Jump to content

Huawei P10 Lite

strldb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ αναρωτιομαστε αν έχει gorrila glass το κινητό μας.

Σας παραθέτω την επίσημη απάντηση από την Huawei Ελλάδας.

Θα ήθελα να γνωρίζεις πως το γυαλί του P10 lite δεν είναι Corning Gorilla Glass

αλλά Aluminosilicate glass (αλουμινοσιλικόνης). Αυτό δηλώνει πως η επιφάνεια

του γυαλιού είναι πιο δυνατή στις γρατζουνιές και βρίσκεται σε επίπεδα του

gorilla glass. Επίσης είναι πιο ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες.

https://www.bodyguardz.com/blog/5-things-to-know-about-aluminosilicate-glass

Edited by xlidas

--------------------------------------

S 20 +

• Απαντήσεις 824
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ισχύει, χαράσσεται απο το 8 και πάνω, οπότε έχει περισσότερο ανθεκτικότητα απο GG3 που χαράσσεται στο 6 με 7

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Κάποιες φορές με παίρνουν τηλέφωνο αλλά το κινητό δεν χτυπάει. Όταν κλείσει ο άλλος μου εμφανίζει ειδοποίηση οτι με κάλεσε ο χ αριθμός κ χτύπησε για χ δευτερόλεπτα. Το κανει κ σε κάποιον άλλο αυτό? Δεν έχω αλλάξει dialer ή κάτι άλλο.

Κάποιες φορές με παίρνουν τηλέφωνο αλλά το κινητό δεν χτυπάει. Όταν κλείσει ο άλλος μου εμφανίζει ειδοποίηση οτι με κάλεσε ο χ αριθμός κ χτύπησε για χ δευτερόλεπτα. Το κανει κ σε κάποιον άλλο αυτό? Δεν έχω αλλάξει dialer ή κάτι άλλο.

όχι ποτέ δεν έχω χάσει κλήση. Μήπως δεν είχες καλό σήμα;

όχι ποτέ δεν έχω χάσει κλήση. Μήπως δεν είχες καλό σήμα;

Νομίζω μόνο στη δουλειά μου έχει συμβεί αλλα έχω κανονικά 4g εκεί..

Την εμφάνισε και το δικό μου. Εντυπώσεις;

Μία χαρά κάνε εγκατάσταση έχει και την ενημέρωση ασφαλείας της Google 1 Σεπτεμβρίου

Με την αναβάθμιση πρέπει να έβαλε και νέα πράγματα η huawei ένα που ανακάλυψα είναι ότι άμα διαγράψεις από την συλλογή μια φωτογραφία ή βίντεο την πάει σε φάκελο για 30 μέρες και μετά τις διαγραφει καλό αυτό

Στο δικο μου αγορασμενο απο public δεν εχει ακομα η αναβαθμιση.

Εχει μεινει ακομα σε αυτη που τελειωνει σε B182.

Οσοι κανατε την αναβαθμιση ειδατε βελτιωση στην μπαταρια ή στις εφαρμογες που ειχαν καποια κολληματα οπως messenger και instagram;

Στο δικο μου αγορασμενο απο public δεν εχει ακομα η αναβαθμιση.

Εχει μεινει ακομα σε αυτη που τελειωνει σε B182.

Οσοι κανατε την αναβαθμιση ειδατε βελτιωση στην μπαταρια ή στις εφαρμογες που ειχαν καποια κολληματα οπως messenger και instagram;

Αν θυμάμαι καλά εγώ και το παιδί παραπάνω έχουμε την έκδοση με τα 4GB RAM,οπότε είναι λογικό να έχουμε διαφορετικές εκδόσεις από το δικό σου

Αν θυμάμαι καλά εγώ και το παιδί παραπάνω έχουμε την έκδοση με τα 4GB RAM,οπότε είναι λογικό να έχουμε διαφορετικές εκδόσεις από το δικό σου

Α καταλαβα. Ναι εγω εχω με τα 3GB οποτε θα περιμενω.

Με την αλλαγή της ώρας η ώρα άλλαξε κανονικά αλλά στο widget του καιρού δεν αλλάζει με τίποτα

Άκυρο το βρήκα

Edited by liam69

Με την αλλαγή της ώρας η ώρα άλλαξε κανονικά αλλά στο widget του καιρού δεν αλλάζει με τίποτα

Άκυρο το βρήκα

Δεν μας το λες και μας;;;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Πατάμε πάνω στο widget του καιρού μετά μόλις ανοίξει πατάμε αριστερά πάνω που έχει ένα εικονίδιο με κάτι κτήρια και μετά κάτω λέει προσθήκη πόλης και widget καιρού και πατάς σε αυτό και μετά επιλέγεις τρέχουσα τοποθεσία και είσαι έτοιμος

Εκανα και εγώ το update. Εκτός από ενημερώσεις ασφαλείας εμφανίστηκε και η επιλογή στις ρυθμίσεις για cloud. Μια υπηρεσία όπου είχαμε διαβάσει και στο my Phone πριν λίγες μέρες ότι θα ενεργοποιήσει η Huawei στους κατόχους τις σειράς P10. Επίσης εμφανίστηκε ο κάδος ανακύκλωσης στις φωτογραφίες.

--------------------------------------

S 20 +

Εκανα και εγω το update. Σαν πρωτη εντυπωση μου φαινεται πως το κινητο φορτιζει πιο αργα.

Επισης το προβλημα με τα φιλτρα του ινσταγκραμ εξακολουθει να υπαρχει. Ενω δουλευει αψογα σε ενα Samsung J5 του 2015 στο p10 ολο κολλαει και κρασαρει η εφαρμογη.

Edited by Nippon

Καλησπέρα θελω να αγοράσω ενα οικονομικό σχετικά smartphone και είμαι ανάμεσα σε huawei p10 lite 4g dual sim και Samsung a5 2017 ποια η γνώμη σας; εχει δοκιμάσει κάποιος αυτα;