karlosamos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ποιο miui έχετε; Εχθές διάβασα ένα άρθρο ότι το note 5 έχει το 10 αλλά εγώ είμαι στο 9.5 Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ποιο miui έχετε; Εχθές διάβασα ένα άρθρο ότι το note 5 έχει το 10 αλλά εγώ είμαι στο 9.5 Send from Redmi Note 59.5.19.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Εχθές διάβασα ένα άρθρο ότι το note 5 έχει το 10 αλλά εγώ είμαι στο 9.5 Send from Redmi Note 5 8.7.12 global beta Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Το RN5 δεν έχει κανονικά κουμπιά και κρύβονται μια χαρά. Το δοκίμασες ποτέ; Τέλος, ο φίλος είπε να κρύβονται τα κουμπιά. Δεν έκανε αναφορά στο immersive mode. Άλλος το έγραψε αυτό. Ναι το δοκίμασα και δεν βλέπω διαφορά, σε 8.7.12. Δεν κάνει ούτε αυτό που λέω. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 για τις διαφημίσεις που λέτε συμπεριλαμβάνονται και αυτές οι σπαστικές που ανα 5-10 λεπτά πετάγονται και σταματάνε το youtube; :( Στο προηγούμενο τηλ,χωρίς να κάνω κάτι δεν υπήρχαν, υπάρχει λύση? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) Το RN5 δεν έχει κανονικά κουμπιά και κρύβονται μια χαρά. Το δοκίμασες ποτέ; Τέλος, ο φίλος είπε να κρύβονται τα κουμπιά. Δεν έκανε αναφορά στο immersive mode. Άλλος το έγραψε αυτό. Εγώ που δοκίμασα τη ρύθμιση για να κρύψω τα κουμπιά δεν έγινε τίποτα. Έχω την 9.5.19 Edited July 22, 2018 by jimyst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 για τις διαφημίσεις που λέτε συμπεριλαμβάνονται και αυτές οι σπαστικές που ανα 5-10 λεπτά πετάγονται και σταματάνε το youtube; :( Στο προηγούμενο τηλ,χωρίς να κάνω κάτι δεν υπήρχαν, υπάρχει λύση?Είναι ανάλογα με το βίντεο, αλλά είναι διαφημίσεις άρα τα προγράμματα που πρότειναν θα διορθώνουν και αυτό το πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μου εχει ερθει η ενημερωση V9.5.19.0 να προχωρησω η να περιμενω σε πιο σταθερη.οσοι την βαλανε πως τους φανηκε; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μου εχει ερθει η ενημερωση V9.5.19.0 να προχωρησω η να περιμενω σε πιο σταθερη.οσοι την βαλανε πως τους φανηκε; ευχαριστω Δεν ειδα καποια διαφορα απο την προηγουμενη οποτε καντο ... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 για τις διαφημίσεις που λέτε συμπεριλαμβάνονται και αυτές οι σπαστικές που ανα 5-10 λεπτά πετάγονται και σταματάνε το youtube; :( Στο προηγούμενο τηλ,χωρίς να κάνω κάτι δεν υπήρχαν, υπάρχει λύση?Ναι ,ρουτ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billk Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Ότι έγινα κάτοχος ενός REDMI Note 5 dual 4/64. Πρωτάρης με τα Xiaomi δηλώνω ευχαριστημένος. Έχετε καμιά πρόταση όσον αφορά την κάμερα και κάποιο πρόγραμμα καλύτερο από το stock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 για τις διαφημίσεις που λέτε συμπεριλαμβάνονται και αυτές οι σπαστικές που ανα 5-10 λεπτά πετάγονται και σταματάνε το youtube; :( Στο προηγούμενο τηλ,χωρίς να κάνω κάτι δεν υπήρχαν, υπάρχει λύση? Βαλε YouTube vance και δεν θα δεις διαφημίσεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Βαλε YouTube vance και δεν θα δεις διαφημίσεις ξανά. πως μπαινει αυτο ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Κανένα καλό tempered glass παιδιά, δοκίμασα nillkin amazing h και έχει μεγάλο halo effect, επίσης ένα full glue 5d που έβαλα καθόταν πολύ καλά αλλά έκοβε πολύ από την οθόνη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Βαλε YouTube vance και δεν θα δεις διαφημίσεις ξανά. το εχω αυτο στο tvbox μου,θα το βαλω να δω. φιλε απο εδω https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/ Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 