Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια έκδοση oxygen έχεις?

Λένε ότι σε παλιά έκδοση το φτιάξανε και τώρα πάλι πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι το bug επανήλθε. (δηλαδή το να μην μπορείς να προχωρήσεις το τραγούδι και να σου το πάει από την αρχή κάθε φορά)

Την τελευταία 4.5.5 που την πέρασα με ζιπ , δεν περίμενα την OTA.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μαμα oneplus όταν θα δει υγρασία.
Καλά αυτό ισχύει σε όλα τα κινητά, και σε αυτά που είναι ανθεκτικά σε νερό. Εφόσον υπάρχει υγρασία βγαίνει εκτός εγγύησης.
Oneplus 6 8/128

απλά είναι η κινεζική έκδοση, οπότε δεν θα έχει την 800αρα μπάντα;

μια εκδοση υπάρχει πλεον για ολους.

Καλά αυτό ισχύει σε όλα τα κινητά, και σε αυτά που είναι ανθεκτικά σε νερό. Εφόσον υπάρχει υγρασία βγαίνει εκτός εγγύησης.

Το χεις δοκιμάσει; γιατί εγω ως τώρα το χω δοκιμάσει μια φορά ( για να μη πως εμπειρίες φίλων όπως κλασικά όλοι ) και δε μου το έβγαλαν το αδιάβροχο smartphone εκτος εγγύησης λόγω της υγρασία.

γιατι να δει υγρασια; ΑΦου δουλευει :p

Όταν σταματήσει να δουλεύει για οποιονδήποτε λόγω και το πας για service :p

Ποιος λεει οτι δεν ειναι αδιαβροχο; :D:p

Ένα παρόμοιο βιντεάκι είχα δει και για το 3....Εγώ λυπάμαι όλους αυτούς που θα πάνε να το δοκιμάσουνε...

Σχετικά με το bug στο play music, από ότι φαίνεται, εμφανίζεται στους χρήστες του all access.

Όχι δηλαδή όταν έχεις τραγούδια από άλλες πηγές δικές σου μέσα στο κινητό και απλά τα παίζεις από εκεί, αλλά όταν τα τραγούδια είναι κατεβασμένα από το play music ή όταν στριμαρονται κατευθείαν από εκεί.

Αν κάποιος άλλος χρήστης/ συνδρομητής all access θα μπορούσε να μου το επιβεβαιώσει, θα με βοηθούσε.

Η δική μου εμπειρία από τη φωτογραφική είναι πολύ πολύ μέτρια. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά soft λόγω προφανώς έλλειψης ois. Το Moto g5 μου έχει πιο καλή λεπτομέρεια

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα.

λέω να παραγγείλω το 1+5 και είπα να πάρω μια γνώμη και από το forum. διάβασα αρκετά μηνύματα, όχι όμως και όλα

διότι είναι παρά πολλά.

εάν έχω σχηματίσει σωστή εικόνα τα τεχνικά του μειονεκτήματα είναι στην κάμερα και στην υψηλή σχετικά τιμή του SAR.

σωστά?

Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D

Θα σου πρότεινα να δεις στο youtube reviews από έγκυρους αξιόλογους testers

Να διαβάσεις υπομονετικά τις αξιολογήσεις μας

Και κρινε ο ίδιος .

Τα λεφτά είναι πολλά θέλει καλή μελέτη.

Οι ειδικοί θεωρούν πάντως την κάμερα του μεταξύ των κορυφαίων ναυαρχίδων

Σε άλλη σημεία υπερτερεί σε άλλα όχι.

Φυσικά και ο κάθε χρήστης την κρίνει με τα δικά του κριτήρια.

Το Sar είναι αρκετό , εντός ορίων , νομίζω στα επίπεδα των iphone κσι ψηλότερα από lg ή sami.

Η δική μου εμπειρία από τη φωτογραφική είναι πολύ πολύ μέτρια. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά soft λόγω προφανώς έλλειψης ois. Το Moto g5 μου έχει πιο καλή λεπτομέρεια

δεν ειναι θέμα του Ois που το αποτέλεσμα είναι soft...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τζάμπα πράγμα.....ή όχι! Στα τέσσερα η τιμή του!

http://www.ebay.com/itm/New-Oneplus-5-A5000-6GB-RAM-64GB-ROM-Slate-Gray-Colour-/201976621633?

Edited by Oneplus2017

http://www.ebay.com/itm/New-Oneplus-5-A5000-6GB-RAM-64GB-ROM-Slate-Gray-Colour-/201976621633?

Σκουπίδια από πωλητές που ψάχνουν για θύματα.

iphone 7 iOS 12.0

εχει αισθητηρα υγρασιας το κινητο;

Ναι, έχουν μια χαζομάρα που όταν εκτεθεί στην υγρασία αλλάζει χρώμα.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

This listing was ended by the seller because there was an error in the listing.

;)

καλησπέρα.

λέω να παραγγείλω το 1+5 και είπα να πάρω μια γνώμη και από το forum. διάβασα αρκετά μηνύματα, όχι όμως και όλα

διότι είναι παρά πολλά.

εάν έχω σχηματίσει σωστή εικόνα τα τεχνικά του μειονεκτήματα είναι στην κάμερα και στην υψηλή σχετικά τιμή του SAR.

σωστά?

εγω στη θέση σου, έχοντας την εμπειρία του OP5, θα έπαιρνα το LG G6 και θα μου εμεναν και 100+ ευρω για τις διακοπες μου.

Μου φαίνεται πολύ απλό

This listing was ended by the seller because there was an error in the listing.

;)

Είπα και γω...δεν μπορεί να υπάρχει τόσο jell στο πάτωμα για να σκύψει στα τέσσερα να το καθαρίσει τέτοια εταιρία!!!

Αύριο φτάνει και το δικό μου...

Εν τω μεταξύ κάποιοι άρχισαν να του φορούν αυτή την case: https://www.apple.com/shop/product/MKXC2ZM/A/iphone-6-plus-6s-plus-leather-case-saddle-brown?fnode=99

Εσείς όμως για δώστε μου τα φώτα σας και πείτε πιά είναι πιό όμορφη με τα μάτια σας??

1) Χρώμα μπλε : https://www.aliexpress.com/item/oneplus-5-case-original-catman-brand-laser-plating-soft-ultra-thin-back-cover-case-for-one/32816496336.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.264.Xhxmnq

2) χρώμα καφέ: https://www.aliexpress.com/item/For-OnePlus-5-Case-Luxury-Magnetic-Adsorption-Flip-Stand-Card-Slot-PU-Wallet-Leather-Cover-For/32820524936.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.271.Xhxmnq

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα.

διότι είναι παρά πολλά.

σωστά?

Εγώ αν είχα την δυνατότητα να γύριζα τον χρόνο πίσω θα διάλεγα αυτό: https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-nubia-z17

εγω στη θέση σου, έχοντας την εμπειρία του OP5, θα έπαιρνα το LG G6 και θα μου εμεναν και 100+ ευρω για τις διακοπες μου.

Μου φαίνεται πολύ απλό

και εγώ το ίδιο θα κανω. Περίμενα 5 μήνες για να πάρω κινητό, αλλά το 1+5 με απογοήτευσε. Το g6 (κορεάτικη έκδοση) είναι πολύ για την τιμή που το βρίσκω, στα 375.

Μου φαίνεται πολύ απλό

Αντί να πάρει το LG G6, τότε είναι καλύτερα να προτιμήσει το Oneplus 3T.

Αμφότερα έχουν τον Snap821, όμως στο OP3T είναι παραπάνω χρονισμένος, έχει 6GB RAM αντί για 4GB του G6, έχει μεγαλύτερη μπαταρία, έχει notification led και dash charge. Έχει επίσης αποθηκευτικό χώρο 64GB και όχι 32GB.

Κακά τα ψέμματα, το ευρωπαϊκό G6 ήταν ένα ωραιότατο ....................FLOP..... :)

και εγώ το ίδιο θα κανω. Περίμενα 5 μήνες για να πάρω κινητό, αλλά το 1+5 με απογοήτευσε. Το g6 (κορεάτικη έκδοση) είναι πολύ για την τιμή που το βρίσκω, στα 375.
Και το απλό να πάρεις μια χαρά θα είσαι. Δεν υπάρχει αρνητικό review

Και το απλό να πάρεις μια χαρά θα είσαι. Δεν υπάρχει αρνητικό review

Απλά δίνω έμφαση στον ήχο και για αυτό θέλω το quad dac.

• The title was changed to OnePlus 5