johnmakro Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Μεμβράνη ScreenKnight case fit υγρής τοποθέτησης αξία κάτω από 10€ και ταιριάζει με Spigen Rugged Armor. Spigen liquid Air. Spigen neo hybrid. Samsung alcadara. Samsung silicone. Nillkin nature. Caseology peralax. Χαλάει τα χρώματα της οθόνης περισσότερο από την γνήσια μεμβράνη της Samsung και το δακτυλικο δεν κυλάει τόσο καλά όσο με την μεμβράνη της Samsung. Μεμβράνη samsung ταιριάζει με Samsung alcadara. Samsung silicone case. Spigen neo hybrid. Nillkin nature. Από tempered glass μη δοκιμάσεις τίποτα πέραν του whitestone Dome. Που όλοι εκτός από μένα ήταν και είναι υπέρ ευχαριστημένοι. Προσωπικά δοκίμασα να περάσω 3 τεμάχια whitestone Dome glass, Kai στις 3 προσπάθειες μου άφησε κάτω κάτω φουσκαλες μικρές έστω και δεν ασχολήθηκα άλλο. Γύρισα στην φθηνή και σίγουρη λύση της ScreenKnight case fit που παρόλα τα άσχημα της ταιριάζει με τις περισσότερες θήκες. Spigen neo hybrid και whitestone dome άψογος συνδυασμός το γυαλι ειναι σε αλλο επιπεδο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Γειά σας παιδιά. Ξερει να μου προτείνει καποιος εναν καλο ασύρματο φορτιστη για το s8plus με fast charging οπου να συμπεριλαμβάνονται καλωδιο και brick? Πανω κατω κανα 50€.. Απο Ελλάδα δεν το κοβω να υπάρχει κατι αρα κανα amazon.. Κοιταζω τον γνησιο αλλα εκτος του οτι δεν βρίσκω διαθεσιμοτητα ειναι υψηλη η τιμη του και χωρις τα αναγκαία παρελκομενα. Επισης αυτο που θα παρω θα πρέπει να έχει ανεμιστηρακι? Ειναι αθορυβα η δεν σε αφηνουν να κλείσεις ματι.? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Γειά σας παιδιά. Ξερει να μου προτείνει καποιος εναν καλο ασύρματο φορτιστη για το s8plus με fast charging οπου να συμπεριλαμβάνονται καλωδιο και brick? Πανω κατω κανα 50€.. Απο Ελλάδα δεν το κοβω να υπάρχει κατι αρα κανα amazon.. Κοιταζω τον γνησιο αλλα εκτος του οτι δεν βρίσκω διαθεσιμοτητα ειναι υψηλη η τιμη του και χωρις τα αναγκαία παρελκομενα. Επισης αυτο που θα παρω θα πρέπει να έχει ανεμιστηρακι? Ειναι αθορυβα η δεν σε αφηνουν να κλείσεις ματι.? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤις πιο πολλές φορές δεν υπάρχει το brick μεσα και αν υπάρχει συνήθως δεν είναι συμβατό με fast wireless charging. Εγω εχω πάρει αυτόν απο το αγγλικό αμαζον και τον εχω λιώσει εναμιση χρόνο, τα αξίζει τα λεφτά του. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B014495G7E/ref=mp_s_a_1_5?ie=UTF8&qid=1515361532&sr=8-5&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=choetech%2Bwireless%2Bcharger&dpPl=1&dpID=51G3PnL5h7L&ref=plSrch&th=1&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Τις πιο πολλές φορές δεν υπάρχει το brick μεσα και αν υπάρχει συνήθως δεν είναι συμβατό με fast wireless charging. Εγω εχω πάρει αυτόν απο το αγγλικό αμαζον και τον εχω λιώσει εναμιση χρόνο, τα αξίζει τα λεφτά του. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B014495G7E/ref=mp_s_a_1_5?ie=UTF8&qid=1515361532&sr=8-5&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=choetech%2Bwireless%2Bcharger&dpPl=1&dpID=51G3PnL5h7L&ref=plSrch&th=1&psc=1Ξεχασα να αναφερω πως θελω ο φορτιστης να στηρίζει σε όρθια θεση το κινητό. Αποτι βλεπω ο συγκεκριμένος ειναι μονο για flat τοποθέτηση. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε amazon αλλα δεν ξέρω ποιον να διαλέξω και τι να προσέξω. Επισης μια απορια που με τρωει ειναι το Quick Charge που αναφερουν της Qualcomm στους γρηγορους φορτιστες,εμεις που εχουμε το exynos μοντέλο 1ον :το brickακι μας θα κανει με τετοιο ασύρματο φορτιστή για γρηγορη φόρτιση ? 2ον: Αν δεν κανει και αγορασω εξτρα brick QC και βαλω το κινητο στον ασύρματο φορτιστη θα μου βγαλει γρηγορη φορτιση η πρέπει και το κινητο να ειναι με snapdragon επεξεργαστή για να αναγνωρίσει την γρήγορη φορτιση? Ισως ειναι χαζη απορια αλλα με τρωει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ξεχασα να αναφερω πως θελω ο φορτιστης να στηρίζει σε όρθια θεση το κινητό. Αποτι βλεπω ο συγκεκριμένος ειναι μονο για flat τοποθέτηση. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε amazon αλλα δεν ξέρω ποιον να διαλέξω και τι να προσέξω. Επισης μια απορια που με τρωει ειναι το Quick Charge που αναφερουν της Qualcomm στους γρηγορους φορτιστες,εμεις που εχουμε το exynos μοντέλο 1ον :το brickακι μας θα κανει με τετοιο ασύρματο φορτιστή για γρηγορη φόρτιση ? 2ον: Αν δεν κανει και αγορασω εξτρα brick QC και βαλω το κινητο στον ασύρματο φορτιστη θα μου βγαλει γρηγορη φορτιση η πρέπει και το κινητο να ειναι με snapdragon επεξεργαστή για να αναγνωρίσει την γρήγορη φορτιση? Ισως ειναι χαζη απορια αλλα με τρωει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το brick της μαμας θα έχεις σίγουρα γρήγορη ασύρματη φορτιση. Για τους όρθιους που λες επελεξε καποιον που έχει πολλες και καλές κριτικές σίγουρα πάνω απο 4.5 αστέρια θα είσαι μια χαρά. Και μην ξεχνάς οτι το αμαζον παρέχει 30 μέρες επιστροφή για οποιαδήποτε λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Με το brick της μαμας θα έχεις σίγουρα γρήγορη ασύρματη φορτιση. Για τους όρθιους που λες επελεξε καποιον που έχει πολλες και καλές κριτικές σίγουρα πάνω απο 4.5 αστέρια θα είσαι μια χαρά. Και μην ξεχνάς οτι το αμαζον παρέχει 30 μέρες επιστροφή για οποιαδήποτε λογο.Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Μιας και δεν εχω αγοράσει ποτε απο amazon μπορείς να μου πεις απο ποιο και αν στελνουν με courier στο χωρο σου? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Μιας και δεν εχω αγοράσει ποτε απο amazon μπορείς να μου πεις απο ποιο και αν στελνουν με courier στο χωρο σου? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπάρχουν 2 επιλογές με απλο συστημένο που λογικά θα κανει κανα 10ημερο και με 5 ευρώ παραπάνω με κουριερ. Σε μενα έρχεται η ups αλλά ανάλογα την περιοχή μπορεί να είναι dhl ή το Acs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 (edited) Έχω να καταθέσω εμπειρία πτώσης με Whitestone Dome μέσα στις γιορτές... Το λοιπόν, είχα στήσει το κινητό για να βγάλω μια φωτογραφία με ένα τριποδάκι τέτοιου τύπου σε ύψος περίπου 1,5μ. Από κάτω υπάρχει μωσαϊκό. Το τριποδάκι δεν πατούσε σε επίπεδο αλλά ήταν τυλιγμένο με έναν μπακάλικο τρόπο σε μια χειρολαβή από ποδήλατο γυμναστικής. Το είχα στήσει λοιπόν και είχα βάλει το χρονόμετρο στα 10 δεύτερα και λήψη 3 φωτογραφιών. Πάτησα για λήψη και πήγα να στηθώ και γω στην ομαδική! Μόλις βγήκε η πρώτη από τις 3, το τριποδάκι έφυγε από τη θέση του και το κινητό έπεσε face down στο πάτωμα. Καθώς συνέβαινε αυτό μπροστά στα μάτια μου, ένιωσα σαν τις ταινίες που περνάει η ζωή μπροστά απ' τα μάτια σου όταν πεθαίνεις! Πήγα λοιπόν σιγά σιγά και διστακτικά να το σηκώσω για να διαπιστώσω ότι δεν υπήρχε ούτε ΙΧΝΟΣ από γρατζουνιά ή άλλου τύπου σπάσιμο. Η πτώση ήταν γερή και ο ήχος που έκανε όταν έφτασε στο πάτωμα "γεμάτος". Η θήκη που φορούσε ήταν η Baseus Ultra thin η οποία είναι πιο λεπτή και από τσιγαρόχαρτο και δεν έχει προστατευτικό "χείλος" ώστε να βγαίνει πάνω από το γυαλί. Ήταν η πρώτη πτώση που τρώει το τηλέφωνο (και ελπίζω η τελευταία!) αλλά πιστεύω ότι με οποιοδήποτε άλλο γυαλί τώρα θα το είχα αποχαιρετήσει. Αν όχι η οθόνη, το γυαλί θα είχε σπάσει σίγουρα. Χαλάλι το 50άρικο! Υ.Γ. Η πλάκα είναι ότι συνέχισε να βγάζει φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της πτώσης και έχω μία την ώρα που πέφτει και μία αμέσως μετά που "βλέπει τα ραδίκια ανάποδα"! Edited January 8, 2018 by super_f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Την ίδια θήκη έχω baseus ultra thin Και χαίρομαι το κινητό...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Την ίδια θήκη έχω baseus ultra thin Και χαίρομαι το κινητό...... Τα σπάει η θήκη δεν το συζητάμε αλλά από προστασία είναι μόνο για να μην γρατζουνιέται η πλάτη! Όλα τα υπόλοιπα είναι τελείως εκτεθειμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Υπάρχουν 2 επιλογές με απλο συστημένο που λογικά θα κανει κανα 10ημερο και με 5 ευρώ παραπάνω με κουριερ. Σε μενα έρχεται η ups αλλά ανάλογα την περιοχή μπορεί να είναι dhl ή το Acs.Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Amazon αγγλιας να κοιτάξω η Γερμανία? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Amazon αγγλιας να κοιτάξω η Γερμανία? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπο οπου το βρεις πιο φτηνά καποτε έχουν μικροδιαφορες αν λάβεις υπόψιν και την ισοτιμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 @super _f δυνατό crash test και με τη θεά τύχη μαζί όλα καλά!! ✌ :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Περιμένω εδώ και μέρες ένα τζαμάκι που υποτίθεται είναι full adhesive. Επειδή το βλέπω να αργεί, σήμερα έβγαλα την μεμβράνη της screen knight κι έβαλα της nillkin. Δεν έχει άψογη τοποθέτηση αλλά τουλάχιστον ξαναχαίρομαι την οθόνη. Ξαναέλαμψε.. Ποτέ ξανά screen knight. Πείτε μου καμιά καλή θήκη για να ανανεώσω λίγο το κινητό (orchid grey). H alcantara δεν μου άρεσε, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την nature της nillkin αλλά με τον καιρό κιτρίνισε και φαίνεται χάλια . Γενικά προτιμώ της soft θήκες. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 9, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Περιμένω εδώ και μέρες ένα τζαμάκι που υποτίθεται είναι full adhesive. Επειδή το βλέπω να αργεί, σήμερα έβγαλα την μεμβράνη της screen knight κι έβαλα της nillkin. Δεν έχει άψογη τοποθέτηση αλλά τουλάχιστον ξαναχαίρομαι την οθόνη. Ξαναέλαμψε.. Ποτέ ξανά screen knight. Πείτε μου καμιά καλή θήκη για να ανανεώσω λίγο το κινητό (orchid grey). H alcantara δεν μου άρεσε, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την nature της nillkin αλλά με τον καιρό κιτρίνισε και φαίνεται χάλια . Γενικά προτιμώ της soft θήκες. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα βάλεις την baseus ultra thin θα με θυμηθείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Άμα βάλεις την baseus ultra thin θα με θυμηθείς.... Από ebay? Κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ωραίες αυτές οι 360 τελικά.3€ και κάτι από eBay. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ωραίες αυτές οι 360 τελικά.3€ και κάτι από eBay. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλές φαίνονται, αλλά αν φοράς ήδη Whitestone dome, μάλλον δεν μπαίνουν από πάνω, σωστά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλημέρα παιδιά, Εχω παραγγείλει ένα S8+ και μάλλον θα έρθει μεθάυριο. Από κάρτα μνήμης πήρα ήδη μια Samsung Evo Plus 128GB και ψάχνω και για θήκη. Σκέφτομαι, επειδή μου αρέσουν πολύ οι γνήσιες, μια Clear View Standing Cover. Είδα όμως ότι με αυτή ακυρώνεται το Always On, μετά από μερικά δευτερόλεπτα με το cover κλειστό σβήνει. Δεν μπορώ να πω ότι με βολέυει πολύ αυτό, καθώς θέλω να υπάρχει κάτι που να μου δείχνει συνεχώς εαν έχω κλήση ή μήνυμα. Ήθελα να ρωτήσω, εαν έχεις κλήση ή μήνυμα πάλι σβήνει ή μένει στην περίπτωση αυτή μένει ενεργό το Always On? Ευχαριστώ! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλές φαίνονται, αλλά αν φοράς ήδη Whitestone dome, μάλλον δεν μπαίνουν από πάνω, σωστά;Εγώ φοράω ζελατίνα της spigen και δεν έχει πρόβλημα. Με το γυαλάκι λογικά θα έχει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Από ebay? Κίνα? Ναι ebay φτηνές είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ναι ebay φτηνές είναιΦθηνές είναι αλλά ποτέ θα έρθουν δεν ξέρω :) Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Παιδιά που μπορώ να προμηθευτώ την Whitestone dome; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Παιδιά που μπορώ να προμηθευτώ την Whitestone dome; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεδω είσαι φίλε μου το παίρνεις κ ηρεμεις απο θεμα γυαλί... παντα προσοχη με συνδιασμό θήκης για τυχον μην σου το πετάξει https://www.amazon.de/Displayschutzfolie-Glass-Flüssigdispersionstechnologie-Glasschutzfolie-Anbringung-Galaxy-S8/dp/B06ZZBPXMK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1515649269&sr=8-2&keywords=s8+dome+glass Edited January 11, 2018 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Φοβερή αίσθηση το συγκεκριμένο γυαλί! ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts