Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον δεν ειχες καλο fit για αυτο το μπασο σου φανηκε λιγο, εγω απο τη πρωτη στιγμη που πηρα τα 306 ειχαν πολυ μπασο. Επισης η headphone output των λαπτοπ αν επιλεξεις "εξοδος ακουστικα" και οχι "Εξοδος ηχου" χαμηλωνει πολυ το μπασο. Βεβαια δεν ξερω σε macbook πως ειναι.

αυτο ειναι γενικο? γιατι στο netbook μου δεν εχει διαφορα ειτε line out ειτε headphone να το βαλω. εχω εξωτερικα ηχεια και το τεσταρα.

εκτος αν η διαφορα φαινεται μονο σε ακουστικα

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προφανως εξαρταται απο το h/w(καρτα/υποσυστημα ηχου) και το λειτουργικο.
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Μπορεί μήπως κάποιος να μου εξηγήσει τη διαφορά τιμής στα Audeo Phonak PFE (witout mic) σε αμέρικα (100€) και ευρώπη (130-150€); Προφανώς η διαφορά δεν είναι αμελητέα.:mad:

Η εξηγηση δυστυχως ή ευτυχως,βρισκεται στην εννοια "ελευθερη αγορα".
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

για τους αθλητικούς τύπους :cool:

η Philips ανακοίνωσε τη σειρά SHQ (μοντέλα 1000, 3000 και 4000) που είναι αδιάβροχα.

Ψάξτε το λίγο αν σας ενδιαφέρει ;)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανως εξαρταται απο το h/w(καρτα/υποσυστημα ηχου) και το λειτουργικο.

Ναι επρεπε να το διευκρινισω, ισχυει για τις καρτες ηχου Realtek HD Audio, που εχουν σχεδον ολα τα λαπτοπ.

Letv x800 + Neutron + Westone W30:music:

ισχυει για τις καρτες ηχου Realtek HD Audio,

αυτη εχω και εγω αλλα δεν παρατηρησα ακουστικες διαφορες...

Έχω το Sonyericsson W995 και μου άρεσαν τα ενσύρματα ακουστικά HPM-90 με οθόνη που έχεις χειρισμό μουσικής, έντασης, κλήσεων και σου δίνει στην οθόνη ειδοποίηση για sms. Έχει κανείς άποψη για αυτά τα ακουστικά να μου πει την γνώμη του;

Θέλω να βρω ακουστικά αλλά με μικρόφωνο για να τα έχω και σαν hands free. Τι προτείνετε?

Τα UHP306 μαζί με αυτό το ανταπτοράκι και καθάρισες.

http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=product_info&cPath=23_78&products_id=1062

Αυτό έχω και γω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος

Καλησπέρα στην παρέα!!!

Ψάχνοντας σχετικά καλές ψείρες έπεσα σε αυτά εδώ και τα χαρακτηριστηκά του είναι αυτά:

DRIVER UNITS

Frequency response: 18~22,000Hz

Sensitivity at 1KHz: 105±3dB

Impedance: 32Ω

Max. input power: 5mW

Drive diameter: Ø14.2mm

Δεν το πολύ έχω και θα παρακαλούσα αν κάποιος ξέρει να μου δώσει τα φώτα του αν αξίζουν τα λεφτά τους και αν είναι καλά εν σχέση με τα χαρακτηριστικά τους, γιατί πραγματικά βαρέθηκα να ψάχνω καλές ψείρες και δεν έχω καταλήξει χρόνια τώρα κάπου που να έμεινα ικανοποιημένος.

Και δυστυχώς είδα κάτι τιμές έως 200 και ευρό αλλά είναι αυτά που μπαίνουν μέσα στο αυτί, κάτι που δεν με ενδιαφέρει, ψάχνω για τις κλασικές και βέβαια όχι τόσο ακριβές, ακόμα και μέχρι τα 100 τα έδινα για κάτι που να αξίζει..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Edited by avid

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Καλησπέρα στην παρέα!!!

Ψάχνοντας σχετικά καλές ψείρες έπεσα σε αυτά εδώ και τα χαρακτηριστηκά του είναι αυτά:

DRIVER UNITS

Δεν το πολύ έχω και θα παρακαλούσα αν κάποιος ξέρει να μου δώσει τα φώτα του αν αξίζουν τα λεφτά τους και αν είναι καλά εν σχέση με τα χαρακτηριστικά τους, γιατί πραγματικά βαρέθηκα να ψάχνω καλές ψείρες και δεν έχω καταλήξει χρόνια τώρα κάπου που να έμεινα ικανοποιημένος.

Και δυστυχώς είδα κάτι τιμές έως 200 και ευρό αλλά είναι αυτά που μπαίνουν μέσα στο αυτί, κάτι που δεν με ενδιαφέρει, ψάχνω για τις κλασικές και βέβαια όχι τόσο ακριβές, ακόμα και μέχρι τα 100 τα έδινα για κάτι που να αξίζει..

Σε αυτά τα λεφτά και του τύπου αυτού που ζητάς ιδού....

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headsets/AKG-Earphones-K317-11-18-K317.htm

Εκπληκτικά ακουστικά για τα λεφτά τους.Τα έχει φιλικό μου πρόσωπο και έχουν εντυπωσιακή απόδοση και ποιότητα κατασκευής.

Όπως θα σου πουν και άλλα παιδιά(που ασχολούνται απίστευτα με το θέμα του ήχου και σίγουρα περισσότερο από εμένα), το frequency responce παίζει ελάχιστο ρόλο πλέον αφού έχει καταντήσει μια καθαρά 'μαρκετίστικη' τιμή. Αυτό που (πρέπει να) σε ενδιαφέρει είναι το impedance τους σε συνδυασμό με το είδος της συσκευής όπου πρόκειται να τα 'καρφώσεις'.

Edited by G_T_J

Καλησπέρα στην παρέα!!!

DRIVER UNITS

Προσωπικα τα gaming ακουστικα των Roccat,Razer,Steel κτλ ποτε δε μ'ενθουσιασαν.

Γι'αυτο θα σου προτεινα να επανεξετασεις την περιπτωση των in-ear ,διοτι σ'αυτα τα χρηματα παιρνεις τα UHP 306 και το SmartTalk της Griffin.

Αν παλι επιμενεις σε earbuds και διαθετεις μεχρι 100 ευρω,τοτε πρεπει να σου προτεινω τα YUIN PK1(παιζει να ειναι μακραν τα καλυτερα earbuds,αλλα απαιτουν επαρκη ενισχυση για να οδηγηθουν) ,ή αν προτιμας κατι οικονομικοτερο τα PK2

Edited by NTROPIC

Οδυσσέα χθές το βράδυ έχασα για λίγο ένα ζευγάρι UE triple fi.10 pro το οποίο πουλήθηκε προς 110 λίρες....Εννοείται καινούριο :cry: Edited by G_T_J

Μη στεναχωριεσαι,αν ψαχνεις τακτικα θα ξαναβρεις ευκαιρια.Μη σου πω και σε καλυτερη τιμη.Κατρακυλαει η λιρα...

Μη στεναχωριεσαι,αν ψαχνεις τακτικα θα ξαναβρεις ευκαιρια.Μη σου πω και σε καλυτερη τιμη.Κατρακυλαει η λιρα...

Πράγματι κατρακυλά.Το Νοέμβρη που ήμουν Αγγλία ήταν σχεδόν ισότιμη με το ευρώ και τα προιόντα εκεί έχουν πέσει κατακόρυφα όπως και ο ΦΠΑ στο 15%(όχι όπως εδώ που έχει αντίστροφη πορεία).Επέλεξα από Αγγλία γιατί το shipping ήταν μόλις 8 λίρες.Έχει παρόμοιες ευκαιρίες και από την άλλη μεριά του Ατλαντικού αλλά πρέπει να προσθέσεις και άλλα $55 για shipping...

Ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Μετέτρεψα ένα άλμπουμ από FLAC σε MP3 με το dbpoweramp (MP3 lame 3, CBR-320, ''slow''-high quality convert) και παρατήρησα 'καμμένο' ήχο και παράσιτα σε σημεία στο μπάσο αλλά κυρίως στις μεσαίες.Ξέρεις που μπορεί να οφείλεται; Για να σε προλάβω, δεν έχουν πρόβλημα τα συγκεκριμένα Flac γιατί τα αναπαρήγαγα χωρίς να παρατηρήσω κάτι τέτοιο.

Ήταν πολύ κατατοπιστικά όλα όσα μου είπατε και θα τα δω με ηρεμία!!

Και πάλι σας ευχαριστώ με ξεστραβώσατε, οι συσκευές είναι iPhone και ίPodTouch!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Και κάτι με το οποίο σπάω το κεφάλι μου...Υπάρχουν κάποια triple fi 10 που αναγράφουν στη συσκευασία triple fi.10 PRO και κάποια άλλα που δεν αναγράφουν καθόλου το 'PRO'.Πρόκειται για τα ίδια ουσιαστικά ακουστικά και είναι θέμα αναμόρφωσης της συσκευασίας ή μιλάμε για άλλο μοντέλο, καλύτερο;

Καλησπερα

Θα ηθελα την προταση σας για καποιο in-ear ακουστικο για ενα καινουριο mp3 που πηρα της sony το οποιο εχει αθλια ακουστικα στην συσκευασια του.Το mp3 ειναι αυτο

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-MP4-Players/Sony-B-Series-NWZ-B143FB-MP3-Player-4GB.htm

Για ακουστικα διαθετω 20-30 euro

Περιμενω τις προτασεις σας

Ευχαριστω

Καλησπερα

Θα ηθελα την προταση σας για καποιο in-ear ακουστικο για ενα καινουριο mp3 που πηρα της sony το οποιο εχει αθλια ακουστικα στην συσκευασια του.Το mp3 ειναι αυτο

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-MP4-Players/Sony-B-Series-NWZ-B143FB-MP3-Player-4GB.htm

Για ακουστικα διαθετω 20-30 euro

Περιμενω τις προτασεις σας

Ευχαριστω

'Έχει ειπωθεί ήδη αρκετές δεκάδες φορές αλλά καλύτερα από αυτά http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=848 στο συγκεκριμένο εύρος τιμής, δεν πρόκειται να βρεις πουθενά.

'Έχει ειπωθεί ήδη αρκετές δεκάδες φορές αλλά καλύτερα από αυτά http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=848 στο συγκεκριμένο εύρος τιμής, δεν πρόκειται να βρεις πουθενά.

ευχαριστω

τα πηρα απο το link που εδωσες

Μολις ερθουν θα πω ενυπωσεις

ευχαριστω

τα πηρα απο το link που εδωσες

Μολις ερθουν θα πω ενυπωσεις

Να σαι καλά.

Θα εντυπωσιαστείς όπως όλοι μας.....;)

Θα πάρω πίσω τις συστάσεις μου για το ανταπτοράκι griffin smartalk.Μόλις με 10 ημέρες χρήσης άρχισε να έχει πρόβλημά.Συγκεκριμένα το καλώδιο εκεί όπου εφάπτεται με το βύσμα το 3,5, εφθάρη λόγω τη γωνίας που δημιουργείται από το βάρος του καλωδίου(ναι είναι υπερβολικά λεπτό και ΨΕΥΤΙΚΟ το καλώδιο).Σημειώστε ότι το έχω προσέξει ιδιαίτερα, δεν το έχω σοκάρει και γενικώς δεν έχω το παραμικρό ιστορικό 'καταστροφής' φρεσκοαγορασμένων προϊόντων.

Κρίμα πραγματικά γιατί αφενός μου στοίχισε σχεδόν 25 ευρώ και αφετέρου θα μπορούσα στη θέση του να είχα αγοράσει το MPA της SHURE που κινείται φαντάζομαι σε τελείως άλλα ποιοτικά επίπεδα....Το βρίσκω στο ebay και amazon σε μια μέση τιμή 35 ευρώ και τρελαίνομαι γιατί για 10 ευρώ διαφοράς δεν το επέλεξα εξ'αρχής!

Ηθελέστα και....παθέστα!

Ωχ! Περαστικα ρε συ :(

Και ειναι το δευτερο κρουσμα μετα τον Godfavor αν δεν κανω λαθος...

δες κι εδω για το MPA ;)

Edited by NTROPIC

Ωχ! Περαστικα ρε συ :(

Και ειναι το δευτερο κρουσμα μετα τον Godfavor αν δεν κανω λαθος...

δες κι εδω για το MPA ;)

Πίστεψέ με είναι απλά ευτελέστατο.Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο αλλά όταν το καλώδιο είναι τόσο λεπτό και δεν έχει ενίσχυση στα σημεία τα επίμαχα όπως βύσμα, μικρόφωνο κλπ, ό,τι και να κάνεις αργά ή γρήγορα θα σου μείνει στο χέρι....

Τίποτα δεν είναι αθάνατο αλλά αυτό το είχα δυο βδομάδες ρε μαμώτο! Όχι κι έτσι.

Στο λινκ που μου στειλες είναι πολύ φτηνά το MPA.Μάλλον θα το παραγγείλω μια από τις ερχόμενες μέρες.Προς το παρόν αντέχει το griffin.Το μπάνταρα με μονωτική σε εκείνο το σημείο και το σταθεροποίησα το κατά δύναμη.

Τα UHP306 μαζί με αυτό το ανταπτοράκι και καθάρισες.

http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=product_info&cPath=23_78&products_id=1062

Αυτό έχω και γω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος

Τα πηρα και εγω τα UHP306 και μεχρι τωρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος σε σχεση και με τα λεφτα που εδωσα.

Ευχαριστω πολυ για την προταση!