το εχω αυτο στο tvbox μου,θα το βαλω να δω. φιλε απο εδω https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/ Ναι από δω. Κάνεις εγκατάσταση απλά την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Κανένα καλό tempered glass παιδιά, δοκίμασα nillkin amazing h και έχει μεγάλο halo effect, επίσης ένα full glue 5d που έβαλα καθόταν πολύ καλά αλλά έκοβε πολύ από την οθόνη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα έχεις συνηθίσει γυμνή οθόνη όλα τα άλλα σου φαίνονται ... υποχωρήσεις Με αυξημένο βέβαια τον κίνδυνο ..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά. Ότι έγινα κάτοχος ενός REDMI Note 5 dual 4/64. Πρωτάρης με τα Xiaomi δηλώνω ευχαριστημένος. Έχετε καμιά πρόταση όσον αφορά την κάμερα και κάποιο πρόγραμμα καλύτερο από το stock; Θαρρώ πως η στοκ είναι η καλύτερη Βέβαια μπορείς να βάλεις gcam αλλά θέλει ρουτ κτλ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Έχω ένα θεματάκι, δε βρίσκω πουθενά την επιλογή να κάνω sync τα learned words του keyboard, ξέρεις κανείς τίποτα; Επίσης, είχα ρωτήσει προηγουμένως: Είχα το redmi note 2 και όπως τώρα και στο 5 που πηρα έχω κρυφά άλμπουμ. Το θέμα μου είναι πως δε ξέρω πως να τα βάζω και βγάζω απο κρυφά ενώ χρησιμοποιώ τα gestures. Χωρίς τα gesture απλά πατάω στις 3 μπάρες και μου βγαίνει το μενού να εμφανίσω τα κρυφά ή όχι κλπ. Στα gestures πως γίνεται αυτό; Για τώρα απλά όταν θέλω να τα εμφανίσω αλλάζω σε κανονικό και μετά πάλι σε gestures αλλά κουράζεις λίγο... Υπάρχει λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Η θήκη που έχει η συσκευασία από μόνη της καλή είναι; Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη καλή θηκη αν αυτή δεν ειναι; Επίσης η οθονη χρειάζεται tempered glass; Αν έχει καλό gorilla glass δεν βοηθάει σε κάτι ιδιαίτερα το προστατευτικό οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλή δεν την λες.....αλλά δεν την έχω αλλάξει ακόμα,δεν έχω βρει ακόμα σε μαυρο φυμε αντίστοιχο Δεν αναφέρει πουθενά η miui για gorilla glas, η μου διέφυγε αυτό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλή δεν την λες.....αλλά δεν την έχω αλλάξει ακόμα,δεν έχω βρει ακόμα σε μαυρο φυμε αντίστοιχο Δεν αναφέρει πουθενά η miui για gorilla glas, η μου διέφυγε αυτό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ναι δεν αναφέρει για αυτό ρώτησα. Αν δεν έχει gorilla glass τότε χρειάζεται προστατευτικό μάλλον. Εσύ ποιο έχει βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Για διαφημίσεις που λέτε, μπορείτε να δοκιμάσετε είτε την εφαρμογή "block this!" είτε την "dns66", νομίζω και οι δύο είναι open sourced. Δοκιμάστε και δείτε ποια κάνει καλύτερη δουλειά, εμένα με βόλεψαν και οι δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Επίσης πολύ καλή εφαρμογή είναι και η εφαρμογή Blokada. Η οποία επίσης δεν χρειάζεται root. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) Ναι δεν αναφέρει για αυτό ρώτησα. Αν δεν έχει gorilla glass τότε χρειάζεται προστατευτικό μάλλον. Εσύ ποιο έχει βάλει; Τζαμακι?, τίποτα το προτιμώ έτσι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης πολύ καλή εφαρμογή είναι και η εφαρμογή Blokada. Η οποία επίσης δεν χρειάζεται root. Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει καλά Αφήνει διαφημίσεις και περνάνε Δεν ξέρω αν έχει σχέση ότι είμαι με beta Edited July 22, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Παιδιά καλημέρα ή αδερφή μου πήρε την συσκευή και προέρχεται από m1a1 και το miui της φαίνεται παράξενο υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε την ρομ που είχε το m1a1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts