Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι ίδιες εφαρμογές δεν τρώγανε τόσα δεδομένα.

Έχω κλειστά όλα τα υπόλοιπα. Sync, καιρό κλπ.

Ειδικά το clash Royale τρώει παραπάνω από όσο πρέπει f8049d2f7bf9c239a18bbe44ad8a397a.jpg

Ναι αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω,στις ρυθμίσεις πάντως υπάρχει η ρύθμιση......

Από κει και πέρα ....

Όσοι έχουν cosmote μπορούν να το επιβεβαιώσουν,αν όντως ισχύει

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Αυτό που ξέρω τόσον καιρό είναι ότι το VoLTE/VoWifi της Cosmote δουλεύει μόνο με συγκεκριμένες συσκευές, που τις αναφέρουν και στο site τους. Εάν έπαιζε στο Note 5 (ή σε άλλο Xiaomi), δεν νομίζω να το κρατούσαν μυστικό :).

Ειδικά το clash Royale τρώει παραπάνω από όσο πρέπει

δεν καταλαβαίνω την λογική σε αυτό :)

πως υπολογίζεις δηλαδή τα data στα social media ;

ήρθε καλοκαίρι , η σούλα μπορεί να ανεβάζει περισσότερες φώτος/βίντεο/instastories κλπ

και που ξέρουμε αν έκανε κάποιο update (που δεν πήρες χαμπάρι) το game ;

Κανένα update το game.

Λες να παρακολουθώ τη χρήση δεδομένων τόσο εξονυχιστικά και να μην ξέρω αν έκανε ή όχι update το game ;

Ίδια χρήση των social όπως και πριν. Μη σου πω έκοψα κιόλας άτομα απο φολλοου.

Δηλαδή εξ αιτίας του nr5 η εταιρία σου σε χρεώνει παραπάνω Data σε σχέση με το προηγούμενο τηλέφωνο....

Πώς γίνεται αυτό?

Edited by akalos

Κανένα update το game.

Λες να παρακολουθώ τη χρήση δεδομένων τόσο εξονυχιστικά και να μην ξέρω αν έκανε ή όχι update το game ;

Ίδια χρήση των social όπως και πριν. Μη σου πω έκοψα κιόλας άτομα απο φολλοου.

προφανώς :) δεν μπορεί το game Να κατέβασε κάτι και να μην το πήρες χαμπάρι ; (εξαρτάται φυσικά και από το παιχνίδι)

π.χ. κάνεις δηλαδή ακριβώς τα ίδια attack στο παιχνίδι ; κάνεις τις ίδιες αγορές κάθε φορά ; κ.ο.κ.

btw μιλάμε για ίδια έκδοση των εφαρμογών ;

τι συσκευή είχες πριν , πόσες μέρες βλέπεις αυτή τη διαφορά , είχες τίποτα data saver ενεργό πριν και τώρα όχι ;

Edited by kodorevi8ulis

Ειδικά το clash Royale τρώει παραπάνω από όσο πρέπει f8049d2f7bf9c239a18bbe44ad8a397a.jpg

Μ' αρέσει που δείχνεις screenshot, με το fb πρώτο.. Που με όλα τα σχετικά με τα δεδομένα permissions κλειστά, αυτό συνέχιζε να κάνει updates.. :lol:

Το Instagram ακολουθεί τα χνάρια του fb. Νομίζω το fb το έχει αγοράσει. Οπότε καταλαβαίνεις..

Για το Clash Royal, αν μοιάζει με το Empire που παίζει φίλος, θα πω μόνο ότι δε μου αρέσει...

Huawei Nova 5T

Πολλές ερωτήσεις και δεν έχω mb να απαντήσω.

Έγραψα κι άλλα από κάτω αλλά δεν τα πέρασε στο μήνυμα. Πως έγινε αυτό;

Οπότε edit.

Anyway. Προχωράμε.

Βασικά όχι, θα κάνω και μια δοκιμή να το κάνω hot spot και να κανω ότι έκανα από το Nexus 7 να δω αν θα έχει κάποια άλλη κατανάλωση

Edited by Zafpinto

ρε παιδια μια διευκρινηση αν ειναι ευκολο, αυτο που πουλανε εδω σαν Note 5, ειναι το ιδιο με αυτο? https://www.gsmarena.com/xiaomi_note_5_pro_hands_on-review-1725p6.php
All it takes is a swipe...

ρε παιδια μια διευκρινηση αν ειναι ευκολο, αυτο που πουλανε εδω σαν Note 5, ειναι το ιδιο με αυτο? https://www.gsmarena.com/xiaomi_note_5_pro_hands_on-review-1725p6.php

αυτό είναι το πλήρες review του δικού μας.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dc-review-1777.php

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Όχι. Το pro είναι της Ινδίας. Η συσκευή του thread είναι redmi note 5 AI ή CN

Edited by Antretng

Οσοι μπερδεύεστε ακόμα όπως και γω,εδώ οι διαφορές :p

Για όσους ενδιαφέρονται για b20,θέλουμε τo redmi note 5 china global version,και όχι μόνο.....

http://en.miui.com/thread-2151903-1-1.html

Η b20 είναι για wind? Γιατί εγώ αυτό που πήρα από πλαισιο μαρουλι την πάει την wind, τρελές ταχύτητες στο 4g Πάτρα... Ελπίζω να βοήθησα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Da mihi factum, dabo tibi ius

Μαλλιασε η γλώσσα μου,γενια έχει βγάλει....ουφ....όχι βέβαια,όλες οι εταιρίες έχουν βάλει Β20

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η b20 είναι για wind? Γιατί εγώ αυτό που πήρα από πλαισιο μαρουλι την πάει την wind, τρελές ταχύτητες στο 4g Πάτρα... Ελπίζω να βοήθησα

Κατέβασε network cell info να βλέπεις την μπάντα που σε κλειδώνει για 4g

Με το παλιό κινητο ούτε καν έπιανα στο σπίτι αυτές τις ταχύτητες με wind... Κέντρο πιάνει διπλάσιες ταχύτητες... Θεωρώ το Note 5 αποκάλυψη και στο σήμα 4g... 08c4f7ac02b0840dab656d80a3d98515.jpg

Da mihi factum, dabo tibi ius

Οσοι μπερδεύεστε ακόμα όπως και γω,εδώ οι διαφορές :p

Για όσους ενδιαφέρονται για b20,θέλουμε τo redmi note 5 china global version,και όχι μόνο.....

http://en.miui.com/thread-2151903-1-1.html

δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε ακόμα :)

και το λινκ δεν βοηθάει προφανώς γιατί είναι παμπάλαιο ; (δεν υπήρχε global τότε)

αυτό το china global βγάλτο από το μυαλό σου , δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα :)))

είτε china Θα λες που δεν έχει b20 (αλλά σίγουρα έχει παραπάνω 4g μπάντες για μας σε σχέση με το ινδικό pro) είτε global που έχει και την b20

δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε ακόμα :)

και το λινκ δεν βοηθάει προφανώς γιατί είναι παμπάλαιο ; (δεν υπήρχε global τότε)

αυτό το china global βγάλτο από το μυαλό σου , δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα :)))

είτε china Θα λες που δεν έχει b20 (αλλά σίγουρα έχει παραπάνω 4g μπάντες για μας σε σχέση με το ινδικό pro) είτε global που έχει και την b20

Δικιά μου εφεύρεση είναι αυτό,μια χαρά είναι το china global,ας έκανε μια eu όπως οι κορεάτες να τελειώνει εκεί το θέμα

******** της miui

Και αυτό το χωρίς b20 κινητό δεν υπάρχει για μένα

Edited by akalos

Δικιά μου εφεύρεση είναι αυτό,μια χαρά είναι το china global,ας έκανε μια eu όπως οι κορεάτες να τελειώνει εκεί το θέμα

Ας μη έκανε ******** η miui

μήπως θες αναβαθμίσεις και ανα περιοχή και πάροχο ;

να λέει ο cosmote εγώ πήρα αναβάθμιση , ο vodafone μπααα εγώ τίποτα και τέτοια ; ;

το ότι έχει ελλείψεις η global Να το δεχτώ , αυτό το EU που θες ξεχωριστά δεν εξυπηρετεί σε τίποτα

beta team eu να υπάρχει οκ , αλλά προφανώς όλα αυτά θα πρέπει να μπαίνουν στην global ,όχι να βγαίνουν 4-5 ρομ ανά περιοχή

(η Ινδία είναι πιο σημαντική από την EU, άρα πρώτα θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστή για ινδία)

θα διαβάσει κάποιος μπερδεμένος τι λες και θα μπερδευτεί παραπάνω :) δεν βοηθάς

Και lte a και να ενεργοποιήσει τον dac του 636 και αν τα ήξερα δεν θα το έπαιρνα

Τώρα εσένα αν σε καλύπτει κάτσε εδώ να λες μήπως θες .....μπαίνεις σε μπλοκ γιατί δεν γουστάρω τις ******** ούτε βοηθάς ούτε τίποτα παρά είσαι μόνο στις εξυπνάδες

Edited by akalos

Και lte a και να ενεργοποιήσει τον dac του 636 και αν τα ήξερα δεν θα το έπαιρνα

θες πάλι να κάνουμε συζητήσεις που είπαμε τόοοσες φορές :))

αν θες dac/lte a ε μάλλον πρέπει να πας σε σειρά Mi

κάτι πρέπει να έχει κι εκεί για να πουλάει :)

για αυτό δεν πρέπει να βιάζεται ο κόσμος να αγοράσει :)

το τι υποστηρίζει το soc είπαμε δεν έχει καμία σημασία όταν υπάρχουν θέματα αδειών

συγγνώμη που δεν βοηθάω κιόλας , αν και παίζει τις περισσότερες απορίες σου να στις απάντησα εγώ , τέσπα , κάνε ο.τι θες :)

Edited by kodorevi8ulis

ολα καλα,αλλα αυτη η ενταση στα ακουστικα ειναι πολυ χαμηλη ρε παιδια..!

ειδικα πανω στο μηχανακι με τα ακουστικα στα αυτια,δεν παλευεται..:wacko::wacko::wacko:

ολα καλα,αλλα αυτη η ενταση στα ακουστικα ειναι πολυ χαμηλη ρε παιδια..!

ειδικα πανω στο μηχανακι με τα ακουστικα στα αυτια,δεν παλευεται..:wacko::wacko::wacko:

μηπως να δοκιμασεις κατι τετοιο:

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/increase-earphone-volume-redmi-note-5-t3801855

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

δεν μ`αρεσει να "σκαλιζω" με πατεντες γενικως τα κινητα μου.

ασε που δεν το`χω οποτε μαλλον χειροτερα θα τα κανω.

θα πρεπει παντως να διορθωθει με καποιο update ....

δεν μ`αρεσει να "σκαλιζω" με πατεντες γενικως τα κινητα μου.

ασε που δεν το`χω οποτε μαλλον χειροτερα θα τα κανω.

θα πρεπει παντως να διορθωθει με καποιο update ....

Είχε αναφερθεί ότι με άλλα region είναι πιο δυνατή η ένταση. Δεν θυμάμαι τώρα ποια ήταν αυτά.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger