jimyst Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 (edited) Καλημέρα, θα ήθελα μια πληροφορία θέλω να πάρω μια θήκη από εξωτερικό, βρήκα θήκη για redmi note 5 pro ταιριάζει στις εγκοπές για audio jack θύρα υπέρυθρων κτλ με το δικό μας redmi note 5; Ευχαριστώ Edited July 8, 2018 by jimyst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Γύρνα προσωρινά τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά. Άνοιξε το play store, πάτα πάνω αριστερά τις τρεις γραμμές και επέλεξε help and feedback, delete or disable apps on Android, tap to go to applications settings Από εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις διάφορες. Τώρα είδα ότι ακόμη και το chrome απενεργοποιείται. Μετά αν θες ξαναγυρνάς στα ελληνικά. Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΆψογος ρε φίλε, Αυτό ακριβώς έψαχνα... Ποιο βαθειά δε μπορούσαν να το κρύψουν... Ξεφορτωθηκα κάποιες της Google έμειναν αυτές τις miui αλλά οκ θα ζήσουμε και έτσι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Άψογος ρε φίλε, Αυτό ακριβώς έψαχνα... Ποιο βαθειά δε μπορούσαν να το κρύψουν... Ξεφορτωθηκα κάποιες της Google έμειναν αυτές τις miui αλλά οκ θα ζήσουμε και έτσι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Σαν ποιες δηλαδη εδιωξες ; τι αλλαξε στο κινητο ; αν αλλαξε κατι εννοω. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 την πηραν ΠΙΣΩ ; λογο προβληματων εννοεις ; κάπου έτσι είδα , τώρα τι έγινε δεν ξέρω .... τέλος πάντων περιμένετε :) Καλημέρα, θα ήθελα μια πληροφορία θέλω να πάρω μια θήκη από εξωτερικό, βρήκα θήκη για redmi note 5 pro ταιριάζει στις εγκοπές για audio jack θύρα υπέρυθρων κτλ με το δικό μας redmi note 5; Ευχαριστώ ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 κάπου έτσι είδα , τώρα τι έγινε δεν ξέρω .... τέλος πάντων περιμένετε :) ναι Ενταξει μιλαμε για ερασιτεχνες εντελως...κλασικα :lol::lol: Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Παίδες καλημέρα, η οθόνη του redmi note 5 έχει διάφορες με του mi mix 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μου ήρθε η θήκη που είχα παραγγείλει από ebay με 2,99$ για το redmi note 5pro,κάθεται τέλεια στο κινητό έχει ενισχυμένες γωνιές και γενικά Παρα πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Σαν ποιες δηλαδη εδιωξες ; τι αλλαξε στο κινητο ; αν αλλαξε κατι εννοω.Απλά απενεργοποιησα εφαρμογές τις Google το duo και κάτι άλλες για μουσική video ταινίες που δε με ενδιαφέρουν και πλέον δεν εμφανίζονται. Θα ηθελα να ξεφορτωθώ και κάποιες τις miui αλλά δε το βλέπω. Άμα κάποιος ξέρει κάνα τρόπο το λέει! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 (edited) Απλά απενεργοποιησα εφαρμογές τις Google το duo και κάτι άλλες για μουσική video ταινίες που δε με ενδιαφέρουν και πλέον δεν εμφανίζονται. Θα ηθελα να ξεφορτωθώ και κάποιες τις miui αλλά δε το βλέπω. Άμα κάποιος ξέρει κάνα τρόπο το λέει! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Τον τρόπο τον είπα σε προηγούμενο μήνυμα. Μπορείς να αυτοματοποιήσεις τον τρόπο δημιουργώντας δύο αρχεία. Στο αρχείο apps.txt γράφουμε τι θέλουμε να απεγκαταστήσουμε. Το removeapps.bat είναι το "εκτελέσιμο". apps.txt (παράδειγμα) com.android.chrome com.google.android.apps.docs com.google.android.apps.tachyon com.google.android.gm com.google.android.talk com.google.android.videos com.facebook.appmanager com.facebook.katana com.facebook.services com.facebook.system com.xiaomi.mipicks removeapps.bat @echo off adb devices pause for /f "delims=" %%f in (apps.txt) do ( echo Removing "%%f" adb shell pm uninstall "%%f" adb shell pm uninstall --user 0 "%%f" ) Edited July 8, 2018 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 καλύτερη η απενεργοποίηση πιστεύω από την αφαίρεση (εκτός αν έχεις θέμα χώρου) δεν χαλάς και τίποτα (π.χ. μπορεί να μην δουλέψει κάποιο Ota αν σβήσεις εφαρμογή συστήματος) και δεν κάνεις ξανά και ξανά την διαδικασία (μετά από αναβάθμιση μπορεί να ξαναμπεί κάποια εφαρμογή που δε θες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Στην global eu έκδοση παίζουν πολλές (ενοχλητικές) κινέζικες εφαρμογές μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Στην global eu έκδοση παίζουν πολλές (ενοχλητικές) κινέζικες εφαρμογές μέσα; καμία ; (εκτός αν εννοούμε ως κινέζικες εφαρμογές τις xiaomi π.χ. για βίντεο ή το app store κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Εννοώ όπως κάποιες που έχω σε redmi note 3 pro που εμφανίζονται από το πουθενά, πετάνε ειδοποιήσεις στη μπάρα κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Εννοώ όπως κάποιες που έχω σε redmi note 3 pro που εμφανίζονται από το πουθενά, πετάνε ειδοποιήσεις στη μπάρα κτλ... Έχεις official rom? Εκτός αν εννοείς ειδοποιήσεις από το cleaner το οποίο μπορείς να το απενεργοποιησεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Έχεις official rom? Εκτός αν εννοείς ειδοποιήσεις από το cleaner το οποίο μπορείς να το απενεργοποιησεις ;)Το έχω δει σε άλλο κινητό στην οικογένεια δεν το έχω (παίζει να φοράει developer rom). Οπότε η global rom του redmi note 5 pro είναι μια χαρά απ'ότι κατάλαβα! Σε σχέση με το mi a2 που θα έχει pure android, είναι μεγάλες οι διαφορές (ως προς τη rom - το λογισμικό πάντα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Το έχω δει σε άλλο κινητό στην οικογένεια δεν το έχω (παίζει να φοράει developer rom). Οπότε η global rom του redmi note 5 pro είναι μια χαρά απ'ότι κατάλαβα! Σε σχέση με το mi a2 που θα έχει pure android, είναι μεγάλες οι διαφορές (ως προς τη rom - το λογισμικό πάντα); Θα ειναι σίγουρα ελαφρύτερο και με μόνο τις βασικές εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Το κινητο σας ζεσταίνεται υπερβολικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Το κινητο σας ζεσταίνεται υπερβολικά;όχι,παιζεις παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 οχι στο facebook ήμουν καμια ώρα και ζεστάθηκε υπερβολικά δεν είναι λογικό σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Το κινητο σας ζεσταίνεται υπερβολικά; Στον ηλιο ναι και κολλαει αγρια...στο σπιτι ΟΧΙ μια χαρα και το λιωνω στα games. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Στον ηλιο ναι και κολλαει αγρια...στο σπιτι ΟΧΙ μια χαρα και το λιωνω στα games. Μάλλον θα έχει πρόβλημα ευχαριστώ θα κάνω χρήση εγγύησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 οχι στο facebook ήμουν καμια ώρα και ζεστάθηκε υπερβολικά δεν είναι λογικό σωστά;να είσαι μόνο στο facebook και να ζεσταινεται υπερβολικά ναι δεν είναι λογικό εκτός αν το χτυπάει ήλιος η έχεις τίποτα gps ανοιχτό μαζί ή τρέχουν εφαρμογές από πίσω κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μάλλον θα έχει πρόβλημα ευχαριστώ θα κάνω χρήση εγγύησης... Ποσο ανεβάζει είδες; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 (edited) Παιδιά για ενημέρωσή σας: https://gr.gizchina.com/2018/07/08/miui-10-global-roll-out-for-8-devices/ Edited July 8, 2018 by tasoseat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Θα ηθελα την γνωμη σας..οταν ανοιγω την εφαρμογη της καμερας σε κλειστο χωρο χωρις το φως του ηλιου και αρκετο φως στην λειτουργια φωτογραφιας αυτο που βλεπω στην οθονη εχει πολυ καλη αναλυση..οταν το γυρναω σε βιντεο σαν να εχει αρκετα παρασιτα η εικονα.και το βιντεο που τραβαω δεν ειναι τοσο καλο.το ξερω οτι σε χαμηλο φωτισμο δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αλλα με προβληματιζει αυτο που βλεπω κατα την εναλλαγη απο φωτο σε βιντεο..χαλαει τελειως η αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts