Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεις να τα αγορασεις απευθειας απο τη Nuforce(μεσω amazon) http://amazon.nuforce-icon.com/NuForce-NE7M-Stereo-Earphones-Headset-iPhone/M/B001BL8BO4.htm

στα 49 δολαρια + μεταφορικα,αλλα ρισκαρεις να σε χρεωσουν στο τελωνειο(αν και υπαρχουν τροποι να το παρακαμψεις αυτο)

αλλιως απο το ευρωπαικο παρακλαδι τους http://www.nuforce-icon.eu/product.php?id_product=1

στα 57.5 ευρω και δωρο τα μεταφορικα απο ο,τι αφηνεται να εννοηθει

κι εναλλακτικα μεσω ebay

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατω απο 100 Ευρω δεν εχεις προβλημα με το τελωνειο, αν ειναι κατι πιο ακριβο επικοινωνεις με τον πωλητη να σου βαλει αλλη τιμη (πχ 50 ευρω) στη συσκευασια του προιοντος, ετσι εκανα με τα ακουστικα μου.

Letv x800 + Neutron + Westone W30:music:

Ναι αυτο ειναι το κολπο.Kαι φυσικα μικροτερες πιθανοτητες να δασμολογηθει εχει αν ερθει μεσω USPS,αν ειναι μικρη η συσκευασια,αν σηκωθηκε ευδιαθετος ο υπαλληλος :p κτλ

Ολα αυτα στη θεωρια παντα,μην παρω και κανενα στο λαιμο μου

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Γεια σας και απο μενα,

ενδιαφερομαι να αγορασω ακουστικα ψειρες για το laptop μεχρι 20 euro απο το e-shop. Εχετε να μου προτεινεται καποιο συγκεκριμενο μοντελο??

Σας ευχαριστω!

Γεια σας και απο μενα,

ενδιαφερομαι να αγορασω ακουστικα ψειρες για το laptop μεχρι 20 euro απο το e-shop. Εχετε να μου προτεινεται καποιο συγκεκριμενο μοντελο??

Σας ευχαριστω!

Αυτα τα Logitech.

Και τα Philips, βεβαια με τσιμπιμενη τιμη!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

για τα συγκεκριμενα logitech δεν διαβασα και τοσo καλα λογια για την ποιοτητα κατασκευης τους...αληθευει?Απο AKG ή SENNHEISER δεν υπαρχει τπτ το ενδιαφέρον?? Edited by giannis_rossi

για τα συγκεκριμενα logitech δεν διαβασα και τοσo καλα λογια για την ποιοτητα κατασκευης τους...αληθευει?Απο AKG ή SENNHEISER δεν υπαρχει τπτ το ενδιαφέρον??

Sennheiser τα εχω δοκιμασει και εχω παθει πλακα!! Πολυ καλη ποιοτητα ηχου!! :)

Αυτα απο Akg

υπαρχει περιπτωση να τους κανω παραγγελια για koss ακουστικα , που απ'οτι ειδα δεν εχουν κανενα κομματι, και να μου το φερουν?

Γεια σας και απο μενα,

Σας ευχαριστω!

Ρε φίλε πάρε αυτά τα altec lansing που μου πρότεινε πιο πάνω ο φίλος ntropic και δε θα χάσεις....Με 20 ευρώ είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει ούτε γι αστείο κατι εφάμιλλο στο εμπόριο γιατί για καλύτερο δεν το συζητάμε καν...

Τα πήρα από το itsmart 19,90 συν μεταφορικά 5 ευρώ.

Ιδού

http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=848

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την τροποποιηση μηνυματος!!!

Κατανοητο.

Απλως οτιδηποτε παρεις σ'αυτα τα χρηματα απο εκει,θα ειναι συμβιβασμος.Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να χρησιμοποιησεις διαφορετικα το υπολοιπο σου αγοραζοντας αναλωσιμα,π.χ dvd ?

Κατανοητο.

Απλως οτιδηποτε παρεις σ'αυτα τα χρηματα απο εκει,θα ειναι συμβιβασμος.Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να χρησιμοποιησεις διαφορετικα το υπολοιπο σου αγοραζοντας αναλωσιμα,π.χ dvd ?

δεν ξερω..απλα χρειαζομαι ακουστικα και αφου εχω και αυτο το υπολοιπο ειπα να τα παρω απο εκει...

Πάντως, και'γω επιβεβαιώνω ότι τα altec lansing που προτείνει ο φίλος παραπάνω είναι άριστα σε αυτά τα λεφτά, και δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή. Σε σχέση με τα cx400II που έχω, είναι σαφώς ανώτερα, πόσο μάλλον με ακουστικά των 20-25 ευρώ.

Πάντως, και'γω επιβεβαιώνω ότι τα altec lansing που προτείνει ο φίλος παραπάνω είναι άριστα σε αυτά τα λεφτά, και δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή. Σε σχέση με τα cx400II που έχω, είναι σαφώς ανώτερα, πόσο μάλλον με ακουστικά των 20-25 ευρώ.

Ναι ρε παιδια συμφωνοι ! Δλδ δεν υπαρχει κανενα αξιολογο κομματι σαυτα τα χρηματα στο e-shop?

Τεράστια διαφορά τιμής! Από 74 > 20 !

Δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση μη γνήσιου προϊόντος? :ninja:

Χωρίς να θέλω να θίξω το συγκεκριμένο eshop.

Ρε φίλε πάρε αυτά τα altec lansing που μου πρότεινε πιο πάνω ο φίλος ntropic και δε θα χάσεις....Με 20 ευρώ είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει ούτε γι αστείο κατι εφάμιλλο στο εμπόριο γιατί για καλύτερο δεν το συζητάμε καν...

Τα πήρα από το itsmart 19,90 συν μεταφορικά 5 ευρώ.

Ιδού

http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=848

Εχω καταληξει σε αυτά, αυτά και σε αυτά ! Ποια πιστευεται οτι ειναι η καλύτερη επιλογή ? Edited by giannis_rossi

Εχω καταληξει σε αυτά, αυτά και σε αυτά ! Ποια πιστευεται οτι ειναι η καλύτερη επιλογή ?

Απο μενα τα Sennheiser στα προτεινα και πριν αλλωστε!! :)

Τεράστια διαφορά τιμής! Από 74 > 20 !

Δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση μη γνήσιου προϊόντος? :ninja:

Χωρίς να θέλω να θίξω το συγκεκριμένο eshop.

Όχι φίλε είναι γνησιότατα και είναι και απίστευτα.Μακράν ό,τι καλύτερο είχα ως σήμερα και το συγκεκριμένο πολυκατάστημα πολύ αξιόπιστο τουλάχιστον σε σχέση με τη συνεργασία που είχε μαζί μου.

Να φανταστείς ότι τώρα σκέφτομαι να πάρω τα nuforce 7 για να χω και μικρόφωνο και φοβάμαι μήπως απογοητευτώ...Πιστεύω ότι πολύ δύσκολο θα βρεθεί στο εμπόριο τόσο ισορροπημένο σετ συνοδευόμενο από αυτό το μοναδικό καουτσούκ απομόνωσης ήχου που κόβει και μπουλντόζα από δίπλα σου.Παράλληλα, η ποιότητα κατασκευής είναι εμφανής ακόμη και με το μάτι και όσων αφορά τα μονιτοράκια και τα ίδια τα ακουστικά αλλά και την clotth επένδυση του καλωδίου.

Ας είναι καλά ο ntropic

Edited by G_T_J

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν τα altec lansing εχουν καποιο περιλαιμιο ετσι ωστε να μενουν κρεμασμενα στο λαιμο οταν δεν χρησιμοποιουνται Ευχαριστω

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν τα altec lansing εχουν καποιο περιλαιμιο ετσι ωστε να μενουν κρεμασμενα στο λαιμο οταν δεν χρησιμοποιουνται Ευχαριστω

Περιλαίμιο; Όχι δεν έχουν κάτι τέτοιο ούτε έχω δει κάτι παρόμοιο.Δεν ξέρω καν τι εννοείς

Καλησπέρα παιδιά.Εχω πάρει εδω και μερικές μέρες ένα ipod nano 8gb 5th generation και το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι η χαμηλή στάθμη του ήχου μιάς και είναι ευρωπαϊκο ipod.Σκέφτομαι να πάρω κάποια ακουστικά με volume control μήπως και βελτιωθεί η ένταση.Μετά απο ψάξιμο βρήκα τα sennheiser cx400 &cx500.Δεν είναι ακριβά ακουστικά αλλά εχω διαβάσει καλές κριτικές.Εσείς τι λέτε θα ακούω πιο δυνατά μουσική (πιο ποιοτικά) με μία τέτοια λύση και ποιό απο τα δύο ακουστικά θα μου προτείνατε?Eυχαρίστως να μου αναφέρεται και κάποια άλλα earphones..

Δεν νομίζω μια τέτοια λύση να ενισχύσει την ένταση του ήχου.

Μπορείς να περάσεις αμερικάνικο firmware? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?

Το είχα κάνει στο zen και πραγματικά είχα μεγάλη διαφορά στην ένταση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350