akalos Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Κάποια σταθερή δοκιμασμένη custom δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 καλά αν είναι να είναι συνδεδεμένα στο wifi το ξέρω ότι γίνεται smart tv είναι ,μιλάω καθαρά για σύνδεση με το ir blaster αλλιώς τι νόημα έχει!:) Την διαδικασία με το mi remote την ακολούθησες κανονικά εεε? κλειστή tv γυρνάς κινητό προς την tv και κρατάς πατημένο το κουμπί μέχρι να ανοίξει η tv (αφου έχεις επιλέξει tv->sharp) ή μέχρι να δοκιμάσει όλους τους κωδικούς για sharp tv και να μην κάνει τίποτα (53 κωδικοί αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Την διαδικασία με το mi remote την ακολούθησες κανονικά εεε? κλειστή tv γυρνάς κινητό προς την tv και κρατάς πατημένο το κουμπί μέχρι να ανοίξει η tv (αφου έχεις επιλέξει tv->sharp) ή μέχρι να δοκιμάσει όλους τους κωδικούς για sharp tv και να μην κάνει τίποτα (53 κωδικοί αν δεν κάνω λάθος)Ναι κανονικά και τους 53 κωδικούς δεν γίνεται τίποτα ,τους έκανα και υποβολή αναφορας με το μοντέλο της tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ναι κανονικά και τους 53 κωδικούς δεν γίνεται τίποτα ,τους έκανα και υποβολή αναφορας με το μοντέλο της tv αν δεν είναι κομπλεξικιά η τβ σου έχεις βάλει θήκη ; σίγουρα δεν μπλοκάρει την θύρα ; δοκίμασε χωρίς αυτήν έχεις 2ο κινητό ; ανοιξε την κάμερα , και στρέψε την προς την θυρα ανοιξε το app και κάνε την διαδικασία (όχι στραμένη στην τβ στο κενο) βλέπεις φωτάκι να αναβοσβήνει όσο πατάς το κουμπί μέσα από την οθόνη του 2ου κινητού ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δοκίμασε και το sure από το Play store, στο s4 με δούλεψε με μια Daewoo tv 40 ετών!!! Ναι κανονικά και τους 53 κωδικούς δεν γίνεται τίποτα ,τους έκανα και υποβολή αναφορας με το μοντέλο της tv Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) αν δεν είναι κομπλεξικιά η τβ σου έχεις βάλει θήκη ; σίγουρα δεν μπλοκάρει την θύρα ; δοκίμασε χωρίς αυτήν έχεις 2ο κινητό ; ανοιξε την κάμερα , και στρέψε την προς την θυρα ανοιξε το app και κάνε την διαδικασία (όχι στραμένη στην τβ στο κενο) βλέπεις φωτάκι να αναβοσβήνει όσο πατάς το κουμπί μέσα από την οθόνη του 2ου κινητού ;έχω θήκη αλλά οι θύρες είναι ανοιχτές έχει κόψιμο εκεί η θήκη, θα δοκιμάσω αυτό που είπες με το δεύτερο κινητο.edit οι υπέρυθρες δουλεύουν κανονικά μάλλον έπεσα σε κομπλεξικια τηλεόραση,ή επειδή είναι καινούργια δεν την πρόσθεσαν; :)Το μοντέλο είναι αυτό LC-55CUG8052E Edited June 18, 2018 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Το μόνο που με κρατάει από το να αγοράσω το κινητό τώρα είναι αυτό το link : https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-a2 Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει σύντομα το κινητάκι ή πάει για χειμώνα και βάλε; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Το μόνο που με κρατάει από το να αγοράσω το κινητό τώρα είναι αυτό το link : https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-a2 Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει σύντομα το κινητάκι ή πάει για χειμώνα και βάλε;κάτι για 8/8 άκουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Το μόνο που με κρατάει από το να αγοράσω το κινητό τώρα είναι αυτό το link : https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-a2 Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει σύντομα το κινητάκι ή πάει για χειμώνα και βάλε;Με κάθε επιφύλαξη: https://www.gizchina.com/2018/06/18/xiaomi-mi-a2-listed-on-swiss-retailers-website-shows-sales-starting-on-august-8th/ https://gr.gizchina.com/2018/06/16/xiaomi-mi-a2-emfanistike-gia-ligo-se-hands-on-video-sto-youtube/ Edited June 18, 2018 by vabiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 έχω θήκη αλλά οι θύρες είναι ανοιχτές έχει κόψιμο εκεί η θήκη, θα δοκιμάσω αυτό που είπες με το δεύτερο κινητο.edit οι υπέρυθρες δουλεύουν κανονικά μάλλον έπεσα σε κομπλεξικια τηλεόραση,ή επειδή είναι καινούργια δεν την πρόσθεσαν; :)Το μοντέλο είναι αυτό LC-55CUG8052E Μήπως δεν σημαδεύεις από καλή γωνία? Γιατί και στη δική μου που είναι LG θέλει το κινητό ευθεία με τον αισθητήρα της τηλεόρασης, αλλιώς δεν πιάνει... Δεν ξέρω αν είναι το κινητό ή η τηλεόραση κομπλεξική. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τελικά το πήρα αλλά κάρτα sim γιοκ! Η κάρτα sim μου (micro-sim) είναι παλιού τύπου και δεν κόβεται! Κάρτες cosmote νανο-sim αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στην Λάρισα! Δηλαδή έλεος!!! Γύρισα όλα τα μαγαζιά! Να το ανοίξω χωρίς κάρτα λέτε; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 με es file explorer δεν υπαρχει καποιο προβλημα μονο με τον mi file explorer εχω προβλημα Εμένα ο es δεν μου διαβάζει στικακι 128gb exfat format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εμένα ο es δεν μου διαβάζει στικακι 128gb exfat format εγω με ενα 16 gb fat32 δεν εχω κανενα προβλημα με es Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τελικά το πήρα αλλά κάρτα sim γιοκ! Η κάρτα sim μου (micro-sim) είναι παλιού τύπου και δεν κόβεται! Κάρτες cosmote νανο-sim αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στην Λάρισα! Δηλαδή έλεος!!! Γύρισα όλα τα μαγαζιά! Να το ανοίξω χωρίς κάρτα λέτε; Δεν είναι nano,είναι multi sim οι καινούριες,αν ζητήσεις καινούρια κάρτα με τον ίδιο αριθμό? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τελικά το πήρα αλλά κάρτα sim γιοκ! Η κάρτα sim μου (micro-sim) είναι παλιού τύπου και δεν κόβεται! Κάρτες cosmote νανο-sim αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στην Λάρισα! Δηλαδή έλεος!!! Γύρισα όλα τα μαγαζιά! Να το ανοίξω χωρίς κάρτα λέτε; ρε φιλε πας σε καταστημα cosmote πληρωνεις 7,90 και παιρνεις καινοθρια καρτα multi sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν ζητάω μια nano sim με τον αριθμό μου; Τι είναι η multi sim; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν ζητάω μια nano sim με τον αριθμό μου; Τι είναι η multi sim; οοοολα τα μεγεθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν ζητάω μια nano sim με τον αριθμό μου; Τι είναι η multi sim; Έχει όλα τα μεγέθη και την σπας οποίο μέγεθός θέλεις Καλά οι άχρηστοι εκεί δεν σου είπαν τίποτα? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Μου λέγανε κάτι παραμύθια για απογραφές και τέτοια. Βασικά πρέπει να έχουν τρελή ζήτηση οι nano-sims από ότι κατάλαβα και ξεμένουν συχνά! Πήγα σε όλους τους Γερμανούς, σε όλα τα καταστήματα cosmote και στα κεντρικά της cosmote. Στα κεντρικά μου είπανε ένα αύριο το πρωί μετά τις 10 με την ταυτότητά σου! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Μου λέγανε κάτι παραμύθια για απογραφές και τέτοια. Βασικά πρέπει να έχουν τρελή ζήτηση οι nano-sims από ότι κατάλαβα και ξεμένουν συχνά! Πήγα σε όλους τους Γερμανούς, σε όλα τα καταστήματα cosmote και στα κεντρικά της cosmote. Στα κεντρικά μου είπανε ένα αύριο το πρωί μετά τις 10 με την ταυτότητά σου! δεν υπάρχουν σκέτο "νανο" σιμ όπως το λες ενα ειναι το πακετο που η σιμ κανει για ολες τις υποδοχες (είναι νανο με "αντάπτορες") επίσης δεν γίνεται να κοπεί ; ή έτσι σου λεγαν αυτοί ; πήγες σε κανά άσχετο μαγαζί με υπολογιστές/κινητά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Μου λέγανε κάτι παραμύθια για απογραφές και τέτοια. Βασικά πρέπει να έχουν τρελή ζήτηση οι nano-sims από ότι κατάλαβα και ξεμένουν συχνά! Πήγα σε όλους τους Γερμανούς, σε όλα τα καταστήματα cosmote και στα κεντρικά της cosmote. Στα κεντρικά μου είπανε ένα αύριο το πρωί μετά τις 10 με την ταυτότητά σου!Μπορείς να την κόψεις και μόνος σου, δεν είναι δύσκολο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Παιδιά να κοπεί δεν γίνεται γιατί είναι παλιά micro όπου δεν υπάρχει άλλο πλαστικό να κοπεί. Είναι δηλαδή όλη η επιφάνεια ολοκληρωμένα. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το άνοιξα και χωρίς κάρτα πάντως το κινητό και απλά τα σπάει!!! ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσο για τις κάρτες, μάλλον οι Γερμανοί παίζουν με τα logistics. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Παιδιά να κοπεί δεν γίνεται γιατί είναι παλιά micro όπου δεν υπάρχει άλλο πλαστικό να κοπεί. Είναι δηλαδή όλη η επιφάνεια ολοκληρωμένα. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το άνοιξα και χωρίς κάρτα πάντως το κινητό και απλά τα σπάει!!! ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσο για τις κάρτες, μάλλον οι Γερμανοί παίζουν με τα logistics. πφφφ ε ναι γιατί όταν στην κόβουν όλοι με τον κόφτη τον ειδικό μόνο πλαστικό κόβουν :) δεν είναι όλο το "χρυσό" μέρος χρήσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Μήπως δεν σημαδεύεις από καλή γωνία? Γιατί και στη δική μου που είναι LG θέλει το κινητό ευθεία με τον αισθητήρα της τηλεόρασης, αλλιώς δεν πιάνει... Δεν ξέρω αν είναι το κινητό ή η τηλεόραση κομπλεξική.Δίπλα πήγα από το μάτι της tv τίποτα ,δεν ξέρω τι παίζει σε μια ssung παλιά που δοκίμασα δουλεύει ίσως η τηλεόραση δεν το υποστηρίζει η είναι αποκωδικοποιημενο το σήμα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprosv Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Καλησπέρα θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας,Όταν συνδέω τα hansfree δεν έχει ήχο στο τηλέφωνο όπως ειδοποιήσεις.κλησεις,κλπ! Κάποια ρύθμιση θα θέλει μάλλον ε; Επίσης όταν μιλάω δεν ακούω στο ακουστικό τις ειδοποιήσεις! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts