Evaggelos1 Δημοσιεύτηκε June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2017 DOOGEE MIX 5.5 Inch Android 7.0 6GB RAM 64GB ROM Helio P25 Octa-Core 2.5GHz 4G Πολυ δυνατο φαινεται με καλα χαρακτηριστικα και σε καλη τιμη. Ας εχει το δικο του νημα! http://www.tomtop.com/doogee-19/p-pz0061b-eu-6-64.html?utm_source=shareasale Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Τίμιο φαίνεται....Μα μία FHD οθόνη δεν μπορούσαν να βάλουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Το έχω παραγγείλει αλλά δεν προσεξα την χαμηλή ανάλυση. Μάλλον ακυρώνω γιατί δεν θα έχει αξία μεταπώλησης. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Το έχω παραγγείλει αλλά δεν προσεξα την χαμηλή ανάλυση. Μάλλον ακυρώνω γιατί δεν θα έχει αξία μεταπώλησης. Ναι γιατί με διαφορετική ανάλυση θα έκαναν ουρές να στο αγοράσουν.... Χιούμορ κάνω. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πάντως στα video που είδα δε μου φάνηκε edge-to-edge η οθόνη όπως φαίνεται στη φωτό εδώ. Ναι μεν πολύ μικρά bezels, αλλά δε μου φάνηκε να κάνει κούρμπα στο πλάι. Εμένα η HD οθόνη δε θα ήταν απαγορευτικός παράγοντας, αν είναι καλή amoled, μα με προβληματίζει και η μάρκα και οι κάμερες... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τα πλαϊνά bezel καμία σχέση με τη φωτογραφία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Η απουσία notification led εξαιτίας των επιλογών στο σχεδιασμό, είναι για κάποιους και σίγουρα για εμένα, αποθαρρυντική. Κατά τα λοιπά, κουκλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Αυτό ήθελα να ρωτήσω, είναι σίγουρο ότι έχει hd ανάλυση? Διότι αλλά διαβάζω από δω άλλα από κει Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 στα χαρτια η doogee ειναι οκ στην πραξη αστα να πανε,τουλαχιστον στο max που ειχα παρει προσφατα τα πραγματα ηταν τραγικα απο software.τωρα γνωμη μου ειναι οτι οποιος ενδιαφερεται για το συγκεκριμενο doogee mix καλυτερα να παρει αυτο απο ποιο αξιοπιστη εταιρεια θα βγει τον ιουλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 καποιο λακο θα εχει.....doogee ειναι αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Τουμπανακι φενεται αλλα λιγο η τιμη τσιμπαη. Τι λενε οι παλαοι του αθληματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisr Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Τουμπανακι φενεται αλλα λιγο η τιμη τσιμπαη. Τι λενε οι παλαοι του αθληματος; Δεν ξέρω αν αξίζει αλλά η τιμή προπώλησης για λιγο ακόμα είναι 169/179$ για ram 4GB/6GB & 64GB rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamutsis Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Τι εγινε παιδιά το έχει πάρει κανεις να πει εντυπωσεις; Σκέφτομαι να το πάρω για την σύζυγό αλλα με προβληματίζει λιγο ο p25 και πως θα τα πηγαίνει ενεργειακά, αν βγαζει γυρω στις 6 ωρες sot πιστεύω καλα θα είμαστε... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Τι εγινε παιδιά το έχει πάρει κανεις να πει εντυπωσεις; Σκέφτομαι να το πάρω για την σύζυγό αλλα με προβληματίζει λιγο ο p25 και πως θα τα πηγαίνει ενεργειακά, αν βγαζει γυρω στις 6 ωρες sot πιστεύω καλα θα είμαστε... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ είσαι Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Τι εγινε παιδιά το έχει πάρει κανεις να πει εντυπωσεις; Σκέφτομαι να το πάρω για την σύζυγό αλλα με προβληματίζει λιγο ο p25 και πως θα τα πηγαίνει ενεργειακά, αν βγαζει γυρω στις 6 ωρες sot πιστεύω καλα θα είμαστε... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκπληκτικό δεν το περίμενα. Πολύ καλή αυτονομία με καλή χρήση(βγάζει μια μέρα άνετα), δε λαγκαρει καθόλου, η καμερουλα πολύ καλή τη μέρα, πολύ ωραίο design, το ηχείο είναι λίγο αδύναμο. Έχω κατα ενθουσιαστει. Το πήρα από αγγελία σφραγισμένο σε μαύρο χρώμα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Εκπληκτικό δεν το περίμενα. Πολύ καλή αυτονομία με καλή χρήση(βγάζει μια μέρα άνετα), δε λαγκαρει καθόλου, η καμερουλα πολύ καλή τη μέρα, πολύ ωραίο design, το ηχείο είναι λίγο αδύναμο. Έχω κατα ενθουσιαστει. Το πήρα από αγγελία σφραγισμένο σε μαύρο χρώμα.:Dκαι με το τελευταίο update διορθώνεται αρκετά. Κι γω ευχαριστημένος είμαι:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Αφήνω αυτό εδώ για όποιον ενδιαφέρεται . Επειδή θέλω ποιο πολύ ένταση και έβρισκα χαμηλό τον ήχο από τα ακουστικά. Έφτιαξα τον παρακάτω οδηγώ για όποιον θέλει να το κάνει. DOOGEE MIX headphones boost Volume *FIX* Για να αυξήσετε την ένταση των για μουσική πατήστε στον dialer του τηλεφώνου *#*#3646633#*#* Μπήκατε στο engineer mode Στο μενού κάνετε δεξιά μέχρι να δείτε hardware testing >audio>volume>audio playback Επιλέγετε 3/4pole headset headset PGA = βάζετε τον αριθμό 160 αντί 124 Πάτε μέχρι κάτω και πατάτε SET Αυτό ήταν :D Edited September 17, 2017 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Απο οθονη σκιζει παντως! Το εχω παρει για γνωστους και θα το ψαχουλεψω λιγο... Κερδιζει τις εντυπωσεις συνολικα. Αρκετο εξτρα software που δεν ξερω ακομη αν βοηθαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλημέρα , έπειτα από πτώση του κινητού της συζύγου , στον νεροχύτη με νερά , το Doogee X5 που χρησιμοποιούσε εδώ και 2 χρόνια παρέδωσε πνεύμα :lol: Οπότε βγήκα στην αναζήτηση για άλλο τηλέφωνο . Χαζεύωντας λοιπόν στο banggood , το μάτι της γυναίκας έπεσε πάνω στο Doogee Mix ( αυτό με τα 4GB RAM 32GB ROM ) και ειδικά στο μπλέ :) . Διαβάζωντας τα χαρακτηριστικά του , μου φάνηκαν αρκετά καλά . Και μιας και εγώ είμαι κάτοχος του Doogee X5 Pro ( αγορασμένο και αυτό μια διετία πριν ) , και ευχαριστημένος με την εταιρία και με τα 2 προηγούμενα τηλέφωνα , το σκέφτομαι σοβαρά για την αγορά του Mix . Θα ήθελα λοιπόν μια παραπάνω γνώμη ...... Αξίζει θεωρείτε η αγορά του Mix ( 4/32 ) , για τηλέφωνο συζύγου , ή μήπως να πάω να ακολουθήσω όλο τον υπόλοιπο κόσμο προς το Xiaomi Note 4 ; Η μήπως άλλα παρόμοια με το Mix , πχ του Leagoo ( που βγαίνει φθηνότερα ) ; Βασικά ο λόγος που σκέφτομαι Doogee , είναι επειδή έχω μείνει εξαιρετικά ευχαριστημένος με το X5 Pro που έχω εγώ τώρα , αλλά και του Χ5 ( όσο άντεξε ) της γυναίκας . Την θεωρώ μια ''τίμια'' εταιρία , που προσπαθεί ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Καλησπέρα. Οι σπαστικές τίγκα διαφημίσεις και κινεζιές απο το μητρικό μενού πως αφαιρούνται βρε παιδιά; Τι λύσεις προτείνετε; Επίσης, ο ήχος που είναι πολύ χαμηλός καθώς και η φωτεινότητα της οθόνης, υπάρχουν τρόποι διόρθωσης-βελτίωσης; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts