jpsih Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 εχει κανεις case που να ειναι φιλικο με tempered glass και αν ναι ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Πέρασα το nillkin tempered, μόνο που περιμετρικά έκανε "δόντι", σκάλωσε το δάχτυλο δηλαδή σαν ξένο σώμα, Πάνω αριστερά πατώντας το άκουσα κριτσ κριτς, Πέταμα κατευθείαν και επιστροφή σε iq shield μέσα σε δέκα λεπτά. Ευτυχώς το πήρα από ebay και έχασα μόνο 11€. Για edge οθόνη, μόνο iq από μένα, δοκιμάζοντας πάρα πολλά screen protector και tempered glass στο s7 edge και το δυνατό όνομα nillkin στο s8 plus, καταλήγω στην μοναδική λύση iq. (χωρίς να έχω δοκιμάσω zagg) Έχεις λινκ για την iq??? Από που την πήρες??? Nikos S7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Έχεις λινκ για την iq??? Από που την πήρες??? Nikos S7 edge Από το επίσημο Site. Έχω αυτή εδώ, http://www.iqshield.com/iq30438-galaxy-s8-plus-phone-screen-protector.html Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω και την case frienly edge to edge. Αυτή που έχω καλύπτει ολόκληρη την οθόνη. Ενω η edge to edge φαντάζομαι ότι θα φτάνει μέχρι το μέταλλο. Όσο για την αξία, βγαίνει 22€ με τα μεταφορικά περίπου από το επίσημο Site και φτάνει σε δύο τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Ο ασύρματος φορτιστής για το αμάξι είναι λίγο απογοήτευση για το S8+ αν έχει ήλιο. Το κινητό εκεί που είναι θέλεις δεν θέλεις το χτυπά ο ήλιος ανεβάζει θερμοκρασία και σταματάει η φόρτιση... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Ο ασύρματος φορτιστής για το αμάξι είναι λίγο απογοήτευση για το S8+ αν έχει ήλιο. Το κινητό εκεί που είναι θέλεις δεν θέλεις το χτυπά ο ήλιος ανεβάζει θερμοκρασία και σταματάει η φόρτιση... Και γιατί είναι κακό αυτό, όταν προστατεύει με αυτό το τρόπο τη συσκευή; Παλαιότερα (που δεν υπήρχε αυτή η προστασία) κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλούσε ζημιά στο τηλέφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1294 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Πάντως εγώ έχω τοποθέτηση εδώ και 20 μέρες την iq frendly χωρίς κανένα πρόβλημά και με ογκώδης θήκη!Η screennight ξεκολλούσε και δεν καθότανε τόσο τέλεια όσο αυτή! Για να γίνει τελεία δουλειά χρειάζεται ένας φακός έτσι ώστε να μην έχει καθόλου χνούδι η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Από θέμα θήκης πάντως,έκλεισα με την nillkin nature. Γι άλλη μία φορά φοβερή και κανένα θέμα με την ζελατίνα της Samsung. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Και γιατί είναι κακό αυτό, όταν προστατεύει με αυτό το τρόπο τη συσκευή; Παλαιότερα (που δεν υπήρχε αυτή η προστασία) κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλούσε ζημιά στο τηλέφωνο. Ναι αλλά δεν έχει λογική να έχω ασύρματη φόρτιση στο αμάξι τότε. Δεν θα μπορώ να την δουλεύω 300 μέρες το χρόνο γιατί θα έχει ήλιο. Θα την δουλεύω μόνο βράδυ η όταν δεν έχει καλό καιρό. Οπότε καλύτερα από τον φορτιστή κατευθείαν όταν είναι για αμάξι.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ναι αλλά δεν έχει λογική να έχω ασύρματη φόρτιση στο αμάξι τότε. Δεν θα μπορώ να την δουλεύω 300 μέρες το χρόνο γιατί θα έχει ήλιο. Θα την δουλεύω μόνο βράδυ η όταν δεν έχει καλό καιρό. Οπότε καλύτερα από τον φορτιστή κατευθείαν όταν είναι για αμάξι.. Για να φτάσει στο σημείο το κινητό να σταματήσει την ασύρματη φόρτιση μέσα στο αμάξι καλοκαίρι, σημαίνει ότι το έχεις εκτεθειμένο στον ήλιο. Μπορείς πολύ εύκολα να καταστρέψεις την οθόνη σου με εκτενή έκθεση στον ήλιο. Τώρα αυτό ότι στην τελική είναι άχρηστο επειδή δεν θα το δουλεύεις 365 ημέρες τον χρόνο μου ακούγεται κάπως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) εκανε κανεις συγκριση Iq me zagg ?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως εγώ έχω τοποθέτηση εδώ και 20 μέρες την iq frendly χωρίς κανένα πρόβλημά και με ογκώδης θήκη!Η screennight ξεκολλούσε και δεν καθότανε τόσο τέλεια όσο αυτή! Για να γίνει τελεία δουλειά χρειάζεται ένας φακός έτσι ώστε να μην έχει καθόλου χνούδι η οθόνη αυτή λες http://www.iqshield.com/iq30428-galaxy-s8-phone-screen-protector.html ή αυτη http://www.iqshield.com/iq30718-galaxy-s8-phone-screen-protector.html ακομα τα tempered της κανουν τιποτα? εχθες επαθα ενα σοκ . το αφησα πανω σε ενα γραφειο σε κατι βιβλια και γλίστρησε και επεσε με την οθονη με κλειστή την θηκη και το temperd v max εγινε κομματια... για αυτη εχετε αποψη?? http://plusmobi.net/RINGKE-INVISIBLE-DEFENDER-Case-FRIENDLY-SCREEN-protector-FULL-CURVED-3D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Samsung-Galaxy-S8-2-TEM-CLEAR-%CE%9C%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-CURVED Edited June 2, 2017 by koloko ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Για να φτάσει στο σημείο το κινητό να σταματήσει την ασύρματη φόρτιση μέσα στο αμάξι καλοκαίρι, σημαίνει ότι το έχεις εκτεθειμένο στον ήλιο. Μπορείς πολύ εύκολα να καταστρέψεις την οθόνη σου με εκτενή έκθεση στον ήλιο. Τώρα αυτό ότι στην τελική είναι άχρηστο επειδή δεν θα το δουλεύεις 365 ημέρες τον χρόνο μου ακούγεται κάπως! Μα στο κέντρο του ταμπλό θες δεν θες χτυπάει ο ήλιος πάντα. Ο ήλιος μέσω στη Γερμανία που είμαι δεν είναι σαν την Ελλάδα. Βαράει άσχημα με το παραμικρό. Μια είναι η λύση δεν θα το έχω στην βάση όταν θα έχει ήλιο.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Διαβάζοντας τα τελευταία post αναρωτιέμαι..εφόσον η ασύρματη φόρτιση σταματάει από την αυξημένη θερμοκρασία, δεν θα έπρεπε το ίδιο να συμβαίνει και με τον φορτιστή αυτοκινήτου? Η αν δεν συμβαίνει, μήπως δεν είναι συνετή η φόρτιση με τέτοιες θερμοκρασίες? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Για διάφανη θήκη τι προτείνεται ,NILLKIN Nature http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Nature-Silicone-Soft-TPU-Back-Clear-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-S8-/252876032470?var=&hash=item3ae09609d6:m:mm-yW9gCJG3rfr-sdK0EjZA ή Baseus http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S8-Baseus-Ultra-Thin-Transparent-TPU-Soft-Case-Cover-For-S8-Plus-/262917901251?var=&hash=item3d3720cbc3:m:mUx2pCRNWQdOcPNS4uw9WrA ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Θεμα γουστου θα σου ελεγα...μου αρεσει περισσοτερο η Baseus που δεν εχει το μαυρο στην πλάτη, στην καμερα. Αν παλι δεν ειχα επιλογη, και η Nillkin άψογη ειναι. Και οι δύο ειναι ποιοτικές και αξιόλογες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Η i q και η zagg εχουν τον ιδοο χρονο παραδοσης? Εχετε να προτεινετε απο που να τβν παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Διαβάζοντας τα τελευταία post αναρωτιέμαι..εφόσον η ασύρματη φόρτιση σταματάει από την αυξημένη θερμοκρασία, δεν θα έπρεπε το ίδιο να συμβαίνει και με τον φορτιστή αυτοκινήτου? Η αν δεν συμβαίνει, μήπως δεν είναι συνετή η φόρτιση με τέτοιες θερμοκρασίες? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αχιλλέα στην ασύρματη η φόρτιση η πιο σωστά επαγωγική αυξάνεται περισσότερο η θερμοκρασία. Αν βάλεις το κινητό να φορτίσει και δεν παίζεις δεν αυξάνει θερμοκρασία ενώ στην ασύρματη η πλάτη είναι αρκετά ζεστή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 http://www.qmadix.com/screen-protection/invisible-first-defense-liquid-glass.asp Τι συμβαίνει με αυτή την προστασία ....υπάρχει κάποιο σχόλιο (θετικό-αρνητικό) από αγοραστή? Δεν υπάρχει εδώ στην χώρα μας ..μόνο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Θεμα γουστου θα σου ελεγα...μου αρεσει περισσοτερο η Baseus που δεν εχει το μαυρο στην πλάτη, στην καμερα. Αν παλι δεν ειχα επιλογη, και η Nillkin άψογη ειναι. Και οι δύο ειναι ποιοτικές και αξιόλογες. Sent from my iPhone using Tapatalk Να σαι καλά ,έτσι για αλλαγή παρήγγειλα την Baseus θα δούμε πως είναι όταν έρθει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Να σαι καλά ,έτσι για αλλαγή παρήγγειλα την Baseus θα δούμε πως είναι όταν έρθει . Σωστή επιλογή! Περιμένω εντυπώσεις όταν έρθει με το καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Τελικα ακομα δεν εχει βγει κανα τζαμι της προκοπης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Αχιλλέα στην ασύρματη η φόρτιση η πιο σωστά επαγωγική αυξάνεται περισσότερο η θερμοκρασία. Αν βάλεις το κινητό να φορτίσει και δεν παίζεις δεν αυξάνει θερμοκρασία ενώ στην ασύρματη η πλάτη είναι αρκετά ζεστή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ντίνο έχεις δίκιο. Απλά αν το κινητό είναι ώρα στον ήλιο ζεματάει έτσι και αλλιώς. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Ντίνο έχεις δίκιο. Απλά αν το κινητό είναι ώρα στον ήλιο ζεματάει έτσι και αλλιώς. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά σίγουρα, ειδικά αν είναι μαύρο! Εγώ προσωπικά αποφεύγω να το αφήνω στον ήλιο και κυρίως με την οθόνη προς τα πάνω να την χτυπάει ο ήλιος. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Καλημέρα .. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι από αυτά της Samsung http://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/screen-protector-fg955-galaxy-s8-plus/ET-FG955CTEGWW/ http://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/qreco-tempered-glass-jig-galaxy-s8-plus/GP-G955QCEEBAA/ Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Καλημέρα .. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι από αυτά της Samsung http://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/screen-protector-fg955-galaxy-s8-plus/ET-FG955CTEGWW/ http://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/qreco-tempered-glass-jig-galaxy-s8-plus/GP-G955QCEEBAA/ Έχω περασμένη την μεμβράνη τις Samsung ...καλη είναι...για προστασία από γρατσουνιές..μεχρι εκεί Όμως! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Tempered glass η Samsung? Ενδιαφέρον! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts