εισερχομενη κληση. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ με Cosmote είμαι σε ένα Samsung S8 που έχω δίπλα μου παίζει κανονικά η κάρτα μου. Εδώ με το xiaomi δεν τα έχω καταφέρει. Δείτε και τα screenshot. https://imgur.com/a/OcTskiu https://imgur.com/a/c1NbExU https://imgur.com/a/M0Jap4r Βαλε LTE,HSPA,EDGE,GPRS Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Βαλε LTE,HSPA,EDGE,GPRS Αυτά τα έχω βάλει στο APN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Σε μένα αυτό που παρατηρώ είναι στο μενού του *#*#4636#*#* δεν μου κρατάει σταθερό το προτεινόμενο τύπου δικτύου LTE only. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό και δεν συνδέετε με VoLTE αφού είναι ενεργοποιημένο κανονικά. Δεν θυμάμαι σε στοκ ρομ,αλλά στην RR έχει επιλογή πάνω δεξιά τρεις τελιτσες,όπου έχει select radio bant και βάζεις Europe Δυστυχώς δεν έχω Cosmo για να τσεκαρω...ίσως και να μη παίζει κανένα ρόλο βέβαια bye bye miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Με LTE only δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Με LTE only δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο μόλις το παρατήρησα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Ανεβασε Screenshot αν μπορεις εχοντας δεδομενα και κανε κληση στο 1252 ή οποιο αριθμο μπορεις ωστε να δουμε αν το 4G παραμενει στην μπαρα ειδοποιησεων.Ναι,μπορεις να εχεις H+ πανω στη μπαρα ή 4G VoLTE.Το δευτερο ρυθμιζεται στην Cosmote.μετά τις οδηγίες σου πλέον έχω ομιλία με data ταυτόχρονα αλλά όχι 4g μόνο H+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Το έβαλα lte only και δεν παίρνει κλήσεις ,που ήτανε πριν να το ξαναβαλω εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Το έβαλα lte only και δεν παίρνει κλήσεις ,που ήτανε πριν να το ξαναβαλω εκεί; Το βαζεις LTE/TD-SCDMA/UMTS Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Το βαζεις LTE/TD-SCDMA/UMTS Γκουχ γκουχ....θα πάω να πάρω μια φρογκ lol Εμμ...εδώ είναι το μυστικό....εδώ είναι να έχουμε μόνο lte και να δεχόμαστε και κλήσεις bye bye miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 μετά τις οδηγίες σου πλέον έχω ομιλία με data ταυτόχρονα αλλά όχι 4g μόνο H+ Μπορεις και 4G με VoLTE και βαζεις *#*#86583#*#*.Μετα τσεκαρε στο ονοματα σημειου προσβασης>cosmote internet Τυπος APN default,supl,ims Φορεας LTE,HSPA,EDGE,GPRS. Με τη σειρα που τα γραφω θα τα βαλετε,ωστε να δινει προτεραιοτητα στο 4G πρωτα και μετα στα αλλα.Αν εχετε LTE σκετο δεν θα εχετε δεδομενα σε 3G/2G. Και ενα μελος ειδα δεν τα εβαλε με την σειρα που ειπα,δοκιμασε τα ετσι. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον φορέα lte δεν τον πιάνει.Γράφει μη ορισμένος Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τον πιανει,βγαλε το μη ορισμενος και βαλε LTE. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γκουχ γκουχ....θα πάω να πάρω μια φρογκ lol Εμμ...εδώ είναι το μυστικό....εδώ είναι να έχουμε μόνο lte και να δεχόμαστε και κλήσεις bye bye miui Εγω το δουλευω ηδη,παιζει απο προχθες κανονικοτατα.Και με την αναβαθμιση σε 9.6 που εκανα παλι παιζει. Redmi 5 Plus εχω,το ειπαμε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Φορεας LTE,HSPA,EDGE,GPRS. Με τη σειρα που τα γραφω θα τα βαλετε,ωστε να δινει προτεραιοτητα στο 4G πρωτα και μετα στα αλλα.Αν εχετε LTE σκετο δεν θα εχετε δεδομενα σε 3G/2G. Την σειρά πώς την ορίζουμε. Εγώ όπως και να θα επιλέξω τα βάζει αυτό όπως θέλει όταν κάνω αποθήκευση. Με Mi5s είμαι αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 (edited) Μπορεις και 4G με VoLTE και βαζεις *#*#86583#*#*.Μετα τσεκαρε στο ονοματα σημειου προσβασης>cosmote internet Τυπος APN default,supl,ims Φορεας LTE,HSPA,EDGE,GPRS. Με τη σειρα που τα γραφω θα τα βαλετε,ωστε να δινει προτεραιοτητα στο 4G πρωτα και μετα στα αλλα.Αν εχετε LTE σκετο δεν θα εχετε δεδομενα σε 3G/2G. Και ενα μελος ειδα δεν τα εβαλε με την σειρα που ειπα,δοκιμασε τα ετσι. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον πιανει,βγαλε το μη ορισμενος και βαλε LTE. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω το δουλευω ηδη,παιζει απο προχθες κανονικοτατα.Και με την αναβαθμιση σε 9.6 που εκανα παλι παιζει. Redmi 5 Plus εχω,το ειπαμε. Μα δεν θέλουμε δεδομένα 2g 3g Θέλουμε η κλήση να πάει από 4g και να έχουμε και data συγχρόνως μόνο από 4g Λίγο μπερδεμένα μου φαίνονται όλα αυτά Παραιτουμαι γιατί δεν έχω και sim cosmote... bye bye miui Edited August 6, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Καλησπέρα,το RN5 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, αν ναι θέλω να αγοράσω έναν quick charge 3.0 έχετε να προτείνετε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Μπορεις και 4G με VoLTE και βαζεις *#*#86583#*#*.Μετα τσεκαρε στο ονοματα σημειου προσβασης>cosmote internet Τυπος APN default,supl,ims Φορεας LTE,HSPA,EDGE,GPRS. Με τη σειρα που τα γραφω θα τα βαλετε,ωστε να δινει προτεραιοτητα στο 4G πρωτα και μετα στα αλλα.Αν εχετε LTE σκετο δεν θα εχετε δεδομενα σε 3G/2G. Και ενα μελος ειδα δεν τα εβαλε με την σειρα που ειπα,δοκιμασε τα ετσι. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον πιανει,βγαλε το μη ορισμενος και βαλε LTE. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω το δουλευω ηδη,παιζει απο προχθες κανονικοτατα.Και με την αναβαθμιση σε 9.6 που εκανα παλι παιζει. Redmi 5 Plus εχω,το ειπαμε.τίποτα ενώ πριν μου έδινε h+ τώρα δεν ξέρω τι έγινε και δεν βγάζει ούτε αυτό αποσυνδέονται τα δεδομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Καλησπέρα,το RN5 υποστηρίζει γρήγορη Υποστηρίζει bye bye miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Εγώ αγόρασα ένα quick charger αλλά με το μαμά καλώδιο δεν είδα διαφορά με κοντό καλώδιο ενός φίλου φορτίστε σε μια ώρα και κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Την σειρά πώς την ορίζουμε. Εγώ όπως και να θα επιλέξω τα βάζει αυτό όπως θέλει όταν κάνω αποθήκευση. Με Mi5s είμαι αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Έτσι ακριβώς τη σειρά τη βγάζει μόνο του δεν μπορούμε να τα βάλουμε εμείς όπως θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts