marios_ch Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Έχει δοκιμάσει καποιος αυτές τις θήκες; Φαίνονται εξαιρετικά ποιοτικες και απο ότι κατάλαβα με custom υλικό. Μονο που τσιμπανε... https://www.ipitaka.com/products/magcase-for-samsung-galaxy-s8?variant=34211038738 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 με αλλο μπριζακι θα ησυχασεις νομιζω, εμενα εστρωσε κανενα θεμα τωρα. απλα θα εχεις αργη ασυρματη που αν με ρωτας ειναι καλυτερα. Αργή φόρτιση κάνω έτσι κι αλλιώς,αν χρειαστεί ταχεία κάποια σπάνια φορά, το βάζω σε άλλον φορτιστή. Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Έχει δοκιμάσει καποιος αυτές τις θήκες; Φαίνονται εξαιρετικά ποιοτικες και απο ότι κατάλαβα με custom υλικό. Μονο που τσιμπανε... https://www.ipitaka.com/products/magcase-for-samsung-galaxy-s8?variant=34211038738πολυ όμορφες φιλε τις εχω δει κ εγω τις διαφημίζουν πολυ... το θεμα ειναι να μπορούμε να τις φέρουμε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) μόλις τοποθετησα spigen neo flex 2pack 571FL21706 ζελατίνα ειναι case friendly και ταιριάζει απολυτα με spigen liquid air armor!! Λίγο να φυγουν οι φουσκαλιτσες κ είμαστε κομπλέ!! Edited August 21, 2017 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Εγώ πάντως έχω την Spigen rugged armor με screenknight case fit και πίσω την απλή μεμβράνη της ίδιας εταιρείας και είναι όλα τέλεια. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Εγώ πάντως έχω την Spigen rugged armor με screenknight case fit και πίσω την απλή μεμβράνη της ίδιας εταιρείας και είναι όλα τέλεια. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι θα την παραγγείλω και αυτήν πολύ καλύτερη τιμή!!!εκτιμώ ότι όλες είναι ίδιο υλικό αυτού του τύπου....βιαζόμουν κ επειδή είμαι διακοπές ήθελα κάτι άμεσα από Ελλάδα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Καλησπέρα! Έβαλα τη ζελατίνα της Spigen. Ταίριαξε καλά. Δεν έχει φυσαλίδες ούτε σηκώνεται στις άκρες. Πάντως έχει χάσει η οθόνη γιατί όσο να ναι η ζελατίνα δεν είναι σαν το γυαλί. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Σκέφτομαι να πάρω την Samsung Clear Cover. Την έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις κι αν συνεργάζεται με κάποιο τζαμάκι ώστε να μη το "πετάξει"? Ευχαριστώ 10€ στο σκρουτζ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s8-plus-clear-cover-mayro/prod8542376pp/ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 samsung s8 alcantara ή samsung clear view ή Led view cover? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Σκέφτομαι να πάρω την Samsung Clear Cover. Την έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις κι αν συνεργάζεται με κάποιο τζαμάκι ώστε να μη το "πετάξει"? Ευχαριστώ 10€ στο σκρουτζ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s8-plus-clear-cover-mayro/prod8542376pp/ ,Post 675 φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) ,Post 675 φίλε μου Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Είδα και την cilicon cover και μπήκα σε δίλημμα. Τι λες? Η clear cover είναι πολύ διάφανη? Επίσης με ενδιαφέρει τζαμακι και όχι ζελατίνα. Συνδυάζονται καλά? Edited August 22, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Είδα και την cilicon cover και μπήκα σε δίλημμα. Τι λες? Η clear cover είναι πολύ διάφανη? Επίσης με ενδιαφέρει τζαμακι και όχι ζελατίνα. Συνδυάζονται καλά? ποιο tempered λες να βαλεις? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 ποιο tempered λες να βαλεις? Δεν ξέρω. Γι αυτό ρωτάω. Δεν με ενδιαφέρουν μαρκες, υφή, αν επηρεάζονται τα χρώματα της οθόνης αρκεί να πιάνει όλη την οθόνη και να μη το σηκώνει η θήκη Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Μέχρι τώρα σε όλους μου τις συσκευές έβαζα την spigen rugged armor. Τώρα γλυκοκοιταζω για το s8+ και την spigen Liquid Air Armor. Τι λέτε πια από τις δύο; Έχουν καμία διαφορά εκτός από την υφή στη πλάτη; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Μέχρι τώρα σε όλους μου τις συσκευές έβαζα την spigen rugged armor. Τώρα γλυκοκοιταζω για το s8+ και την spigen Liquid Air Armor. Τι λέτε πια από τις δύο; Έχουν καμία διαφορά εκτός από την υφή στη πλάτη; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την είχα στο 7edge την 1 και στο 8+ την 2 Την προτείνω ανεπιφύλακτα την 2 είναι πιο λεπτη αλλά και πιο ελαφριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Παίδες να ρωτήσω. Έχω ένα usb type c από nexus 5x. Μπορώ με αυτό να φορτίσω το s8;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 ναι,μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Την είχα στο 7edge την 1 και στο 8+ την 2 Την προτείνω ανεπιφύλακτα την 2 είναι πιο λεπτη αλλά και πιο ελαφριά. Αν και νομίζω πως η σιλικόνη της Samsung είναι πιο όμορφη, συνεργάζεται με το τζαμακι της ίδιας (ή άλλης) εταιρείας? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Καποιος που να εχει αποψη για το καινουργιο glass της SPIGEN? Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Την είχα στο 7edge την 1 και στο 8+ την 2 Την προτείνω ανεπιφύλακτα την 2 είναι πιο λεπτη αλλά και πιο ελαφριά. Εχω ακουσει οτι δεν εχει πολυ καλο φιτ ομως η liquid air. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Καποιος που να εχει αποψη για το καινουργιο glass της SPIGEN? και εγω την ιδια απορια εχω, το αντιστοιχο tempered της nilkin δεν πιανει τα curves και δεν εχει ομοιομορφη εφαρμογη-εμφανιση απο οσο ειδα στο youtube update το ιδιο και της spigen.... Edited August 23, 2017 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Αν και νομίζω πως η σιλικόνη της Samsung είναι πιο όμορφη, συνεργάζεται με το τζαμακι της ίδιας (ή άλλης) εταιρείας? Μπορει να είναι δεν τις εχω δει απο κοντά. Για τζαμια δεν εχω καθόλου άποψη. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω ακουσει οτι δεν εχει πολυ καλο φιτ ομως η liquid air. Καπου το ειδα και εγω αυτό πάντως σε μενα και ενα φιλο που έχει την ίδια είναι αρκετά σφιχτη χωρίς να παίζει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 μόλις παρήγγειλα την nilkin nature + tempered glass απο την ιδια εταιρια Άσχετο αν εχει κανεις καμια θηκη που να του περισσεύει πχ spigen ή samsung ας μου στειλει Pm για αγορα καθως δε ξερω ποτε θα φτασει η nilkin Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Εχεις π.μ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts