achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Παιδιά που μπορώ να προμηθευτώ την Whitestone dome; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Amazon.de, amazaon.co.uk και mobilefun.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Πάντως ρε παιδιά, ΟΚ δε λέω φοβερό γυαλί, αλλά έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και αυτό εκεί καρφωμένο στο 50άρικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Παιδιά εγω έβγαλα την Spigen ζελατίνα της Spigen και έβαλα της Samsung με τα δυο τεμάχια και την έκοψα με κοπίδι για να κάνει με θήκες Spigen! Μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή αίσθηση στο χέρι για 8.8€(2 τεμάχια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εγώ περιμένω το τζαμάκι υποτίθεται είναι full adhesive κι έχει άριστη απόκριση και προς το παρόν είναι με τη ζελατίνα της nillkin. Κλάσεις ανώτερη από την skreen knight, πολύ καλή κύλιση στο δάκτυλο και πολύ καλύτερη ευκρίνεια. Ξανά έλαμψε η οθόνη. Σχεδόν άριστη. Μόνο στην πάνω δεξιά γωνία κρατάει λίγο αέρα. [ATTACH]67024[/ATTACH] Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εγώ περιμένω το τζαμάκι υποτίθεται είναι full adhesive κι έχει άριστη απόκριση και προς το παρόν είναι με τη ζελατίνα της nillkin. Κλάσεις ανώτερη από την skreen knight, πολύ καλή κύλιση στο δάκτυλο και πολύ καλύτερη ευκρίνεια. Ξανά έλαμψε η οθόνη. Σχεδόν άριστη. Μόνο στην πάνω δεξιά γωνία κρατάει λίγο αέρα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αχιλλέα σε σχέση με την original καλύτερη ή όχι; Θα έχω στα χέρια μου τη συσκευή σε λίγες μέρες και θέλω να ξέρω ποια να προτιμήσω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Αχιλλέα σε σχέση με την original καλύτερη ή όχι; Θα έχω στα χέρια μου τη συσκευή σε λίγες μέρες και θέλω να ξέρω ποια να προτιμήσω.Ηλία μου φαίνεται καλύτερη. Αλλά η original είχε κάτσει τέλεια. Πάντως και οι 2 είναι κλάσεις ανώτερες από την screen knight. Απο όσο θυμάμαι η γνήσια πρέπει να έχει κόλλα στην άκρη. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 11, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόλις προσπάθησα να βάλω τη γνήσια μεμβράνη της Samsung και για να την περάσεις καλά, πρέπει να χαραμίσεις 2,3...έλεος.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόλις προσπάθησα να βάλω τη γνήσια μεμβράνη της Samsung και για να την περάσεις καλά, πρέπει να χαραμίσεις 2,3...έλεος.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λόγω τύχης, μου "εκατσε" με την πρώτη ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόλις προσπάθησα να βάλω τη γνήσια μεμβράνη της Samsung και για να την περάσεις καλά, πρέπει να χαραμίσεις 2,3...έλεος.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ με την πρώτη την είχα περάσει. :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Αυτή η 360 θήκη ταιριάζει με την αυθεντική ζελατίνα? Την έχει δοκιμάσει κανείς? https://www.amazon.de/dp/B075N96BXH/?smid=A633P49ULOKCE&tag=preisvergleich-idealode02-21&linkCode=asn&creative=6742&camp=1638&creativeASIN=B075N96BXH&ascsubtag=Un3cwZytudXQUyNFlDoGjQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά για κάρτα μνήμης τι προτείνεται? Σκέφτομαι Samsung evo που είναι της ίδιας εταιρείας. Συνεργάζονται καλά? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά για κάρτα μνήμης τι προτείνεται? Σκέφτομαι Samsung evo που είναι της ίδιας εταιρείας. Συνεργάζονται καλά? Αυτή εχω, την 64άρα , και ειμαι ευχαριστημενος Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Απο θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία έχει χρησιμοποιήσει κάποιος εδώ παιδιά για να μου πει την γνώμη του... σκέφτομαι να παραγγείλω μία τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά για κάρτα μνήμης τι προτείνεται? Σκέφτομαι Samsung evo που είναι της ίδιας εταιρείας. Συνεργάζονται καλά? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω την 128άρα EVO. Δουλεύει ρολόι και σε εγγραφή βίντεο 4Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Μιας και είχε αναφερθεί παλιότερα ,ξέρουμε κάποιο μέλος που έχει κάνει χρήση της εν λόγω ασφάλισης ? Ρωτάω εδώ μιας και το κινητό που πήρα χτες (s8 plus) σκέφτομαι αν είναι να το ασφαλίσω εδώ. https://www.xirogiannopoulos.gr/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/ Edited January 17, 2018 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μιας και είχε αναφερθεί παλιότερα ,ξέρουμε κάποιο μέλος που έχει κάνει χρήση της εν λόγω ασφάλισης ? Ρωτάω εδώ μιας και το κινητό που πήρα χτες (s8 plus) σκέφτομαι αν είναι να το ασφαλίσω εδώ. https://www.xirogiannopoulos.gr/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/Γνωστος προχτές την πάτησε χωρίς ασφάλεια και τραβαει τα μαλλιά του. Εννοείται να την κάνεις αν τύχει στραβή το φτιάχνεις στέλνεις τα απαραίτητα έγγραφα και σε κανα μήνα τα παίρνεις πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Επισκευή (μακριά από εμάς η κακιά η ώρα) όπου θέλουμε π.χ. smartec να υποθέσω έτσι; ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όχι σε συνεργαζόμενους με την ασφαλιστική; ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όχι σε συνεργαζόμενους με την ασφαλιστική; γι αυτό ρώτησα περισσότερο, αν υποστηρίζει την επισκευή στο επίσημο εξουσιοδοτημένο κατάστημα κι όχι σε οποιονδήποτε που συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρεία... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Στη smartec γίνεται η επισκευή, επιβεβαιωμένο! (εκτός αν θες arvato:lol:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Έγινε thanks!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά πόσο κοστίζει η εν λόγω ασφάλιση? Είναι ετήσια υποθέτω έτσι? Πρέπει να γίνει άμεσα μετά την αγορά ή μπορείς να την κάνεις και αργότερα? (Έχω το S8 Plus από Σεπτέμβρη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά πόσο κοστίζει η εν λόγω ασφάλιση? Είναι ετήσια υποθέτω έτσι? Πρέπει να γίνει άμεσα μετά την αγορά ή μπορείς να την κάνεις και αργότερα? (Έχω το S8 Plus από Σεπτέμβρη).22 ευρώ, ετήσια ναι, μέχρι 1 μήνα μετά την αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά πόσο κοστίζει η εν λόγω ασφάλιση? Είναι ετήσια υποθέτω έτσι? Πρέπει να γίνει άμεσα μετά την αγορά ή μπορείς να την κάνεις και αργότερα? (Έχω το S8 Plus από Σεπτέμβρη). εγω την ειχα κανει sto 7edge αν δεν κανω λαθος 22ε(εναν χρονο)! ασφαλιση μπορεις να κανεις την συσκευη μονο τον πρωτο μηνα της αγορας νεας συσκευης! ερχεσαι σε συνενοηση μαζι τους καταθετεις τα απαραιτητα εγγραφα και σε μια μερα σου αποστελλουν το συμβολαιο! αρα στην περιπτωση σου μιας και την εχεις την συσκευη απο σεπτεμβριο δεν μπορεις να την ασφαλισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Λοιπόν. Μετά από κάνα δίμηνο έβγαλα το whitestone dome glass επειδή δεν το είχα βάλει τέλεια και επιτέλους ξαναχαιρομαι οθόνη και κινητό. Άλλη αίσθηση πραγματικά. Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναβάλω οτιδήποτε άλλο πάνω στην οθόνη μιας και του έχω και ασφάλεια. Καλό χρυσό το whitestone αλλά είναι αρκετά παχύ και φαίνεται. Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναβάλω οτιδήποτε πάνω σε αυτήν την οθοναρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Λοιπόν. Μετά από κάνα δίμηνο έβγαλα το whitestone dome glass επειδή δεν το είχα βάλει τέλεια και επιτέλους ξαναχαιρομαι οθόνη και κινητό. Άλλη αίσθηση πραγματικά. Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναβάλω οτιδήποτε άλλο πάνω στην οθόνη μιας και του έχω και ασφάλεια. Καλό χρυσό το whitestone αλλά είναι αρκετά παχύ και φαίνεται. Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναβάλω οτιδήποτε πάνω σε αυτήν την οθοναρα. Είχες κανένα πρόβλημα κατά την αφαίρεση? Γίνεται εύκολα? Παρατήρησες αν έμειναν καθόλου υπολείμματα της κόλλας ή από οτιδήποτε άλλο επάνω στην οθόνη? Τέλος, η αίσθηση σου όσον αφορά την ελαιοφοβική επίστρωση ποια είναι? Παρατηρείς να μένουν πιο εύκολα αποτυπώματα στην οθόνη από πριν? Έχω και γω το Dome εδώ και 3 μήνες και από την αρχή σκεφτόμουν αν με την πάροδο του χρόνου η κόλλα αντιδράει με κάποιον τρόπο με την οθόνη και προκαλεί φθορά. Επιτέλους βρέθηκε κάποιος που το έβγαλε μετά από καιρό! Όντως είναι παχύ και φαίνεται αλλά μπορώ να πω ότι έχει την καλύτερη αίσθηση από οποιοδήποτε γυαλί έχω χρησιμοποιήσει σε άλλα κινητά και μετά από πτώση 1,5 μέτρου σε μωσαϊκό δεν κατάλαβε χριστό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Σίγουρα είναι το καλύτερο tempered glass για προστασία με πολύ καλή ευκρίνεια αλλά σαν τη γυμνή οθόνη δεν έχει. Βγήκε αρκετά εύκολα και δεν άφησε καθόλου κόλλα πάνω στην οθόνη. Όλη η κόλλα έμεινε πάνω στο τζαμακι. Η ολεοφοβικη επίστρωση δεν έχει πάθει κάτι αφού την εβρεξα με καθαριστικό σπρέι και σχηματίστηκαν μπιλάκια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts