Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λόγω διακοπών ταλαιπωρήθηκε η γνήσια μεμβράνη της samsung. Έτσι δοκίμασα την screenknight. Πέρα της εύκολης τοποθέτησης με σαπούνι, δεν έχει καμία σχέση με την γνήσια. Μου έρχεται να την ξηλώσω.

Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήθελα εδώ και καιρό να αλλάξω την ScreenKnight με την γνήσια μεμβράνη της samsung, διάβασα και το μήνυμα σου, και την άλλαξα.

Με την ScreenKnight ήμουν ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.

Μόνο που δεν ξεκκολαει με καμία θήκη μου έφτανε.

Μοναδικό μείον η όπως είναι λογικό η υφή και τα χρώματα.

Τελευταία από θήκες δουλεύω την alcadara και είπα ας δοκιμάσω για μερικές μέρες την μεμβράνη της samsung που σίγουρα συνεργάζεται.

Δείχνει να συνεργάζεται ναι.

Αλλά αν τολμήσω να βάλω καμία spigen θα την πάρω στο χέρι.

Με την Samsung έχουμε σίγουρα καλύτερη υφή από την ScreenKnight.

Αλλά αν δεν συνεργάζεται με spigen θήκες...

Εδώ και με την Samsung alcadara θα δούμε πως θα πάει τις επόμενες μέρες.

Η επόμενη αγορά μου θα είναι whitestone να τελειώνουμε..

kountouraN

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νίκο η ζελατίνα της Samsung είναι καλύτερη στα χρώματα από την screenight

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νίκο η ζελατίνα της Samsung είναι καλύτερη στα χρώματα από την screenight

Έτσι φαίνεται ναι, απλά δεν το έγραψα γιατί δεν είμαι απολύτως βέβαιος.

Ξέρεις πόσο μου λείπουν τα ωραία tempered glass της nillkin και της spigen που κάλυπταν ολόκληρη την οθόνη, κολλούσαν κανονικά, δεν είχαν πρόβλημα με τις θήκες κτλ.

Με edge οθόνες και 2,5d τα ξεχνάμε αυτά.

Μόνη ελπίδα το whitestone που με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.

kountouraN

Πολύ ακριβό το τζαμακι μακάρι να κάθετε καλά

Παίδες πείτε ιδέες για πολύ λεπτή θήκη τύπου σιλικόνης και διάφανη στα 0.3mm.

Nillkin Nature αλλά είναι κάτι παραπάνω από 0.3mm. Προτίμησε τη διάφανη γκρι γιατί η clear θα κιτρινίσει μετά από λίγο καιρό.

Διαφορετικά για 0.3mm αλλά μη διάφανη υπάρχει η Cafele και τη βρίσκεις μόνο στο eBay. Τη φοράω κάνα 2μηνο τώρα και είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Η συσκευή φαίνεται σα να μη φοράει θήκη.

129026.png?1640591734

Αρα η γνήσια της σαμυ καλύτερη απο την screen knight... Αν είναι να παραγγελω την σαμυ να ξεκολησω την αλλη μου σπάει τα νεύρα...

Nillkin Nature αλλά είναι κάτι παραπάνω από 0.3mm. Προτίμησε τη διάφανη γκρι γιατί η clear θα κιτρινίσει μετά από λίγο καιρό.

Διαφορετικά για 0.3mm αλλά μη διάφανη υπάρχει η Cafele και τη βρίσκεις μόνο στο eBay. Τη φοράω κάνα 2μηνο τώρα και είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Η συσκευή φαίνεται σα να μη φοράει θήκη.

Την έχω πάρει τη Nillkin nature tpu τόσο σαν διάφανη στο S7 Edge που όπως σωστά είπες κιτρινίζει και έτσι αποφάσισα να πάρω την γκρίζα στο S8. Ήταν όμως πιο γκουμούτσα ομολογουμένως.

Η Cafele λίγο που έψαξα φαίνεται καλή φάση αλλά θα ήθελα σε διάφανη.

Ψάχνω αυτό ακριβώς που είπες. Κάτι που να μη φαίνεται ότι φοράει θήκη.

Την έχω πάρει τη Nillkin nature tpu τόσο σαν διάφανη στο S7 Edge που όπως σωστά είπες κιτρινίζει και έτσι αποφάσισα να πάρω την γκρίζα στο S8. Ήταν όμως πιο γκουμούτσα ομολογουμένως.

Η Cafele λίγο που έψαξα φαίνεται καλή φάση αλλά θα ήθελα σε διάφανη.

Ψάχνω αυτό ακριβώς που είπες. Κάτι που να μη φαίνεται ότι φοράει θήκη.

Φιλε αν βρεις κάτι ποσταρε το γιατί φέτος η νιλλκιν είναι απογοήτευση.

Με χαλαει αυτη η μαυρη πλαστικουρα που εβαλαν πίσω και αφαίρεσαν και αυτα τα καπακια που δεν έβαζε σκόνη στη θυρα ακουστικών και φορτισης. Εμενα που φορτιζω ασύρματα με ειχε βολεψει πολυ πέρυσι.

Φιλε αν βρεις κάτι ποσταρε το γιατί φέτος η νιλλκιν είναι απογοήτευση.

Με χαλαει αυτη η μαυρη πλαστικουρα που εβαλαν πίσω και αφαίρεσαν και αυτα τα καπακια που δεν έβαζε σκόνη στη θυρα ακουστικών και φορτισης. Εμενα που φορτιζω ασύρματα με ειχε βολεψει πολυ πέρυσι.

Εμένα η Nillkin μου αρέσει. Και η μαύρη φάσα πίσω μου αρέσει που που λείπουν τα καπάκια σκόνης μου αρέσει. Απλά πάχυνε φέτος.

Τέλος πάντων.

Βρήκα αυτή την olixar

https://www.worldwidecases.com/collections/galaxy-s8-s8-plus-cases/products/wwc-revenzo-case-for-samsung?variant=42385834889

αλλά δεν την πήρα γιατί στο S8 plus έχω αγοράσει μια φθηνιάρα διάφανη tpu 0.3 που είναι ας πούμε no name μάρκα, από αυτές του κιλού.

Παρήγγειλα μόλις όμως 1 μπλε και 1 γκρι Cafele που είπε το παλικάρι παραπάνω από εδώ

http://www.ebay.com/itm/CAFELE-For-Samsung-Galaxy-S8-Plus-Shockproof-Ultra-thin-Soft-TPU-Case-Cover-Skin-/222511989121?var=&hash=item33cebf8181:m:mMeehYLo689O7GoenJdmc5Q

Εμένα η Nillkin μου αρέσει. Και η μαύρη φάσα πίσω μου αρέσει που που λείπουν τα καπάκια σκόνης μου αρέσει. Απλά πάχυνε φέτος.

Τέλος πάντων.

Βρήκα αυτή την olixar

https://www.worldwidecases.com/collections/galaxy-s8-s8-plus-cases/products/wwc-revenzo-case-for-samsung?variant=42385834889

αλλά δεν την πήρα γιατί στο S8 plus έχω αγοράσει μια φθηνιάρα διάφανη tpu 0.3 που είναι ας πούμε no name μάρκα, από αυτές του κιλού.

Παρήγγειλα μόλις όμως 1 μπλε και 1 γκρι Cafele που είπε το παλικάρι παραπάνω από εδώ

http://www.ebay.com/itm/CAFELE-For-Samsung-Galaxy-S8-Plus-Shockproof-Ultra-thin-Soft-TPU-Case-Cover-Skin-/222511989121?var=&hash=item33cebf8181:m:mMeehYLo689O7GoenJdmc5Q

θενκς θα τα τσεκαρω και εγω

η cafele ειναι σιλικονης η σκληρη (Polycarbonate)? την ειχα σταμπαρει κ εγω στο ebay.

για την ωρα φοραω την samsung led view cover και αναμενω την nature...πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες οι θηκες αυτες

αναφορικα για τις μεμβρανες...η screenknight εχει οντως τα αρνητικα που αναφερθηκαν αλλα θεωρητικα προσφερει μεγαλυτερη προστασια σε πτωση - πιεση απο μια απλη

Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Καλημέρα. Έχοντας διαβάσει δύο φορές το συγκεκριμένο θέμα καθώς και αντίστοιχα σε ξένα sites, μπορώ να πω ότι δεν έχω καταλήξει σε μια σίγουρη επιλογή screen protector για το s8 μου. Ανάμεσα σε screenknight case fit http://www.screenknight.com/galaxy-s8-plus-s8-screen-protector-military-shield/ iq shield http://www.iqshield.com/iq29968-galaxy-s8-phone-screen-protector.html και την γνήσια της samsung, δεν ξέρω τι να επιλέξω.. :rolleyes: Για θήκη δεν έχω καταλήξει στο ποια θα χρησιμοποιήσω ακόμα. Σας ευχαριστώ.

Καλησπερα παιδια..ειμαι σε φαση να παραγγειλω το τηλεφωνο και θελω να μου πειτε μια καλη θηκη και μια μεμβρανη για να παραγγειλω μαζι.. και να μπορω να τις βρω ευκολα..ευχαριστω

Οι Cafele ειναι πολύ χαλαρές πάνω στο τηλ, εχω πάρει δύο. Με αποτέλεσμα να τις βαλω στην ακρη απο την πρωτη μερα.

Αν δεν σας ενοχλεί αυτο, κατα τα αλλά ειναι ομορφες και ποιοτικές (κουμπιά κτλ.).

Κώστας

Οι Cafele ειναι πολύ χαλαρές πάνω στο τηλ, εχω πάρει δύο. Με αποτέλεσμα να τις βαλω στην ακρη απο την πρωτη μερα.

Αν δεν σας ενοχλεί αυτο, κατα τα αλλά ειναι ομορφες και ποιοτικές (κουμπιά κτλ.).

hard case Οποτε και οχι σιλικονης?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

hard case Οποτε και οχι σιλικονης?

Σε σιλικόνη της Nillkin είναι μονόδρομος. Δεν είναι και τόσο χοντρή για να πεις ότι μεγαλώνει το τηλέφωνο. Μακρυά απο την εντελώς διάφανη γιατί μαυρίζει εύκολα. Έχω δοκιμάσει πολλές και κατέληξα εκει. Για hard case δεν γνωρίζω, δεν είναι του γούστου μου!

Κώστας

οι διαφανεις Nilkin ρε παιδια συγχρονιζονται με το screenknight η την πεταει απεξω?

την ειχα στο s7 edge κ ηταν φοβερη θηκη

Καλημέρα. Έχοντας διαβάσει δύο φορές το συγκεκριμένο θέμα καθώς και αντίστοιχα σε ξένα sites, μπορώ να πω ότι δεν έχω καταλήξει σε μια σίγουρη επιλογή screen protector για το s8 μου. Ανάμεσα σε screenknight case fit http://www.screenknight.com/galaxy-s8-plus-s8-screen-protector-military-shield/ iq shield http://www.iqshield.com/iq29968-galaxy-s8-phone-screen-protector.html και την γνήσια της samsung, δεν ξέρω τι να επιλέξω.. :rolleyes: Για θήκη δεν έχω καταλήξει στο ποια θα χρησιμοποιήσω ακόμα. Σας ευχαριστώ.

Πρώτα πρέπει να καταλήξεις σε θήκη και μετά σε screen protector.

Για άλλη μια φορά θα γράψω συνδυασμούς που έχω δοκιμάσει προσωπικά.

ScreenKnight case fit συμβατή με

Spigen Rugged Armor.

Spigen liquid Air.

Spigen neo hybrid.

Samsung alcadara.

Nillkin nature.

Η επιλογή iq shield case frienly που είχα (γιατί έχει αρκετές επιλογές και δεν θυμάμαι ποια είχα πάρει) ήταν συμβατή με

Spigen neo hybrid.

Samsung alcadara.

Nillkin nature.

Επειδή είναι σχεδόν ίδιες iq shield και ScreenKnight συστήνω ScreenKnight και λόγο κόστους και χρόνου παράδοσης και λόγο μεγαλύτερης συμβατότητας.

Για την μεμβράνη της samsung που έχω τώρα, και την έχω δοκιμάσει μόνο με samsung alcadara, θεωρώ όπως την βλέπω ότι θα είναι συμβατή μόνο με

Samsung alcadara

Nillkin nature.

Η Samsung έχει καλύτερη υφή (γλυστραει καλύτερα το δάχτυλο) από τις άλλες δύο.

Επίσης μου φαίνεται ποιο clear η Samsung.

Μόλις δοκιμάσω και με τις υπόλοιπες θήκες την μεμβράνη samsung θα σας γράψω για την συμβατότητα.

kountouraN

Spigen Rugged Armor.

Spigen liquid Air.

Spigen neo hybrid.

Samsung alcadara.

Nillkin nature.

Η επιλογή iq shield case frienly που είχα (γιατί έχει αρκετές επιλογές και δεν θυμάμαι ποια είχα πάρει) ήταν συμβατή με

Spigen neo hybrid.

Samsung alcadara.

Nillkin nature.

Επειδή είναι σχεδόν ίδιες iq shield και ScreenKnight συστήνω ScreenKnight και λόγο κόστους και χρόνου παράδοσης και λόγο μεγαλύτερης συμβατότητας.

Για την μεμβράνη της samsung που έχω τώρα, και την έχω δοκιμάσει μόνο με samsung alcadara, θεωρώ όπως την βλέπω ότι θα είναι συμβατή μόνο με

Samsung alcadara

Nillkin nature.

Μόλις δοκιμάσω και με τις υπόλοιπες θήκες την μεμβράνη samsung θα σας γράψω για την συμβατότητα.

Ο kountoura είναι ο flossy carter του myphone.

Ευχαριστούμε ξανα!!

Με ScreenKnight case fit , επίσης μπαίνουν χωρίς πρόβλημα η μαμά διάφανη της Samsung και η UAG Plasma.

Spigen Rugged Armor.

Spigen liquid Air.

Spigen neo hybrid.

Samsung alcadara.

Nillkin nature.

Spigen neo hybrid.

Samsung alcadara.

Nillkin nature.

Samsung alcadara

Nillkin nature.

Έχεις άποψη για την samsung σιλικόνη και με ποιο τζαμάκι συνεργάζεται?

https://www.skroutz.gr/s/11775362/Samsung-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CF%89%CE%B2-Galaxy-S8.html

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχεις άποψη για την samsung σιλικόνη και με ποιο τζαμάκι συνεργάζεται?

https://www.skroutz.gr/s/11775362/Samsung-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CF%89%CE%B2-Galaxy-S8.html

Όχι δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω την συγκεκριμένη θήκη.

Έτσι όπως την βλέπω όμως είναι κόψιμο σαν την alcadara σε άλλο υλικό.

Αν είναι έτσι, φαντάζομαι θα συνεργάζεται και με τα 3 screen protector που έγραψα παραπάνω.

Τζαμακι το ξεχνάμε απλά.

Όλα εκτός whitestone κολλάνε ΜΌΝΟ περιμετρικά με ότι αυτό συνεπάγεται..

kountouraN

δε ξερω .. δε θα εβαζα κολα πανω στην LCD.

απο το θεμα εργοτασιακης εγγυησης τι γινετε?

αν σπασει το tempered θα βγει ευκολα?

αυτα τα egdes μας εχουν καταστρεψει :P

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

δε ξερω .. δε θα εβαζα κολα πανω στην LCD.

απο το θεμα εργοτασιακης εγγυησης τι γινετε?

αν σπασει το tempered θα βγει ευκολα?

αυτα τα egdes μας εχουν καταστρεψει :P

Καλά ναι αυτή είναι η μεγαλύτερη καταστροφή.

Μια χαρά ήταν η κανονικές φλατ οθόνες.

Ούτε 2.5d ούτε τίποτα και έβρισκες καλό tempered glass ακόμα και στο περίπτερο.

Όσο για το whitestone υπάρχουν video που δείχνουν ότι αφαιρείται εύκολα χωρίς προβλήματα.

kountouraN

Όχι δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω την συγκεκριμένη θήκη.

Έτσι όπως την βλέπω όμως είναι κόψιμο σαν την alcadara σε άλλο υλικό.

Αν είναι έτσι, φαντάζομαι θα συνεργάζεται και με τα 3 screen protector που έγραψα παραπάνω.

Τζαμακι το ξεχνάμε απλά.

Όλα εκτός whitestone κολλάνε ΜΌΝΟ περιμετρικά με ότι αυτό συνεπάγεται..

Ευχαριστώ για την απάντηση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)