minotavros Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλησπέρα παιδιά ξέρετε πώς μπορώ να αφαιρέσω αυτό το μήνυμα από την οθόνη μου; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΔοκίμασες να πατήσεις συνεχόμενα πάνω σε αυτό το μήνυμα και ναι κλείσεις την ειδοποίηση? MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 κάτι παίζει με την εφαρμογή , δεν είναι πλήρως συμβατή ακόμα με oreo νομίζωΑ σοβαρά; Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα περιμένω το update τότε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 καλημερα.καποια καταστηματα στο σκροθτζ λενε οτι εχει ελληνικα το ρολοι επειδη εγω το περιμενω να μου ερθει μπορω να του περασω ελληνικη γλωσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 καλημερα.καποια καταστηματα στο σκροθτζ λενε οτι εχει ελληνικα το ρολοι επειδη εγω το περιμενω να μου ερθει μπορω να του περασω ελληνικη γλωσσα?Δεν νομίζω οτι υπάρχει εκδοση με ελληνικό μενού. Εγω εχω την αγγλική έκδοση στην οποία ομως διαβάζονται κανονικά οι ελληνικοί χαρακτήρες απο μηνύματα, ειδοποιήσεις εφαρμογών, ονόματα επαφών, mail. Μάλλον αυτό εννοούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Και πάνω που ήμουν έτοιμος για παραγγελία σκάει αυτό.... Πηγή Edited December 5, 2017 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Για πότε λένε? Το δικό μου το Σάββατο το πήρα.. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 ε του χρόνου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Μέχρι του χρόνου... Πάρε το καταπληκτικό amazfit τώρα να το χαρείς.. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Και ποιος είπε ότι το καινούργιο θα είναι καλύτερο από το παλιό :p MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 (edited) Πανέμορφο το Amazfit Pace 2 ! Περισσότερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461373 Edited December 12, 2017 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 AMAZFIT Xiaomi IP67 Waterproof (English Version) στα 79€ μαζί με priority direct mail Κουπόνι: AMA30 https://www.banggood.com/AMAZFIT-Xiaomi-Huami-IP67-Waterproof-Zirconia-Ceramics-Bluetooth-GPS-Heart-Rate-Monitor-Watch-p-1127548.html?cur_warehouse=HK Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Καλημέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Amazfit. Συγκεκριμένα: - όταν με καλούν, η ειδοποίηση για την κλήση εμφανίζεται αρκετά δευτερόλεπτα μετά ή αφού τελειώσει η κλήση (!) - οι ειδοποιήσεις για whatsapp, viber κλπ είναι τελείως random, μπορεί να μην εμφανιστούν καθόλου ή να εμφανίζονται πάλι με καθυστέρηση Καμία συμβουλή; Το χρησιμοποιώ με Huawei Mate 9. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 (edited) Καλημέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Amazfit. Συγκεκριμένα: - όταν με καλούν, η ειδοποίηση για την κλήση εμφανίζεται αρκετά δευτερόλεπτα μετά ή αφού τελειώσει η κλήση (!) - οι ειδοποιήσεις για whatsapp, viber κλπ είναι τελείως random, μπορεί να μην εμφανιστούν καθόλου ή να εμφανίζονται πάλι με καθυστέρηση Καμία συμβουλή; Το χρησιμοποιώ με Huawei Mate 9. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Μια από τα ίδια και σε μένα. Βέβαια στην κλήση δεν έχω θέμα αλλά στις εφαρμογές που αναφέρεις. Το ψάχνω και εγώ εδώ και μέρες. Να σημειώσω ότι και εγώ έχω Huawei αλλά το P9. Αν δεν κάνω λάθος όμως το πρόβλημα αρχισε να μου το παρουσιαζει μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανε το ρολόι. Το μεσημέρι αποφασισα να κανω μια επαναφορα ρυθμίσεων στο ρολόι και εκ τοτε φαινεται να διορθωθηκε το προβλημα άλλα είναι νωρις ακόμα για να πω με σιγουριά. Ας περάσουν μερικές μέρες και αν το ξαναπαρουσιάση τότε μάλλον κάπου κόβει τις ειδοποιήσεις το τηλεφωνο αν και προσωπικα έχω δώσει όλα τα δικαιώματα που απαιτούνται. Edited December 14, 2017 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Μια από τα ίδια και σε μένα. Βέβαια στην κλήση δεν έχω θέμα αλλά στις εφαρμογές που αναφέρεις. Το ψάχνω και εγώ εδώ και μέρες. Να σημειώσω ότι και εγώ έχω Huawei αλλά το P9. Αν δεν κάνω λάθος όμως το πρόβλημα αρχισε να μου το παρουσιαζει μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανε το ρολόι. Το μεσημέρι αποφασισα να κανω μια επαναφορα ρυθμίσεων στο ρολόι και εκ τοτε φαινεται να διορθωθηκε το προβλημα άλλα είναι νωρις ακόμα για να πω με σιγουριά. Ας περάσουν μερικές μέρες και αν το ξαναπαρουσιάση τότε μάλλον κάπου κόβει τις ειδοποιήσεις το τηλεφωνο αν και προσωπικα έχω δώσει όλα τα δικαιώματα που απαιτούνται. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον θα κάνω και εγώ επαναφορά. Από δικαιώματα έχω δώσει τα πάντα και εγώ. Μέχρι και το watchdroid έβαλα αλλά και πάλι τζιφος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον θα κάνω και εγώ επαναφορά. Από δικαιώματα έχω δώσει τα πάντα και εγώ. Μέχρι και το watchdroid έβαλα αλλά και πάλι τζιφος....Παρακαλώ, Εγώ περιμένω να διαβάσω εάν και κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και με ποιο κινητό. Πάντως από το μεσημέρι, μετά την επαναφορά, δεν έχει χάσει καμία ειδοποίηση και χωρίς καθυστέρηση μάλιστα. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παρακαλώ, Εγώ περιμένω να διαβάσω εάν και κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και με ποιο κινητό. Πάντως από το μεσημέρι, μετά την επαναφορά, δεν έχει χάσει καμία ειδοποίηση και χωρίς καθυστέρηση μάλιστα. Ίδωμεν... Ως τώρα και εγώ μια από τα ίδια, δείχνει οκ. Θα δείξει όμως τις επόμενες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Ως τώρα και εγώ μια από τα ίδια, δείχνει οκ. Θα δείξει όμως τις επόμενες ημέρες.Το πρωί πάλι είχε καθυστέρηση σε ειδοποίηση e-mail. Μόνο όταν άνοιξα την οθόνη,τότε ήρθε το μήνυμα στο ρολόι. Επόμενο βήμα τώρα, είναι ότι γύρισα σε στοκ launcher μιας και τελευταία είχα αλλάξει. Φαίνεται για την ώρα να λύθηκε το πρόβλημα και με αυτήν την αλλαγή. Για να δούμε ... Που θα πάει, θα βρούμε τι φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Πως γινετε να μην χτυπαει το ρολοι οταν με καλουν στο κινητο, Δρν μπορω να βρω τροπο να το απενεργοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Πως γινετε να μην χτυπαει το ρολοι οταν με καλουν στο κινητο, Δρν μπορω να βρω τροπο να το απενεργοποιησω.Λογικά θα μπεις στην εφαρμογή του ρολογιού ,που εχεις στο τηλεφωνο , και στο notification settings θα απενεργοποιησεις την εφαρμογή του τηλεφώνου. Κανε μετα καμια δοκιμή να δεις εαν σταματάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 παιδιά τις άδειες και γενικά τα προγράμματα/ρυθμίσεις που έχουν τα κινητά σας τα έχετε τσεκάρει ; π.χ. η huawei (έστω κάποτε) είχε θέμα (όπως και η xiaomi) όπου το πρόγραμμα που είχαν για την μπαταρία έκοβε προγράμματα και έτσι δεν έπαιρνες ειδοποιήσεις Πως γινετε να μην χτυπαει το ρολοι οταν με καλουν στο κινητο, Δρν μπορω να βρω τροπο να το απενεργοποιησω. αν κόψεις άδεια; π.χ. ανάγνωση επαφών / ανάγνωση ιστορικού κλήσεων ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Τα δοκιμασα ολα Δεν σταματαει με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 παιδιά τις άδειες και γενικά τα προγράμματα/ρυθμίσεις που έχουν τα κινητά σας τα έχετε τσεκάρει ; π.χ. η huawei (έστω κάποτε) είχε θέμα (όπως και η xiaomi) όπου το πρόγραμμα που είχαν για την μπαταρία έκοβε προγράμματα και έτσι δεν έπαιρνες ειδοποιήσεις αν κόψεις άδεια; π.χ. ανάγνωση επαφών / ανάγνωση ιστορικού κλήσεων ; Προσωπικά έχω δώσει φουλ πρόσβαση σε όλα. Μέχρι και lock στα recent apps δοκίμασα και ακόμα δεν είναι σταθερό. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πρωί πάλι είχε καθυστέρηση σε ειδοποίηση e-mail. Μόνο όταν άνοιξα την οθόνη,τότε ήρθε το μήνυμα στο ρολόι. Επόμενο βήμα τώρα, είναι ότι γύρισα σε στοκ launcher μιας και τελευταία είχα αλλάξει. Φαίνεται για την ώρα να λύθηκε το πρόβλημα και με αυτήν την αλλαγή. Για να δούμε ... Που θα πάει, θα βρούμε τι φταίει Φίλε Νασσο, εμένα άρχισε τα ίδια πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Προσωπικά έχω δώσει φουλ πρόσβαση σε όλα. Μέχρι και lock στα recent apps δοκίμασα και ακόμα δεν είναι σταθερό. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε Νασσο, εμένα άρχισε τα ίδια πάλι...Όπως έγραψα και σε εμένα το πρωί έκανε τα ίδια. Το επόμενο που έκανα αμέσως μετά, ήταν να γυρίσω σε στοκ launcher (ειχα βάλει τελευταία τον Microsoft launcher) και μεχρι τώρα όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στο ρολόι κανονικά. Προφανώς και είχα/έχω δώσει ολα τα δικαιώματα στην εφαρμογη του ρολογιού αλλά και στον microsoft launcher που χρησιμοποιούσα και εννοείται οτι τα ειχα βάλει στη λευκη λίστα αποκλεισμού από κλείσιμο μπαταρίας/οθονης κτλ. Εσύ φίλε Livagoth έχεις αλλάξει launcher? Αν ΝΑΙ, δοκιμασε να γυρίσεις στον στοκ και γραψε μετά εντυπώσεις. Θα επανέλθω αύριο πάλι, να δω πως θα πάει και η αυριανή μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Όπως έγραψα και σε εμένα το πρωί έκανε τα ίδια. Το επόμενο που έκανα αμέσως μετά, ήταν να γυρίσω σε στοκ launcher (ειχα βάλει τελευταία τον Microsoft launcher) και μεχρι τώρα όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στο ρολόι κανονικά. Προφανώς και είχα/έχω δώσει ολα τα δικαιώματα στην εφαρμογη του ρολογιού αλλά και στον microsoft launcher που χρησιμοποιούσα και εννοείται οτι τα ειχα βάλει στη λευκη λίστα αποκλεισμού από κλείσιμο μπαταρίας/οθονης κτλ. Εσύ φίλε Livagoth έχεις αλλάξει launcher? Αν ΝΑΙ, δοκιμασε να γυρίσεις στον στοκ και γραψε μετά εντυπώσεις. Θα επανέλθω αύριο πάλι, να δω πως θα πάει και η αυριανή μέρα... Με τον στοκ είμαι και εγώ εξ αρχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnp Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Υπάρχει κάποιο promo code για αγορά απο εξωτερικό γιατί εδώ κοστίζει 140€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts