android_16 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) ενημερωσε ποσο πιο χοντρη κανει τη συσκευη αν και νομιζω οτι θα τη κανει αρκετα.. Λοιπόν ήρθε η θήκη (Spigen Rugged Armor). Πρώτες εντυπώσεις: Θετικά + Δεν το περίμενα, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι δίνει πολύ λίγο όγκο στη συσκευή για την προστασία που προσφέρει. + Ωραίο design, δε με ενοχλεί που κρύβει το μεγαλύτερο μέλος του γυαλιού πίσω. + Πολύ καλύτερο grip από την προηγούμενη clear tpu που είχα (όχι της spigen) + Το Edge Sense δουλεύει κανονικά + Ταιριάζει με το tempered glass που είχα και επιπλέον αφήνει ένα extra lip παρόλο που έχω tempered glass. Δηλαδή αν ακουμπήσω το κινητό με την οθόνη προς τα κάτω ακουμπά στη θήκη. Αρνητικά Κάνει τη συσκευή λίγο πιο βαριά Edited August 23, 2017 by android_16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 χμμμ τωρα με διαολιζεις...δεν υπαρχει καλυτερη θηκη για προστασια και αμα μου λες οτι δε πεταει και το τζαμακι τοτε συμφερει...με βλεπω με το μπει ο μηνας και πληρωθω να τη τσιμπαω...ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android_16 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 χμμμ τωρα με διαολιζεις...δεν υπαρχει καλυτερη θηκη για προστασια και αμα μου λες οτι δε πεταει και το τζαμακι τοτε συμφερει...με βλεπω με το μπει ο μηνας και πληρωθω να τη τσιμπαω...ευχαριστω!! :lol: Απλά πρόσεξε να βρεις το κατάλληλο tempered glass. Αν επεκτείνεται προς το πλάι του τηλεφώνου ίσως θα έχεις θέμα, γιατί στο δικό μου η απόσταση είναι πολύ οριακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 καταλαβα...καλα θα ξεκινησω με τα φτηνα πρωτα tempered...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Το hellasphone γιατί εκτόξευσε την τιμή στο θεό άραγε έτσι ξαφνικά; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) Λοιπόν ήρθε η θήκη (Spigen Rugged Armor). Πρώτες εντυπώσεις: Θετικά + Δεν το περίμενα, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι δίνει πολύ λίγο όγκο στη συσκευή για την προστασία που προσφέρει. + Ωραίο design, δε με ενοχλεί που κρύβει το μεγαλύτερο μέλος του γυαλιού πίσω. + Πολύ καλύτερο grip από την προηγούμενη clear tpu που είχα (όχι της spigen) + Το Edge Sense δουλεύει κανονικά + Ταιριάζει με το tempered glass που είχα και επιπλέον αφήνει ένα extra lip παρόλο που έχω tempered glass. Δηλαδή αν ακουμπήσω το κινητό με την οθόνη προς τα κάτω ακουμπά στη θήκη. Αρνητικά Κάνει τη συσκευή λίγο πιο βαριά Καλημέρα και καλορίζικη :) Όταν μπορέσεις ανέβασε φωτογραφίες να δούμε τη θήκη γιατί κι εμένα μου αρέσει (έχω την Liquid Crysta) και επίσης στείλε μας το Link από εκεί που αγόρασες το temperd glass για την περίπτωση που πετάξει τις δικές μου (όταν έρθουν). edit: τη βρήκα στα 14€ με δωρεάν μεταφορικά και την αγόρασα Edited August 24, 2017 by eimaiallou Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 εγω παντως πουλαω το δικο μου. οποιος ενδιαφερεται απο αθηνα ας στειλει πριβε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android_16 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) Καλημέρα και καλορίζικη :) Όταν μπορέσεις ανέβασε φωτογραφίες να δούμε τη θήκη γιατί κι εμένα μου αρέσει (έχω την Liquid Crysta) και επίσης στείλε μας το Link από εκεί που αγόρασες το temperd glass για την περίπτωση που πετάξει τις δικές μου (όταν έρθουν). edit: τη βρήκα στα 14€ με δωρεάν μεταφορικά και την αγόρασα Καλησπέρα, όχι και οι καλύτερες φώτο που μπορούσα να βγάλω, αλλά παίρνεις μια ιδέα http://imgur.com/1Henptz edit: Είναι πιο μαύρη απ'ότι φαίνεται απλά την είχα στο φως link για το tempered glass έχω βάλει πριν μερικά ποστ Edited August 24, 2017 by android_16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Καλησπέρα, όχι και οι καλύτερες φώτο που μπορούσα να βγάλω, αλλά παίρνεις μια ιδέα http://imgur.com/1Henptz edit: Είναι πιο μαύρη απ'ότι φαίνεται απλά την είχα στο φως link για το tempered glass έχω βάλει πριν μερικά ποστ Καλησπέρα, ωραία δείχνει φορεμένη. Κράτησα το link από το δικό σου τζαμάκι και ελπίζω να μη το χρειαστώ. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 εγω παντως πουλαω το δικο μου. οποιος ενδιαφερεται απο αθηνα ας στειλει πριβε!!! Γιατι? Τι δε σου αρεσε? Και εμενα μου περασε η σκεψη να το δωσω αλλα δε νομιζω να υπαρχει κατι κακυτερο αυτη τη στιγμη..περιμενω v30.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Γιατι? Τι δε σου αρεσε? Και εμενα μου περασε η σκεψη να το δωσω αλλα δε νομιζω να υπαρχει κατι κακυτερο αυτη τη στιγμη..περιμενω v30.. Καλημέρα, τι δε σας αρέσει και σας έπιασε να το δώσετε? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Εμενα προσωπικα μαρεσει το κινητο απλα θα θελα headphone jack..χαλασε το mp3 μου και η αληθεια ειναι οτι δε με βολεψε και πολυ να εχω το κινητο με τον ανταπτορα μαζι...και επειδη ακουω ολη μερα μουσικη εχω θεμα...απο εκει και περα νομιζω δεν εχω καποιο παραπονο εκτος του οτι η συσκευη ειναι λιγο βαρια αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι αιτια πωλησης...σε v30 θα πηγαινα λογω hifi dac καταρχας και μετσ λογω wide sngle καμερας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Εμενα προσωπικα μαρεσει το κινητο απλα θα θελα headphone jack..χαλασε το mp3 μου και η αληθεια ειναι οτι δε με βολεψε και πολυ να εχω το κινητο με τον ανταπτορα μαζι...και επειδη ακουω ολη μερα μουσικη εχω θεμα...απο εκει και περα νομιζω δεν εχω καποιο παραπονο εκτος του οτι η συσκευη ειναι λιγο βαρια αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι αιτια πωλησης...σε v30 θα πηγαινα λογω hifi dac καταρχας και μετσ λογω wide sngle καμερας... Αν ο λόγος είναι μόνο το jack και, από το να χάσεις χρήματα από τη μεταπώληση μπορείς να αγοράσεις ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικά :) Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 "Φοβαμαι" να κανω τη μεταβαση σε bt ακουστικα...σιγουρα για τρεξιμο δε θα βολευουν αλλα πες εκει οκ βαζω το ανταπτορακι..αλλα για καθημερινη χρηση ναι δε ξερω ισως να βολευε...ειναι η συνηθεια και ο "φοβος" του κατι καινουργιου...ισως αν κανω τη μεταβαση να μαρεσει ισως και οχι...εχει αλλος απο εδω μεσα bt ακουστικα? Τι αποψη εχετε για την ποιοτητα και το βολεμα σε γενικες γραμμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Παιδια καλησπερα, γνωριζει κανεις αν η εκδοση με τα 6GB έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλαδα/Ευρωπη? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Γιατί νομίζεις ότι έχει η 4 επί της ουσίας ; :p Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Αν το στείλεις Ευρώπη μια χαρά έχει Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Παιδια καλησπερα, γνωριζει κανεις αν η εκδοση με τα 6GB έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλαδα/Ευρωπη? Αν είναι Ευρωπαϊκή συσκευή γιατί να μην έχει; Το καλύπτει μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Φοβαμαι" να κανω τη μεταβαση σε bt ακουστικα...σιγουρα για τρεξιμο δε θα βολευουν αλλα πες εκει οκ βαζω το ανταπτορακι..αλλα για καθημερινη χρηση ναι δε ξερω ισως να βολευε...ειναι η συνηθεια και ο "φοβος" του κατι καινουργιου...