gup_ Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ευχαριστώ Σε λίγο θα τα παραλάβω. Αν δεν καταφέρω να βάλω το γυαλί να έχω τουλάχιστον την θήκη (ώσπου να βρω κάποιον να την τοποθετήσει) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Ευχαριστώ Σε λίγο θα τα παραλάβω. Αν δεν καταφέρω να βάλω το γυαλί να έχω τουλάχιστον την θήκη (ώσπου να βρω κάποιον να την τοποθετήσει) :) είναι πανεύκολο να το βάλεις. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι το τηλέφωνο στη πλαστική του θήκη. Κοίτα το βίντεο και θα σε βοηθήσει πολύ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 είναι πανεύκολο να το βάλεις. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι το τηλέφωνο στη πλαστική του θήκη. Κοίτα το βίντεο και θα σε βοηθήσει πολύ Ακόμα δεν το έβαλα :) Αλλά όντως φαίνεται εύκολο. Είχα δει κάποιο video που ήθελε να το κάνεις με πιστολάκι (θερμό αέρα) και μου φάνηκε δύσκολο Προφανώς ήταν για άλλο γυαλί. Ερώτηση: Αν τελικά βάλω το γυαλί και το έχω χωρίς θήκη είναι οκ? Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή να ξεκολάει το γυαλί..ε? Επίσης αν θέλω το συγκεκριμένο γυαλί φεύγει εύκολα, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Ακόμα δεν το έβαλα :) Αλλά όντως φαίνεται εύκολο. Είχα δει κάποιο video που ήθελε να το κάνεις με πιστολάκι (θερμό αέρα) και μου φάνηκε δύσκολο Προφανώς ήταν για άλλο γυαλί. Ερώτηση: Αν τελικά βάλω το γυαλί και το έχω χωρίς θήκη είναι οκ? Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή να ξεκολάει το γυαλί..ε? Επίσης αν θέλω το συγκεκριμένο γυαλί φεύγει εύκολα, σωστα? η θήκη βασικά χρειάζεται για να είσαι σίγουρος πως το έχεις κεντράρει σωστά το γυαλί. Αν μπει σωστά δεν χρειάζεται η θήκη. Επίσης αφαιρείται πανεύκολα αν θες να το βγάλεις Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Καλησπερα γνωριζουμε καποιο καταστημα στην Αθηνα γενικα να κανει σωστη τοποθετηση τζαμιου done? Ευχαριστω Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Για να μην θεωρηθει διαφημιση σου στελνω pm. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 (edited) πηρα αυτον πριν κανα 20ημερο και κανει πολυ ωρα να φορτισει το s8+. τον εχω με τον εργοστασιακο φορτιστη του τηλεφωνου και εχω δικιμασει και 3 καλωδια. ενδεικτικα απο το 30%,θελει περιπου 3 ωρες για πληρη φορτιση και μαλιστα ενω την ωρα που θα το ακουμπισω, γραφει π.χ χρονος που απομενει 1.50 λεπτα,τελικα θα κανει και καμια ωρα παραπανω.!! επισης το λαμπακι ειναι κοκκινο ή πρασινο.πορτοκαλι δεν εχω δει.. το γρηγορη ασυρματη φορτιση,απο τις επιλογες του τηλεφωνου ειναι στο on. Edited August 1, 2019 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 εχω αγοράσει και εγώ αυτήν την απάτη και τελικά το παράτησα και χρησιμοποιώ πάλι τον παλιό ασύρματο του s7 . το πρόβλημα του ειναι απ ότι εχω καταλάβει ότι οι έξυπνοι της σαμσουγκ αφαίρεσαν το ανεμιστηρακι και τώρα όταν το βάζεις σε γρήγορη ασύρματη ανεβάζει τόσο θερμοκρασία το κινητό που αυτόματα ρίχνει την ταχύτητα φόρτισης πιο χαμηλά και από την αργη ασύρματη.εχω κάνει τις μετρήσεις με την εφαρμογη ampere γι αυτό που λεω. Δυστυχώς τσάμπα τα λεφτά που εδωσα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 μα στα σχολια στο σκρουτζ,το τελευταιο σχολιο αναφερει οτι με s8+ δεν εχει προβλημα. μηπως δεν κανουμε κατι καλα? γιατι οι χρονοι που φορτιζει ειναι υπερβολικα μεγαλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 μα στα σχολια στο σκρουτζ,το τελευταιο σχολιο αναφερει οτι με s8+ δεν εχει προβλημα. μηπως δεν κανουμε κατι καλα? γιατι οι χρονοι που φορτιζει ειναι υπερβολικα μεγαλοι! μα δεν είπα ότι είναι θέμα s8 .απλά λόγω έλλειψης ανεμιστήρα ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία και ρίχνει την ταχύτητα φόρτισης. Κάνε μια δοκιμή, βάλε το ampere και Κάνε μια μέτρηση με γρήγορη ασύρματη. και μετά βάλε την αργή ασύρματη. σε εμένα τουλάχιστον με την αργή φορτιζει πιο γρήγορα αλλα και η συσκευή εχει χαμηλότερη θερμοκρασια. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 απο samsung μου ειπαν να δοκιμασω σε safemode μηπως καποια εφαρμογη εμποδιζει την γρηγορη φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 https://www.amazon.com/Samsung-Wireless-Charger-Universally-Compatible/product-reviews/B07FKBQJ5L/ref=cm_cr_getr_d_paging_btm_next_7?ie=UTF8&filterByStar=five_star&reviewerType=all_reviews&pageNumber=7#reviews-filter-bar και στο amazon σχεδον ολα τα σχολια ειναι πολυ θετικα με διαφορα τηλεφωνα. μπας και εχει θεμα ο ασυρματος φορτιστης....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ξερετε αν αγορασω για το S8 το dex station,θα μπορω να συνδεω 2 σκληρους δισκους portable 2.5αρηδες και να τους σηκωνει; Θελω να κανω αντιγραφη αρχειων απο τον εναν στον αλλον κυριως,αλλα να συνδεονται κι οι 2 μαζι ταυτοχρονα. Επισης ποσα GB σκληρο σηκωνει το dex; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Μετά από σχεδόν 2 χρόνια με αρκετές πτώσεις χωρίς κανένα πρόβλημα, το Dome θυσιάστηκε για να σώσει την οθόνη από μια πτώση περίπου από 1 μέτρο σε τσιμέντο με χαλίκι. Έσπασε στις γωνίες πάνω και κάτω αριστερά και αυτό οδήγησε σε μερικά ραγίσματα σε όλο το μήκος της οθόνης. Το γυαλί αφαιρέθηκε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ χωρίς να αφήσει ούτε ΙΧΝΟΣ από υπολείμματα κόλλας ή τίποτα άλλο και η οθόνη αποκαλύφθηκε χωρίς ούτε καν ένα στίγμα. Για όσους τους απασχολεί λοιπόν η αφαίρεση μετά από μεγάλο διάστημα, εγώ μετά από 2 χρόνια έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης σε αυτά τα 2 χρόνια δε μπορώ να παραπονεθώ ούτε για "αραχνιές" ούτε για στίγματα πάνω στο γυαλί (και είμαι ψείρας!). Ναι είναι ακριβό αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν αξίζει τα λεφτά του. Τώρα έβαλα το screen protector της Samsung και οφείλω να ομολογήσω ότι για screen protector έχει πολύ καλή αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Καλησπέρα. Έρχομαι από άλλο κινητό κ το στενομακρο μου φαίνεται δύσκολο στο πιάσιμο. Έχετε να προτείνετε καμία θηκη για καλύτερο κράτημα ; Το φοβάμαι ότι θα μου πέσει κ το κρατάω με δυσκολία . Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Συνηθεια ειναι... Και μενα στην αρχη μου φανηκε παραξενο το S8. Η Spigen Liquid Air εχει τελειο grip. Την ειχα στο S8 την εχω και στο S10e... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Συνηθεια ειναι... Και μενα στην αρχη μου φανηκε παραξενο το S8. Η Spigen Liquid Air εχει τελειο grip. Την ειχα στο S8 την εχω και στο S10e... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 (Ξ)Έχασα τον φορτιστή του κινητού σε ξενοδοχείο και πάει.. Υπάρχει κάποιος που προτείνετε και από που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Τον γνησιο της Samsung τον βρισκεις απο 9 ευρω. Δεν αξιζει να πας αλλου.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Συμφωνώ και Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Καλημέρα Έχω αγοράσει το Bluetooth plantronics Explorer 500. Θα ήθελα να αγοράσω κάτι για να το κουβαλάω άνετα, π.χ. Λουράκι λαιμού. Υπάρχει κάτι;; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) Καλημέρα Έχω αγοράσει το Bluetooth plantronics Explorer 500. Θα ήθελα να αγοράσω κάτι για να το κουβαλάω άνετα, π.χ. Λουράκι λαιμού. Υπάρχει κάτι;; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το ίδιο bluetooth και έχω βολευτεί με ένα κορδονάκι λαιμού από κατάστημα οπτικών. Ξέρεις, από αυτά που κρεμάνε τα γυαλιά. Edited October 1, 2019 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) πως το στηριξες στο ακουστικο? Δεν κατάλαβα από τη φώτο.. Edited October 1, 2019 by emm_stra Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) πως το στηριξες στο ακουστικο? Δεν κατάλαβα από τη φώτο.. Στο κορδόνι του οπτικού αντιστοιχεί ένα μαύρο στρογγυλό λαστιχάκι για κάθε μεταλλικό σπυράλ. Εσένα σου χρειάζεται ένα μόνο λαστιχάκι, στο οποίο κουμπώνουν και τα δυο μεταλλικά σπιράλ. Στη συνέχεια περνάς το ακουστικο μεσα από το λαστιχάκι και το κορδόνι το κρεμας στο λαιμό. Edited October 1, 2019 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Στο κορδόνι του οπτικού αντιστοιχεί ένα μαύρο στρογγυλό λαστιχάκι για κάθε μεταλλικό σπυράλ. Εσένα σου χρειάζεται ένα μόνο λαστιχάκι, στο οποίο κουμπώνουν και τα δυο μεταλλικά σπιράλ. Στη συνέχεια περνάς το ακουστικο μεσα από το λαστιχάκι και το κορδόνι το κρεμας στο λαιμό. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Το δικο μου το λουρακι ειναι λιγακι διαφιρετικο. εχει 2 λαστιχακια, αλλα δεν βγαινουν και τα μεταλλικα σπιραλ εινα πανω τους. υπαρχει μια θηλια του κορδονιου και στις 2 ακρες που μπαινει το λαστιχακι, το οποιο βγαινει μονο αν το κοψω.. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts