orck Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Πηρα και εγω ενα p10lite και ενω ειχα σκοπο να το πουλησω με εχουν εκνευρισει οι διαφοροι τσαμπατζηδες και θα το κρατησω. Ψαχνω θηκη σε στυλ πορτοφολι, να εχει χωρο για χαρτονομισματα και καρτες, ψαχνω στο σκρουτζ και βρισκω καταστηματα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι χωρους εχει η θηκη καθως βαζουν μια φωτογραφια γενικη μονο, επισης δεν μπορω να καταλαβω την ποιοτητα τους. Προταση για μια τετοια θηκη εχει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Αγόρασα ένα Bluetooth Plantronics Explorer 10 αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν τρώει τόσο πολύ ένα τέτοιο γιατί από 7 ώρες sot οθόνη έπεσα στις 4 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Πηρα και εγω ενα p10lite και ενω ειχα σκοπο να το πουλησω με εχουν εκνευρισει οι διαφοροι τσαμπατζηδες και θα το κρατησω. Ψαχνω θηκη σε στυλ πορτοφολι, να εχει χωρο για χαρτονομισματα και καρτες, ψαχνω στο σκρουτζ και βρισκω καταστηματα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι χωρους εχει η θηκη καθως βαζουν μια φωτογραφια γενικη μονο, επισης δεν μπορω να καταλαβω την ποιοτητα τους. Προταση για μια τετοια θηκη εχει κανεις; Aμα βρεις κατι πες μας...και εγω μια τετοια θελω... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 (edited) Καλησπερα, νεος κάτοχος την συσκευης σε μπλε, 3ram. Πολυ ομορφο τηλεφωνο οπως και οι λειτουργειες του. Ποια εκδοση ειναι η τελευταια που φοραει? Edited November 23, 2017 by the_shaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπερα, νεος κάτοχος την συσκευης σε μπλε. Πολυ ομορφο τηλεφωνο οπως και οι λειτουργειες του. Ποια εκδοση ειναι η τελευταια που φοραει? Θα πρέπει να μας πεις αν έχεις το μοντέλο με τα 4 ή τα 3 GB ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλησπέρα. Αγόρασα για την γυναίκα μου το lite 4gb για δώρο. Απ το γερμανικό αμαζον το είχε σε προσφορά. Ελπίζω να μείνουμε ικανοποιημενοι. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george7111 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλησπερα σε ολους, ειμαι νεος στην παρεα και το P10 lite (3GB RAM/32GB) που μου πηραν δωρο με εκανε να ανακαλυψω αυτο το πολυ καλο forum. Οταν ανοιξα το κινητο, συνειδητοποιησα οτι εχει ενα περιβλημα η οθονη το οποιο δε την καλυπτει ολη, δηλαδη αριστερα και δεξια υπαρχουν δυο γραμμες που αφηνουν ενα μικρο μερος ακαλυπτο.Επισης σε ασπρο φοντο αυτες οι γραμμες γινονται πολυχρωμες. Επειδη ειμαι μπερδεμενος, ειναι ετσι ο σχεδιασμος του κινητου ή θα πρεπει να παω στο καταστημα που αγοραστηκε και να ζητησω αντικατασταση; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Οχι, δεν είναι πρόβλημα! Είναι η ζελατίνα(screen protector). Αν σε ενοχλεί μπορείς απλά να την αφαιρέσεις ξεκολλώντας την. (...το οτι αφήνει κενά στις άκρες είναι επειδή το γυαλί της οθόνης είναι κυρτό-2,5D) Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george7111 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Οχι, δεν είναι πρόβλημα! Είναι η ζελατίνα(screen protector). Αν σε ενοχλεί μπορείς απλά να την αφαιρέσεις ξεκολλώντας την. (...το οτι αφήνει κενά στις άκρες είναι επειδή το γυαλί της οθόνης είναι κυρτό-2,5D) Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω αν ξεκολλουσε αλλά δεν βγαίνει, φαίνεται πως είναι ένα με το γυαλι Συνεπώς δε χρειάζεται να πάρω κάποιο screen protector; Είμαι καλυμμένος με το ήδη υπάρχον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω αν ξεκολλουσε αλλά δεν βγαίνει, φαίνεται πως είναι ένα με το γυαλι Συνεπώς δε χρειάζεται να πάρω κάποιο screen protector; Είμαι καλυμμένος με το ήδη υπάρχον; Βγαίνει, θέλει νύχι και λίγο προσπάθεια αλλά βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Ακριβώς αυτό. Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 γεια σας μηπως ξερει καποιος να μου πει πως απενεργοποιειται το πιν στις καρτες; εψαξα αλλα δεν βρισκω κατι ευχαριστω Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω αν ξεκολλουσε αλλά δεν βγαίνει, φαίνεται πως είναι ένα με το γυαλι Συνεπώς δε χρειάζεται να πάρω κάποιο screen protector; Είμαι καλυμμένος με το ήδη υπάρχον; Πάρε μία θήκη για το υπόλοιπο τηλέφωνο καταρχήν που φαίνεται σαν να είναι ποιό «ευαίσθητο» λόγο του υλικού κατασκευής του κ μετά αν κ εφόσον θες κάτι ποιό «γερό» για την οθόνη αλλάζεις την ζελατίνα με γυάλινο screen protector. Η εργοστασιακή είναι απλή ζελατίνα και δεν έχει την ίδια αντοχή. Εγώ του έβαλα αυτή την θήκη https://www.spigen.com/products/huawei-p10-lite-case-rugged-armor η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη στο πλάι για προστασία και καλύπτει το μικρό κενό που αφήνει η ζελατίνα. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababa641 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Κάτοχος κι εγώ πλέον του p 10 lite dual sim (3GB/32MB) λόγω black friday και θα σας πω κι εγω τις πρώτες εντυπώσεις μου. Ήμουν κάτοχος του Ρ6 και δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Το κινητό είναι πολύ καλό με πολύ καλή κάμερα, δεν κολλάει καθόλου, wifi άμεσο, γρήγορο και καλή αυτονομία. Σε αδράνεια σήμερα το βράδυ δεν έπεσε η μπαταρία ούτε 1% και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Όσο αφορά την ομορφιά, ναι είναι όμορφο αλλά πόση σημασία έχει όταν θα του βάλεις θήκη και θα το καλύψεις...??? Να πω οτι γλιστράει πολύ και για μένα η θήκη είναι απαραίτητη. Είμαι σε αναζήτηση θήκης λοιπόν και μια υποψήφια είναι η https://www.spigen.com/products/huawei-p10-lite-case-rugged-armor που έχουν αναφέρει και πιο πάνω αλλά δεν ξέρω αν είναι όμορφη και χοντροκομμένη... οι κάτοχοι αν μπορούν ας βοηθήσουν. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση δεκτή. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σας μηπως ξερει καποιος να μου πει πως απενεργοποιειται το πιν στις καρτες; εψαξα αλλα δεν βρισκω κατι ευχαριστω Για πήγαινε ρυθμίσεις>ασφάλεια και απορρητο>πρόσθετες ρυθμίσεις>κλείδωμα sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Εγώ απο θήκη έχω μια απλή διάφανη tpu αλλά δεν μ αρέσει καθόλου. Σκέφτομαι την official flip case αλλά μου φαίνεται πως απο προστασία δεν.. Την έχει κάποιος? Αυτή είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Παιδιά για θήκη spigen δεν το Συζητάω.. Απίστευτη θήκη και άλλη αίσθηση το κινητό, στιβαρό στο χέρι και φουλ προστασία για το κινητό μας από πέσιμο. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Εγώ πείρα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/11775419/Huawei-Smart-View-Cover-Γκρι-Huawei-P10-Lite.html, πολύ καλή. Δείχνει ώρα, ειδοποιήσεις, μέχρι και να απαντήσεις σε κλήση, όλα αυτά από το καπάκι της θήκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Εγώ πείρα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/11775419/Huawei-Smart-View-Cover-Γκρι-Huawei-P10-Lite.html, πολύ καλή. Δείχνει ώρα, ειδοποιήσεις, μέχρι και να απαντήσεις σε κλήση, όλα αυτά από το καπάκι της θήκης. Αυτή λέω κ εγώ. Απο προστασία πως σου φαίνεται? Αντέχει αν πέσει κάτω η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Καλημέρα εγώ πήρα αυτήν για εμένα ειναι πολύ καλή . https://www.skroutz.gr/s/13255437/Spigen-Rugged-Armor-Extra-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Huawei-P10-Lite.html Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Είμαι σε αναζήτηση θήκης λοιπόν και μια υποψήφια είναι η https://www.spigen.com/products/huawei-p10-lite-case-rugged-armor που έχουν αναφέρει και πιο πάνω αλλά δεν ξέρω αν είναι όμορφη και χοντροκομμένη... οι κάτοχοι αν μπορούν ας βοηθήσουν. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση δεκτή. Πάρα πολύ καλή, καθόλου (μα καθόλου) χοντροκομμένη και δένει απόλυτα με το black. Αν έχεις το λευκό προτίμησε καλύτερα αυτήν https://www.spigen.com/collections/huawei/products/huawei-p10-lite-case-neo-hybrid?variant=36474389505#review, «δένει» πολύ με το χρώμα της συσκευής. Τις δοκίμασα κ τις 2 στο δικό μου τηλέφωνο (black) και μου άρεσε περισσότερο η πρώτη. Καμμία δεν ειναι χοντροκομμένη πάντως. Τώρα από ασφάλεια, δόξα το Θεό, δεν έχει χρειαστεί να το διαπιστώσω μέχρι τώρα. :lol: Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababa641 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Πάρα πολύ καλή, καθόλου (μα καθόλου) χοντροκομμένη και δένει απόλυτα με το black. Αν έχεις το λευκό προτίμησε καλύτερα αυτήν https://www.spigen.com/collections/huawei/products/huawei-p10-lite-case-neo-hybrid?variant=36474389505#review, «δένει» πολύ με το χρώμα της συσκευής. Τις δοκίμασα κ τις 2 στο δικό μου τηλέφωνο (black) και μου άρεσε περισσότερο η πρώτη. Καμμία δεν ειναι χοντροκομμένη πάντως. Τώρα από ασφάλεια, δόξα το Θεό, δεν έχει χρειαστεί να το διαπιστώσω μέχρι τώρα. :lol: Σ'ευχαριστώ dpolal για την ενημέρωση το μαύρο έχω κι εγω, περιμένω να δω και για την αυθεντική της huawei που ανοιγοκλείνει και θα επιλέξω μια απο τις 2. Μπροστά τι του έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω προτείνει το P10 lite σε συγγενικό μου άτομο, και θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια σε όσους το έχουν ήδη: 1. Σκέφτομαι να αγοραστεί από τον Κωτσόβολο. Απ' ό,τι πέρασα και το είδα σήμερα, έχει τη δίκαρτη έκδοση 32/3. Αυτή είναι η επίσημη που εισάγεται στην Ελλάδα; Θα έχει κανονικά εγγύηση και σέρβις; 2. Φαντάζομαι ότι έχει hybrid υποδοχέα SIM/microSD. Αν χρησιμοποιηθεί μόνο η πρώτη SIM παράλληλα με microSD, τι μέγεθος SIM θα χρειαστεί; micro ή nano; 3. Ποιότητα και ένταση ήχου από ηχείο και ακουστικά. 4. Ποιότητα σήματος πομποδέκτη. 5. Από φωτο-βίντεο πώς τα πάει; 6. Έχει ταχυφορτιστή στο πακέτο; 7. Ταχυφορτιστή αυτοκινήτου ή και power bank, συμβατά με την γρήγορη φόρτιση της Huawei (πρότυπο FCP), βρίσκουμε εύκολα; 8. Θηκούλα τύπου βιβλίο (flip) με μαγνητικό κούμπωμα, βρίσκουμε; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababa641 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 1. Σκέφτομαι να αγοραστεί από τον Κωτσόβολο. Απ' ό,τι πέρασα και το είδα σήμερα, έχει τη δίκαρτη έκδοση 32/3. Αυτή είναι η επίσημη που εισάγεται στην Ελλάδα; Θα έχει κανονικά εγγύηση και σέρβις; 2. Φαντάζομαι ότι έχει hybrid υποδοχέα SIM/microSD. Αν χρησιμοποιηθεί μόνο η πρώτη SIM παράλληλα με microSD, τι μέγεθος SIM θα χρειαστεί; micro ή nano; 3. Ποιότητα και ένταση ήχου από ηχείο και ακουστικά. 4. Ποιότητα σήματος πομποδέκτη. 5. Από φωτο-βίντεο πώς τα πάει; 6. Έχει ταχυφορτιστή στο πακέτο; 7. Ταχυφορτιστή αυτοκινήτου ή και power bank, συμβατά με την γρήγορη φόρτιση της Huawei (πρότυπο FCP), βρίσκουμε εύκολα; 8. Θηκούλα τύπου βιβλίο (flip) με μαγνητικό κούμπωμα, βρίσκουμε; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Μετά απο 2 εβδομάδες στην κατοχή μου μπορώ να σου πω οτι: 1. Ναι ειναι η επίσημη έκδοση στην Ελλάδα 3G/32MB με 2 χρόνια εγγύηση 2. Nano sim (εγώ την έκοψα μόνος μου σε nano) 3. Εμένα μου φαίνονται μια χαρά. 4. Επίσης με το σήμα δεν έχω κάποιο πρόβλημα έχω πιάσει και 4G στην επαρχία 5. Έχει πολύ καλή κάμερα 6. Ναι φορτίζει γρήγορα 7. Δεν το ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί 8. Μπορείς να δεις την γνήσια https://www.skroutz.gr/s/11775419/Huawei-Smart-View-Cover-%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%B9-Huawei-P10-Lite.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Μπροστά τι του έχεις βάλει? Sorry για την καθυστερημένη απάντηση. Τίποτα δεν έβαλα μπροστά, το άφησα με την «μαμά» ζελατίνα προς το παρόν, αργότερα σκέφτομαι για τζαμάκι αλλά θα το ψάξω πρώτα. :) 3. Ποιότητα και ένταση ήχου από ηχείο και ακουστικά. 6. Έχει ταχυφορτιστή στο πακέτο; 7. Ταχυφορτιστή αυτοκινήτου ή και power bank, συμβατά με την γρήγορη φόρτιση της Huawei (πρότυπο FCP), βρίσκουμε εύκολα; 8. Θηκούλα τύπου βιβλίο (flip) με μαγνητικό κούμπωμα, βρίσκουμε; 3. H ένταση είναι ΟΚ, εκείνο που δεν βολέυει είναι τα ακουστικά, δεν είναι κακά αλλά δεν κάθονται καλά στο αυτί και μονίμως γλυστράνε. (στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον :lol:) 6. Ναί 7. Δεν θα φορτίσει με απλό power bank, έχω ένα της ISY σχετικά καινούργιο και σταματάει την φόρτιση μετά από 2 δευτερόλεπτα, μάλλον δεν είναι συμβατό όπως λες. 8. βρίσκεις άνετα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Μου έχει κάνει 3 φορές το εξής περίεργο ρε παιδιά, για βοηθήστε λίγο. Έκανε επανεκκίνηση 3 φορές στα καλά καθούμενα αλλά χωρίς να ζητήσει το pin της SIΜ. Δηλαδή είδα το animation με το logo της εταιρείας και μετά από λίγο το κινητό με έβγαλε στην αρχική οθόνη χωρίς όμως να ζητήσει ξεκλείδωμα της SIM. Την πρώτη φορά ήταν ακουμπισμένο μπροστά μου και έτυχε και το κοίταγα που το έκανε, την δεύτερη φορά πήγα να καλέσω ένα τηλέφωνο αλλά φάνηκε σαν να κόλλησε για λίγα δετευρόλεπτα, πάταγα την κλήση αλλά δεν έγινε τίποτα και ξαφνικά έσβησε και ξαναάνοιξε και την τρίτη φορά το έκανε πάλι μόνο του εκεί που το είχα δίπλα μου. Δεν είδα κάποιο μνμ για επανεκκίνηση ούτε παρατήρησα κάτι περίεργο. Το περίεργο είναι ότι έτσι δεν ζητάει ξεκλείδωμα για την SIM, όταν δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση ή κλείσιμο/άναμα με το χέρι ζήτησε κανονικά. Eίναι κάποιο πρόβλημα αυτό;;;;; Edited December 5, 2017 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Όσον αφορά τα powerbank 2 απλά intenso που έχουμε σπίτι 5.000 κ 5.200 mah δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts