vasilisN900 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Τελικά υπάρχει τρόπος να μήν υπάρχουν τα notifications badges κ να μπούνε νούμερα στην Θέση τους Πας στις ειδοποιήσεις όλες οι εφαρμογές κ ξετικάρεις ανάλογα εσύ ποιες θες. Android.8 Oreo Σε απάντηση τού φίλου ποιο πάνωΣτο viber συνεχιζει να μην μου βγαζει νουμερο Sent from my HTC U11 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Στο viber συνεχιζει να μην μου βγαζει νουμερο Sent from my HTC U11 using Tapatalk Ναι κ σε μένα δεν κάνει τίποτα δεν ξέρω γιατί Μήπως με καμία ενημέρωση τής εφαρμογής μπορεί να φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Καλημέρα παιδιά, από χθες το απόγευμα κι εγώ με την oreo!!! Σε γενικές γραμμές μου αρέσει :) Με ξενίζει η ασπρίλα στη μπάρα ειδοποιήσεων και, επίσης θα πρέπει να συνηθίσω το ότι όταν μπαίνεις σε κάποιες επιλογές στις ρυθμίσεις που η πληροφορία ξεκινάει από τη μέση της οθόνης. Νομίζω πως έχει ψιλοαλλάξει σχεδόν όλη η φιλοσοφία των ρυθμίσεων σε κάποιες επιλογές είναι καλύτερα σε κάποιες άλλες θέλει αρκετό ψάξιμο. Στο vider μου βγάζει κανονικά τους αριθμούς. Αυτό που παρατήρησα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να το φτιάξω είναι πως όταν κλείνει η οθόνη ξεκινάει να αναβοσβήνει το notification led, χωρίς να μου εμφανίζει κάποια ειδοποίηση πάνω στη μπάρα και χωρίς να έχει το πράσινο σηματάκι κάποια εφαρμογή και δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να σβήσει τελείως είναι να το απενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις πράγμα που δεν είναι στις επιλογές μου διότι με βοηθάει πολύ...μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει και δε σβήνει, η πάω για hard reset? Edited January 16, 2018 by eimaiallou Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλημέρα παιδιά, από χθες το απόγευμα κι εγώ με την oreo!!! Σε γενικές γραμμές μου αρέσει :) Με ξενίζει η ασπρίλα στη μπάρα ειδοποιήσεων και, επίσης θα πρέπει να συνηθίσω το ότι όταν μπαίνεις σε κάποιες επιλογές στις ρυθμίσεις που η πληροφορία ξεκινάει από τη μέση της οθόνης. Νομίζω πως έχει ψιλοαλλάξει σχεδόν όλη η φιλοσοφία των ρυθμίσεων σε κάποιες επιλογές είναι καλύτερα σε κάποιες άλλες θέλει αρκετό ψάξιμο. Στο vider μου βγάζει κανονικά τους αριθμούς. Αυτό που παρατήρησα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να το φτιάξω είναι πως όταν κλείνει η οθόνη ξεκινάει να αναβοσβήνει το notification led, χωρίς να μου εμφανίζει κάποια ειδοποίηση πάνω στη μπάρα και χωρίς να έχει το πράσινο σηματάκι κάποια εφαρμογή και δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να σβήσει τελείως είναι να το απενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις πράγμα που δεν είναι στις επιλογές μου διότι με βοηθάει πολύ...μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει και δε σβήνει, η πάω για hard reset? Εγώ όταν την πέρασα έκανα έργ. Ρυθμίσεις κ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Αλλά άμα φτιάξεις το notifications led(που πιθανόν θα στρώσει) μπορεί να μην σού Βγάζει τούς αριθμούς στο Viber Δοκίμασε κ βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Εγώ όταν την πέρασα έκανα έργ. Ρυθμίσεις κ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Αλλά άμα φτιάξεις το notifications led(που πιθανόν θα στρώσει) μπορεί να μην σού Βγάζει τούς αριθμούς στο Viber Δοκίμασε κ βλέπεις Τι εννοείς να φτιάξω το notification led? Έχει τρεις επιλογές: απενεργοποιημένο, πάντα, με οθόνη κλειστή, όταν επιλέξω με οθόνη κλειστή αναβοσβήνει συνέχεια όταν κλείνει η οθόνη με η χωρίς λόγο, με επιλογή πάντα αναβοσβήνει συνέχεια. Το ξανακοίταξα τώρα το vider και ναι μου βγάζει κανονικά τους αριθμούς. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Τι εννοείς να φτιάξω το notification led? Έχει τρεις επιλογές: απενεργοποιημένο, πάντα, με οθόνη κλειστή, όταν επιλέξω με οθόνη κλειστή αναβοσβήνει συνέχεια όταν κλείνει η οθόνη με η χωρίς λόγο, με επιλογή πάντα αναβοσβήνει συνέχεια. Το ξανακοίταξα τώρα το vider και ναι μου βγάζει κανονικά τους αριθμούς. Εννοούσα ότι άμα κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων θα στρώσει σίγουρα Δοκίμασες μετά την αναβάθμιση να κάνεις μία επανεκκίνηση Σε εμένα το έχω στην επιλογή πάντα κ δουλεύει κανονικά Δοκίμασε μία επανεκκίνηση κ βλέπεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εννοούσα ότι άμα κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων θα στρώσει σίγουρα Δοκίμασες μετά την αναβάθμιση να κάνεις μία επανεκκίνηση Σε εμένα το έχω στην επιλογή πάντα κ δουλεύει κανονικά Δοκίμασε μία επανεκκίνηση κ βλέπεις! Καλημέρα, δυστυχώς μετά από δυο hard resets, το πρόβλημα με το λαμπάκι (να αναβοσβήνει χωρίς κάποια ενεργή ειδοποίηση) παραμένει. Τελευταία σκέψη είναι πως κάποια από τις εφαρμογές που έχω θα το τρελαίνει, το οποίο θα το κάνω μάλλον σε βάθος χρόνου. Προς το παρόν κλειστή η led ειδοποίηση :X Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Δοκίμασες με την εφαρμογή HTC βοήθεια Διαγνωστικά εργαλεία που έχει το τηλέφωνο μέσα Μήπως κ γίνει δουλειά δοκίμασε κ αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το διόρθωσα!!! Πήγα στις ειδοποιήσεις και τσέκαρα μια προς μια όλες τις εφαρμογές, τελικά ήταν η ένας λογαριασμός mail η το lookout, το λαμπάκι ξεκίναγε να αναβοσβήνει όταν επέλεγα να εμφανίζεται το εικονίδιο του lokout στη μπάρα ειδοποιήσεων. Τέλος πάντων μέχρι τώρα όλα ΟΚ. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) καλησπερα και με συγχωρειτε για το :offtopic: ειμαι σε αναζητηση htc u11 μονο dual sim αν το σκεφτεται καποιος ας μου στειλει πμ. ευχαριστω! Edited January 18, 2018 by Sardelisp Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν το λευκό σημάδι γύρω από την κάμερα υπάρχει και στο δικό του κινητό; https://drive.google.com/file/d/1KcWf2_eogWH7lKssrWjC6L-7MS7ajQJF/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Αυτό πως το παρατήρησες τώρα φίλε το σημάδι; Είναι καινούριο το κινητό; Φαίνεται αρκετά περίεργο σημάδι μάλλον επέμβασης στο κινητό.. Αν είναι καινούρια συσκευή θα το πήγαινα πίσω.. Edited January 18, 2018 by Sardelisp Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν το λευκό σημάδι γύρω από την κάμερα υπάρχει και στο δικό του κινητό; https://drive.google.com/file/d/1KcWf2_eogWH7lKssrWjC6L-7MS7ajQJF/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτι έχει παιχτεί εκεί. Εμένα είναι τέλεια η επιφάνεια, το χρώμα, και η συναρμογή εκεί ( Solar Red ) Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εκεί που είναι δεν ενοχλεί με τίποτα. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Γνωρίζει κανείς αγορά από eglobal eu τι παίζει;; Βρήκα την έκδοση dual SIM σε τιμή 484.. Πολύ καλη.. Θα έχει τελωνειο; Αν δεν βρεθεί τίποτα σε μεταχειρισμένο σκέφτομαι από εκεί..υπάρχει άλλο site πιο αξιόπιστο και σε ιδια τιμή; Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Γνωρίζει κανείς αγορά από eglobal eu τι παίζει;; Βρήκα την έκδοση dual SIM σε τιμή 484.. Πολύ καλη.. Θα έχει τελωνειο; Αν δεν βρεθεί τίποτα σε μεταχειρισμένο σκέφτομαι από εκεί..υπάρχει άλλο site πιο αξιόπιστο και σε ιδια τιμή; Έχω κάνει αρκετές αγορές από εκεί, και με μεγαλύτερα ποσά. Τελωνείο γιοκ, αξιοπιστία υπερκομπλέ. ( μόνο που θες λίγο υπομονή, και ships next day ή immediately να λένε, υπολόγιζε 15-20 μέρες να σου έρθει το προϊόν, κατά τα άλλα jet ) Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Κάτοχος κι εγώ, με το 10, του 11!! Μια εβδομάδα χρήσης. Πολύ καλύτερη αυτονομία, πολύ ταχύτερο και καταπληκτική κάμερα. Την πάτησα με τα tempered glass που πήρα (δεν καμπυλώνουν στις άκρες) αλλά ΟΚ.... Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Κάτοχος της συσκευής από εχθές. Έχω ένα θέμα όμως μου κρασάρει συνέχεια το play store. Έχω κάνει clear catch and data αλλά τίποτα. Έκανα update στο τελευταίο build μέσω apk αλλά πάλι τζίφος. Κάποια συμβουλή? Ευχαριστώ Sent from my HTC U11 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Κάτοχος της συσκευής από εχθές. Έχω ένα θέμα όμως μου κρασάρει συνέχεια το play store. Έχω κάνει clear catch and data αλλά τίποτα. Έκανα update στο τελευταίο build μέσω apk αλλά πάλι τζίφος. Κάποια συμβουλή? Ευχαριστώ Sent from my HTC U11 using TapatalkΑφού το πήρες χθες, τράβα ένα ωραίο clean install. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetrekfun Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Εδώ και μια βδομαδα κατοχος του κινητου και μπορω να πω ότι οι πρωτες εμπειριες είναι θετικες. Και τωρα μολις κατεβαζω την oreo.Αντε να δουμε ποσο ποιο γρηγορο θα γινει ο πυραυλος μας:lol::lol::lol: Παράθεση nokia3310,nokia3330,nokia3200,nokia7610,nokia7370,sonyerricsonk800i:w00t:,samsung s8300,nokiaN82,lg viewty,htc hero,s2, xiaomi Mi3,LgG4,Honor 8,Htc U11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος της συσκευής εδώ και μερικές μέρες. Δεν θα σαλιαρίσω είναι εξαιρετική συσκευή. Τώρα δύο θέματα έχω παρατηρήσει. 1) Μεγάλη κατανάλωση από το mobile network. Είδα ότι έχει γίνει θέμα και στο xda. Μπορεί κάποιος να μου πει το radio και bootloader version έχει? 2) Προσπαθώ να μπω στο bootloader και δεν με βάζει. Προσπαθώ από recovery πάλι το ίδια. Γνωρίζει κάτι κάποιος? Ευχαριστώ Sent from my HTC U11 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος της συσκευής εδώ και μερικές μέρες. Δεν θα σαλιαρίσω είναι εξαιρετική συσκευή. Τώρα δύο θέματα έχω παρατηρήσει. 1) Μεγάλη κατανάλωση από το mobile network. Είδα ότι έχει γίνει θέμα και στο xda. Μπορεί κάποιος να μου πει το radio και bootloader version έχει? 2) Προσπαθώ να μπω στο bootloader και δεν με βάζει. Προσπαθώ από recovery πάλι το ίδια. Γνωρίζει κάτι κάποιος? Ευχαριστώ Sent from my HTC U11 using Tapatalk Εγώ έχω 8.0 ορεο το ράδιο είναι 8998-002772-1711161638 Os είναι 2.33.401.10 Μπήκα κανονικά Κ στο bootloader κ στην recovery mode Δεν είχα προβλήματα Τώρα από μπαταρία κ εγώ βλέπω μεγάλη κατανάλωση από το mobile Network αλλά μου βγάζει άνετα την μέρα κ έχω οθόνη πάντα πάνω Από 6 ώρες από 100% στο 0 κ δεν το δίνω σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Καλημέρα. Ποιού μήνα security patch έχεις? Sent from my HTC U11 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Καλημέρα. Ποιού μήνα security patch έχεις? Sent from my HTC U11 using Tapatalk Καλημέρα φίλε μου το security patch είναι 1 Νοεμβρίου 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Κάθε πότε γίνεται update του security patch? Ρωτάω γιατί μαθημένος από Nexus που ήταν μηνιαία Sent from my HTC U11 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts