kostakiss Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 aaa ok..apo oti eida..oi times einai oi idies..se ti diaferoun omws to KENWOOD - KDC-W4527 apo to KENWOOD - KDC-W4531??(exei kanena apo ayta controll) ??apo ayta kalutero einai mhpws to pioneer deh 3700 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Μικροδιαφορές έχουν, όπως και το 4524 που έχω με το 4527. Το 4524 είχε υποστήριξη για mp3. Το 4527 είχε υποστήριξη και για wma. Το 4531 έχει υποστήριξη για σύνδεση με I-Pod. Το 4531 παίρνει σίγουρα τηλεχειριστήριο, αφού έπαιρνε και το 4524. (σαν εξτρά αγορά βέβαια). Μεταξύ Kenwood και Pioneer θα επέλεγα το Kenwood, απλά διότι ο προ-προκάτοχός του με έχει αφήσει ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένο. Το μόνο παράπονο που έχω από τους αντικαταστάτες του 4524 είναι ότι έχουν αυτή την απαίσια οθόνη με τα ψηφία σαν ραδιοξυπνητηριού! Το 4524 είχε dot matrix οθόνη και μπορούσε να δείχνει και μικρά και κεφαλαία γράμματα στους τίτλους των τραγουδιών. Και ένα συγκριτικό προσόψεων: http://www.mobbiko.ru/img/goods/kdc-m4524y_b.jpg http://www.car-audio.uk.net/img/productImages/Kenwood/KDCW4527G.gif http://www.kalogeropoulos.gr/LH1Uploads/ItemDefaultImages/MEDIUM/M_3522.JPG Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Εγω εχω το μεσαιο και ειμαι καταφχαριστημενος!! Κανενα προβλημα... ουτε λακουβες καταλαβαινει και διαβαζει ακομα και cd που δεν "βλεπει" το pc απο τις γραντζουνιες χωρις προβλημα!!! Το συνηστω ανεπιφυλαχτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το BLAUPUNKT SANTA CRUZ 34?Το εχω βρει σε προσφορα με sub και ενισχυτη.Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να εχει αντικραδασμικη προστασια για να μην πηδαει στις λακουβες.Ξερει κανενας να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 den 3erw tis diafores Don_VitoCorleone(pigaine kalogeropoulo sto site)..paidia na sas rwtisw..ena set apo 4 hxeia POLU KALA(mporw na topothetisw k alla (pws?) ) poso tha kostizan??apo ti times arxizoun k mexri pou mporoun na ftasoun(oxi e3wfrenikes times ;) ! To 3600 den yparxei sto site (mallon adikatastathike ap to 3700 ) opote de borw na sigrinw tipota. Hxeia POLY KALA kai fthna opws zhtas den yparxoyn.Pandws k gw zhtw opoion kserei na proteinei markes hxeiwn SXETIKA KALWN ME KALH SXESH AKSIAS/TIMHS gia na sinodepsoun ena radio-mp3 player opws to Pioneer 3700. Epeidh to aftokinhto mou argei ligaki akomh to afhnw sto flu to thema,an omws erxotan avrio tha eperna to Pioneer 3700.Pandws akomh k an parw kati allo zhtw na proteinete hxeia adistoixwn dynatothtwn (4) pou na mh ftasoun ta 250 eyrw+..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Epeidi se liges meres (ante alli mia bdomada) ginete paralabi tou morou (slk) kai thelo na tou balo mia kali pigi epano tha thela na akouso kapoies protaseis... Ta fota sas parakalo... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 poso xronon eisai? dikia sou tha einai h slk? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 H marka RockFord Fosgate mou einai gnwsth kai nomizw oti vgazei mono polhs kalhs poiothtas proiontda.Vrhka kati hxeia 5X7 gia to Fiesta mou ,ta FRC 4257 (60W RMS).Borei na mou pei kaneis th gnwmh toy?160 eyrw to zevgari exoun kai mou ta proteine o magazatoras ws sxedon koryfaia epilogh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Ριξε μια ματια στο thread που υπαρχει ηδη... Ειναι κριμα να γραφουμε τα ιδια πραγματα 2 και 3 φορες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=64265 Πάμε ένα θέμα για Car stereo. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 poso xronon eisai? dikia sou tha einai h slk? Oxi akoma... 16 eimai... Pros to paro tou patera mou kai molis gino 18 tin konomao... @ amelidis dikio exeis... Sorry.. Enas mod as to kleidosei... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Λοιπόν, το άλλο θέμα κλειδώθηκε μιας και είχε πολύ στγκεκριμένο τίτλο ("ως 250€"). Ξεκινάμε εδώ λοιπόν, ένα νέο θέμα που ο καθένας θα μπορεί να ζητάει συμβουλές και γνώμες ή να καταθέτει την άποψή του πάνω στο θέμα του car stereo! Σας παρακαλώ λοιπόν, όχι ξεχωριστά θέματα με βάση το τι θέλει ο καθένας, αλλά όλα εδώ συγκεντρωμένα... :) Εννοείται πως όποιος θέλει, μπορεί να αντλήσει πληροφορίες και από το άλλο θέμα, αλλά η συζήτηση θα γίνεται εδώ! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Epeidi se liges meres (ante alli mia bdomada) ginete paralabi tou morou (slk) kai thelo na tou balo mia kali pigi epano tha thela na akouso kapoies protaseis... Ta fota sas parakalo... Υπάρχει κανένας περιορισμός στην τιμή; Έχεις κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένη μάρκα; Αν θέλεις γράψε κάτι ακόμα για να σε βοηθήσουμε καλύτερα! Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 To polysizitimeno Kenwood 4527 padws vlepw oti adikatastathike ap to 4531.Fainetai poly kalo.Edypwsh mou prokalei oti ta Sony exoun S/N ratio 120 ,to Kenwood 4531 105 ,enw ta Pioneer pou mono kala logia akouw/diavazw gi afta molis 94!Paizei rolo afto sthn praksh?Einai megalh i diafora! Einai ta mona padws (ta Pioneer) pou grafoun ta pragmatika toys Watt (RMS) kai paizoun sta 4X25-4X27Watt Telos ksanarwtw ta hxeia Rockford Fosgate ti sas lene?Vrhka ap to site oti exoun 2 modela 5X7 intswn gia to Fiesta mou...einai ligo akriva alla fainondai poly kala.To ena modelo ine 60W RMS k to allo 75W RMS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Υπάρχει κανένας περιορισμός στην τιμή; Έχεις κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένη μάρκα; Αν θέλεις γράψε κάτι ακόμα για να σε βοηθήσουμε καλύτερα! periorismos se lefta einai ta 1500-1800e ap oti katalavenetai anaferomai se piges me othoni... Episis afto pou me endiaferei einai na paizei DVD-mp3 kai oxi mono mp3 pou einai grammena se cd... Gia kamera opisthoporias poui ipostirizoun merika den trelenomai kiolas... Protimisi se marka den iparxei, arkei na aksizei ta lefta tou... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Θέλω ν' αγοράσω κι εγώ ένα mp3 για το αυτοκίνητο και κατά προτίμιση θέλω Pioneer ή JVC αλλά δεν έχω βρει κάποιο site που να έχει και τις τιμές τους... Μπήκα στο Official Site της Pioneer και βρήκα ένα πολύ καλό DEH-P9600MP αλλά μάλλον θα είναι πανάκριβο...Επίσης θέλω να μου προτείνεται κι έναν καλό τελικό ενισχυτή περίπου στα 250 Watt αλλά να μην ξεφεύγει πολύ στην τιμή του... Τελικά κάποιο ελληνικό καλύτερα ή και ξένο Site που να έχει CD/Tuners για αυτοκίνητα αλλά μαζί με τις τιμές τους υπάρχει??? EDIT: Άκυρω για το site βρήκα ένα τελικά... Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Θέλω ν' αγοράσω κι εγώ ένα mp3 για το αυτοκίνητο και κατά προτίμιση θέλω Pioneer ή JVC αλλά δεν έχω βρει κάποιο site που να έχει και τις τιμές τους... Μπήκα στο Official Site της Pioneer και βρήκα ένα πολύ καλό DEH-P9600MP αλλά μάλλον θα είναι πανάκριβο...Επίσης θέλω να μου προτείνεται κι έναν καλό τελικό ενισχυτή περίπου στα 250 Watt αλλά να μην ξεφεύγει πολύ στην τιμή του... Τελικά κάποιο ελληνικό καλύτερα ή και ξένο Site που να έχει CD/Tuners για αυτοκίνητα αλλά μαζί με τις τιμές τους υπάρχει??? EDIT: Άκυρω για το site βρήκα ένα τελικά... Κοίτα το DEH 5600MP ,είναι στα 250 περίπου.Το έχω 3 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Xairetai, na rwthsw kati, exei paei kaneis sthn Car Audio Security? Eiste eyxaristhmenoi? To lew epeidh erixa mia matia stis times k einai idiaitera fthnes, k apla ithela na parw kammia epipleon gnwmh... Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Είχαμε βάλει εκεί MP3 player για το τουτού... Ο κ. Στυλιανίδης (αν δεν κάνω λάθος στο όνομά του), άψογος! Ευγενικότατος, έβαλε το εργαλείο σε χρόνο dt και όλα ρολόι. Αν προσθέσεις ότι και γενικώς έχει φθηνότερες τιμές από πολλά αντίστοιχα μαγαζιά, τότε τον συστήνω ανεπιφύλακτα. :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Είχαμε βάλει εκεί MP3 player για το τουτού... Ο κ. Στυλιανίδης (αν δεν κάνω λάθος στο όνομά του), άψογος! Ευγενικότατος, έβαλε το εργαλείο σε χρόνο dt και όλα ρολόι. Αν προσθέσεις ότι και γενικώς έχει φθηνότερες τιμές από πολλά αντίστοιχα μαγαζιά, τότε τον συστήνω ανεπιφύλακτα. :) Pou akribos brisketai to magazi? Aksizei ton kopo na katebo me ton patera mou athina gia na to balo ekei? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumjunky Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 από τιμές πώς είναι? Παράθεση Sanity now it's beyond me there's no choice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 μονο ALPINE ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.τα αλλα τα βλεπω απλως απλα μπροστα στα alpine Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Ο κ.Στυλιανίδης και το car audio security είναι εγγύηση με όλη την σημασία της λέξης.Υπερ ευχαριστημένος και τον προτείνω σε όσους είναι υποψήφιοι αγοραστές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Λοιπον παιδες σκεφτομαι αρκετα σοβαρα να τοποθετησω ενα cd changer πανω στην εργοστασιακη πηγη της Ιταλιδας μου μεσα στο σωρο αποσκευων... Γνωριζει κανεις αν γινεται με σιγουρια?? Η πηγη αν δεν κανω λαθος ειναι κατασκευης Blaupunkt (ετσι γραφεται??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Wirelessly posted (SonyEricssonT68/R502) Amelidis esy den eixes ena kenwood mp3?giati na xeis cdiera otan exeis mp3 player? Telikws egw eipa na mh tsigouneftw k katelhksa sto PIONEER DEH-5730MP kai se 4 hxeia 5X7" Rockford Fosgate 75W RMS ths seiras POWER gia to fiesta,ektos an vgei kati alo mexri na rthei t aftokinito se 2 mhnes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts