Jump to content

[S8 / S8+] Διαθεσιμότητα και αγορά

mkbhd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 326
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

justech vs kaizer vs phonegallery τι προτείνετε για αποφυγή ελαττωματικης συσκευής? Βέβαια αυτο ειναι σχετικό γιατι παντου μπορεί να τυχει ελαττωματική παρτίδα αλλα γενικα πιο μαγαζι είναι καλύτερο κ σε doa κατευθείαν

Στάλθηκε από το GT-I9060 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Μίας και ανέφερε ο φίλος καταστήματα, εγώ θα ρωτήσω αν το Kaizer θεωρείτε πιο αξιόπιστο για DOA κλπ θέλω εδώ και καιρό να πάρω το s8 και επειδή δουλεύω εκτός Αθήνας για το καλοκαίρι , φοβάμαι τι γίνεται σε περίπτωση red tint

Μίας και ανέφερε ο φίλος καταστήματα, εγώ θα ρωτήσω αν το Kaizer θεωρείτε πιο αξιόπιστο για DOA κλπ θέλω εδώ και καιρό να πάρω το s8 και επειδή δουλεύω εκτός Αθήνας για το καλοκαίρι , φοβάμαι τι γίνεται σε περίπτωση red tint

Αγόρασα πριν κάνα 2 βδομάδες από Κάιζερ, το τηλέφωνο είχε red tint, περίμενα 5 μέρες για Doa και τελικά με παίρνουν και μου λένε πως η Samsung τους είπε ότι το θεωρεί φυσιολογικό και πως έτσι είναι η amoled. Μετά από 1 ώρα στο τηλέφωνο, και άπειρες απειλές για προστασία καταναλωτή κλπ. και αφού μου το έκλεισε στα μούτρα ο αγενέστατος και ειρωνικός ιδιοκτήτης του καταστήματος, τελικά με κάλεσε υπάλληλος του καταστήματος και μου ζήτησε το iban μου για να μου βάλει τα χρήματα. Κατόπιν αυτού πήγα στο justech, όπου μου είπαν να το ανοίξω μπροστά τους και αν δω red tint μου δίνουν άλλο επί τόπου. Δεν είχε red tint όμως και όλα καλά.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ηταν σωστο νομίζω Βλαση να αναφερεις ποιο καιζερ ηταν γιατί υπάρχουν 2 3.

Ναι δική μου παράλειψη. Αυτό που είναι στην Πανεπιστημίου 67. Το καλό και καλά...

Ναι δική μου παράλειψη. Αυτό που είναι στην Πανεπιστημίου 67. Το καλό και καλά...

Ευχαριστώ για την απάντηση....το πρόβλημα γίνεται αισθητό μόνο σε λευκό φόντο ;

Ευχαριστώ για την απάντηση....το πρόβλημα γίνεται αισθητό μόνο σε λευκό φόντο ;

Ναι και κοιτώντας το υπό γωνία...

Μόλις το τσίμπησα από justech. Ούτε red tint Ούτε τπτ!!! Και η ταινία σφραγισμένη!! Όχι διπλοπερασμενη... ιταλικό με εφαρμογή της Vodafone μέσα αλλά χωρίς Vodafone logo κατά την εκκίνηση... ;)

Απ το συγκεκριμένο μαγαζι όλα τα Vodafoneιταλικά κινητά βγηκαν Άψογα....τελεια η παρτίδα....:)

πας πολλές φορές στα και καλά πιο γνωστά και την πατάς....

θυμαμε έπαιρνα τηλ στο cityshop για να ρωτήσω από ποια χώρα είναι τα s8+ και περίμενα αναμονή "ωρες" για να απαντησουν στο 3ο τηλ μετά από κάνα 15 λεπτό αναμονή....

στο justech...λιγοτερη κίνηση...νεωτερο κατάστημα....απαντησαν με την μισ....και εξυπηρέτηση Άψογη!

Χωρίς διάθεση διαφήμισης....απλα τα γεγονοτα

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Για όσους περιμένατε να πέσει ίσως και να αξίζει. Πάλι αρκετά χρήματα αλλά θα κάνει μήνες πιστεύω να πέσει στο επόμενο 500αρι. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια πτώση τόσο γρήγορα και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν αξίζει να δίνει 800 και 900 ευρώ για ένα κινητό όπως παλιότερα.

6c17c894bed41c8dfe9a70b79ef16959.jpg

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Η τιμή του στους επίσημους μεταπωλητές είναι σταθερά 930-870 κατά μέσο όρο γενικότερα στην Ευρώπη.

Τα σκρουτζομαγαζα απλά πουλάνε σχεδόν στο κόστος, γιατί αν είσαι το πρώτο κατάστημα στην αναζήτηση έστω για μια μέρα, έχεις ξεφορτωθεί εκατοντάδες κομμάτια.

Κατά τα υπόλοιπα, η συσκευή στα 600-630 είναι απλά τρελή ευκαιρία.

Η τιμή του στους επίσημους μεταπωλητές είναι σταθερά 930-870 κατά μέσο όρο γενικότερα στην Ευρώπη.

Τα σκρουτζομαγαζα απλά πουλάνε σχεδόν στο κόστος, γιατί αν είσαι το πρώτο κατάστημα στην αναζήτηση έστω για μια μέρα, έχεις ξεφορτωθεί εκατοντάδες κομμάτια.

Κατά τα υπόλοιπα, η συσκευή στα 600-630 είναι απλά τρελή ευκαιρία.

Ακόμα αναρωτιέμαι ποιος αγοράζει στα 850 με 930 s8+ σήμερα όταν υπάρχει ολόιδιο με 300 ευρώ λιγότερα. Πόση άγνοια μπορεί να υπάρχει?

Επιδοτήσεις, κόσμος που δεν ασχολείται, φοβάται κλπ.

Μα και με επιδότηση πάλι πιο ακριβό βγαίνει. Εκτός αν δίνουν 60 70 το μήνα σε συμβόλαιο οπότε το πληρώνουν εις διπλούν το κινητό. Αυτοί που φοβούνται πρεπει να αρχίσουν να ξυπνάνε η τουλάχιστον να τους βοηθάμε όσο γίνεται.

Μα και με επιδότηση πάλι πιο ακριβό βγαίνει. Εκτός αν δίνουν 60 70 το μήνα σε συμβόλαιο οπότε το πληρώνουν εις διπλούν το κινητό. Αυτοί που φοβούνται πρεπει να αρχίσουν να ξυπνάνε η τουλάχιστον να τους βοηθάμε όσο γίνεται.

Για κάποιους δεν υπάρχει ελπίδα..

Λένε ότι στο σκρουτζ δεν είναι γνήσια.

Αρχίζω να συμφωνώ στο

'όταν κάποιος κοιμάται, μην τον ξυπνάς!

Σκέπασε τον'.

Ακούω αυτά που ακούω για το σκρουτζ, βλέπω και αγγελίες με 50€ πάνω από ότι κάνει καινούργιο και σου λέει κιόλας Όχι παζάρια.

Είναι ελληνικό όχι από σκρουτζ παρά εισαγωγή.

Παρα εισαγωγή εννοεί ότι δεν έχει εγγύηση δεν είναι σωστό τέλος πάντων,

Και λέω ότι δεν υπάρχει ελπίδα!

kountouraN

Για κάποιους δεν υπάρχει ελπίδα..

Λένε ότι στο σκρουτζ δεν είναι γνήσια.

Αρχίζω να συμφωνώ στο

'όταν κάποιος κοιμάται, μην τον ξυπνάς!

Σκέπασε τον'.

Ακούω αυτά που ακούω για το σκρουτζ, βλέπω και αγγελίες με 50€ πάνω από ότι κάνει καινούργιο και σου λέει κιόλας Όχι παζάρια.

Είναι ελληνικό όχι από σκρουτζ παρά εισαγωγή.

Παρα εισαγωγή εννοεί ότι δεν έχει εγγύηση δεν είναι σωστό τέλος πάντων,

Και λέω ότι δεν υπάρχει ελπίδα!

Για αυτούς δεν υπάρχει ελπίδα και είναι κρίμα να πληρώνουν ένα ολόιδιο προϊόν πολύ ακριβότερα. Πολλές φορές έχω πετύχει μεγάλης ηλικίας ανθρώπους 50+ που δεν γνωρίζουν τίποτα από τεχνολογία και ότι τους πει ο Γερμανός και ο κάθε Γερμανός θα το δεχτούν και θα πληρώσουν χωρίς καν να έχουν δει τις τιμές σε skroutz. Αυτούς ας πούμε τους καταλαβαίνω. Αλλά σε ηλικίες κατω των 40 είναι ανεπίτρεπτο τέτοια άγνοια. Δεν νομίζω να υπάρχουν άλλες χώρες τόσο χάλια σε αυτό το θέμα όπως εμείς.

Εγώ πάντως αισθάνομαι κορόιδο που το πήρα στα 650 πριν ένα μήνα περίπου αλλά τέτοια κατρακύλα δεν την φανταζόμουν.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Εγώ προσωπικά με αναβάθμιση και απόσυρση ενός g2 το οποίο είχε χαλασμένο digitizer το αγόρασα από γερμανό με doa 2 μηνών και εγγύηση 3 ετων καταβαλοντας το ποσο των 410 ευρω και μαλιστα σε 4 δοσεις. 50 ευρω έρχεται το μήνα ο λογαριασμός και έχω 2 νούμερα κινητά 1 Εγώ ένα ο μικρός 1 σταθερό και ένα στικάκι 4g 5γιγα. Δεν το γραφω για διαφήμιση αλλα για να μην πουν καποιοι οτι με μια μονο συνδεση των 50 ευρω μηνιαίως το πλήρωσα ήδη. Ότι κινητό όμως είναι πέραν ανανεωσεων έχει αγοραστεί ΜΟΝΟ και αποκλειστικά από σκρουτζ Φυσικά.

Το παραπάνω το έγραψα απλά γιατί υπάρχουν περιπτώσεις, ελάχιστες Φυσικά, που βολεύει η αγορά από μεγάλες αλυσίδες ας είναι στη τιμή των 900φευγα ευρω.

Edited by miltos74

Εγώ πάντως αισθάνομαι κορόιδο που το πήρα στα 650 πριν ένα μήνα περίπου αλλά τέτοια κατρακύλα δεν την φανταζόμουν.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Εγώ το πήρα 830.

Τόσο είχε τότε.

Ήξερα ότι θα πέσει (όχι τόσο γρήγορα και τόσο πολύ φυσικά), αλλά το ήθελα την πρώτη περίοδο κυκλοφορίας.

Έδωσα το 4ο αν θυμάμαι καλά s7 edge που μου είχε μείνει, και το 3ο oneplus 3T, και κάπως έτσι το πήρα.

Σταμάτησα πλέον τα πάρε δώσε, (για την ώρα) και ευχαριστιεμαι το s8 plus από το unboxing μέχρι σήμερα.

Αυτό πιστεύω θα συνεχιστεί γιατί πλέον δεν μου κινεί το ενδιαφέρον τίποτα άλλο.

Περίμενα επίσημα το op5, είχα δει το lg g6, το huawei p10 plus, αλλά τίποτα τελικά μέχρι στιγμής δεν με κάνει να σκέφτομαι αλλαγή.

Στο θέμα μας, πλέον επιμένω για αγορές σκρουτζ μόνο σε πολύ καλούς φίλους ή σε ανθρώπους οικογένειας.

Στους γνωστούς που με ρωτάνε με την πρώτη αντίδραση ότι "μήπως δεν είναι ίδιο? Μήπως δεν έχει εγγύηση? Μήπως είναι κλεμμένα?" ναι μέχρι και αυτό έχω ακούσει.

Τους στέλνω κατευθείαν στις μεγάλες αλυσίδες που αγαπάνε.

kountouraN

• The title was changed to [S8 / S8+] Διαθεσιμότητα και αγορά