tnnik Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Ακριβώς... Πρέπει να υπάρχει επιλογή!ας ελπίσουμε ότι σε update θα έχουμε βελτίωση.. Παράθεση Mi 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Ακριβώς... Πρέπει να υπάρχει επιλογή!ας ελπίσουμε ότι σε update θα έχουμε βελτίωση..A OK, Δεν έχω ασχοληθεί και δεν με πειράζει. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλα τα λετε,εδω αλλες μεγαλες εταιριες δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ gesture.........εσεις θελετε και σκαλισμα αυτων ε..omg..που λεει και η κορη μου...:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλα τα λετε,εδω αλλες μεγαλες εταιριες δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ gesture.........εσεις θελετε και σκαλισμα αυτων ε..omg..που λεει και η κορη μου...:lol: Ρε συ Κώστα, έχει ολόκληρο μενού για gestures , εφόσον υπάρχει σκάλισμα, γιατί δεν έχει ΚΑΙ για του google την βλακεία; Δεν ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Ρε συ Κώστα, έχει ολόκληρο μενού για gestures , εφόσον υπάρχει σκάλισμα, γιατί δεν έχει ΚΑΙ για του google την βλακεία; Δεν ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα... Γιατί δεν επιτρέπεται ίσως.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Γιατί δεν επιτρέπεται ίσως.:) Τι εννοείς; :confused::worry: Ότι η google το'χει σαν "πάγια" τακτική σχετικά με το MIUI ? :O Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Να ρωτησω κατι, επειδη τακτικα αλλαζω wallpapers και χρησιμοποιω αυτα απο το miui themes app αν αφησω την περιοχη στις Ηνωμενες Πολιτειες για να εχω το app πειραζει που ακριβως γιατι δεν εχω καταλαβει? βαριεμαι να αλλαζω συνεχεια περιοχη απο τις ρυθμισεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Τι εννοείς; :confused::worry: Ότι η google το'χει σαν "πάγια" τακτική σχετικά με το MIUI ? :O Πολλά έχει .....με πάγιες εντολές......η γκουγκουλου φίλε. Το αίτημα σου θα εξεταστεί ενδελεχώς.:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Να ρωτησω κατι, επειδη τακτικα αλλαζω wallpapers και χρησιμοποιω αυτα απο το miui themes app αν αφησω την περιοχη στις Ηνωμενες Πολιτειες για να εχω το app πειραζει που ακριβως γιατι δεν εχω καταλαβει? βαριεμαι να αλλαζω συνεχεια περιοχη απο τις ρυθμισεις... Αστο οπου θες δεν εχεις θεμα φιλε μου. Καλα βαριέσαι και εσυ......δεν ριχνουμε μπετα στο λιοπύρι.....:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Να ρωτησω κατι, επειδη τακτικα αλλαζω wallpapers και χρησιμοποιω αυτα απο το miui themes app αν αφησω την περιοχη στις Ηνωμενες Πολιτειες για να εχω το app πειραζει που ακριβως γιατι δεν εχω καταλαβει? βαριεμαι να αλλαζω συνεχεια περιοχη απο τις ρυθμισεις...Απλώς να μην έχεις την ώρα στη αυτόματη ενημέρωση γιατί θα δείχνει ώρα ΗΠΑ Redmi n3pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnnik Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Προσωπικά ούτε σκάλισμα ούτε πότισμα θέλω με τα gestures... Να μην ανοίγει στο πουθενά επειδή ξεχάστηκα και το έκανα κατά λάθος... Χαχα.. Τέλοσπαντων...αν κάποιος βρει τρόπο το λέει.. Παράθεση Mi 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARHS73 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) επειδη η συσκευη μου ηρθε με ανταπτορα και δε με βολευει, μπορω να χρησιμοποιησω καποιον αλλον διαφορετικο που ετυχε να εχω? ( 2Α αντι 3Α ) αυτος https://warp.gr/huawei-original-hw-059200ehq-2a-white-bulk.html Edited April 19, 2018 by XARHS73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 επειδη η συσκευη μου ηρθε με ανταπτορα και δε με βολευει, μπορω να χρησιμοποιησω καποιον αλλον διαφορετικο που ετυχε να εχω? ( 2Α αντι 3Α ) αυτος https://warp.gr/huawei-original-hw-059200ehq-2a-white-bulk.html εμενα εχει 2.5Α 5V που ειναι ο γνησιος EU της Xiaomi. Φυσικα και μπορεις αρκει να ειναι ιδια η ταση δλδ 5V. Απλα θεωρητικα οσο λιγοτερα Α φορτιζει ποιο αργα γιατι δινει λιγοτερη ενταση ρευματος. Οταν ειναι τετοιες διαφορες ειναι οκ αν πχ ο μαμα ειναι 2.5Α και πας να φορτιζεις με 300mah εκει ειναι μεγαλο προβλημα! Μπορει ομως να σου αργει περισσοτερο να φορτιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iounios68 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Απλα ο δικος μου δεν ειναι 2.5V. αλλα 3.0V. Και γράφει επίσης. 5V 3.0. / 9V 2A Απλα μη σκασει καμια μπαταρία κι εχω αλλα. Δεν είναι να παιζεις μ αυτά. Αν κανει καλως τοτε . Το φορτισα μια φορά δεν ειδα να ζεσταθεί πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Περι τελευταιας ενημερωσης λογισμικου. Μεγαλη βελτιωση στις ειδοποιησεις. Απεκτησαν πολυ πιο μοντερνο σχεδιασμο και θυμιζουν συγχρονο android. Προσωπικα το περιμενα πως και πως. Βλεπω οτι αφηνει περισσοτερη ελευθερη ραμ. Περιπου 200-300 mb περισσοτερα συγκριτικα με πριν. Μαλιστα βλεπω και βελτιωση στο multitasking. Κραταει περισσοτερες εφαρμογες στη μνημη χωρις να τις σκοτωνει. Στη μπαταρια ειδα μια μικρη βελτιωση που δεν την θεωρω κατι σημαντικο. Ας πουμε απο τις 11 ωρες sot σε 2 μερες, πηγε στις 11,5 sot σε 2 μερες. Σε ταχυτητα μου φαινεται ιδιο με πριν. Γενικα ψαχνω να του χρεωσω καποια αρνητικα και δεν τα καταφερνω. Σουπερ μπαταρια, σουπερ ηχος, επαρκως γρηγορο, τεραστια οθονη, καλη κατασκευη, ωραιος σχεδιασμος. Εχει καλη καλη δουλεια η xiaomi εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Απλα ο δικος μου δεν ειναι 2.5V. αλλα 3.0V. Και γράφει επίσης. 5V 3.0. / 9V 2A Απλα μη σκασει καμια μπαταρία κι εχω αλλα. Δεν είναι να παιζεις μ αυτά. Αν κανει καλως τοτε . Το φορτισα μια φορά δεν ειδα να ζεσταθεί πάντως. δεν ξερω γιατι εχει 2 τασεις βαλε ενα πολυμετρο και μετρα τον. 2,5 και 3 Αmpers οχι volts μηπως εγραψες λαθος? για 0.5 δεν πειραζει. Τα volts ομως πρεπει να ειναι 5, αν ειναι 9 ΔΕΝ κανει προσοχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARHS73 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) ο δικος του ειναι αυτος ( με ανταπτορα βεβαια) http://i67.tinypic.com/1iek52.jpg και τον αλλαξα με αυτον http://i63.tinypic.com/9abfw2.jpg Ειναι ενταξει, κανει αυτος ο φορτιστης ? Η θα παρει φωτια? :lol: Edited April 20, 2018 by XARHS73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) μια χαρα είναι ισως κανει αυτοματη εναλλαγή στα 9 δεν ξερω πως. Από iPhone μη βάλεις.... Είχα βαλει του 4 σε ip camera και ανατιναχτηκε στην κυριολεξία, όχι η κάμερα όμως. Μετά είπαν για τις ανακλήσεις. Δεν το λέω κοροιδευτικα η αλήθεια είναι! Τελικά σχετικά με την σύνδεση με Action cam που είχα ρωτήσει μερικές φορές, έπρεπε από τις ρυθμισεις WiFi να είναι κλειστός ο βοηθός WiFi για να δουλέψει. Τώρα όλα καλά! Για όσους ενδιαφερονται... Edited April 21, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARHS73 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) μια χαρα είναι ισως κανει αυτοματη εναλλαγή στα 9 δεν ξερω πως. Από iPhone μη βάλεις.... Είχα βαλει του 4 σε ip camera και ανατιναχτηκε στην κυριολεξία, όχι η κάμερα όμως. Μετά είπαν για τις ανακλήσεις. Δεν το λέω κοροιδευτικα η αλήθεια είναι! Τελικά σχετικά με την σύνδεση με Action cam που είχα ρωτήσει μερικές φορές, έπρεπε από τις ρυθμισεις WiFi να είναι κλειστός ο βοηθός WiFi για να δουλέψει. Τώρα όλα καλά! Για όσους ενδιαφερονται... χαιρετω. μπα, iPhone δεν ειχα και ποτε οποτε..:) παντως αυτος προς το παρων δουλευει μια χαρα.Γρηγορα σχετικα φορτιζει τη συσκευη, ουτε υπερθερμαίνεται πολυ. καπου στους 33ο φτανει. Edited April 21, 2018 by XARHS73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλησπέρα παιδιά... Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ακούγεται ήχος από τα δύο κάτω ηχεία? Η ή τρύπες αριστερά της θύρας δεν είναι ηχείο? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλησπέρα παιδιά... Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ακούγεται ήχος από τα δύο κάτω ηχεία? Η ή τρύπες αριστερά της θύρας δεν είναι ηχείο?Το δεξί κάτω και το ακουστικό πάνω γίνεται ηχείο, κάτι σαν στέρεο! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ρε παιδιά τι στο καλό συμβαίνει; Έβαλα την τελευταία global dev και εχω 2 κουλά. Πρώτον. Ήρθαν πίσω οι ζωντανές ταπετσαρίες. Δεύτερον σταμάτησε να δουλεύει το γραφικό στοιχειο της αναζήτησης. Καιτο επισημο και αυτο του nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ρε παιδιά τι στο καλό συμβαίνει; Έβαλα την τελευταία global dev και εχω 2 κουλά. Πρώτον. Ήρθαν πίσω οι ζωντανές ταπετσαρίες. Δεύτερον σταμάτησε να δουλεύει το γραφικό στοιχειο της αναζήτησης. Καιτο επισημο και αυτο του nova. Για αυτο ειναι και dev,για να παιζουμε με διαφορα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Εγώ με το που πήγα στην 9.5 stable ο καιρός έχει κολλήσει μόνιμα σε μια τοποθεσία και δεν αλλάζει ακόμα και με το GPS ανοιχτό! Ιδέα? Έτυχε σε άλλον? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Εγώ με το καινούργιο update δε μπορώ να βάλω το ίδιο background στην οθόνη κλειδώματος. Μου κρατάει αυτό του θέματος. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 22, 2018 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts