punisher24 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 εχει κανείς εγκατεστημενο nova launcher με tesla unread για τις ειδοποιήσεις; δεν μου βγάζει με τίποτα badge στο εικονίδιο τηλεφώνου όταν έχω αναπάντητες.. τα υπόλοιπα τα δείχνει κανονικά, sms viber mail κλπ. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Ειναι λιγο παραξενο το να μην λειτουργει σε συγκεκριμενες εφαρμογες.Εχω nova αλλα δεν εχω βαλει το tesla για να δοκιμασω , θα το δοκιμασω και θα σου πω. Το εβαλα μολις και ειναι οκ.Στην αρχικη οθονη δεν εβγαλε κατι , μονο στο συρταρι. Edited January 21, 2018 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ειναι λιγο παραξενο το να μην λειτουργει σε συγκεκριμενες εφαρμογες.Εχω nova αλλα δεν εχω βαλει το tesla για να δοκιμασω , θα το δοκιμασω και θα σου πω. Το εβαλα μολις και ειναι οκ.Στην αρχικη οθονη δεν εβγαλε κατι , μονο στο συρταρι. στο συρτάρι δεν κοίταξα, αλλά για να λες οτι δεν στο έβγαλε κι εσένα στην αρχική οθόνη θα ειναι κάποιο bug προφανώς Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Βγάζει τις κλήσεις στην εφαρμογή των επαφών. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Σημερα κατεβασα και την νεα εκδοση Β182 μεχρι τωρα ειχαμε την Β180 Η εκδοση ηταν στα 200 mb και εαν επελεγες απο πανω δεξιά την πληρη εκδοση αναβαθμισης ηταν 3,19 Ξερει κανεις για ποιο λογο εχει αυτην την διαφορα; και εμεις ποια πρεπει να κατεβασουμε για να ειμαατε οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Η πάνω επιλογή θα περάσει ΟΛΗ την ρομ εκ νέου.Εσυ κάνε μόνο τα 200ΜΒ που σου εβγαλε. Μόνο ασφαλείας είναι άλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 To πηρα σήμερα και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Μόνο μια ερώτηση έχω, ποια θήκη να προτιμήσω για να μη γδαρθεί πίσω το γυαλί? Όσο πιο minimal τόσο το καλύτερο. Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Εχω παρει εγω διαφανη σιλικονης slim.οτι καλυτερο για αυτο που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Έτσι τη ζητάω? Την έχουν γενικά στα καταστήματα Γερμανό, Κωτσόβολο κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Κωτσοβολο όχι .Εγώ την πήρα από eclck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Σ ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 αναβάθμισα σήμερα σε Β183 με ενημέρωση κώδικα ασφαλείας 1 Ιανουαρίου.. μέχρι στιγμής δεν βλέπω καμία αξιόλογη διαφορά Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Αν ήταν μόνο ενημερώσεις ασφαλείας δεν θα δεις κάποια διαφορά Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Σημερα διαβασα ξεκιναει η διαθεση της oreo για αγγλια και παει λεγοντας να δουμε τι θα λεει Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) Μου ηρθε σήμερα η αναβάθμιση σε oreo 2.83 GB η αναβάθμιση, την βγαζει μονο σε γρήγορη, δειτε πως ηταν ο χώρος μου πριν και μετα... Εχει ριξει το υλικολογισμικο από τα 12GB σε 8...με αποτέλεσμα να μου ανεβασει την χωριτηκοτητα κατα 4GB Να ελαφρυνε το oreo σε σχεση με το nougat? Τι να πω Κατα τ αλλα, δεν ξέρω αν περιμενατε κατι, εγω παντως 1,2 που περιμενα, μηπως τα βαλουν, δεν τα βαλαν... Ανακατεψαν το μενου στην ουσία, προσθεσαν κατι ανούσια κατ εμε εχτραδακια και τουλάχιστον AI, που το διαφημιζαν, δεν το βλεπω ως τωρα... Ελπίζω να μην εχω θέματα με τιποτες κολληματα ή την μπαταρία... Το grid σε μενα αλλαξε και ειχε πάει στο 4x4,οπότε πρέπει να ξαναμπεις να το αλλαξεις, καμερα τιποτες... Αυτα για την ωρα... Στάλθηκε από το honor 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 13, 2018 by lacta13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Μου ηρθε σήμερα η αναβάθμιση σε oreo 2.83 GB η αναβάθμιση, την βγαζει μονο σε γρήγορη, δειτε πως ηταν ο χώρος μου πριν και μετα... Εχει ριξει το υλικολογισμικο από τα 12GB σε 8...με αποτέλεσμα να μου ανεβασει την χωριτηκοτητα κατα 4GB Να ελαφρυνε το oreo σε σχεση με το nougat? Τι να πω Κατα τ αλλα, δεν ξέρω αν περιμενατε κατι, εγω παντως 1,2 που περιμενα, μηπως τα βαλουν, δεν τα βαλαν... Ανακατεψαν το μενου στην ουσία, προσθεσαν κατι ανούσια κατ εμε εχτραδακια και τουλάχιστον AI, που το διαφημιζαν, δεν το βλεπω ως τωρα... Ελπίζω να μην εχω θέματα με τιποτες κολληματα ή την μπαταρία... Το grid σε μενα αλλαξε και ειχε πάει στο 4x4,οπότε πρέπει να ξαναμπεις να το αλλαξεις, καμερα τιποτες... σε μενα δεν ήρθε ακόμα.. στη Β183 ειμαι την πέρασες απλά απο πάνω ή έκανες και hard reset; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 σε μενα δεν ήρθε ακόμα.. στη Β183 ειμαι την πέρασες απλά απο πάνω ή έκανες και hard reset;Απλη ενημερωση.ληψη πληρους πακετου δεν μου εβγαλε,μονο την "μικρη" ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με την γρήγορη λήψη στην κάμερα, δεν το βρίσκω. Εγω ειχα και εχω πολλαπλη ληψη, πατωντας το vol - συνεχόμενα. Τωρα αυτό δεν ξέρω αν ειναι κατι αλλο.. Γενικα δεν εχει τρομερες αλλαγες αν περίμενε καποιος Στάλθηκε από το honor 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Eχει δοκιμασει κανενας να βαλει την ενημερωση μεσω firmware finder ; Εκανα την διαδικασια αλλα σταματησα γιατι μου βγαζει διαφορες εκδοσεις λογισμικου με διαφοροποιηση ενος γραμματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Απο Ελλάδα η Amazon ποιο tempered glass κάθεται αριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Απο Ελλάδα η Amazon ποιο tempered glass κάθεται αριστα? εγω εχω της nillkin και ειμαι υπερ ευχαριστημένος, δες το ποστ #171 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ερωτηση προς τους κατεχοντες. Εχω galaxy s7 και ειμαι υπερευχαριστημενος , κυριως στο κομματι της καμερας, αλλα ζαχαρωνω πολυ εντονα το honor. Ειναι η σχεδιαση του που μ αρεσει περισσοτερο και λιγοτερο το οτι εχω βαρεθει το S7. Ερωτω τους κατεχοντες λοιπον εαν θα ξενερωσω στη μεταβαση και εαν ναι σε τι. Ξερω ναυαρχιδα του 16 το ενα , πιο mid του 17 το αλλο. Ειναι αλλαγκαριστο με καλες και μπρος κ πισω καμερες το honor? Updates θα παρει; Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Ξερω ναυαρχιδα του 16 το ενα , πιο mid του 17 το αλλο. ! καλά δεν λες και mid ενα κινητό με επεξεργαστή 2.5ghz :rolleyes: απ το s7 σίγουρα ειναι ταχύτερο Edited February 19, 2018 by punisher24 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Μα δεν εχει να ζηλεψει κατι ο 960 απο τον sd835 , ενδεχομενως να ειναι λιγοτερο ενεργοβορος ο 835 λογω λιθογραφιας αλλα σε επιδοσεις για καθημερινη χρηση δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα παρα μονο σε benchmarks. Mid ειναι στην τιμη γιατι στα χαρακτηριστικα δε του λειπει κατι , εκτος απο ραδιο που λειπει παντου σχεδον θα βρεις διπλη καμερα , nfc , υπερυθρες , δικαρτο , type c , audio jack , ελαφρυ λογισμικο για την ραμ που εχει (1,5 σε χρηση στα 4 , οταν στο miui 9 ηταν σε χρηση τα 1,8-2 στα 3 συνολικα) και φυσικα για εμενα τα σπαει σε εμφανιση. Αλλιως μπορεις να κοιταξεις το p10 Μιας και ειναι ιδιο αλλα με ois στην καμερα και leica optics αν αυτα τα 2 αξιζουν 100€ περισσοτερα. Edited February 19, 2018 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Μα δεν εχει να ζηλεψει κατι ο 960 απο τον sd835 , ενδεχομενως να ειναι λιγοτερο ενεργοβορος ο 835 λογω λιθογραφιας αλλα σε επιδοσεις για καθημερινη χρηση δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα παρα μονο σε benchmarks. Mid ειναι στην τιμη γιατι στα χαρακτηριστικα δε του λειπει κατι , εκτος απο ραδιο που λειπει παντου σχεδον θα βρεις διπλη καμερα , nfc , υπερυθρες , δικαρτο , type c , audio jack , ελαφρυ λογισμικο για την ραμ που εχει (1,5 σε χρηση στα 4 , οταν στο miui 9 ηταν σε χρηση τα 1,8-2 στα 3 συνολικα) και φυσικα για εμενα τα σπαει σε εμφανιση. Αλλιως μπορεις να κοιταξεις το p10 Μιας και ειναι ιδιο αλλα με ois στην καμερα και leica optics αν αυτα τα 2 αξιζουν 100€ περισσοτερα.είμαι αναμεσα σε p10 η honor 9.....δεν έχει ois το honor?? πάντως είναι σχεδόν ιδια σε χαρακτηριστικά με πολυ καλύτερη τιμη το honor Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Όχι δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts