scorpio3 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 εγω παράγγειλα δυο baseus ηταν σε προσφορά 11€ πριν λίγες μέρες https://gearbest.app.link/z4qvAc3tqK θα εχω νέα μόλις έρθουν Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Έχει βρει κανείς κανένα καλό ασύρματο φορτιστή τύπου pad? Καλή φάση με τα stand που είναι της μόδας την τελευταία 2ετια για το γραφείο κλπ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι κάτι μεγάλο και πολύ λεπτό, για το κομοδίνο που θα φορτίζει το βράδυ. Να πετάω το κινητό πάνω δηλαδή και να τελειώνει η ιστορία, όχι να ψάχνω που να το ακουμπήσω σε stand, pebble κλπ. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι που μπορεί να ταιριάζει στην περιγραφή, ας το αναφέρει ανεξάρτητα με το ποσό μπορεί να κοστίζει ή την αγορά στην οποία διατίθεται. Πάρε τον γνήσιο samsung EP-PG950BBE που είναι pad και γίνεται και stand :) Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 12, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Έχω τον γνήσιο της Samsung για το s8 και βολεύει αφάνταστα για το γραφείο. Ωστόσο αυτό που ψάχνω είναι κάτι ακόμα πιο λεπτό και σημαντικά μεγαλύτερο. Δεν με ενδιαφέρει δηλαδή αν κάτι τέτοιο προμοταρεται σαν ασύρματος φορτιστής για πολλές συσκευές, με πολλά πηνία κλπ. Αυτό που θέλω είναι απλά να έχει μέγεθος, να μην είναι ίσα ίσα να ακουμπήσεις το κινητό! Σαν ένα μικρό mouse pad στην ουσία σε μέγεθος, αλλά φυσικά πιο παχύ μιας και δεν γίνεται κάτι τόσο λεπτό! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Πάντως αυτόν δεν το λες μικρό. Εγώ νομίζω θα σου κάνει. Είναι αρκετά μεγαλύτερος του s7. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Έχω τον γνήσιο της Samsung για το s8 και βολεύει αφάνταστα για το γραφείο. Ωστόσο αυτό που ψάχνω είναι κάτι ακόμα πιο λεπτό και σημαντικά μεγαλύτερο. Δεν με ενδιαφέρει δηλαδή αν κάτι τέτοιο προμοταρεται σαν ασύρματος φορτιστής για πολλές συσκευές, με πολλά πηνία κλπ. Αυτό που θέλω είναι απλά να έχει μέγεθος, να μην είναι ίσα ίσα να ακουμπήσεις το κινητό! Σαν ένα μικρό mouse pad στην ουσία σε μέγεθος, αλλά φυσικά πιο παχύ μιας και δεν γίνεται κάτι τόσο λεπτό! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Εγώ πήρα αυτόν πριν τα Χριστούγεννα γιατί τον πέτυχα σε προσφορά 5€. Είναι αρκετά μεγάλος. Όχι τόσο όσο ένα mousepad βέβαια αλλά δε νομίζω να βρεις τέτοιο μέγεθος πουθενά. Πάντως εγώ που φορτίζω μόνο ασύρματα και κάθε βράδυ πρέπει να σου πω ότι οι τύπου stand με βολεύουν πιο πολύ γιατί τους βρίσκω στο σκοτάδι. Μπορώ δηλαδή με την αφή να προσανατολιστώ για το που θα το ακουμπήσω, ενώ με το pad πρέπει να το δεις για να το ευθυγραμμίσεις όσο μεγάλο και να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ο φίλος έχει δει το stand της Apple γιαυτό ζητάει κάτι τέτοιο, όμως αυτό κάνει 200€ και μόνο αυτό υπάρχει σε τέτοιο μέγεθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ο φίλος έχει δει ασύρματο pad πριν χρόνια, αλλά δεν είχε κινητό με ασύρματη φορτιστή για να τον ενδιαφέρει τότε.. Αυτό της apple είναι σχετικά βολικό, αλλά και πάλι μακρόστενο και χρειάζεται ακρίβεια στο που θα βάλεις την κάθε συσκευή. Το ανέφερα και παραπάνω για την τιμή, δεν με ενδιαφέρει. Ψάχνω κάτι το οποίο δεν φαίνεται να κυκλοφορεί ή δεν είναι ευρέως διαδεδομένο τουλάχιστον. Δεν έχω την απαίτηση να είναι και φθηνό! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Παιδιά θέλω να αγοράσω μια κάρτα μνήμης για το κινητό, δεν έχω εμπειρία με κάρτες μνήμης γιατί προέρχομαι από οικογένεια apple. Μετά από άπειρες ώρες ψαξιματος έχω καταλήξει στην Samsung evo plus 128gb ή στην SanDisk extreme pro 128gb αλλά το κόστος ανεβαίνει πολύ μετά. Αυτό που με προβληματίζει με την Samsung είναι ότι δεν υπάρχει σε καμία αλυσίδα γνωστών καταστημάτων (Κωτσοβολος, γερμανος, public, plaisio, mediamarkt) έχει κάνεις εμπειρία? Μήπως δεν είναι και τόσο αξιόπιστη γι'αυτό και δεν κυκλοφορεί? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Λοιπον η sd samsung ειναι αξιοπιστη 100%....για τις αλλες παιζεται.Ειδικα για τις samsung συσκευες ειναι η καταλληλοτερη.μπορεις να την βρεις σε σκρουτζομαγαζα αλλα και στο e-shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 S8 Plus Obliq Flex Pro + Dome glass S8 Obliq Naked Shield + Dome glass Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Πολύ ωραίες Νικο είναι φοβερή εταιρεία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ευχαριστώ Μάριε!!! Πάρε άλλη μια... S8 Plus Baseus + Dome glass Η καλύτερη tpu... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Αυτή η εταιρεία, στέλνει Ελλάδα ; Γιατί στον υπολογισμό του shipment , δεν βλέπω την Ελλάδα. Sent from my SM-A520F using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Αυτή η εταιρεία, στέλνει Ελλάδα ; Γιατί στον υπολογισμό του shipment , δεν βλέπω την Ελλάδα. Sent from my SM-A520F using Tapatalkσε ποιά αναφέρεσαι φίλε μου? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 σε ποιά αναφέρεσαι φίλε μου? Ναι, σορρυ. Ξέχασα να αναφέρω. Για την obliq ρώτησα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ναι, σορρυ. Ξέχασα να αναφέρω. Για την obliq ρώτησα. Εδω εισαι φίλε μου :D:D:D https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XCPDKFP/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XG4TTNT/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Εδω εισαι φίλε μου :D:D:D https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XCPDKFP/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XG4TTNT/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό το amazon! Θενξ!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό το amazon! Θενξ!!τίποτα να σαι καλά!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 οποιος ενδιαφερεται για την alcantara s8 plus black ολοκαινουργια ,pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλησπέρα. Έχω μια Cafele Soft TPU μαύρη αχρησιμοποίητη για S8. Έγινε λάθος στην αποστολή καθώς εγώ παρήγγειλα για το Plus. Επειδή βαριέμαι τις επιστροφές και την αναμονή, θα παραγγείλω καινούρια. Όποιος θέλει αυτή για το S8 ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 (edited) καλημερα, ηθελα να ρωτησω το εξης: εχει δοκιμασει κανεις την μεμβρανη της samsung για το s8 με τις 3 παρακατω θηκες της spigen να μου πει αν ειναι συμβατη καποια και δεν την πεταει? 1) spigen rugged armor 2) spigen liquid air armor 3) spigen case slim armor. ( για την spigen neo hydrid εχω διαβασει εδω οτι ειναι συμβατη ). Edited February 18, 2018 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 καλημερα, ηθελα να ρωτησω το εξης: εχει δοκιμασει κανεις την μεμβρανη της samsung για το s8 με τις 3 παρακατω θηκες της spigen να μου πει αν ειναι συμβατη καποια και δεν την πεταει? 1) spigen rugged armor 2) spigen liquid air armor 3) spigen case slim armor. ( για την spigen neo hydrid εχω διαβασει εδω οτι ειναι συμβατη ).Με καμία από αυτές εμένα την πετούσε ακόμα και η nillkin nature Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Με καμία από αυτές εμένα την πετούσε ακόμα και η nillkin nature Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γνωριζεις καποια που ταιριαζει ή βαζουμε αλλης εταιρειας μεμβρανη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Δοκιμασε την καινούρια zagg υγρής τοποθέτησης από τα mediamarkt είναι πολύ καλή ή αλλιώς με την γνήσια μόνο γνήσιες θήκες ή θήκες που δεν μπαίνουν καθόλου μέσα στην οθόνη Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ναι, κανενα πρόβλημα. 1.5mm διακενο στα πλαινα και περιπου 2mm πανω και κατω. Πολύ οικονομικη επισης, και ταχυτατη αποστολή από Αγγλια, προχωρα Νικο... Η Liquid Air απλα φοβερη, ένα σκαλι πανω από την επισης κορυφαια rugged armor. καλησπερα, μηπως ξερεις με ποια αλλη μεμβρανη ειναι συμβατη η spigen liquid air ή η spigen rugged, που να κυκλοφοραει στην ελλαδα, ωστε να γινει και η τοποθετηση απο το μαγαζι? αυτη που βγαζει η spigen δεν ειναι καλη? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασε την καινούρια zagg υγρής τοποθέτησης από τα mediamarkt είναι πολύ καλή ή αλλιώς με την γνήσια μόνο γνήσιες θήκες ή θήκες που δεν μπαίνουν καθόλου μέσα στην οθόνη Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πιστευεις οτι δεν θα μου δημιουργησει προβλημα με τις θηκες spigen? ή να κοιταξω συνδυασμο μεμβρανης spigen και θηκης spigen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts