_Alexandros_ Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Σχεδόν κάθε μεσημέρι το λιγότερο μία ώρα!! Είναι απαραίτητη για μένα η μεσημεριανή ξεκούραση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Για κακή μου τύχη ναι... :( κοιμάμαι περίπου μια ώρα, αλλά μετά νιώθω σαν ... :wacko: :blink: αλλά τι να κάνω??ξυπνάω πρωί πρωί για διάβασμα... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Δε κοιμάμαι γιατί δεν έχω χρόνο.κοιμάμαι όμως νωρίς το βράδυ κατά τις 11 και τέταρτο ή και μισί για να αναπληρώσω τις χαμένες ώρες ύπνου.Πάντως αν προλάβαινα θα το έκανα για να μη κυκλοφορούμε σα ζόμπι όλη τη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Εγω συνηθως το μεσημερι ξυπναω.:p Μονη εξαιρεση οταν δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ(καλη ωρα) και τοτε ναι, δεν παλευεται χωρις μεσημεριανο υπνο. Αντε καληνυχτες!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Φετος με έκαψε....... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Oxi.den mporo me tpt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 ναι,ειναι τρελα ο μεσημεριανος υπνος,αμα δεν εχεις να κανεις κ τπτ το απογευμα ξυπνας βραδακι για ποτο κατευθειαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Όχι ποτέ!!!!!!!!:rolleyes: Πώς να το κάνουμε....... είναι στο DNA μου.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Ναι,οπωσδήποτε..Σήμερα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ γιατί οι από πάνω έκαναν φασαρία :mad: και νιώθω πολύ κουρασμένη... Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 εγω παλι τελευταια εχω χασει τον υπνο μου...και οταν με παιρνει ο υπνος ή θα δω κακο ονειρο ή θα χτυπαει κανενα κινητο επιμονα και θα με σπασει τα νευρα. μη μου πειτε κλείστο γιατι το ξεχναω ανοιχτο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Αμ εγώ,δεν έχω χρόνο!Ειδικά τώρα με τις εξετάσεις...!Μόνο μια φορά "κοιμήθηκα" επειδή γράφαμε την άλλη μέρα Μαθηματικά... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Στις εξετάσεις είναι που έρχεται η όρεξη για ύπνο (κυριολεκτικά πέφτεις με τα μούτρα στο βιβλίο)... :D Στις πανελλήνιες δεν πρέπει να υπήρχε μέρα που να μην είχα κοιμηθεί 2-3 μεσημέρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 ποιο μεσημερι!εδω δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ θα κοιμηθω μεσημερι!αν κοιμηθω οταν ξυπνησω θαμαι μεσα στα νευρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Αλλες φορες ναι,αλλες οχι.Εξαρταται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Kαλησπέρα. Πάντα, εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TYLER7 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΩΙ..ΟΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΠΟΤΟ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ..ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΞΥΠΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΤΟ ΠΡΩΙ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΗ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ...ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΝΩ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Όχι σπάνια μια φορά το χρόνο!γιατί αν κοιμηθείς το μεσημέρι δεν σε παίρνει ο ύπνος το βράδυ και βρυκολακιάζεις Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 εγω αν εχω κοιμηθει 10 φορες μεσημερι ειναι ζητημα ! μετα ξυπναω με κουραση(!) και τεμπελια και νευρα μαζι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 εμενα το μεσημερι με τραβαει το κρεββατακι...παιζει να μου αρεσει πιο πολυ ο μεσημεριανος υπνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ton μεσημεριανό΄ύπνο τον απεχθάνομαι... Μεχρι στιγμής, πραγματικά στα 19 μου χρόνια να εχω κοιμηθεί το πολύ 6 φορές μεσημέρι... ΔΕΝ μπορω καθόλου.. Πιστεύω ότι Ειναι χάσιμο χρόνου... Το μόνο που προσφέρει είναι ξεκούραση που το κάνειο μια χαρά και ο βραδινος... χαχχααχχα:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μεσημεριανος υπνος ειναι ολα τα λεφτα :D Οποτε βρισκω ευκαιρια ριχνω εναν :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ υπνος ειναι ο μεσημεριανος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Μονο οταν ειμαι αρρωστος κοιμαμαι το μεσημερι! Τις υπολοιπες μερες δεν μπορω με τιποτα. ακομη και 3 ωρες να εχω κοιμηθει το περασμενο βραδυ παλι δεν μπορω! δεν μου ερχεται υπνος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 σπανια κοιμαμαι το μεσημερι. μονο αν η μερα μου ηταν εξαντλητικη κ με παρει ο υπνος στον καναπε βλεπωντας τηλεοραση.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Το μεσημέρι κοιμάμαι πολύ σπάνια όταν είμαι άρρωστος και όταν δεν είμαι αν θυμάμαι καλά έχω κοιμηθεί 2 φορές.Η πρώτη πριν 10 χρόνια όταν είχα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ κατά τις 4 και την επόμενη μέρα έπρεπε να πάω σε ένα πάρτυ και η μάνα μου δεν με άφηνε να πάω αν δεν κοιμόμουν το μεσημέρι.Η δεύτερη έγινε φέτος την ημέρα που γύρισα από την πενταήμερη.Και τις 2 φορές ξύπνισα με πονοκέφαλο.Μάλλον ο μεσημεριανός ύπνος δεν είναι και ότι καλύτερο για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts