markonis Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Με τόσα ίδια ονόματα που κυκλοφορούν πώς μπορώ εγώ ο άσχετος να καταλάβω ποιο έχω αγοράσει; Αυτό που πήρα χθες από Κωτσόβολο γράφει : Redmi 4x (3GB/32GB) και στο πλάι έχει μια κόκκινη ετικέτα Global Version Εδώ είναι το σωστό νήμα; :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Με τόσα ίδια ονόματα που κυκλοφορούν πώς μπορώ εγώ ο άσχετος να καταλάβω ποιο έχω αγοράσει; Αυτό που πήρα χθες από Κωτσόβολο γράφει : Redmi 4x (3GB/32GB) και στο πλάι έχει μια κόκκινη ετικέτα Global Version Εδώ είναι το σωστό νήμα; :wacko::wacko::wacko: Και εδώ. Σβήσε και παρκαρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το εξής τηλέφωνο αλλά κάποιες φορές από μόνο του χάνει τις ρυθμίσεις των ήχων με αποτέλεσμα να μην ακούγεται. Πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις ήχων και να ξαναβάλω ήχο κλήσης, ξυπνητήρι,ειδοποίηση κτλ. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Με τόσα ίδια ονόματα που κυκλοφορούν πώς μπορώ εγώ ο άσχετος να καταλάβω ποιο έχω αγοράσει; Αυτό που πήρα χθες από Κωτσόβολο γράφει : Redmi 4x (3GB/32GB) και στο πλάι έχει μια κόκκινη ετικέτα Global Version Εδώ είναι το σωστό νήμα; :wacko::wacko::wacko: και εδω κυριως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Και εδώ. Σβήσε και παρκαρε Πρώτα παρκάρουμε και μετά σβήνουμε. Για ευνόητους λόγους. :) και εδω κυριως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880 Όχι. Αυτό που παραθέτεις είναι για το Note. Εδώ μιλάμε για το 5ιντσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urgo Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Λοιπόν,το έχω 3-4 μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.Σβέλτο,δεν έχει κολήσει πουθενά και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό πρόβλημα στη χρήση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι με τον φορτιστή του μου ανεβάζει θερμοκρασία στη φόρτιση,καθώς και όταν τρέχω games.Βέβαια είναι και οι μέρες θερμές,οπότε δε μπορώ να βγάλω σαφές συμπέρασμα... Η μπαταρία του είναι όντως σκυλί.Με wifi ή δεδομένα όλη μέρα και σκάλισμα και gaming έβγαλε άνετα τη μέρα.Ερχόμενος από windows phone έβγαλα το άχτι μου με τα games :P.Αλλά γενικά δεν παίζω οπότε βλέπω να βγάζω άνετα δυο μέρες. Με φωτογραφίες δεν ασχολούμαι και κανα δυο που έβγαλα δοκιμαστικά μου φάνηκαν οκ για τις μη υψηλές απαιτήσεις μου. Πρώτο μου xiaomi και το χαίρομαι.Σβέλτο,απροβλημάτιστο και όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Λοιπόν,το έχω 3-4 μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.Σβέλτο,δεν έχει κολήσει πουθενά και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό πρόβλημα στη χρήση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι με τον φορτιστή του μου ανεβάζει θερμοκρασία στη φόρτιση,καθώς και όταν τρέχω games.Βέβαια είναι και οι μέρες θερμές,οπότε δε μπορώ να βγάλω σαφές συμπέρασμα... Η μπαταρία του είναι όντως σκυλί.Με wifi ή δεδομένα όλη μέρα και σκάλισμα και gaming έβγαλε άνετα τη μέρα.Ερχόμενος από windows phone έβγαλα το άχτι μου με τα games :P.Αλλά γενικά δεν παίζω οπότε βλέπω να βγάζω άνετα δυο μέρες. Με φωτογραφίες δεν ασχολούμαι και κανα δυο που έβγαλα δοκιμαστικά μου φάνηκαν οκ για τις μη υψηλές απαιτήσεις μου. Πρώτο μου xiaomi και το χαίρομαι.Σβέλτο,απροβλημάτιστο και όμορφο. Θα ήταν καλό οσοι γράφετε για την μπαταρία, να μας λέτε και πόσες ώρες οθόνη έγραψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Και τι χρηση θα συμπλήρωνα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Το μόνο αρνητικό είναι ότι με τον φορτιστή του μου ανεβάζει θερμοκρασία στη φόρτιση,καθώς και όταν τρέχω games.Βέβαια είναι και οι μέρες θερμές,οπότε δε μπορώ να βγάλω σαφές συμπέρασμα... Αυτό με τη θερμοκρασία είναι θέμα όντως. Και όχι μόνο στη φόρτιση αλλά και στη χρήση σαν να παραζεσταίνεται. Και κατά την ομιλία παρατήρησα ότι μετά το 10λεπτο έως και αρχίζει να ενοχλεί στο αυτί. Είναι το πρώτο τηλέφωνο από όσα είχα ποτέ που ζεσταίνεται τόσο. 41-42C για πλάκα ανεβάζει στην ενσωματωμένη εφαρμογή ελέγχου της μπαταρίας. Είναι βέβαια και το πρώτο μου μεταλλικό οπότε ίσως για αυτό το καταλαβαίνω. Υποτίθεται βέβαια ότι οι Snapdragon έχουν ως πλεονέκτημα κιόλας τις χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τους ΜΤΚ οπότε φαντάζομαι τι γίνεται στην έκδοση με ΜΤΚ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Στα σκρουτζομάγαζα κυκλοφορεί έκδοση "Ελληνικό menu-Global Version". Γνωρίζουμε αν θα παίρνει ΟΤΑ updates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonis Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) Ως πρώην κάτοχος Samsung Galaxy J5 (8G) δηλώνω από αμήχανος έως απογοητευμένος από το λογισμικό του 4x Κατ'αρχήν οι χαρακτήρες του μηνύματος είναι 60 ενώ δεν βρίσκω πώς γίνεται πολλαπλή επιλογή αρχείων π.χ φωτογραφίες για διαγραφή,με αποτέλεσμα να τις σβήνω μια μια. Edited June 29, 2017 by markonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Ως πρώην κάτοχος Samsung Galaxy J5 (8G) δηλώνω από αμήχανος έως απογοητευμένος από το λογισμικό του 4x ενώ δεν βρίσκω πώς γίνεται πολλαπλή επιλογή αρχείων π.χ φωτογραφίες για διαγραφή,με αποτέλεσμα να τις σβήνω μια μια. παρατεταμενο ταπ πανω σε μια φωτο δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 καλημερα, αυτον τον οδηγο ή καποιον παρομοιο τον εχει δοκιμασει κανεις? https://www.pcsteps.gr/156664-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8E-%CF%84%CE%BF-android-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-google/ χωρις ρουτ τι απο αυτα μπορουμε να κανουμε?? εχω βαρεθει να μιλαω με φιλους και καπακι οτι λεμε να μας το βγαζει σαν διαφημιση στο κινητο :p Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonis Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 παρατεταμενο ταπ πανω σε μια φωτο δοκίμασες? Το βρήκα ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 ρε παιδια να ρωτησω, εχω κανει μια εκαθαριση στις αδειες και εχω βγαλει ολες τις υπηρεσιες google και κατι αλλα αλλα οταν κανω επανεκκινηση επανερχονται οπως ηταν πριν...επισης το ιδιο το παρατηρησα και με το messenger που παταω στις ρυθμισεις να ενεργοποιηθουν οι εικονες συνομιλητων, με βγαζει σε νεο παραθυρο που θελει ειδικη αδεια για να παταει μια εφαρμογη πανω στην αλλη. οταν κανω επανεκκινηση γινεται παλι το ιδιο... εχουμε καμια λυση?? Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 εχω βαρεθει να μιλαω με φιλους και καπακι οτι λεμε να μας το βγαζει σαν διαφημιση στο κινητο :p Τι εννοείς; Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Θελω να πάρω το 4x σε μαυρο από Ελλάδα γιατί βιάζομαι. Τι να προσέξω; Ακούω για μπαντες, για roms, μπερδευτηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trumprocks Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Όσοι πήρατε από Κίνα,και επιλέξατε DHL shipping,υπάρχει θέμα με τελωνεία κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a19791979 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Kαλησπερα σε ολους , εκανα την παραγγελία μου στις 28 Μαιου Gearbest εκδοση 3g/32g εδω και 7 μερες ειναι αερολιμενα Αθηνων (ΚΑΤ) , ξερει κανεις τι σημαινει; γιατι αργει να μου παραδοθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Υπομονη. Σε κανα σακο θα ναι Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Παιδιά το πήρε μια φίλη μου από το πλαίσιο σήμερα. Σε περίπτωση βλάβης που το πάει; Στο πλαίσιο ή υπάρχει αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Kαλησπερα σε ολους , εκανα την παραγγελία μου στις 28 Μαιου Gearbest εκδοση 3g/32g εδω και 7 μερες ειναι αερολιμενα Αθηνων (ΚΑΤ) , ξερει κανεις τι σημαινει; γιατι αργει να μου παραδοθεί; Άντε καλά...πολύ μας τα αργεί το Gearbest. Σου το έστειλε μέσω Αυστρίας; Το tracking number έχει ΑΤ στο τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FRAGISCOS Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Εχω παραγγειλει και εγω απο Bangood το Xiaomi redmi 4x global 3/32 . Εφυγε απο κει 3/6. Ακομη δεν το εχω λαβει,πιστευω οτι αργησε πολυ. Λετε να ειναι στο τελωνειο??? Δεν θα ειδοποιουσαν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Εχω παραγγειλει και εγω απο Bangood το Xiaomi redmi 4x global 3/32 . Εφυγε απο κει 3/6. Ακομη δεν το εχω λαβει,πιστευω οτι αργησε πολυ. Λετε να ειναι στο τελωνειο??? Δεν θα ειδοποιουσαν??? Το tracking number τι γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Πήρα το redmi 4x 3/32 από skroutz στα 148 με μεταφορικά. Καλή τιμή και δεν είχα τον χρόνο να περιμένω από εξωτερικό με ίσως ακόμη καλύτερη τιμή, καθώς είχα μείνει από συσκευή. Αρκετά όμορφο, καλή διάρκεια μπαταρίας, καλή η επιλογή για τα 3Gb Ram.. Έχω μια ερώτηση.. Το κάτω μέρος έχει κάποιο κούμπωμα και πρέπει να το πιέσω κάπως για να μπει σωστά ή έχει κάποιο κενό επίτιδες λόγο των ηχείων; το ακουμπάω και νιώθω ενα απειροελάχιστο κενό και κάνει ένα τσικ τσικ. p.s. θα προτειμούσα να υπάρχει φωτισμός στα 3 πλήκτρα του μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts