Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, θα ήθελα μια πληροφορία θέλω να πάρω μια θήκη από εξωτερικό, βρήκα θήκη για redmi note 5 pro ταιριάζει στις εγκοπές για audio jack θύρα υπέρυθρων κτλ με το δικό μας redmi note 5; Ευχαριστώ Edited by jimyst

Γύρνα προσωρινά τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά. Άνοιξε το play store, πάτα πάνω αριστερά τις τρεις γραμμές και επέλεξε help and feedback, delete or disable apps on Android, tap to go to applications settings

Από εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις διάφορες. Τώρα είδα ότι ακόμη και το chrome απενεργοποιείται. Μετά αν θες ξαναγυρνάς στα ελληνικά.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Άψογος ρε φίλε,

Αυτό ακριβώς έψαχνα... Ποιο βαθειά δε μπορούσαν να το κρύψουν...

Ξεφορτωθηκα κάποιες της Google έμειναν αυτές τις miui αλλά οκ θα ζήσουμε και έτσι

Άψογος ρε φίλε,

Αυτό ακριβώς έψαχνα... Ποιο βαθειά δε μπορούσαν να το κρύψουν...

Ξεφορτωθηκα κάποιες της Google έμειναν αυτές τις miui αλλά οκ θα ζήσουμε και έτσι

Σαν ποιες δηλαδη εδιωξες ; τι αλλαξε στο κινητο ; αν αλλαξε κατι εννοω.

My Name Is George V.

την πηραν ΠΙΣΩ ; λογο προβληματων εννοεις ;

κάπου έτσι είδα , τώρα τι έγινε δεν ξέρω .... τέλος πάντων περιμένετε :)

Καλημέρα, θα ήθελα μια πληροφορία θέλω να πάρω μια θήκη από εξωτερικό, βρήκα θήκη για redmi note 5 pro ταιριάζει στις εγκοπές για audio jack θύρα υπέρυθρων κτλ με το δικό μας redmi note 5; Ευχαριστώ

ναι

κάπου έτσι είδα , τώρα τι έγινε δεν ξέρω .... τέλος πάντων περιμένετε :)

ναι

Ενταξει μιλαμε για ερασιτεχνες εντελως...κλασικα :lol::lol:

My Name Is George V.

Μου ήρθε η θήκη που είχα παραγγείλει από ebay με 2,99$ για το redmi note 5pro,κάθεται τέλεια στο κινητό έχει ενισχυμένες γωνιές και γενικά Παρα πολύ ευχαριστημένος.

Σαν ποιες δηλαδη εδιωξες ; τι αλλαξε στο κινητο ; αν αλλαξε κατι εννοω.
Απλά απενεργοποιησα εφαρμογές τις Google το duo και κάτι άλλες για μουσική video ταινίες που δε με ενδιαφέρουν και πλέον δεν εμφανίζονται. Θα ηθελα να ξεφορτωθώ και κάποιες τις miui αλλά δε το βλέπω. Άμα κάποιος ξέρει κάνα τρόπο το λέει!

Απλά απενεργοποιησα εφαρμογές τις Google το duo και κάτι άλλες για μουσική video ταινίες που δε με ενδιαφέρουν και πλέον δεν εμφανίζονται. Θα ηθελα να ξεφορτωθώ και κάποιες τις miui αλλά δε το βλέπω. Άμα κάποιος ξέρει κάνα τρόπο το λέει!

Τον τρόπο τον είπα σε προηγούμενο μήνυμα.

Μπορείς να αυτοματοποιήσεις τον τρόπο δημιουργώντας δύο αρχεία. Στο αρχείο apps.txt γράφουμε τι θέλουμε να απεγκαταστήσουμε. Το removeapps.bat είναι το "εκτελέσιμο".

apps.txt (παράδειγμα)

com.android.chrome
com.google.android.apps.docs
com.google.android.apps.tachyon
com.google.android.gm
com.google.android.talk
com.google.android.videos
com.facebook.appmanager
com.facebook.katana
com.facebook.services
com.facebook.system
com.xiaomi.mipicks

removeapps.bat

@echo off
adb devices
pause
for /f "delims=" %%f in (apps.txt) do (
echo Removing "%%f"
adb shell pm uninstall "%%f"
adb shell pm uninstall --user 0 "%%f"
)

Edited by deliopoulos

καλύτερη η απενεργοποίηση πιστεύω από την αφαίρεση (εκτός αν έχεις θέμα χώρου)

δεν χαλάς και τίποτα (π.χ. μπορεί να μην δουλέψει κάποιο Ota αν σβήσεις εφαρμογή συστήματος) και δεν κάνεις ξανά και ξανά την διαδικασία (μετά από αναβάθμιση μπορεί να ξαναμπεί κάποια εφαρμογή που δε θες)

Στην global eu έκδοση παίζουν πολλές (ενοχλητικές) κινέζικες εφαρμογές μέσα;

καμία ;

(εκτός αν εννοούμε ως κινέζικες εφαρμογές τις xiaomi π.χ. για βίντεο ή το app store κλπ)

Εννοώ όπως κάποιες που έχω σε redmi note 3 pro που εμφανίζονται από το πουθενά, πετάνε ειδοποιήσεις στη μπάρα κτλ...

Εννοώ όπως κάποιες που έχω σε redmi note 3 pro που εμφανίζονται από το πουθενά, πετάνε ειδοποιήσεις στη μπάρα κτλ...

Έχεις official rom? Εκτός αν εννοείς ειδοποιήσεις από το cleaner το οποίο μπορείς να το απενεργοποιησεις ;)

Έχεις official rom? Εκτός αν εννοείς ειδοποιήσεις από το cleaner το οποίο μπορείς να το απενεργοποιησεις ;)
Το έχω δει σε άλλο κινητό στην οικογένεια δεν το έχω (παίζει να φοράει developer rom). Οπότε η global rom του redmi note 5 pro είναι μια χαρά απ'ότι κατάλαβα! Σε σχέση με το mi a2 που θα έχει pure android, είναι μεγάλες οι διαφορές (ως προς τη rom - το λογισμικό πάντα);

Το έχω δει σε άλλο κινητό στην οικογένεια δεν το έχω (παίζει να φοράει developer rom). Οπότε η global rom του redmi note 5 pro είναι μια χαρά απ'ότι κατάλαβα! Σε σχέση με το mi a2 που θα έχει pure android, είναι μεγάλες οι διαφορές (ως προς τη rom - το λογισμικό πάντα);

Θα ειναι σίγουρα ελαφρύτερο και με μόνο τις βασικές εφαρμογες.

Το κινητο σας ζεσταίνεται υπερβολικά;

Στον ηλιο ναι και κολλαει αγρια...στο σπιτι ΟΧΙ μια χαρα και το λιωνω στα games.

My Name Is George V.

Στον ηλιο ναι και κολλαει αγρια...στο σπιτι ΟΧΙ μια χαρα και το λιωνω στα games.

Μάλλον θα έχει πρόβλημα ευχαριστώ θα κάνω χρήση εγγύησης...

οχι στο facebook ήμουν καμια ώρα και ζεστάθηκε υπερβολικά δεν είναι λογικό σωστά;
να είσαι μόνο στο facebook και να ζεσταινεται υπερβολικά ναι δεν είναι λογικό εκτός αν το χτυπάει ήλιος η έχεις τίποτα gps ανοιχτό μαζί ή τρέχουν εφαρμογές από πίσω κλπ

Μάλλον θα έχει πρόβλημα ευχαριστώ θα κάνω χρήση εγγύησης...

Ποσο ανεβάζει είδες;

My Name Is George V.

Θα ηθελα την γνωμη σας..οταν ανοιγω την εφαρμογη της καμερας σε κλειστο χωρο χωρις το φως του ηλιου και αρκετο φως στην λειτουργια φωτογραφιας αυτο που βλεπω στην οθονη εχει πολυ καλη αναλυση..οταν το γυρναω σε βιντεο σαν να εχει αρκετα παρασιτα η εικονα.και το βιντεο που τραβαω δεν ειναι τοσο καλο.το ξερω οτι σε χαμηλο φωτισμο δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αλλα με προβληματιζει αυτο που βλεπω κατα την εναλλαγη απο φωτο σε βιντεο..χαλαει τελειως η αναλυση.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger