giannis33 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Γεια σας παιδια! Πηρε προχθες η γυναικα μου το p10 lite. Απο εκει που το πηρε ειχαν ενα προστατευτικο οθονης tempered glass το οποιο της ειπαν οτι επειδη ειναι καμπυλη η οθονη του κινητου στις ακρες, δεν θα καθεται καλα το προστατευτικο και ισως ξεκολλησει. Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο προστατευτικο που να ταιριαζει και να καθεται σωστα στην οθονη? Ευχαριστω! Κανεις?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Κανεις?? :cry:Ψάξε στο νετ για full cover tempered glass. Εγώ πήρα από ebay Ιταλία ένα πολύ καλό αλλά ήταν μαζί με θήκη και ήταν λίγο ακριβό(20€).Noziroh Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Κανεις?? :cry: Παράγγειλα τζαμακι και ζελατίνα καλού., κακού . Σε λίγες μέρες θα το έχω. Αν είναι καλό θα ανεβάσω το λινκ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδη?? Ποιο ειναι το πρόβλημα? Ο αισθητηρας ειναι απο πισω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα p8 τον παιδιών μου έχει να ανάβει η οθόνη με διπλό χτύπημα αλλά δεν έχουν δαχτυλικο αποτύπωμα. Γιαυτό το ανέφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennisbest Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) Καλησπέρα , είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού εδώ και 3 μήνες. Πριν κανα 2 εβδομάδες πήρε ένα system update και από τότε όταν πατάω το κουμπί που έχει το handsfree μου , δεν ανοίγει η εφαρμογή της μουσικής όπως γινόταν παλιότερα. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό; Edited April 11, 2018 by Dennisbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Στο firmware finder μου έβγαλε την oreo Οπότε σε λίγες μέρες θα έρθει και επίσημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ποιό νούμερο έχει; (είμαι με την 198-δίκαρτο) Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Πως καταλαβαίνουμε ότι ένα τηλέφωνο είναι branded? Εμένα μονοκαρτο 3γιγα από Γερμανό ανανεωση συμβολαίου . Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ποιό νούμερο έχει; (είμαι με την 198-δίκαρτο) Και εγώ με την B198 είμαι στο firmware finder μου έβγαλε την was-lx1ac432b321 ( 8.0.0.321) αλλά όταν κάνω check firmware access μου γράφει the firmware is not approved for installation Δεν ξέρω γιατί μου λέει έτσι όπως και για την B203 λέει το ίδιο μόνο την B199 λέει ότι είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Σε εμένα έχει έρθει εδώ και αρκετές ημέρες η B206 (EMUI 5.1.1). Android 7.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Πως καταλαβαίνουμε ότι ένα τηλέφωνο είναι branded? Εμένα μονοκαρτο 3γιγα από Γερμανό ανανεωση συμβολαίου . Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε εμένα που το αγόρασα από το Plaisio ΔΕΝ εμφανίζεται η "τρέχουσα προσαρμοσμένη έκδοση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι για αγορά του κινητού. Βασικά, είμαι ανάμεσα σε αυτό και το p smart. Για πείτε τις εντυπώσεις σας: από την καθημερινή χρήση (κολλάει πουθενά;), αντοχή μπαταρίας, ταχύτητα GPS, ήχος & μουσική (ποιότητα και ένταση), κλπ. Θεωρείτε ότι είναι μια value for money συσκευή; Θα πάρει τελικά Android 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλημέρα παίδες ! Από χτες είμαι και εγώ κάτοχος αυτού του κινητού ,έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα κατασκευής που έχει, καλύτερη και από αυτήν του Galaxy s6! Της αδελφής μου, Βέβαια υστερεί σε σχέση με το s6 στην κάμερα και βίντεο αλλά πάλι καλές φωτό βγάζει,η οθόνη επίσης πολύ εντυπωσιακή , ο ήχος πολύ καλός ,έκανα όλα τα διαθέσιμα update και τώρα είμαι με την έκδοση 203 , Άντε και με το Oreo σε λίγες μέρες ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Χθες παντως ηρθε μια αναβαθμιση με το security patch του Μαρτιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Σε εμένα έχει έρθει εδώ και αρκετές ημέρες η B206 (EMUI 5.1.1). Android 7.0. Μου ήρθε και σε εμένα η Β206 full εσύ που την έβαλες είδες καμία διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Όχι κάτι εμφανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Έσπασε λίγο η οθόνη στο lite της γυναίκας μου. Για δώστε καμιά ιδέα για το που το πάω; Κ πόσο αν έχετε καμία ιδέα... Θενκς Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 (edited) Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί έλαβα αναβάθμιση. Η νέα έκδοση είναι η RNE-L21C432B134. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισυνάπτω εικόνα. https://1drv.ms/u/s!AknCKOfdHp5LiMUillNHrHkdihZ10w Edited April 17, 2018 by giocha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί έλαβα αναβάθμιση. Η νέα έκδοση είναι η RNE-L21C432B134. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισυνάπτω εικόνα. https://1drv.ms/u/s!AknCKOfdHp5LiMUillNHrHkdihZ10w Είσαι σε λάθος θέμα εδώ είναι για το p10 lite εσύ έχεις το mate 10 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έχουμε κολλήσει στην 197 κύριοι. Δράμα Δράμα Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έχουμε κολλήσει στην 197 κύριοι. Δράμα Δράμα Και εγώ ήμουν με την 198 και δεν έβρισκε άλλη αναβάθμιση όταν έκανα έλεγχο αλλά μετά πάτησα τις 3 τελείες πάνω δεξιά και πάτησα την πρώτη επιλογή ( λήψη του τελευταίου πλήρους πακετου) και μου έβγαλε την Β206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Και εγώ ήμουν με την 198 και δεν έβρισκε άλλη αναβάθμιση όταν έκανα έλεγχο αλλά μετά πάτησα τις 3 τελείες πάνω δεξιά και πάτησα την πρώτη επιλογή ( λήψη του τελευταίου πλήρους πακετου) και μου έβγαλε την Β206 Υποθέτω για 2καρτο σωστά? Οι κάτοχοι 3 Gb Ram / Single Sim σε ποια version είναι? Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Υποθέτω για 2καρτο σωστά? Οι κάτοχοι 3 Gb Ram / Single Sim σε ποια version είναι?B132 branded Vodafone Edit:Έκανα το κόλπο που είπε ένα παιδί πιο πάνω και μου έβγαλε την B137 και B138! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 20, 2018 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Υποθέτω για 2καρτο σωστά? Οι κάτοχοι 3 Gb Ram / Single Sim σε ποια version είναι? Ναι dual sim και με τα 4gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matiasg4 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδιά κανένα νεο για oreo? Θα πάρει τελικά? έχουμε κανένα νέο?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Και εγώ ήμουν με την 198 και δεν έβρισκε άλλη αναβάθμιση όταν έκανα έλεγχο αλλά μετά πάτησα τις 3 τελείες πάνω δεξιά και πάτησα την πρώτη επιλογή ( λήψη του τελευταίου πλήρους πακετου) και μου έβγαλε την Β206 Είσαι ΚΑΙ ποολύ μεγάλος! :p Το 'κανα έτσι και την πήρα την 206. Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts