hatzisnik Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Εγώ να δεις τι άγχος είχα τραβήξει... Είχα τρελαθεί. Έκανα συγχρονισμό και δεν κατέβαζε ούτε ένα όνομα... Έψαχνα από εδώ, έψαχνα από εκεί και τίποτα.... Μέχρι που μετά από μια μέρα μου τις κατέβασε και ηρέμησα..... ΧαχαχαΚαταρχάς ευχαριστώ όλους όσους απαντήσατε για το θέμα με τις επαφές. Έχω διαλέξει την πρόταση του hatzisnik ο οποίος είχε κι αυτός windowsphone πριν. Όντως φίλε μου, εδώ και μια ώρα κατεβάζει και να σου πω την αλήθεια είχα αρχίσει ν ανυσηχω ώσπου είδα το post σου και κάπως ηρέμησα.Θα περιμένω μέχρι αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Παντως εγω χρησιμοποιω τον φορτιστη του mix2 κ εχει τουλαχιστον 30λεπτο διαφορα στην φορτιση απο τον δικο του φορτιστη... Επισης εμφανιζει κ το σηματακι του qc ενω με τον δικο του οχι... Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) Επισης εμφανιζει κ το σηματακι του qc . Το οποίο είναι? Στο mi account στο region γιατί έχω Τσάινα? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 20, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Φορτιστή Qualcomm quick charge 3.0 και το καλώδιο xiaomi που είχε μέσα το κουτί και μου φορτίζει τούρμπο++. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Φορτιστή Qualcomm quick charge 3.0 και το καλώδιο xiaomi που είχε μέσα το κουτί και μου φορτίζει τούρμπο++.Φορτιστή Qualcomm quick charge 3.0 και το καλώδιο xiaomi που είχε μέσα το κουτί και μου φορτίζει με 2,3mah,κατέβασε την εφαρμογή ampere και πες μας πόσα mah σου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Παιδιά στο πληκτρολόγιο υπάρχει τρόπος να μην βγαίνουν τα αριθμητικά στα ίδια πλήκτρα με τα γράμματα; Ευχαριστώ! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Τελικά παραγγηλα μια θήκη 360 και καλά protection,ασημί και μαύρη Για να δούμε.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Τελικά παραγγηλα μια θήκη 360 και καλά protection,ασημί και μαύρη Για να δούμε.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Εγώ έχω ήδη θήκη αλλά δεν την έχω βγάλει καν από το κουτί μιας και δεν έχω sim!!! 5η μέρα σήμερα που η πόλη της Λάρισας δεν έχει cosmote sim!!! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Δεν αξίζει αυτή που έχει στο κουτι, πίστεψέ με,βαλτην επάνω για την κάμερα και όποτε μπορέσεις άλλαξε την Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 21, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Εγώ έχω ήδη θήκη αλλά δεν την έχω βγάλει καν από το κουτί μιας και δεν έχω sim!!! 5η μέρα σήμερα που η πόλη της Λάρισας δεν έχει cosmote sim!!!τι sim ψάχνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 γενικά εγώ aukey και blitzwolf αγοράζω τελικα παρηγγειλα αυτον.. https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=USA και αυτα.. https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?orderId=92521727655247&productId=32391749504 https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?orderId=92521727665247&productId=32393512255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Δεν καταλάβατε καλά. Εχω παραγγείλει ήδη θήκη και ήρθε αλλά την έχω στο κουτί! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Παιδιά στο πληκτρολόγιο υπάρχει τρόπος να μην βγαίνουν τα αριθμητικά στα ίδια πλήκτρα με τα γράμματα; Ευχαριστώ! Δεν βρήκα τέτοια επιλογή. Προτείνω να βάλεις SwiftKey μιας και το μαμά πληκτρολόγιο το βρήκα πολύ άβολο συγκριτικά με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Τελικά παραγγηλα μια θήκη 360 και καλά protection,ασημί και μαύρη Για να δούμε.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk[/ Ωραία φαίνεται!!! Από πού; Και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Υπάρχει τρόπος για τα αριθμητικά, πηγαίνετε ρυθμίσεις, περισσότερες ρυθμίσεις, γλώσσα και εισαγωγή, Gboard. Από εκεί πατάτε γλώσσες, πατάτε την γλώσσα που θέλετε να αλλάξετε το πληκτρολόγιο και τσεκαρετε την επιλογή PC. Στα ελληνικά δεν υπάρχει ακόμα από ότι είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) σε λίγο μαθήματα android Θα κάνουμε :) δε σε βολεύει το gboard ; βάλε swiftkey , δεν είναι του συγκεκριμένο "κινητού" το πληκτρολόγιο paanos δηλαδή αν απλά πατήσεις προτιμήσεις -> σειρά αριθμού δεν σου κάνει ; Edited June 21, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Ωραία φαίνεται!!! Από πού; Και πόσο; Από το mythiki,κάπου στα 9€ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- paanos δηλαδή αν απλά πατήσεις προτιμήσεις -> σειρά αριθμού δεν σου κάνει ; Άμα το ξέρεις..... κάνει ιιιιι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τοσο συζήτηση για τους φορτιστές,εχω ενα παλιό 0,75Α και δουλεύω χρόνια όλα τα κινητά με αυτόν για τα θετικά τις χαμηλής έντασης στην φόρτιση(οχι θερμοκρασιες-ζορισμα μπαταρίας-μείωση χωρητικότητας και ζωής κτλ). Δεν έχουμε να κάνουμε με ενα κινητό που δεν φτάνει μεχρι το βράδυ και χρειάζεται να του δώσεις λιγο ρεύμα μεσα στην μέρα οκ,άλλα αυτο το βάζεις το βράδυ αργά και όμορφα.(εχω αρκετούς 2Α και εναν ταχυφορτιστη δεν τους εχω δουλέψει ποτέ) Edited June 21, 2018 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τοσο συζήτηση για τους φορτιστές,εχω ενα παλιό 0,75Α και δουλεύω χρόνια όλα τα κινητά με αυτόν για τα θετικά τις χαμηλής έντασης στην φόρτιση(οχι θερμοκρασιες-ζορισμα μπαταρίας-μείωση χωρητικότητας και ζωής κτλ). Δεν έχουμε να κάνουμε με ενα κινητό που δεν φτάνει μεχρι το βράδυ και χρειάζεται να του δώσεις λιγο ρεύμα μεσα στην μέρα οκ,άλλα αυτο το βάζεις το βράδυ αργά και όμορφα.(εχω αρκετούς 2Α και εναν ταχυφορτιστη δεν τους εχω δουλέψει ποτέ)ναι σωστή τοποθέτηση αλλά το δικό μου ακόμα και με 1Α εάν είναι η μπαταρία χαμηλά μέχρι το πρωί ΔΕΝ φορτίζει μέχρι 100% γιατί είναι μεγάλη η μπαταρία! (4100mah) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 ναι σωστή τοποθέτηση αλλά το δικό μου ακόμα και με 1Α εάν είναι η μπαταρία χαμηλά μέχρι το πρωί ΔΕΝ φορτίζει μέχρι 100% γιατί είναι μεγάλη η μπαταρία! (4100mah) με 1Α η 4000mA θέλει 4 ώρες. 5 ώρες πάνω κάτω κάνει με τον 0.75Α. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Ok έβαλα τι σωστο preference στο Gboard και έχω ξεχωριστή σειρά αριθμών. Η θήκη καλά εκτός από το γεγονός ότι δεν πατιέται καλά το reset button! Είναι μία Dux Ducis for R-MI Note 5 Pro. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Ναι και με έναν 3Α θέλεις 1 ώρα και 20 λεπτά ή πχ αν το χρειάζεσαι και το βάλεις 10-15 λεπτα θα σου δώσει ένα 20% από 0 να κάνεις την δουλειά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Υπάρχει περίπτωση να βρω ακουστικό με bluetooth 5 ή να κοιτάξω σε κανα 2 χρόνια πάλι; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τοσο συζήτηση για τους φορτιστές,εχω ενα παλιό 0,75Α και δουλεύω χρόνια όλα τα κινητά με αυτόν για τα θετικά τις χαμηλής έντασης στην φόρτιση(οχι θερμοκρασιες-ζορισμα μπαταρίας-μείωση χωρητικότητας και ζωής κτλ). Δεν έχουμε να κάνουμε με ενα κινητό που δεν φτάνει μεχρι το βράδυ και χρειάζεται να του δώσεις λιγο ρεύμα μεσα στην μέρα οκ,άλλα αυτο το βάζεις το βράδυ αργά και όμορφα.(εχω αρκετούς 2Α και εναν ταχυφορτιστη δεν τους εχω δουλέψει ποτέ) Γιατί διυλιζουμε ώρες ώρες τον κωνοπα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 πειτε καμια λυση το κινητο χανει πολλες ειδοποιησεις ,ειδικα στα social ... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts