Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και το 3Τ την υποδοχή για ακουστικά την έχει στο κάτω μέρος..

πάντως πολύ iphone-ίζει :lol:

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πιο κινεζια δεν μπορούσε να γίνει? Πόση αντιγραφή πια?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Να σου πω, εγώ δεν είμαι τόσο αυστηρός γιατί σίγουρα θα έχουν κάνει καλή δουλειά στο φινίρισμα

και στην κάμερα, γιατί εκεί ποντάρουν άλλωστε, και σίγουρα θα έχει και άλλα καλούδια.

iphone 7 iOS 12.0

Λες;

Δεν νομίζω να το κάνουν αυτό το λάθος

αν ήταν edge θα το διαλαλούσαν νυχθημερόν :):):)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να σου πω, εγώ δεν είμαι τόσο αυστηρός γιατί σίγουρα θα έχουν κάνει καλή δουλειά στο φινίρισμα

και στην κάμερα, γιατί εκεί ποντάρουν άλλωστε, και σίγουρα θα έχει και άλλα καλούδια.

Και εγω δε θα ημουν τοσο αυστηρος, αλλα να βλεπω κατι το οποιο ειναι εντελως ιδιο με το 7plus το θεωρω αντιγραφη στα πλαισια του τελευταιου κινεζου. Και σαν δεν φτανουν ολα αυτα, θα σου το τιμολογει και 550 ευρω! Ελπιζω τουλαχιστον τα 550 να ειναι για καποια απο τις μεγαλες εκδοσεις.

Σιγουρα θα εχει κανει καλη δουλεια στο φινιρισμα και στην ποιοτητα κατασκευης, σιγουρα θα εχει ενα κλικ καλυτερη καμερα απο το προηγουμενο μοντελο, αλλα αυτες ειναι τιμες Oppo πλεον η οποια μεχρι και τα mid range της τα κοστολογει πανακριβα. Αλλα οχι, αν θελησω Iphone θα παρω Iphone, ουτε One Plus, ουτε Οppo που την αντιγραφουν τοσο στεγνα!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Και εγω δε θα ημουν τοσο αυστηρος, αλλα να βλεπω κατι το οποιο ειναι εντελως ιδιο με το 7plus το θεωρω αντιγραφη στα πλαισια του τελευταιου κινεζου. Και σαν δεν φτανουν ολα αυτα, θα σου το τιμολογει και 550 ευρω! Ελπιζω τουλαχιστον τα 550 να ειναι για καποια απο τις μεγαλες εκδοσεις.

Σιγουρα θα εχει κανει καλη δουλεια στο φινιρισμα και στην ποιοτητα κατασκευης, σιγουρα θα εχει ενα κλικ καλυτερη καμερα απο το προηγουμενο μοντελο, αλλα αυτες ειναι τιμες Oppo πλεον η οποια μεχρι και τα mid range της τα κοστολογει πανακριβα. Αλλα οχι, αν θελησω Iphone θα παρω Iphone, ουτε One Plus, ουτε Οppo που την αντιγραφουν τοσο στεγνα!

Νομίζω ότι επιλέγεις oneplus όχι γιατι διαφέρει σχεδιαστικα από το iphone ή από κάποιο άλλο αλλά για χίλιους άλλους λόγους,

σίγουρα όμως θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν επενδύσανε στην σχεδίαση.

iphone 7 iOS 12.0

Νομίζω ότι επιλέγεις oneplus όχι γιατι διαφέρει σχεδιαστικα από το iphone ή από κάποιο άλλο αλλά για χίλιους άλλους λόγους,

σίγουρα όμως θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν επενδύσανε στην σχεδίαση.

Τους οποίους λόγους όμως τους έχασε με την τιμολόγηση αν είναι αυτές οι τιμές. Όσο για την σχεδίαση, τα op 2 αλλά και το πρώτο δε νομίζω ότι είχαν κάτι κοινό με άλλων εταιριών συσκευές τόσο φωναχτά.

Λες;

Δεν νομίζω να το κάνουν αυτό το λάθος

http://i68.tinypic.com/15zp5w0.png

Αν δεν είναι edge σίγουρα έχει μια απαλή κυρτότητα μιας και η γραμμή πίσω δεν τελείωνει στο πλάι σε στυλ iphone αλλά ακριβώς στη κούρμπα που κάνει, βέβαια μπορεί να κάνω λάθος.

Δεν κατάλαβα και μάλλον δεν θα καταλάβω ποτέ, προς τι το κόλλημα για το design της κάθε συσκευής, απ'τη στιγμή που τουλάχιστον το 70% απ' αυτούς που κράζουν, θα το βάλουν σε θήκη. Να'χαμε να λέγαμε..

Σίγουρα θα είναι ένα μαζεμένο κινητό με μικρά bezels που στο τέλος θα λέμε ότι έτσι έπρεπε να είναι το iphone 7 plus.
iphone 7 iOS 12.0

Δεν κατάλαβα και μάλλον δεν θα καταλάβω ποτέ, προς τι το κόλλημα για το design της κάθε συσκευής, απ'τη στιγμή που τουλάχιστον το 70% απ' αυτούς που κράζουν, θα το βάλουν σε θήκη. Να'χαμε να λέγαμε..

Επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται κάτι σαν κλώνος. Δεν είναι ότι δανείστηκε σχεδιαστικές γραμμές και από άλλες συσκευές. Εδώ βγάζει μάτι η ομοιότητα.

Επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται κάτι σαν κλώνος. Δεν είναι ότι δανείστηκε σχεδιαστικές γραμμές και από άλλες συσκευές. Εδώ βγάζει μάτι η ομοιότητα.

Ναι.. Και?

Ναι.. Και?

Τι και? Δεν εχει και. Υποτίθεται πως έχεις μια συσκευή που θες να ξεχωρίζει από τον σωρό. Και η one plus έριξε πολύ τον πήχη σε αυτή την περίπτωση. Εκτός αν το μπροστινό πάνελ δεν έχει μεγάλα bezels και κάνει την διαφορά εκεί. Αλλιώς μόνο το σηματάκι στο πίσω μέρος αλλάζει. Μέχρι και η xiaomi στην ναυαρχίδα της έκανε καλύτερη δουλειά σχεδιαστικά.

Εάν ξεκινάει από τα 550€ έχει φάει άκυρο,ειδικά από άτομα που δεν ήταν κάτοχοι 3/3Τ και ήθελαν να πάνε στο 5άρι...

Προσωπικά,επειδή αλλάζω συσκευή σπάνια,θα προτιμήσω να περιμένω λίγο ακόμη και να "τσιμπήσω" είτε ένα S8 είτε ένα G6 παρά να πάω σε ένα δήθεν,εάν εξελιχθεί έτσι η τιμολόγησή του, flagship killer...

Στα 479€ και βλέπουμε,ανάλογα τι έχει αναβαθμίσει στη φετινή συσκευή.

Εάν είναι να εκτοξεύσει την τιμή λόγω SD 835,λίγο καλύτερη κάμερα και σχεδιασμό iPhone να το βράσω... :X

Εάν ξεκινάει από τα 550€ έχει φάει άκυρο,ειδικά από άτομα που δεν ήταν κάτοχοι 3/3Τ και ήθελαν να πάνε στο 5άρι...

Προσωπικά,επειδή αλλάζω συσκευή σπάνια,θα προτιμήσω να περιμένω λίγο ακόμη και να "τσιμπήσω" είτε ένα S8 είτε ένα G6 παρά να πάω σε ένα δήθεν,εάν εξελιχθεί έτσι η τιμολόγησή του, flagship killer...

Στα 479€ και βλέπουμε,ανάλογα τι έχει αναβαθμίσει στη φετινή συσκευή.

Εάν είναι να εκτοξεύσει την τιμή λόγω SD 835,λίγο καλύτερη κάμερα και σχεδιασμό iPhone να το βράσω... :X

Συμφωνώ. Για τους κατόχους του 3Τ ειδικά η λίγο καλύτερη κάμερα κι ένας 835 δεν είναι λόγος αναβάθμισης. Συν ότι χάνει το vfm και τον όρο του flagship killer όπως λες και εσύ.

Να μου πεις για τα bezels να συμφωνήσω. Αλλά το πίσω δεν με ενδιαφέρει αφού το έχω μόνιμα σε θήκη.

Απο αυτα που βλεπουμε ομως, ουτε το μπροστα φαινεται να ειναι διαφορετικο. Φοβαμαι μη βαλει μεγαλυτερα bezels και απο το Iphone:lol:

Αναλογα απο τι θα ειναι φτιαγμενο το πισω μερος. Στο 3Τ ας πουμε δε χρησιμοποιω θηκη παραμονο στην δουλεια.

Διέρρευσε η τιμή στην Ινδία.

Σύμφωνα με την μετατροπή συναλλάγματος, βγαίνει 489 η έκδοση 6/64 και 549 η έκδοση 8/128.

Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι έγκυρη η πηγή.

http://true-tech.net/oneplus/exclusive-oneplus-5-pricing-start-rs-32999/

Διέρρευσε η τιμή στην Ινδία.

Σύμφωνα με την μετατροπή συναλλάγματος, βγαίνει 489 η έκδοση 6/64 και 549 η έκδοση 8/128.

Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι έγκυρη η πηγή.

http://true-tech.net/oneplus/exclusive-oneplus-5-pricing-start-rs-32999/

Αν τα 550 ειναι για την μεγαλη εκδοση, παω πασο. Μιλωντας παντα για 8/128 αν υπαρξει τετοια εκδοση.

• The title was changed to OnePlus 5