Nippon Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Το θεμα ειναι πως ειναι απο αυτα τα σπαστικα προβληματα που αν το παω σε σερβις δεν θα βγαλω ακρη..:( Μονο αν το αντιμετωπιζαν και αλλοι αυτο το θεμα θα ηξερα πως ειναι θεμα software και οχι hardware. Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι το κινητο. Εδω να αναφερω οτι εχω το μοντελο με τα 3GB RAM. Edited January 25, 2018 by Nippon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 ξερεις κανεις αν γινεται μεταφορα εφαρμογων στην sd? Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 ξερεις κανεις αν γινεται μεταφορα εφαρμογων στην sd? Πρέπει να επιλέξεις σαν χώρο αποθήκευσης την εξωτερική κάρτα από τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση που εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Παιδιά υπέρυθρες και led ειδοποιήσεων έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Παιδιά υπέρυθρες και led ειδοποιήσεων έχει; Υπέρυθρες όχι, led ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasp Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Καλησπέρα, Ψάχνοντας τις ρυθμίσεις του Huawei P10 Lite πείραξα κάτι και πλέον προκειμένου για να συνδεθεί στις εφαρμογές πρέπει να τις ανοίξω χειροκίνητα. Δηλαδή, για να μου εμφανιστούν οι ειδοποιήσεις απο το Messenger θα πρέπει να ανοίξω το messenger για να κάνει ανανέωση. Πως μπορώ να το λύσω; Το auto-sync είναι ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kefa85 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Γειά σας... Εχω μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Όταν το αγόρασα ήταν όλα καλά! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου χτυπάνε πια οι ειδοποιήσεις σε mail viber messenger κτλ ενώ τα έχω όλα ενεργοποιημενα και η αναβάθμιση μου είναι η τελευταία έκδοση... Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Πρώτα τσέκαρα απο τις ρυθμίσεις πάνε στις εφαρμογές άνοιξε την εφαρμογή που θες έπειτα πάνε στην επιλογή ειδοποίησεις και δες αν ειναι ενεργοποιημένες οι επιλογές. Μετά πήγαινε ξανά ρυθμίσεις - μπαταρία - κλείσιμο εφαρμογών μετά το κλείδωμα της οθόνης και βεβαιώσου οτι δεν έχεις τις εφαρμογές να κλείνουν αυτόματα οταν κλειδώνεις την συσκευή. Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kefa85 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ευχαριστώ πολύ πολύ για την βοήθειά σου !!! Τελικά ήταν αυτό με την μπαταρία!!!! Μια ερωτησουλα ακόμη... Το viber μόνο ενώ ανοίγει πια, δεν ακούγεται ήχος... Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ευχαριστώ πολύ πολύ για την βοήθειά σου !!! Τελικά ήταν αυτό με την μπαταρία!!!! Μια ερωτησουλα ακόμη... Το viber μόνο ενώ ανοίγει πια, δεν ακούγεται ήχος... Καμία ιδέα? Τίποτα για αυτό υπάρχει το forum. Για το viber το μόνο που μπορώ να σου πω αν και δεν είμαι σίγουρος, ανοιξε την εφαρμογή του viber πάνε ρυθμίσεις και μετά πάτα στις ειδοποίησεις και τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή ήχοι εξερχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Σας ήρθε ενημέρωση συστήματος εσάς; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Σε dual sim με 4gb ram σήμερα μου ήρθε η Β194 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Σε συσκευή αγορασμένη από εξωτερικό (με 4GB ram), είναι δυνατό να περαστεί ελληνική rom; Αν ναι, είναι εύκολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Σε συσκευή αγορασμένη από εξωτερικό (με 4GB ram), είναι δυνατό να περαστεί ελληνική rom; Αν ναι, είναι εύκολο; Τα p10 lite που ήρθαν επίσημα στην Ελλάδα είναι με 3 gb ram οπότε πώς θα βάλεις rom από κινητό με 3 gb σε κινητό με 4 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jmorait Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καλησπέρα στην παρέα θέλω να πάρω επίγειο δεκτή για το P10 Lite ώστε να βλέπω τηλεόραση από το κινητό μου χωρίς την χρήση ίντερνετ. Ξέρετε αν το κινητό μου υποστηρίζει OTG και ναι ποιον μου προτείνετε να πάρω. Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Για backup του τηλεφώνου είναι εντάξει αυτό το ενσωματωμένο που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar31 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Γεια σε όλους!Πριν από 2 μέρες έκανα system update στο κινητό-P10 Lite- και η μπαταρία πια δεν αντέχει ούτε μία μέρα.Το κινητο εν τω μεταξύ είναι ενός μήνα και μέχρι πριν το update κρατούσε άνετα 2 μέρες και κάτι.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα μήπως και αν ναι πώς το αντιμετώπισε;Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Στο P9 lite της γυναίκας μου η εφαρμογή Θέματα, δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις θέματα. Στο Ρ10 lite που πήρα εγώ μου δείχνει μόνο αυτά που έχω. Τι παίζει; Edit: Τελικά πρέπει να έκανε κάποια ενημέρωση και πλέον κατεβάζει κανονικά. Edited February 7, 2018 by alex_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Σας ήρθε ενημέρωση συστήματος εσάς; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μου ηρθε πριν απο μια εβδομαδα. Βλεπω οτι δινει σχετικα συχνα αναβαθμισεις και αυτο ειναι καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmaskos Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Γεια σε όλους!Πριν από 2 μέρες έκανα system update στο κινητό-P10 Lite- και η μπαταρία πια δεν αντέχει ούτε μία μέρα.Το κινητο εν τω μεταξύ είναι ενός μήνα και μέχρι πριν το update κρατούσε άνετα 2 μέρες και κάτι.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα μήπως και αν ναι πώς το αντιμετώπισε;Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα.... Και η σύζυγος μου παραπονιέται ότι δεν κρατάει η μπαταρία πολύ μετά την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Σε dual sim με 4gb ram σήμερα μου ήρθε η Β198 :D Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ξέρει κανείς γιατί ενώ έχω ρυθμίσει κάποιες εφαρμογές να κλείνουν με το κλείδωμα της οθόνης, όταν μετά το ξεκλειδώνω και πηγαίνω στις πρόσφατες εφαρμογές, είναι ακόμη εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Διαβάζω ότι πολλοί αναβαθμίζουν τη συσκευή τους με το Firmware Finder. Γιατί; Δεν έρχονται ΟΤΑ οι ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskampouris Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 καλημερα αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα μουν υποχρεος καθως δεν μπορω να βρω λυση σε κατι πολυ απλο: εχω την εκδοση b197 αν βοηθαει και θελω οταν ερχονται ενημερωσεις απο μηνυμα στην αρχικη οθονη κλειδωματος να ΜΗΝ φαινεται το περιεχομενο του μηνυματος.. εχω δοκιμασει τα παντα αλλαξα την οθονη κλειδωματος σε ξεκλειδωμα περιοδικου γιατι αλλιως δεν δουλευουν οι ενημερωσεις στην οθονη κλειδωματος και πηγα ρυθμισεις-γραμμη ειδοποιησεων και καταστασης-διαχειριση ειδοποιησεων-μηνυματα-και τικαρα εμφανιση στην οθονη κλειδωματος και αποκρυψη περιεχομενου ειδοποιησεων και παρολα αυτα τιποτα οταν ερχεται μηνυμα φαινεται το περιεχομενο κανονικα...πως το φτιαχνω αυτο?να πω οτι κατεβασα απο το play store μια lockscreen εφαρμογη το next που σου δινει την δυνατοτητα αυτη αλλα πως γινεται απο το τηλεφωνο ομως γιατι δεν θελω να το επιβαρυνω με τετοιου ειδους εφαρμογη γιατι αραια και που κολλαει και δεν τις εμφανιζει αμεσα τις ενημερωσεις ξερει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts