Jump to content

eglobal central!!!

stalas7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνωμη δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να ρωτησω για το συγκεκριμενο θεμα...θα θελα πληροφοριες γι' αυτο το σαιτ οποιος γνωριζει η εχει αγορασει....

θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες,τροποι πληρωμης,τι ισχυει με τις εγγυησεις και γενικα οποιος ξερει πραγματα ας βοηθησει....

Ο καλύτερος,και μοναδικός για εμένα καθώς σου προσφέρει κάποια ασφάλεια σε ηλεκτρονικές αγορές,τρόπος αγοράς είναι μέσω Paypal.

Το κατάστημα δίνει εγγύηση ενός χρόνου(λεπτομέρειες για την εγγύηση).

Για περισσότερες πληροφορίες,θα ήταν καλύτερα να σε καθοδηγήσουν κάποιοι που ήδη έχουν κάνει αγορά από το κατάστημα.

Μπορείς να δεις και reviews στο ίντερνετ,από εκεί και πέρα,και να αποφασίσεις μόνος σου τι σε συμφέρει! :)

θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες,τροποι πληρωμης,τι ισχυει με τις εγγυησεις και γενικα οποιος ξερει πραγματα ας βοηθησει....

Εγγύηση για smartphones έχεις 12 μήνες, τρόποι πληρωμής όπως όλα τα sites με κάρτα ή paypal που είναι και το ιδανικότερο.

Γενικά είναι αξιόπιστο site αν και όπως και σε όλα τα sites υπάρχουν και αρνητικές αναφορές. Προσωπικά μια φορά έχω αγοράσει κι όλα πήγαν μια χαρά.

Βασικα γιατι δεν το μεταφερεται σε καποια αλλη πιο σχετικη ενοτητα; Οχι τιποτα αλλο αλλα θα χαθει μετα απο καποια θεματα και δεν θα το βρισκουν ανθρωποι που θα χουν ιδια απορια.

Δεν καταλαβα ρε παιδια ,αυτό το κατάστημα βρίσκετε Ευρωπη(για θεμα τελωνειου φυσικα ρωταω)?

Όχι HK κλασικά απλά σου πληρώνουν τα έξοδα του τελωνείου αν περάσει. Αν χρειαστείς την εγγύηση όμως το στέλνεις αγγλιά κι όχι κίνα.

Νομίζω,το στέλνουν Αγγλία από Χονγκ Κονγκ,γίνεται αλλαγή πακέτου και συνεχίζει από εκεί για να μην "σκαλώσει" σε τελωνείο προς τον αγοραστή.

Έχει ξεκαθαριστεί κάτι τέτοιο; Το έχει ρωτήσει κανείς;

Νομίζω,το στέλνουν Αγγλία από Χονγκ Κονγκ,γίνεται αλλαγή πακέτου και συνεχίζει από εκεί για να μην "σκαλώσει" σε τελωνείο προς τον αγοραστή.

Έχει ξεκαθαριστεί κάτι τέτοιο; Το έχει ρωτήσει κανείς;

Όχι δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι τέτοιο 100%, κάτι λένε για special logistics arrangement το οποίο μπορεί να είναι η τριγωνική που λες, το μόνο που είναι σίγουρο όμως και επιβεβαιωμένο και σε απάντηση τους και με εμπειρίες αρκετών, είναι ότι σου πληρώνουν το τελωνείο αν τύχει και περάσει.

With regard to your query, we would like to confirm that orders placed on our site, are shipped out from our Hong Kong Warehouse as we are a Hong Kong Based company. The invoice we send is based only on the price of the item, any tax or vat amount will not be indicated on the invoice

However, we ship our orders with special logistics arrangement and therefore all you will need to pay is the prices on website, no VAT, import fees nor hidden charges involved for the customer on any order. Any VAT or customs duties incurred will be settled by eGlobaL. The price you see on the website is the final price you pay for the product.

Hereby, we confirm that we will settle VAT, related taxes and custom charges

Ρωταω ρε παιδια γιατι ειδα και θελω να παρω ένα lg g6 γιατι εδώ η πιο φθηνη τιμη που βρισκω είναι στα 580 ευρω http://www.skroutz.gr/s/11171464/LG-G6-Dual-64GB.html και εκει βγαινει στα ουτε 360(με κουπόνια κ.τ.λ)https://www.eglobalcentral.eu/lg-g6-h870ds-64gb-dual-sim-sim-free-unlocked-platinum.html#!

Να το χτυπησω ,τι λετε?

Αν το γουστάρεις χτύπα το χωρίς σκέψη. Κι εγώ που δεν έχω τα κουπόνια που λες το σκέφτομαι αλλά με κρατάει ο 821 και οι άλλες ελλείψεις του g6

Τι εχει ο 821 φιλε και ποιες είναι "οι άλλες ελλειψεις" που λες?

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης,ψαχνω παντου στο σαητ τους να βρω που το γραφει αυτό το "we confirm that we will settle VAT, related taxes and custom charges" και δεν το βρισκω,μηπως αυτό ηταν απαντηση σε ερωτηση σχετικα με τελωνειο?

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης,ψαχνω παντου στο σαητ τους να βρω που το γραφει αυτό το "we confirm that we will settle VAT, related taxes and custom charges" και δεν το βρισκω,μηπως αυτό ηταν απαντηση σε ερωτηση σχετικα με τελωνειο?

Έχει ότι ήδη είναι περσινός και δεν ξέρεις καν τι updates θα πάρει στο μέλλον εξαιτίας της κυρίας google. Bέβαια σε 2 χρόνια μπορεί να έχεις αλλάξει ήδη συσκευή αλλά οκ.

Στα αρνητικά βάζω την έλλειψη notification LED, τα μόνο 4GB ram, την IPS οθόνη ακόμα και την φοβεία που έχω στα LG

Απ'την άλλη στα 360 που το βρίσκεις εσύ αλλά και στα 383 που το βλέπω εγω είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Αυτό για το τελωνείο μου το έχουν στείλει ως απάντηση σε mail όταν έκανα παραγγελία πριν λίγο καιρό.

Έχει ότι ήδη είναι περσινός και δεν ξέρεις καν τι updates θα πάρει στο μέλλον εξαιτίας της κυρίας google. Bέβαια σε 2 χρόνια μπορεί να έχεις αλλάξει ήδη συσκευή αλλά οκ.

Στα αρνητικά βάζω την έλλειψη notification LED, τα μόνο 4GB ram, την IPS οθόνη ακόμα και την φοβεία που έχω στα LG

Απ'την άλλη στα 360 που το βρίσκεις εσύ αλλά και στα 383 που το βλέπω εγω είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Αυτό για το τελωνείο μου το έχουν στείλει ως απάντηση σε mail όταν έκανα παραγγελία πριν λίγο καιρό.

Φιλε thank's θα το χτυπησω(δεν είναι για μενα αλλα για φιλο) και τελικα δεν βγαινει στα 360 αλλα 376(και που Ελλαδα εχει 574,50 ), ο 821 ηταν ο τοπ επεξρεργαστης περσινων ναυαρχιδων και ολων των φετινων Κινεζικων ναυαρχιδων πιστευω ότι για 2-3 χρονια θα εχει το κεφαλι του ησηχο(αν δεν του πεσει και σπασει γιατι απ'οτι ειδα σε reviews σπαει σχετικα ευκολα η οθονη!).

Φιλε thank's θα το χτυπησω(δεν είναι για μενα αλλα για φιλο) και τελικα δεν βγαινει στα 360 αλλα 376(και που Ελλαδα εχει 574,50 ), ο 821 ηταν ο τοπ επεξρεργαστης περσινων ναυαρχιδων και ολων των φετινων Κινεζικων ναυαρχιδων πιστευω ότι για 2-3 χρονια θα εχει το κεφαλι του ησηχο(αν δεν του πεσει και σπασει γιατι απ'οτι ειδα σε reviews σπαει σχετικα ευκολα η οθονη!).

Με λίγη προσοχή μια χαρά θα είναι, καλορίζικο στον φίλο σου κι αν μπορέσεις πες μας αν είχε ακουστικά μέσα στο κουτί μιας και δεν έχουν όλα τα G6 απ'ότι είδα στα reviews.

Μας βλέπω να μπαίνουμε σε έξοδα καλοκαιριάτικα...Ψήνομαι και εγώ για το LG g6 άσχημα...

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Το σκεπτικο ηταν το εξης,με αυτά τα λεφτα παιρνεις η ένα Xiaomi Mi 5s Plus από ελληνικο σκρουτζομαγαζο ,η ένα LeEco Le Pro 3 και με λιγα λεφτα παραπανω ένα zte axon 7,πιστευω ότι το G6 είναι ανωτερο και από τα 3 και πανω απ'όλα δεν θελει να πειράξεις τιποτα για να δουλεψει σωστα μια ρομ!

Μας βλέπω να μπαίνουμε σε έξοδα καλοκαιριάτικα...Ψήνομαι και εγώ για το LG g6 άσχημα...

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Εγώ πάλι θα περιμένω κανα μήνα ακόμα, κάτι μου λέει θα βγει σε καλή τιμή και το lg g6+ . Αν δε βγει το άτιμο τότε σίγουρα θα χει πέσει η τιμή του απλού g6

• 1 month later...
  • 1 month later...
Με τη μέθοδο αποστολής που χρησιμοποιεί τελικά τι παίζει; Τα στέλνει με τριγωνική τύπου priority όπως το gearbest? Όσοι έχουν αγοράσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους;

Με τη μέθοδο αποστολής που χρησιμοποιεί τελικά τι παίζει; Τα στέλνει με τριγωνική τύπου priority όπως το gearbest? Όσοι έχουν αγοράσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους;

Σχετικά το ίδιο ναι αλλά χωρίς την τρελή χρέωση του Gearbest

Αν σας ενδιαφέρει η εγγύηση (λέμε τώρα) προσέξτε το γεγονός ότι οι περισσότερες συσκευές είναι china version - το οποίο σημάινει ότι ΔΕΝ έχουν google play. Το κατβάζετε βέβαια ως εφαρμογή από το κινέζικο market που έχει η συσκευή. Αν όμως αλλάξετε rom για να "καθαρίσετε" τις κινεζοεφαρμογές, η (όποια) εγγύηση χάνεται...