ισως αν κανω τη μεταβαση να μαρεσει ισως και οχι...εχει αλλος απο εδω μεσα bt ακουστικα? Τι αποψη εχετε για την ποιοτητα και το βολεμα σε γενικες γραμμες.. Νομίζω πως ειδικά στο τρέξιμο ένα καλό ζευγάρι bt ακουστικών είναι απαραίτητο, δοκίμασε και πιστεύω πως δε θα ξαναθές καλώδια (θέλει καλή έρευνα όμως για να καταλήξεις σε αξιόπιστα ακουστικά), στο λέω γιατί έχω δυο φίλους που δε τα αποχωρίζονται. Νομίζω πως από το να πουλήσεις το τηλ. αξίζει να κάνεις τη μετάβαση. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 δεν με χαλασε κατι. απλα ετσι τα αλλαζω και το δοκιμασα και αυτο . οποτε αν το θελει καποιος ειναι λιγοτερο απο μηνα υπερπεραριστο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Αν είναι Ευρωπαϊκή συσκευή γιατί να μην έχει; Το καλύπτει μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πως ειδικά στο τρέξιμο ένα καλό ζευγάρι bt ακουστικών είναι απαραίτητο, δοκίμασε και πιστεύω πως δε θα ξαναθές καλώδια (θέλει καλή έρευνα όμως για να καταλήξεις σε αξιόπιστα ακουστικά), στο λέω γιατί έχω δυο φίλους που δε τα αποχωρίζονται. Νομίζω πως από το να πουλήσεις το τηλ. αξίζει να κάνεις τη μετάβαση. με βαζεις σε σκεψεις...θα κανω μια ψακτικη να δω τι παιζει με δαυτα τα ακουστικα...ευχαριστω για τη συμβουλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 με βαζεις σε σκεψεις...θα κανω μια ψακτικη να δω τι παιζει με δαυτα τα ακουστικα...ευχαριστω για τη συμβουλη.. Χαίρομαι, είμαινσίγουρος πως θα βρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει, απλά θέλει λίγο ψάξιμο :) Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 (edited) "Φοβαμαι" να κανω τη μεταβαση σε bt ακουστικα...σιγουρα για τρεξιμο δε θα βολευουν αλλα πες εκει οκ βαζω το ανταπτορακι..αλλα για καθημερινη χρηση ναι δε ξερω ισως να βολευε...ειναι η συνηθεια και ο "φοβος" του κατι καινουργιου...ισως αν κανω τη μεταβαση να μαρεσει ισως και οχι...εχει αλλος απο εδω μεσα bt ακουστικα? Τι αποψη εχετε για την ποιοτητα και το βολεμα σε γενικες γραμμες.. Για την μέγιστη ποιότητα ηχου με Bluetooth απαιτείται ακουστικά που να υποστηρίζουν AptX HD codec της Qualcomm η LDAC της Sony που δυστυχώς το 11αρι δεν υποστηρίζει. Απο την αλλη βέβαια η απόδοσή στον ηχο δεν μπορεί να συγκριθεί ανάμεσα σε ενσύρματα ακουστικά και DAC ηχο απο οποιοδήποτε Bluetooth τεχνολογία ειδικά αν έχεις υψηλές απαιτήσεις. Εγώ προσωπικά την εχω βρει με μπλε δόντι ακουστικά εδω και πολλά έτη. Τωρα για επιλογή Bluetooth ακουστικών εχει το δικο του ξεχωριστό νήμα;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7301383#post7301383 Edited August 26, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 η αληθεια ειναι οτι ακουω ροκ και μεταλ οποτε ναι εχω υψηλες απαιτησεις..τα ακουστικα που εχω ειναι ναι μεν ψειρες αλλα κανουν και 67 ευρω...δεν ειναι ακριβα κατηγοριας ''audiophile'' αλλα δνε ειναι και πολυ φθηνα..αν βρω κανενα καταστημα που να μπορεσω να παω και να ακουσω πρωτα τοτε ναι..ετσι στα τυφλα δε παιρνω σιγουρα..αν και εχω ηδη βρει καποια αξιολογα..και σχετικα φθηνα κατω απο 100...εχει κανεις υποψην καποιο καταστημα που να γινεται να παω να δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Αξίζει λέτε η αγορά του 6/128 από eglobalcentral.eu; Είναι στα 593 και με τρώει το χέρι μου είναι η αλήθεια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Αξίζει λέτε η αγορά του 6/128 από eglobalcentral.eu; Είναι στα 593 και με τρώει το χέρι μου είναι η αλήθεια :p Τι καταστημα ειναι αυτο? Ευρωπαικο? Ειναι αξιοπιστο? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts