Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω πως σας φαίνονται αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει ανέβει κατακόρυφα το RN5 σε σχέση με τα προηγούμενα Note στο θέμα φωτογραφίας. Υποθέτω λόγω μεγάλης πλέον επεξεργαστικής ισχύος, ακόμα και χωρίς επώνυμους φακούς (leica πχ το mate 10 pro) με χρήση έξυπνων αλγόριθμων (AI), μπορεί και κάνει καλή δουλεία.

Σε κάθε ζευγάρι φωτογραφιών έχω βρει σημεία που το RN5 έκανε καλύτερη δουλειά από το Mate 10 pro. Ειδικά στο φόντο/μακρινές αποστάσεις το RN5 παρ'όλη την εμφάνιση κόκκου νομίζω έχει κρατήσει περισσότερη λεπτομέρεια ενώ το Mate 10 pro δεν έχει κόκκο άλλα έτσι χάνει λεπτομέρεια. Μην πέσετε να με φάτε, δεν λέω ότι είναι καλύτερο το RN5, λέω ότι με έχει εντυπωσιάσει.

Αυτές είναι και οι δικές μου παρατηρήσεις, περισσότερη λεπτομέρεια το note λιγότερο θόρυβο το mate.

Επίσης αν παράτητησετε ο φακός του note είναι λίγο πιο wide με αποτέλεσμα να χωράνε περισσότερα στο κάδρο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε παιδια-χαζη ερωτηση,αλλα που ειναι η προσθηκη λογαριασμων email..?

επισης δεν βρισκω το search(οχι google..)και το εικονιδιο mail.

Η εφαρμογή Mail δεν υπάρχει στην Global έκδοση, όμως μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ καθώς και τις ανανεωμένες εφαρμογές για τον καιρό και την αριθμομηχανή από την δοκιμαστική έκδοση MIUI10.

Αυτές είναι και οι δικές μου παρατηρήσεις, περισσότερη λεπτομέρεια το note λιγότερο θόρυβο το mate.

Επίσης αν παράτητησετε ο φακός του note είναι λίγο πιο wide με αποτέλεσμα να χωράνε περισσότερα στο κάδρο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό είναι αποτέλεσμα του διαφράγματος το note έχει 1.9 ενώ το mate 1.6. Πρακτικά σημαίνει ότι όσο πιο χαμηλή τιμή στο διάφραγμα (μεγάλο άνοιγμα) τόσο πιο φωτεινές και με χαμηλό θόρυβο φωτογραφίες κυρίως σε σκοτεινό περιβάλλον άλλα, πιο περιορισμένα στοιχεία στο κάδρο.

frastgr

για να βοηθήσεις διόρθωσε λίγο το post για να το καταλάβουν με την μια

π.χ. λύση στο πρόβλημα με τον ήχο (θέλει root) κλπ

Η εφαρμογή Mail δεν υπάρχει στην Global έκδοση, όμως μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ καθώς και τις ανανεωμένες εφαρμογές για τον καιρό και την αριθμομηχανή από την δοκιμαστική έκδοση MIUI10.

ενταξει-τα βολεψα ολα τα email μου μεσα στην εφαρμογη του Gmail.

ευχαριστω

Επειδή αναφέρθηκε από κάποιον ότι δεν έκανε, δε ξέρω γιατί το είπε, εγώ παρήγγειλα δύο, έχω ξαναπάρει από την εταιρία αυτή, δεν είχα ποτέ θέμα. http://thesgadget.gr/index.php?id_product=993&controller=product

Ούτε καν το μοντέλο δεν αναφέρει πάνω, αλλά σε διαστάσεις και κοψίματα μου φαίνεται καλό. Στα άκρα περισσεύει ελάχιστα, αναλόγως και πως θα το βάλεις, αλλά δε νομίζω ποτέ τζαμάκι να καλύπτει 100%, τουλάχιστον στο p8 lite μου δεν κάλυπτε 100%, μη τρλαθούμε τώρα, για αυτό παίρνεις και θήκη. Δεν μου έκανε ούτε φούσκες ούτε τίποτα.

Φίλε μου το διαπίστωσα για 2η φορά σήμερα όταν ξαναπήγα σε γνωστό σκρουττζομάγαζο για "το κινητό" (:rolleyes: ) στον Πειραιά και το τζαμάκι που είχε αυτή η συσκευασία μέσα απλά δεν έκανε, δεν ταίριαζε στο κινητό μας. Δεν ξέρω αν έφταιγε η παρτίδα (ανοίξαμε 3-4 και δοκιμάσαμε) αλλά το διαπίστωσαν και στο μαγαζί και θα επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή τους. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις από tempered glass που λες "δε νομίζω ποτέ τζαμάκι να καλύπτει 100%" αλλά σε όλα μου τα προηγούμενα κινητά ότι τζαμάκι είχα βάλει κάλυπτε 100%. Εδώ είναι προφανές ότι έχει γίνει κάποιο λάθος... αλλά αν εσένα σε ικανοποιεί η εφαρμογή και η κάλυψη του, μια χαρά...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Φίλε μου το διαπίστωσα για 2η φορά σήμερα όταν ξαναπήγα σε γνωστό σκρουττζομάγαζο για "το κινητό" (:rolleyes: ) στον Πειραιά και το τζαμάκι που είχε αυτή η συσκευασία μέσα απλά δεν έκανε, δεν ταίριαζε στο κινητό μας. Δεν ξέρω αν έφταιγε η παρτίδα (ανοίξαμε 3-4 και δοκιμάσαμε) αλλά το διαπίστωσαν και στο μαγαζί και θα επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή τους. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις από tempered glass που λες "δε νομίζω ποτέ τζαμάκι να καλύπτει 100%" αλλά σε όλα μου τα προηγούμενα κινητά ότι τζαμάκι είχα βάλει κάλυπτε 100%. Εδώ είναι προφανές ότι έχει γίνει κάποιο λάθος... αλλά αν εσένα σε ικανοποιεί η εφαρμογή και η κάλυψη του, μια χαρά...

100% δεν έχω δει ποτέ

και μιλάω για είτε μάπα τζάμι είτε nillkin

Ειδικα σε 2,5D οθόνη ειναι αδύνατο να καλύπτει πλήρως την οθόνη... εκτός αν μιλάμε για full cover τα οποια υπόψν εχουν rainbow effect και κακη αίσθηση στο touch.

Τη χρήση της μνήμης RAM του τηλεφώνου που χρησιμοποιεί εκείνη τη στιγμή που μπορούμε να τη δούμε ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι μέσα στο μενού.

Τη χρήση της μνήμης RAM του τηλεφώνου που χρησιμοποιεί εκείνη τη στιγμή που μπορούμε να τη δούμε ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι μέσα στο μενού.

ρυθμίσεις -> αρχική οθόνη και πρόσφατα -> προβολή κατάστασης μνήμης

και το εμφανίζει όταν είσαι στο κλασικό με τις ανοιχτές εφαρμογές

Να ρωτήσω, όλα αυτά τα φιξακια/patch θα μπορώ να τα περάσω στο 6/64;ή έκανα βλακεία που το πήρα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Να ρωτήσω, όλα αυτά τα φιξακια/patch θα μπορώ να τα περάσω στο 6/64;ή έκανα βλακεία που το πήρα;

προφανώς εξαρτάται από το patch :)

για τα apt / αυτό για τον ήχο λογικα είναι κοινά οπότε δεν έχεις θέμα

Έχει την 9.5.x.x το δικό σου?

Τελικά ρε παιδιά με την εγγύηση τι παίζει αν το κάνουμε ρουτ κτλ?η infoquest λέει ότι ισχύει κανονικά σε περίπτωση βλάβης

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Έχει την 9.5.x.x το δικό σου?

Τελικά ρε παιδιά με την εγγύηση τι παίζει αν το κάνουμε ρουτ κτλ?η infoquest λέει ότι ισχύει κανονικά σε περίπτωση βλάβης

αν το πήρες από την infoquest παίζει ό.τι σου πει αυτή :)

βέβαια ρώτησες μόνο για root ή και για custom/διαφορετική rom ;

Καλησπέρα σας,

Με την αλλαγή της περιοχής σε Ελβετία για παράδειγμα, δεν αφήνει να γίνει σύνδεση σε mi account? Θα πρέπει να κοίταξε κάτι? Τα θέματα όμως λειτουργούν κανονικά...

Αν είναι software πληρώνεις να στο επαναφέρουν,αν είναι hardware οχιιιι

Καλησπέρα σας,

Με την αλλαγή της περιοχής σε Ελβετία για παράδειγμα, δεν αφήνει να γίνει σύνδεση σε mi account? Θα πρέπει να κοίταξε κάτι? Τα θέματα όμως λειτουργούν κανονικά...

καμιά πληροφορία παραπάνω γιατί δεν καταλαβα το πρόβλημα ; (πρόβλημα; ή απλά έτυχε να μη μπορείς να συνδεθείς κάπου :) )

επίσης μπορείς να το ξαναγυρίσεις σε ελλάδα αν έχεις βρει και βάλει το θέμα που θες

Γιατί; Υπάρχει τρόπος να το δούνε ότι το χεις πειράξει αν πρώτα του φλασαρεις official rom και κλειδωσεις bootloader?

καμιά πληροφορία παραπάνω γιατί δεν καταλαβα το πρόβλημα ; (πρόβλημα; ή απλά έτυχε να μη μπορείς να συνδεθείς κάπου :) )

επίσης μπορείς να το ξαναγυρίσεις σε ελλάδα αν έχεις βρει και βάλει το θέμα που θες

Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το find my phone και όταν μου ζητάει κωδικό mi account δεν τον δέχεται... Και δεν λειτουργεί και να μπορέσω να αλλάξω κωδικό...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Γιατί; Υπάρχει τρόπος να το δούνε ότι το χεις πειράξει αν πρώτα του φλασαρεις official rom και κλειδωσεις bootloader?

όχι , αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς πάντα να φλασάρεις Official rom όταν έχεις θέμα (τύπου θέλει service η συσκευή :) )

και το ότι η Infoquest σαν αντιπρόσωπος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ :) κάνει ό.τι θέλει όσον αφορά την εγγύηση

Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το find my phone και όταν μου ζητάει κωδικό mi account δεν τον δέχεται... Και δεν λειτουργεί και να μπορέσω να αλλάξω κωδικό...

σε τι είναι καλύτερο το find my phone της miui σε σχέση με αυτό της google ;

γενικά υπάρχουν προβλήματα με αυτό , δεν είναι απαραίτητα θέμα region

Στο lg V10 μπορούσαν,εδώ δεν ξέρω,όχι απλά ρουτ υπόνοια ρουτ και την είχες βάψει από pocordia lol

Στο lg V10 μπορούσαν,εδώ δεν ξέρω,όχι απλά ρουτ υπόνοια ρουτ και την είχες βάψει από pocordia

Να γιατί ειχε σχετική ένδειξη. Στη xiaomi όμως δεν υπάρχει κάτι.

Αυτό ακριβώς είπαν,αν δεν μπορείς να το επαναφέρεις ... πληρώνεις

όχι , αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς πάντα να φλασάρεις Official rom όταν έχεις θέμα (τύπου θέλει service η συσκευή :) )

και το ότι η Infoquest σαν αντιπρόσωπος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ :) κάνει ό.τι θέλει όσον αφορά την εγγύηση

Καλά σίγουρα. Συμφωνώ :)

Από την άλλη, για να φτάσεις να μην μπορείς να το επαναφέρεις ούτε με fastboot rom, ε εντάξει την κάναμε την πατατια μας. Εμείς φταίμε. :)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό ακριβώς είπαν,αν δεν μπορείς να το επαναφέρεις ... πληρώνεις

Αν φτάσεις να μην μπορείς να επαναφέρεις xiaomi τότε δίκαιο είναι. Φταίει ξεκάθαρα ο χρήστης. Μην τους φορτώνουμε και για δικές μας βλακείες :)

Το θέμα είναι αν βγάλει κάποιο ελάττωμα η συσκευή (πχ κάμερα, οθόνη, ηχείο, αισθητήρες κλπ) να μπορείς να το επαναφέρεις ώστε να έχεις εγγύηση.

Στο redmi note 4 εδώ και κάτι μέρες προσπαθώ να αλλάξω κωδικό και έχω το πρόβλημα που αναφέρεις. Δοκίμασα και από υπολογιστή προχθές και πάλι τα ίδια. Δεν έχει να κάνει με το region που έχουμε επιλεγμένο. Επίσης περίπου πριν μια εβδομάδα, όταν πήγα να αλλάξω πρώτη φορά κωδικό, για δύο μέρες πατούσα forgot password και εμφανιζόταν ένα κυκλάκι, σαν να φορτώνει η σελίδα, το οποίο έμενε σταθερά στην οθόνη. Και τώρα που δοκίμασα πάλι τα ίδια.

Λογικά κάποιο πρόβλημα θα έχουν σρην συγκεκριμένη υπηρεσία.

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger