Jump to content

merrell

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About merrell

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

merrell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διακοπές με νεο τηλέφωνο θα παω!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  2. Είναι κάτι σαν αισθητήρας για το πορτάκι...
  3. Φίλε μου ακριβώς τα ίδια με εσένα.Ιδια (s8+)θήκη,πολύ προσεκτικός και εγώ καθάριζα κτλ.Τελικα ένας κόκκος άμμου παγιδεύτηκε μέσα στο στρογγυλό του καλύμματος και έκανε μια σαν τρυπούλα. Αποτέλεσμα έβγαλα την clear view και έβαλα μια πλάτης και ένα τζαμακι ...Κριμα τα λεφτά της θηκης και το αψεγάδιαστο της οθόνης.
  4. Μαλλον έχεις δίκιο....θα ξέρω σε μια εβδομάδα περίπου...
  5. Δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά..βαλε στο youtube S8+ invisible Japan nano full adhesive glass και θα σου βγάλει videakia...
  6. Καλησπέρα, Επειδή είχα δει στο youtube αυτο το τζαμι S8+ invisible Japan nano full adhesive glass του Mr.Yes και εντυπωσιάστηκα,έψαξα ,τον βρήκα κάι παράγγειλα 2 .Με τα μεταφορικά DHL 35,5. ΣΕ 5-7 μέρες θα σας πω .Και αν θέλει κάποιος από Θεσσαλονικη του δινω την δευτερη. Θα ενημερώσω..
  7. Αν έχεις ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις προγραμματιστή και αφαίρεσες τον χρόνο του animation στην εναλλαγή των παραθύρων τους το κάνει αυτό που λες...το έπαθα στο s8+ και αφού έβαλα ξανά λίγο χρόνο έφτιαξε.
  8. Φίλε μου και εγώ απολάμβανα την οθοναρα στην παραλία προσεχτικα με Μόνο την clear view (βιβλιαρακι)της samsung και τωρα εχω μια τριπουλα στο τζαμι κατω χαμηλα....να χεσω το gorilla glass 5.Εβαλα τζαμί και βρήκα την υγειά μου...
  9. Ευχαριστώ πολυ φίλε μου....θα κάνω επαναφορά με την κάρτα Μέσα για να τελειώνω με αυτό....
×
×
  • Create New...