Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι έτοιμος να κάνω μετάβαση σε note 8 και από τώρα σκέφτομαι πως θα την παλέψω χωρίς αυτή τη μπαταρία...

Send by Xiaomi Mi Max 2

Κώλησε με ένα velcro πίσω από το note το max 2 για power bank......................... :p

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Flip θήκη σε αυτό το κινητό που είναι massive, είναι τέρμα άβολη, imho..

Τελικά, συμφωνώ απόλυτα. και γω ήθελα μια flip, και είχα βρει αυτήν:

https://www.ebay.com/itm/Luxury-Flip-Protective-Window-Case-Stand-Cover-For-6-44-Xiaomi-Mi-Max-2/282703698319?hash=item41d274198f:m:msDJ5ocr5VD11Eq-ctDKSYg

Πολύ καλή εφαρμογή, φτηνή, με σπάσιμο στην πλάτη για να στέκεται landscape αλλά με το δαχτυλικό πίσω.... πολύ άβολη. Ξαναγύρισα σε μια απλή που είχα.

Το κακό είναι ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο, γυμνό, μόνο με χέλι συγκρίνεται, και πιστέψτε με, το χέλι έχει grip.......

δεν μετραω ετσι, πριν 2 φορες απο τερμα φορτιση μεχρι 18% ειχα 5 μερες χρησης, για την χρηση που εγω κανω.

Τωρα εβαλα την 9.2 , την παρασκευη το απογευμα και μεχρι την επομενη μερα το πρωι, χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο εφυγε 10%, σημερα ειναι 77% αυτη την στιγμη. Τελος παντων θα το δω με τον ιδιο τροπο μετρησης μπορει να κανω και λαθος....

Κακώς. ΚΑΙ έτσι μετράμε το durability. Το να το μετράμε μόνο με ημέρες χρήσης, δεν είναι και ότι πιο ακριβές. Και εγώ στις 5 ημέρες χρήσης με 8.5 ώρες SOT ήμουν , αλλά έχω υπάρξει και στις 4.5 ημέρες με 12 ώρες SOT, διαφορετική η χρήση κάθε φορά, διαφορετικά τα αποτελέσματα.

Κώλησε με ένα velcro πίσω από το note το max 2 για power bank......................... :p

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά, συμφωνώ απόλυτα. και γω ήθελα μια flip, και είχα βρει αυτήν:

https://www.ebay.com/itm/Luxury-Flip-Protective-Window-Case-Stand-Cover-For-6-44-Xiaomi-Mi-Max-2/282703698319?hash=item41d274198f:m:msDJ5ocr5VD11Eq-ctDKSYg

Πολύ καλή εφαρμογή, φτηνή, με σπάσιμο στην πλάτη για να στέκεται landscape αλλά με το δαχτυλικό πίσω.... πολύ άβολη. Ξαναγύρισα σε μια απλή που είχα.

Το κακό είναι ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο, γυμνό, μόνο με χέλι συγκρίνεται, και πιστέψτε με, το χέλι έχει grip.......

Έχω και εγώ μία flip και την έβγαλα από την πρώτη ώρα. Δεν παλεύεται, για αυτό έχω μία που εφάπτει καλά, είναι λεπτή και δεν γλιστράει γιατί όσον αφορά το χέλι...συμφωνώ απόλυτα :p

Κακώς. ΚΑΙ έτσι μετράμε το durability. Το να το μετράμε μόνο με ημέρες χρήσης, δεν είναι και ότι πιο ακριβές. Και εγώ στις 5 ημέρες χρήσης με 8.5 ώρες SOT ήμουν , αλλά έχω υπάρξει και στις 4.5 ημέρες με 12 ώρες SOT, διαφορετική η χρήση κάθε φορά, διαφορετικά τα αποτελέσματα.

μονο που εγω μετραω με ΤΗΝ ΙΔΙΑ ακριβως χρηση, οποτε εχω ιδια αποτελεσματα....

αν λοιπον δω αλλα θα ειναι ΜΟΝΟ λογω της 9.2 και για κανεναν αλλον λογο απολυτως.

Δεν ειμαι τοσο χαζος να μετραω ετσι και να αλλαξω συμπεριφορα χρησης!!!!!!

αυτο δεν θα το κανω συνεχεια γιαυτο και πριν μετρησα ετσι 2 συνεχομενες φορες που εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρηση 100%.

Και τωρα ετσι θα μετρησω. Μετα μπορω να κανω διαφορετικη χρηση.

Παντως βλεπω οτι η μπαταρια πεφτει ποιο γρηγορα απο πριν αυτο ειναι σιγουρο, το ποσο θα δειξει...

Σχετικα με την θηκη εγω εχω κλειστη εντελως για μεγαλυτερη ασφαλεια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και 100% βολικη για μενα.

Και στο προηγουμενο κινητο μου ειχα τετοια και στα ταμπλετ ολα που ειχα και αυτο που εχω.

Τωρα οπως βολευεται ο καθενας...

για οσους ενδιαφερονται βρηκα μια ωραια στο ebay που ειναι διαφανη και χοντρη βλεπω για προστασια https://www.ebay.ie/itm/Hybrid-Shockproof-Ultra-Thin-Slim-Clear-Gel-Case-Cover-For-Xiaomi-Mobiles/112480079151?hash=item1a3055cd2f:m:mtoE2Lx6Un13N4Tj_uYUJTQ

και αυτες καλες που καλυπτουν περισσοτερο μερος του κινητου και ειναι τσαμπααααααα https://www.ebay.ie/itm/360-Degrees-Front-Back-Full-Body-Hard-PC-Case-Cover-W-Tempered-Glass-For-Xiaomi/302604453771?hash=item4674a1878b:m:mWG9uCJgg3tdXkbEawQcHaA

Edited by Nikifoross

Πάντως εγώ για να περάσω τέσσερις μέρες με το κινητό ακόμα και με το τούμπανακι μας πρέπει να το αφήνω στην άκρη πολλές ώρες τη μέρα και να μην το πειραζω

Πάντως εγώ για να περάσω τέσσερις μέρες με το κινητό ακόμα και με το τούμπανακι μας πρέπει να το αφήνω στην άκρη πολλές ώρες τη μέρα και να μην το πειραζω

καλημέρα, αυτό ακριβως είναι αναλογα την χρηση που κανει ο καθενας! γιαυτο παντα λεω για την χρηση που κανω ΕΓΩ!

δεν κανω συγκριση με AΛΛΟΥΣ χρηστες του κινητου, κανω συγκριση με την ΔΙΚΙΑ μου χρηση πριν και μετα την αλλαγη της εκδοσης MIUI, όπως και πριν εκανα παλι συγκριση με το παλιο μου κινητο που ηθελε κάθε μερα φορτιση.

Εχω και άλλες δουλειες να κανω, δουλευω κιολας κτλ δεν είμαι συνεχεια πανω στο κινητο!!! και βασικο ΠΟΤΕ δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο (μπορει να γινει μια εξαιρεση για το galaxy on fire 3 γιατι δεν παιζει στο ταμπλετ αλλα στις διακοπες αυτό), και όταν κοιμάμαι μπαινει ΠΑΝΤΑ σε λειτουργια πτησης, κλεινουν τα παντα. 70% είναι τωρα που γραφω...

φορτιση τερμα Παρασκευη 2/2 απόγευμα που μπηκε και η MIUI 9.2 stable για να δουμε....

εγω σκληρη χρηση θα κανω μονο αμα παω διακοπες, ποιο πριν δεν παιζει.

Παντως θεωρουσα γρηγορο το ταμπλετ μου (σε σχεση με ότι άλλο ειχα και εχω) και με αυτό το κινητο καταλαβα την διαφορα ακομα και στο instagram turbo, nitro, intercooler απλα....:lol::lol::lol: και εννοείτε ότι δεν θα ξαναπαρω ταμπλετ, μετα καρφι για το mi max 3....και βιαστηκα και πηρα στα μεσα Αυγ 2017, αλλιως αν ειχα αυτό το κινητο πριν ουτε λογος!!!

Edited by Nikifoross

Από ποιο μαγαζί προτείνετε να αγοράσω το κινητό;

Καλημέρα, από Ελλαδα εγω πηρα από Πλαισιο και το ειχα σε 1 μερα, και με 2 χρονια εγγυηση από infoquest.

Οποιος εχει ενδοιασμους μην εχει.το κινητο πεταει.αξιοπιστο γρηγορο κι με υποστηριξη.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Επειδή έχω κολλήσει τώρα. Που βλέπουμε πόση ώρα έχουμε την οθόνη ενεργή κατά τη χρήση;
Μπαταρία, ενέργεια, χρήση μπαταρίας, υλισμικο, οθόνη

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι έτοιμος να κάνω μετάβαση σε note 8 και από τώρα σκέφτομαι πως θα την παλέψω χωρίς αυτή τη μπαταρία...

Send by Xiaomi Mi Max 2

Γιατί φεύγεις;;;

Γιατί φεύγεις;;;

τρελέ μου βρήκα τόσο τρομακτική ευκαιρία που δεν μπορώ να αντισταθώ. Δεν έχω κανένα παράπονο πραγματικά απο το θηρίο και με την πρώτη ευκαιρία θα το ξανατσιμπήσω.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμένα μου πέφτει πιο γρήγορα αισθητά. Εμένα με βαριά χρήση κρατάει μιάμιση μερα
Εμένα και πριν και μετά το update μου κρατάει 1.5 μέρα. Πάντα βαριά χρήση. Σίγουρα είμαι 10 ώρες ενεργή οθόνη, συνήθως.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλημέρα! τελικα μου βγαζει τις ιδιες μερες με την 9.2.

Ασχετο εχει κανεις mi band 2 να μου πει αν είναι οκ με το κινητο μας? γιατι θελω να το παρω...

καποιος νομιζω το ειχε αναφερει καποια στιγμη. Λογικα θα είναι οκ απλα λεω αν καποιος που το εχει, ειχε καποιο πρόβλημα οτιδήποτε. Ευχαριστω!

Καλημέρα! τελικα μου βγαζει τις ιδιες μερες με την 9.2.

Ασχετο εχει κανεις mi band 2 να μου πει αν είναι οκ με το κινητο μας? γιατι θελω να το παρω...

καποιος νομιζω το ειχε αναφερει καποια στιγμη. Λογικα θα είναι οκ απλα λεω αν καποιος που το εχει, ειχε καποιο πρόβλημα οτιδήποτε. Ευχαριστω!

Για το Mi band δεν ξέρω αλλά έχω το Amazfit και συνεργάζεται άψογα (δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα)!

Για το Mi band δεν ξέρω αλλά έχω το Amazfit και συνεργάζεται άψογα (δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα)!

Ωραιο και αυτό για αργοτερα ισως....:happy:

ευχαριστω, το εχω βρει φτηνα ετσι κι αλλιως οποτε θα παρω και θα δουμε, και βασικα κατι προβλήματα που διαβασα τελικα αφορουσαν άλλες μαρκες κινητών πχ Huawei, αλλιμονο στην ιδια μαρκα να εχει θεματα! :)

Ασχετο, τελικα MHL δεν υποστηριζει το κινητο μας ετσι ?

Edited by Nikifoross

Ωραιο και αυτό για αργοτερα ισως....:happy:

ευχαριστω, το εχω βρει φτηνα ετσι κι αλλιως οποτε θα παρω και θα δουμε, και βασικα κατι προβλήματα που διαβασα τελικα αφορουσαν άλλες μαρκες κινητών πχ Huawei, αλλιμονο στην ιδια μαρκα να εχει θεματα! :)

Ασχετο, τελικα MHL δεν υποστηριζει το κινητο μας ετσι ?

Έχω ένα από το LG g5 αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα (αν και δεν νομίζω), όταν είναι θα σε πω! (για το mhl)

Edited by cfotis13

Έχω ένα από το LG g5 αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα (αν και δεν νομίζω), όταν είναι θα σε πω! (για το mhl)

καλησπέρα, ωραιος ευχαριστω! και εγω δε νομιζω αλλα μενει να δοκιμασει καποιος που εχει!

καλησπέρα, ωραιος ευχαριστω! και εγω δε νομιζω αλλα μενει να δοκιμασει καποιος που εχει!
Δεν παίζει, οπότε μόνο με miracast θα κάνεις δουλειά!!!