Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ γιατί πιστεύω ότι αυτά τα συγκριτικά είναι τελείως άχρηστα;;;Ωραία,το 1+5 είναι πιο γρήγορο....Και;;;Λέει κάτι;;;;Εσύ πιστεύεις ότι ο κάτοχος του θα βασιστεί,και θα ενδιαφερθεί για αυτό;;;Σε θέμα οθονης,κάμερας,αδιάβροχο ποίησης, εμπειρία χρήσης,τι άλλο έχει να δώσει περισσότερο ένα άλλο τηλ σε σχέση με το Note8???Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Το Note είτε μας αρέσει είτε όχι,είτε γουστάρουμε την Samsung είται όχι είναι μια κατηγορία μόνο του...Πιστεύω ότι και το δικό μου το 1+3Τ θα πάει στα ίσια σε ταχύτητα το Note 8,ίσως και στο σύνολο να είναι πιο γρήγορο....Δεν μου λέει κάτι όμως....

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να μην ακόμα σχολιάσουμε σε θέμα σχεδιασμού ποιο είναι καλύτερο....Μην μένουμε μόνο σε ένα πράγμα,που κανείς στην καθημερινότητα του δεν θα το χρειαστεί,αλλά να βλέπουμε το σύνολο...Και στο σύνολο το Note είναι σχολή από μόνο του...

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ γιατί πιστεύω ότι αυτά τα συγκριτικά είναι τελείως άχρηστα;;;Ωραία,το 1+5 είναι πιο γρήγορο....Και;;;Λέει κάτι;;;;Εσύ πιστεύεις ότι ο κάτοχος του θα βασιστεί,και θα ενδιαφερθεί για αυτό;;;Σε θέμα οθονης,κάμερας,αδιάβροχο ποίησης, εμπειρία χρήσης,τι άλλο έχει να δώσει περισσότερο ένα άλλο τηλ σε σχέση με το Note8???Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Το Note είτε μας αρέσει είτε όχι,είτε γουστάρουμε την Samsung είται όχι είναι μια κατηγορία μόνο του...Πιστεύω ότι και το δικό μου το 1+3Τ θα πάει στα ίσια σε ταχύτητα το Note 8,ίσως και στο σύνολο να είναι πιο γρήγορο....Δεν μου λέει κάτι όμως....

Και το 5αρι εχει καποια υποτυπωδη αδιαβροχοποιηση χωρις πιστοποιηση IP ταδε και υπαρχουν καποια σχετικα video reviews που δειχνουν οτι αντεχει βουτηγμενο ακομα και σε ποτηρι με νερο. Ενταξει, δεν λεω οτι ισχυει 100%, αλλα σε μια βροχη θεωρητικα, θα εισαι ok.

Επισης σε συνεντευξη του ο CEO αν δεν κανω λαθος, ειχε πει επισημα οτι υπαρχει μερικη αδιαβροχοποιηση. Καπου στο community υπαρχει σιγουρα η συνεντευξη.

Περα απο αυτο ομως, πολλα απο αυτα που προσφερουν οι επωνυμοι δεν ειναι απαραιτητα για ολους μας. Ναι, κορυφαιες οι οθονες των Samsung. Και λοιπον? Τι περισσοτερο θα κανω σε μια τετοια οθονη με τοσο υψηλη αναλυση?

Στα της καμερας ολοι ξερουμε οτι οι Κινεζοι πασχουν. Πασχουν βεβαια μονο σε βραδυνες και με χαμηλο φωτισμο συνθηκες. Κλαιν μαιν που λενε. Δε θα φωτογραφισω τοπια την νυχτα αλλωστε. Vivo και Oppo κανουν σοβαρο παιχνιδι και ισως λιγο και η ZTE στις καμερες, αλλα απο την στιγμη που την ημερα κανω αψογα την δουλεια μου και ισως στο ιδιο επιπεδο με τους μεγαλους, με το OnePlus η το Xiaomi μου, λιγο με ενδιαφερει ο παραγοντας καμερα.

Στην εμπειρια χρησης λοιπον, κατ εμε ειναι πολυ πιο σημαντικο να κανεις αστραπιαια τις οποιες ενεργειες και δουλειες σου, παρα να χρειαζεται να περιμενεις ποτε θα ανοιξει η μια εφαρμογη, ποτε η επομενη και αν ανοιξει, η αν εισαι λατρης του multitasking, ακομα καλυτερα και υπερ της OnePlus. Φυσικα στο software οι ΠΑΝΤΕΣ ειναι καλυτεροι απο την Samsung, ειτε λεγονται Xiaomi, ειτε SONY, ειτε HTC, ειτε Huawei, ειτε Meizu και παει λεγοντας.

Οποτε λοιπον η Samsung και η καθε επωνυμη εταιρια, σου προσφερουν καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα με το αναλογο κοστος και αν τα θεωρεις απαραιτητα, σκορπας λεφτα δεξια και αριστερα. Δεν εινα μονο θεμα τσεπης. Και εγω αν ηθελα την φοβερη οθονη για να το λεω μονο η την αδιαβροχοποιηση για να τουιταρω την ωρα του μπανιου, θα μπορoυσα να δωσω ενα ποσο της ταξεως των 750 ευρω. Δεν θελω να τα δωσω ομως:)

Επομενως λοιπον, ναι, με ικανοποιει πολυ περισσοτερο να βλεπω τετοια συγκριτικα που πατανε ολοι κατω την Samsung, ακομα και οταν αυτη βαζει 6GB ram (ενω δεν ειναι απαραιτητα η δεν ηταν μεχρι προσφατα απαραιτητα:lol:) και δεν μπορει να κανει τα βασικα, αλλα ξερει να χρεωνει τον κουκο αηδονι, επειδη εβαλε την σουπερ ντουπερ οθοναρα!

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να μην ακόμα σχολιάσουμε σε θέμα σχεδιασμού ποιο είναι καλύτερο....Μην μένουμε μόνο σε ένα πράγμα,που κανείς στην καθημερινότητα του δεν θα το χρειαστεί,αλλά να βλέπουμε το σύνολο...Και στο σύνολο το Note είναι σχολή από μόνο του...

Ναι οντως, ειναι μια σχολη μονο του, που απευθυνεται και σε ενα συγκεκριμενο κοινο ομως. Ενα κοινο χαρτογιακαδων, που εγω προσωπικα δεν γουσταρω καθολου ως ατομα:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

baiosss@,ρίξε σε παρακαλώ ένα ποτήρι νερό στο 5αρι σου,αφού έχει μια υποτυπώδη αδιαβροχοποιηση,και ξαναελα....Κάνε το και εσύ.....

Εδώ θα είμαι και θα σε περιμένω....

Και μετά μιλάμε για CEO ,και πράσινα άλογα.....

Edited by jimlost

baiosss@,ρίξε σε παρακαλώ ένα ποτήρι νερό στο 5αρι σου,αφού έχει μια υποτυπώδη αδιαβροχοποιηση,και ξαναελα....Κάνε το και εσύ.....

Εδώ θα είμαι και θα σε περιμένω....

Και μετά μιλάμε για CEO ,και πράσινα άλογα.....

Ε γι αυτο λεω αμεσως μετα οτι δεν θα ισχυει 100% :p Εγω να το βουτηξω:lol: αλλα μπορει να ειναι μια χαρα μολις το βγαλω. Μετα απο μια εβδομαδα δεν ξερω:lol:

Για του λογου το αληθες...

...καλο θα ηταν ομως να μας δειξουν αν υπαρχουν επιπτωσεις μια η δυο εβδομαδες μετα.

Προσωπικα ομως, οπως ξαναειπα, τιποτα απο αυτα δεν με ενδιαφερει και αν με ενδιεφερε, θα εσκαγα ενα 800αρι.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ε γι αυτο λεω αμεσως μετα οτι δεν θα ισχυει 100% :p Εγω να το βουτηξω:lol: αλλα μπορει να ειναι μια χαρα μολις το βγαλω. Μετα απο μια εβδομαδα δεν ξερω:lol:

Μαζί σου και εγώ +100000

Και με το 1+3Τ,είχα δει βιντεάκια που ρίχνανε νερό,ταβαζανε .εσάς σε λεκάνες και ρίχνανε νερό,και θυμάμαι ότι είχα γράψει χαρακτηριστικά,πόσοι θα κλάψουν τις συσκευές τους μετά από αυτό το βίντεο....

Μαζί σου και εγώ +100000

Και με το 1+3Τ,είχα δει βιντεάκια που ρίχνανε νερό,ταβαζανε .εσάς σε λεκάνες και ρίχνανε νερό,και θυμάμαι ότι είχα γράψει χαρακτηριστικά,πόσοι θα κλάψουν τις συσκευές τους μετά από αυτό το βίντεο....

Κοιτα απο οτι εχω διαβασει αριστερα και δεξια, η συσκευη ειναι καλα σταγανοποιημενη, αν εξαιρεσεις την usb type c θυρα που ειναι ανοικτη.

Σε μια βροχη λοιπον η αν πεσει νερο απο ποτηρι πανω σε ενα τραπεζι, λογικα δε θα εχεις προβλημα. Απο εκει και περα και εγω τα θεωρω υπερβολικα.

Εδω και καποιες απο τις απαντησεις του σχετικα με τον χαμο που ειχε δημιουργηθει γυρω απο τα "στημενα" benchmarks, την σχεδιαση και γενικοτερα τα οσα τους εσουραν για το 5αρι.

https://www.gizmochina.com/2017/06/27/oneplus-5s-6-major-criticisms-tackled-oneplus-ceo-pete-lau/

Στην προτελευταια παραγραφο, αναφερει χαρακτηριστικα...

"further said that even though the company has not advertised about water resistance capabilities of OnePlus 5, the flagship does offer a certain degree of waterproofing. Well, this has been confirmed through OnePlus 5 teardown. https://www.gizmochina.com/2017/06/23/oneplus-5-teardown-shows-sealing-design-strong-build/

Edited by baiosss

Ευχαριστώ που επιβεβαίωσες την πληροφορία μου Oneplus 5!

Το νέο κινητό είναι το πρώτο της νέας "Callection" και τίποτα άλλο!!! Πάντως αν με προσλαμβάνατε κιόλας, καλύτερα θα ήταν.......

Ισως το πηγαίνει ανάποδα φέτος. Πέρυσι αφού έβγαλε το 3T, έβγαλε τις επιπλέον εκδόσεις. Τώρα βγάζει τις εκδόσεις και μετά, ποιος ξερει?

Επίσης επόμενο μοντέλο και πιο αναβαθμισμενο δύσκολα θα βγάλει. Τουλάχιστον κατά την δική τους άποψη ως εταιρία, η παρούσα συσκευή δεν πάσχει πουθενά. Δεν τους νοιάζει τόσο το OIS,δεν τους νοιάζει η αδιάβροχοποίηση, δεν τους νοιάζει η QHD ανάλυση οθόνης. Από την αλλη ο snap 845 θα είναι καβατζωμενος απ την Samsung στις αρχές του '18. Δεν έχουν και πολλά να κάνουν. Εκτός αν κάνουν κωλοτούμπες για τα OIS στις κάμερες και στις αναλύσεις της οθόνης :)

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

Ισως το πηγαίνει ανάποδα φέτος. Πέρυσι αφού έβγαλε το 3T, έβγαλε τις επιπλέον εκδόσεις. Τώρα βγάζει τις εκδόσεις και μετά, ποιος ξερει?

Επίσης επόμενο μοντέλο και πιο αναβαθμισμενο δύσκολα θα βγάλει. Τουλάχιστον κατά την δική τους άποψη ως εταιρία, η παρούσα συσκευή δεν πάσχει πουθενά. Δεν τους νοιάζει τόσο το OIS,δεν τους νοιάζει η αδιάβροχοποίηση, δεν τους νοιάζει η QHD ανάλυση οθόνης. Από την αλλη ο snap 845 θα είναι καβατζωμενος απ την Samsung στις αρχές του '18. Δεν έχουν και πολλά να κάνουν. Εκτός αν κάνουν κωλοτούμπες για τα OIS στις κάμερες και στις αναλύσεις της οθόνης :)

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλοντας και μη,θα ακολουθήσουν και αυτοί τις επιταγές της εποχής...

Δηλαδή, συσκευή χωρίς bezels, αδιαβροχοποιηση,Ois στην κάμερα,και όσο αφορά τον 845,δεν τους νοιάζει αφού κάθε Ιούνιο παρουσιάζουν νέα συσκευή....Θα έχει βγάλει η Σαμμυ το δικό της S και μετα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι....Απλά για Νοέμβριο περίμενε κάτι σαν το 3Τ...Ένα φρεσκαρισμενο 5αρι...

Μη το λες..Σε λίγα χρόνια όλοι 4Κ θα έχουμε.

Ουτε εγω εχω προς το παρόν αλλά βγάζω 4Κ τα παιδιά μου και θα έρθει η ώρα που θα τα βλέπεις σε 4Κ monitor.

Εχεις δικιο σε αυτο φιλε μου.

Γνωριζουμε αν και οι καινουριες παρτιδες εχουν την οθονη αναποδα; Πως βρισκω τι παρτιδα ειναι το κινητο;

Στην εμπειρια χρησης λοιπον, κατ εμε ειναι πολυ πιο σημαντικο να κανεις αστραπιαια τις οποιες ενεργειες και δουλειες σου, παρα να χρειαζεται να περιμενεις ποτε θα ανοιξει η μια εφαρμογη, ποτε η επομενη και αν ανοιξει, η αν εισαι λατρης του multitasking, ακομα καλυτερα και υπερ της OnePlus. Φυσικα στο software οι ΠΑΝΤΕΣ ειναι καλυτεροι απο την Samsung, ειτε λεγονται Xiaomi, ειτε SONY, ειτε HTC, ειτε Huawei, ειτε Meizu και παει λεγοντας.

Οντως σαν εμπειρια χρησης το multitasking μετραει παρα πολυ.. Ακομα και αυτο το 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορο μετραει. Αν και πιστευω πανω-κατω ολες οι τελευταιες ναυαρχιδες ειναι κομπλε σε αυτο τον τομεα.

Στο βιντεο η οθονη του Oneplus 5 φαινεται αρκετα κιτρινη σε σχεση με του Note 8. Γιατι;

Edited by Lux

Εχεις δικιο σε αυτο φιλε μου.

Γνωριζουμε αν και οι καινουριες παρτιδες εχουν την οθονη αναποδα; Πως βρισκω τι παρτιδα ειναι το κινητο;

Οντως σαν εμπειρια χρησης το multitasking μετραει παρα πολυ.. Ακομα και αυτο το 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορο μετραει. Αν και πιστευω πανω-κατω ολες οι τελευταιες ναυαρχιδες ειναι κομπλε σε αυτο τον τομεα.

Στο βιντεο η οθονη του Oneplus 5 φαινεται αρκετα κιτρινη σε σχεση με του Note 8. Γιατι;

Έτσι έχει ρυθμιστεί η θερμοκρασία της.. αν το υποστηρίζει ο κερνελ και είσαι ρουτ, μπορείς να το αλλάξεις. Οι κάτοχοι ίσως το έχουν κάνει ήδη.
Πως μπορώ να κλειδώσω μόνο σε 4g;
Δοκίμασε *#*#4636#*#* στον dialer και κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις..με προσοχή όμως. Μετά από restart επανέρχεται.

Sent from my Nexus 6P

Προσοχή μόνο γιατί σε 4g only δεν μπορείς να δέχεσαι κλήσεις. Voice over lte έχει η cosmote και στα s7 μόνο αν δεν κάνω λάθος.
Oneplus 6 8/128

Προσοχή μόνο γιατί σε 4g only δεν μπορείς να δέχεσαι κλήσεις. Voice over lte έχει η cosmote και στα s7 μόνο αν δεν κάνω λάθος.

Ισχυει, βγαινει busy..το ξεχασα!

To oneplus 5 υποστηριζει VoLTE παντως. Το ιδιο και η Cosmote.

Ναι αλλα αυτα τα 2 δεν δουλεουν μαζι.... δηλαδη η cosmote δεν υποστηριζει το 1+5

Samsung S21 Ultra

Ομάδα λίγο την άποψη σας nova σε πλήρη αγορασμένη έκδοση αξίζει τον κόπο ή όχι.

Ρωτάω γιατί στον nova έχω την πολυτέλεια για επιπλέον εικονίδια στην γραμμή κάτω.

εννοείται ότι αξίζει αλλά θα χάσεις το shelf του στοκ launcher που μετράει πολύ
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Μάγκες καλησπέρα,

Έχουμε κανά promotion Code για αγορά από το Gearbest?

Ενδιαφέρομαι για το 8/128 σε μαύρο.

Τώρα μου βγάζει τιμή 472

Thanks

OnePlus 10Pro & 5T

Ομάδα λίγο την άποψη σας nova σε πλήρη αγορασμένη έκδοση αξίζει τον κόπο ή όχι.

Ρωτάω γιατί στον nova έχω την πολυτέλεια για επιπλέον εικονίδια στην γραμμή κάτω.

Όπως είπε και ο johny αξίζει και με το παραπάνω.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Οταν λες self εννοείς ;;

self πως το λενε, που κάνεις αριστερά και βγάζει την ''καρτέλα'' με τα widget

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Το πρώτο πράγμα που έδιωξα εν το μεταξύ. Μου είναι παντελώς άχρηστο.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Το θεμα της ελλειψης οπτικου σταθεροποιητη λετε να διορθωθει με καποιο update μηπως η ειναι καθαρα θεμα hardware?

• The title was changed to OnePlus 5