psail Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Εμένα πάντως μετά από 4 μήνες σέρνω δεξιά το δάχτυλο στις επαφές και κλήση βγάζει μετά από δέκα δευτερόλεπτα. Σκέφτομαι να το τραβήξω βίντεο και να το ανεβάσω. Ότι να ναι. Αυτό που με έχει φρικάρει είναι που δεν έρχονται κάποια SMS. Δεν βλέπω να σχολίασε άλλος. Μόνο εγώ το έχω; στο ίντερνετ στην Αμερική υπάρχει πάντως σαν θέμα. https://www.theguardian.com/technology/2017/oct/09/galaxy-s8-samsung-users-complain-sms-text-messages-fail-arrive ορίστε για να μη νομίζετε ότι είμαι και τρελός Edited October 12, 2017 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Εμένα πάντως μετά από 4 μήνες δέρνω δεξιά το δάχτυλο στις επαφές και κλήση βγάζει μετά από δέκα δευτερόλεπτα. Σκέφτομαι να το τραβήξω βίντεο και να το ανεβάσω. Ότι να ναι. Αυτό που με έχει φρικάρει είναι που δεν έρχονται κάποια SMS. Δεν βλέπω να σχολίασε άλλος. Μόνο εγώ το έχω; στο ίντερνετ στην Αμερική υπάρχει πάντως σαν θέμα. Μήπως φταίει κάτι στο στήσιμο που έχεις κάνει ή κάποια προβληματική εφαρμογή κτλ ? Δε μπορώ να δεχτώ τέτοια προβλήματα που δεν τα είχανε συσκευές με 2gb ram και τον snap800.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Εμένα πάντως μετά από 4 μήνες δέρνω δεξιά το δάχτυλο στις επαφές και κλήση βγάζει μετά από δέκα δευτερόλεπτα. Σκέφτομαι να το τραβήξω βίντεο και να το ανεβάσω. Ότι να ναι. Αυτό που με έχει φρικάρει είναι που δεν έρχονται κάποια SMS. Δεν βλέπω να σχολίασε άλλος. Μόνο εγώ το έχω; στο ίντερνετ στην Αμερική υπάρχει πάντως σαν θέμα.Ακριβώς το ίδιο μου κάνει και εμένα στις κλήσεις απλά παίρνει τηλέφωνο μετά από 3-4 δευτερόλεπτα.... Τα μυνηματα μου δουλεύουν κανονικά... Πάλι καλά..... :) Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Ακριβώς το ίδιο μου κάνει και εμένα στις κλήσεις απλά παίρνει τηλέφωνο μετά από 3-4 δευτερόλεπτα.... Τα μυνηματα μου δουλεύουν κανονικά... Πάλι καλά..... :) Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν ξέρω, έχω απογοητευτεί. Αν δεν έχανα τόσα λεφτά θα το είχα δώσει. Βέβαια δεν ξέρω και ποιο άλλο να έπαιρνα (αυτά είναι τα κακά της έλλειψης ανταγωνισμού). μην μιλήσω για μπαταρία. 9 το πρωί στο 100%, 2 το μεσημέρι 35-40% με wifi ενεργό, αρκετά τηλέφωνα και λίγο φβ, viber. αν αποδειχθεί ότι είναι επίσημο πρόβλημα το sms, το έχω πάει επιτόπου για επιστροφή χρημάτων. να και το θέμα: https://www.theguardian.com/technology/2017/oct/09/galaxy-s8-samsung-users-complain-sms-text-messages-fail-arrive Edited October 12, 2017 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Πάει αντιπαραθετικά με το AF. Αν απενεργοποιήσεις εκείνο θα ενεργοποιηθεί η σταθεροποίηση και ανάποδα. Γνώμη μου είναι να κρατήσεις το AF. Η επιλογή της σταθεροποίησης αναφέρεται στην ψηφιακή σταθεροποίηση η οποία δεν προσφέρει πολλά παραπάνω από την οπτική (OIS) η οποία είναι πάντα ενεργή και δεν υπάρχει σχετική ρύθμιση. Οποτε λες af. Σε ευχαριστώ πολυ νομιζα ιτι ηταν για το ois και ξενερωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Σε εμένα 4 μήνες που έχω τη συσκευή, όλα τα sms έρχονται κανονικά ( και είναι πολλά!) όπως και δεν έχω κανένα θέμα με τις κλήσεις. Ως εφαρμογή SMS χρησιμοποιώ το Textra και για dialer τον Τrue Phone dialer. Από θέμα μπαταρίας είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το S7 που τα έχω συγκρίνει. Το στήσιμο σε μια συσκευή παίζει πάρα μα πάρα πολύ μεγάλο ρόλο (launcher, browser, dialer, sms, social apps, email apps, weather apps, widgets, χάρτες, nfc, συγχρονισμός, τοποθεσία, wifi. AOD κτλ). Edited October 12, 2017 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 δεν ξέρω, έχω απογοητευτεί. Αν δεν έχανα τόσα λεφτά θα το είχα δώσει. Βέβαια δεν ξέρω και ποιο άλλο να έπαιρνα (αυτά είναι τα κακά της έλλειψης ανταγωνισμού). μην μιλήσω για μπαταρία. 9 το πρωί στο 100%, 2 το μεσημέρι 35-40% με wifi ενεργό, αρκετά τηλέφωνα και λίγο φβ, viber. αν αποδειχθεί ότι είναι επίσημο πρόβλημα το sms, το έχω πάει επιτόπου για επιστροφή χρημάτων. να και το θέμα: https://www.theguardian.com/technology/2017/oct/09/galaxy-s8-samsung-users-complain-sms-text-messages-fail-arrive φιλε μου αυτα που περιγραφεις δεν τα εχω ουτε με κινητα 4ετιας που εχω κρατησει καβα για οταν αλλαζω συσκευη. Μηπως δεν κανεις κατι καλα? εμενα με τη χρηση που αναφερεις μου βγαζει 2 μερες. Δεν κλεινω ποτε τιποτα (δεδομενα/wifi) και τα δουλευω πολυ, δουλευω ολα σχεδον τα social, 3 mail, 1,5-2 ωρες κλησεις τη μερα και BT smart watch gear s3 που στελνει πολλα δεδομενα. Αν δεν βαλω το ρολοι η δευτερη μερα ειναι σιγουρη, αλλα και αν το βαλω και δεν το λιωσω, παλι παω 2 ημερες μπαταρια με 5-6 ωρες οθονη και 2-4 ωρες κλησεις αναλογα τη μερα. Τελος να τονισω οτι στο στησιμο που εχω κανει δεν εχω αλλαξει σχεδον τιποτα απο μαμισες εφαρμογες, περαν της καταργησης εφαρμογων κυριως της google που δεν χρησιμοποιω, οπως gmail (το mail της samsung ειναι αριστο και με προγραμματισμο ωραριου για συγχρονισμο) κτλ. Επομενως ειτε κατι φταιει στη συσκευη σου, ειτε κατι δεν εχεις κανει σωστα, ειτε καποια εφαρμογη στα δημιουργει αυτα, ειτε με αλλη συσκευη θα εισαι πολυ χειροτερα γιατι καταφερνεις και το μπουκωνεις το κινητο ενω δεν γινεται. Σε εμένα 4 μήνες που έχω τη συσκευή, όλα τα sms έρχονται κανονικά ( και είναι πολλά!) όπως και δεν έχω κανένα θέμα με τις κλήσεις. Ως εφαρμογή SMS χρησιμοποιώ το Textra και για dialer τον Τrue Phone dialer. Από θέμα μπαταρίας είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το S7 που τα έχω συγκρίνει. Το στήσιμο σε μια συσκευή παίζει πάρα μα πάρα πολύ μεγάλο ρόλο (launcher, browser, dialer, sms, social apps, email apps, weather apps, widgets, χάρτες, nfc, συγχρονισμός, τοποθεσία, wifi. AOD κτλ). ετσι ακριβως, αλλα μην τα τραγικοποιουμε, οπως λεω παραπανω δεν χρειαζεται να ξηλωσεις το μισο τηλεφωνο και να κλεισεις τις μισες λειτουργιες για να παιζει αριστα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 φιλε μου αυτα που περιγραφεις δεν τα εχω ουτε με κινητα 4ετιας που εχω κρατησει καβα για οταν αλλαζω συσκευη. Μηπως δεν κανεις κατι καλα? εμενα με τη χρηση που αναφερεις μου βγαζει 2 μερες. Δεν κλεινω ποτε τιποτα (δεδομενα/wifi) και τα δουλευω πολυ, δουλευω ολα σχεδον τα social, 3 mail, 1,5-2 ωρες κλησεις τη μερα και BT smart watch gear s3 που στελνει πολλα δεδομενα. Αν δεν βαλω το ρολοι η δευτερη μερα ειναι σιγουρη, αλλα και αν το βαλω και δεν το λιωσω, παλι παω 2 ημερες μπαταρια με 5-6 ωρες οθονη και 2-4 ωρες κλησεις αναλογα τη μερα. Τελος να τονισω οτι στο στησιμο που εχω κανει δεν εχω αλλαξει σχεδον τιποτα απο μαμισες εφαρμογες, περαν της καταργησης εφαρμογων κυριως της google που δεν χρησιμοποιω, οπως gmail (το mail της samsung ειναι αριστο και με προγραμματισμο ωραριου για συγχρονισμο) κτλ. Επομενως ειτε κατι φταιει στη συσκευη σου, ειτε κατι δεν εχεις κανει σωστα, ειτε καποια εφαρμογη στα δημιουργει αυτα, ειτε με αλλη συσκευη θα εισαι πολυ χειροτερα γιατι καταφερνεις και το μπουκωνεις το κινητο ενω δεν γινεται. ετσι ακριβως, αλλα μην τα τραγικοποιουμε, οπως λεω παραπανω δεν χρειαζεται να ξηλωσεις το μισο τηλεφωνο και να κλεισεις τις μισες λειτουργιες για να παιζει αριστα. δεύτερη μέρα δεν έχω βγάλει ποτέ σε smartphone αλλά τουλάχιστον μου έφτανε μέχρι το βράδυ που γύριζα σπίτι. και εντάξει έστω ότι κάτι κάνω λάθος που δε νομίζω γιατί και στις ρυθμίσεις μπαταρίας που κοιτάω τις καταναλώσεις δεν υπάρχει κάτι ύποπτο. Άλλα αυτό με τα sms είναι υπαρκτό πρόβλημα και δεν είναι ευθύνη δική μου ή κάποιου χρήστη. Δεν ξέρω αν διορθώνεται με κάποια μελλοντική αναβάθμιση αλλά πραγματικά έχω χάσει σημαντικά sms. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Γιατί δεν δοκιμάζεις third party sms app?? Επίσης καλό είναι τα social media και επικοινωνίας να τα βάζει στα unmonitored app στις ρυθμίσεις μπαταρίας. Να μην μπαίνουν ποτέ σε εξοικονόμηση mode. Όταν κάτι δεν πάει καλά δοκιμάζουμε διάφορες λύσεις. Το να περιμένουμε την κάθε Samsung η να αναθεματίζουμε δεν είναι λύση. Τουλάχιστον σε Android έχεις πολλές επιλογές. Η αλλιώς αν λύσεις δεν βρίσκεις τότε μόνο άλλη συσκευή σαν εσχάτη επιλογή που μπορεί να αποδειχθεί και καλύτερα τα πράγματα για εσένα. Δεν είναι η Samsung το ιερό δισκοπότηρο που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν. Άλλωστε η Samsung διαχρονικά δεν φημίζεται για το καλογραμμένο και optimized υλοποίηση λογισμικού. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Edited October 13, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Γιατί δεν δοκιμάζεις third party sms app?? Επίσης καλό είναι τα social media και επικοινωνίας να τα βάζει στα unmonitored app στις ρυθμίσεις μπαταρίας. Να μην μπαίνουν ποτέ σε εξοικονόμηση mode. Όταν κάτι δεν πάει καλά δοκιμάζουμε διάφορες λύσεις. Το να περιμένουμε την κάθε Samsung η να αναθεματίζουμε δεν είναι λύση. Τουλάχιστον σε Android έχεις πολλές επιλογές. Η αλλιώς αν λύσεις δεν βρίσκεις τότε μόνο άλλη συσκευή σαν εσχάτη επιλογή που μπορεί να αποδειχθεί και καλύτερα τα πράγματα για εσένα. Δεν είναι η Samsung το ιερό δισκοπότηρο που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν. Άλλωστε η Samsung διαχρονικά δεν φημίζεται για το καλογραμμένο και optimized υλοποίηση λογισμικού. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro έχω δοκιμάσει την stock, την google, την true caller και τώρα έχω βάλει την textra. Το πρόβλημα το ανακάλυψα με της google αλλά το έκανε και μετά που ξανα άλλαξα σε stock. Δεν είναι ότι δεν έρχεται κανένα sms. Κάποια λίγα χάνονται. Και αυτά τα ανακαλύπτεις αν σε πάρει ο άλλος και σου πει στο έστειλα γιατί δεν απαντάς. Οπότε μπορεί να είναι και πολλά τα χαμένα και να μην το ξέρω. θα κάνω και μια προσπάθεια με reset για την μπαταρία μήπως στο ξαναστήσιμο στρώσει λίγο. Αλλά τα sms ξαναλέω ότι είναι παγκόσμιο το πρόβλημα. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 δεύτερη μέρα δεν έχω βγάλει ποτέ σε smartphone αλλά τουλάχιστον μου έφτανε μέχρι το βράδυ που γύριζα σπίτι. και εντάξει έστω ότι κάτι κάνω λάθος που δε νομίζω γιατί και στις ρυθμίσεις μπαταρίας που κοιτάω τις καταναλώσεις δεν υπάρχει κάτι ύποπτο. Άλλα αυτό με τα sms είναι υπαρκτό πρόβλημα και δεν είναι ευθύνη δική μου ή κάποιου χρήστη. Δεν ξέρω αν διορθώνεται με κάποια μελλοντική αναβάθμιση αλλά πραγματικά έχω χάσει σημαντικά sms. Βασικα να διευκρινισω οτι εγω μιλαω για s8 plus, αλλα ολοι λενε οτι πανω κατω ειναι ιδια σε αυτονομια. ΠΑρολα αυτα, αφορμη για να γραψουμε δεν ηταν αν βγαζει 2η μερα, ηταν ολα τα αλλα, οτι δηλαδη θελει 7 δευτερα για να βγαλει κληση, που ουτε με 512 ραμ δε θες τοσα. τωρα για τα ΣΜΣ μου κανει τρομερη εντυπωση Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 έχω δοκιμάσει την stock, την google, την true caller και τώρα έχω βάλει την textra. Το πρόβλημα το ανακάλυψα με της google αλλά το έκανε και μετά που ξανα άλλαξα σε stock. Δεν είναι ότι δεν έρχεται κανένα sms. Κάποια λίγα χάνονται. Δες πως θα σου πάει με Textra και αν συνεχίσει το θέμα με τα sms ρίξε ένα hard reset σαν ύστατη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ενω το s7 edge που ειχα ειχε το wifi calling COSMOTE στην Ελληνικη ρομ, το s8 δεν την εχει παρα μονο αν βαλεις της COSMOTE....κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλημέρα παιδιά νέα στα s8 και εγώ, μετάβαση από note4. Μου λείπει αρκετά το πενακι αλλά το Ν8 ήταν απαράδεκτο σε μέγεθος, οπότε απομακρυνθηκα από τη σειρά με λύπη. 5 ημέρες χρήση και είναι αρκετά καλο, γρήγορο και η μπαταρία είναι καλύτερη από όσο περίμενα. Με τη χρήση που κάνω με βγάζει 2 ημέρες (WiFi & BT ανοιχτά πάντα, κλειστό το always on το θεώρησα άχρηστο, φωτεινότητα κάτω από τη μέση) φτου μη το ματιασω. Πολλές ρυθμίσεις πολλές επιλογές που χάνεσαι. Launcher πάντα τον nova και για keyboard το fleksy, το Bixby το έκανα remap, πολύ άχρηστο. Σε γενικές πολύ ευχαριστημένη, ακόμα το ψαχουλευω. Αν ξέρει κάποιος γιατί όταν βάζω το τηλ στο mute δεν κάνει όντως mute αλλά η μία μπάρα έχει ενεργό τον ήχο σε μου πει μπας και κάνω λάθος καπου. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλημέρα παιδιά νέα στα s8 και εγώ, μετάβαση από note4. Μου λείπει αρκετά το πενακι αλλά το Ν8 ήταν απαράδεκτο σε μέγεθος, οπότε απομακρυνθηκα από τη σειρά με λύπη. 5 ημέρες χρήση και είναι αρκετά καλο, γρήγορο και η μπαταρία είναι καλύτερη από όσο περίμενα. Με τη χρήση που κάνω με βγάζει 2 ημέρες (WiFi & BT ανοιχτά πάντα, κλειστό το always on το θεώρησα άχρηστο, φωτεινότητα κάτω από τη μέση) φτου μη το ματιασω. Πολλές ρυθμίσεις πολλές επιλογές που χάνεσαι. Launcher πάντα τον nova και για keyboard το fleksy, το Bixby το έκανα remap, πολύ άχρηστο. Σε γενικές πολύ ευχαριστημένη, ακόμα το ψαχουλευω. Αν ξέρει κάποιος γιατί όταν βάζω το τηλ στο mute δεν κάνει όντως mute αλλά η μία μπάρα έχει ενεργό τον ήχο σε μου πει μπας και κάνω λάθος καπου. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Ποια μπάρα παραμένει με ήχο από όλες? Μήπως παραμένει ήχος στην μπάρα των μέσων ή στο Bixby Voice? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ποια μπάρα παραμένει με ήχο από όλες? Μήπως παραμένει ήχος στην μπάρα των μέσων ή στο Bixby Voice? Η μπάρα που λέει media το Bixby δε το χρησιμοποιώ. Θεωρώ ότι για να το βάζω mute θα έπρεπε να τους κόβει όλους τους ήχους. Πήγα να δω ένα βίντεο το βράδυ και σήκωσα το δωμάτιο στο πόδι :D Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Έτσι είναι σε όλα μου τα samsung, και τώρα στο S8 όταν το βάζω στο mute ο ήχος των μέσων παραμένει ανοιχτός :mad: Εδώ μου βγάζει άνετα 2-3 μέρες χωρίς φόρτιση (με AOD ενεργώ), βέβαια έχω εγκαταστήσει μόνο μία εφαρμογή (firefox) :D Η μπάρα που λέει media το Bixby δε το χρησιμοποιώ. Θεωρώ ότι για να το βάζω mute θα έπρεπε να τους κόβει όλους τους ήχους. Πήγα να δω ένα βίντεο το βράδυ και σήκωσα το δωμάτιο στο πόδι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καινουργια αναβαθμιση διαθεσιμη στην Κυπρο G950FXXU1AQI7 . Ελλαδα ακομη τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Σήμερα η μικρή μου μου το έριξε απο το τράπεζι με φορά και η οθόνη ράγισε κάτω δεξια σε πολλά σημεία. Φανταστείτε οτι το πληκτρολόγιο αλλαγης δεν φαίνεται στην κάτω μπάρα... Το θέμα είναι το εξής. Έχω εγγύηση απο την Vodafone ως επαγγελματικό για 2 χρόνια μου φαίνεται και για θραύση κρυστάλλων αλλα όχι για υγρασία. Έχω και της generalli. Εκεί δεν θυμάμαι ηταν για ενα χρονο και ενα σπάσιμο? Και μετα δεν μπορούσες να ανανέωσεις?? Ποια να χρησιμοποιησω?? Ακόμα με την αλλαγή οθόνης χάνεται η αδιαβροχοποιηση? Έτσι ώστε να πάρω την θραύση της βονταφον?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Στην generali μετά την επισκευή, πληρώνεις άλλα 15€ για να συνεχίσεις να έχεις την ίδια ασφάλεια, μέχρι το τέλος του χρόνου ασφάλισης (όσο σου έχει απομείνει από την πρώτη ασφάλιση). Και αυτό ισχύει για 2 ή 3 χρήσεις της ασφάλειας, όχι ασταμάτητα. Όταν αλλάζει οθόνη τώρα στο σέρβις, κάνουν εννοείται ξανά και την αδιαβροχοποιηση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπέρα λεβέντες, σκέφτομαι να πάρω το S8 duos από Αγγλία, θα έχω κανονικά εγγύηση 2 χρόνια; αν πάθει κάτι το στέλνω εδώ Ελλάδα; αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπέρα λεβέντες, σκέφτομαι να πάρω το S8 duos από Αγγλία, θα έχω κανονικά εγγύηση 2 χρόνια; αν πάθει κάτι το στέλνω εδώ Ελλάδα; αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει, ευχαριστώ Δεν ξέρω γι αυτό που ρωτάς αλλά πριν προχωρήσεις ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο νήμα για το Duos γιατί οι αναφορές για την μπαταρία του είναι αποκαρδιωτικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Δεν ξέρω γι αυτό που ρωτάς αλλά πριν προχωρήσεις ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο νήμα για το Duos γιατί οι αναφορές για την μπαταρία του είναι αποκαρδιωτικές... Τόσο καλά δηλαδή; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Εγώ πάντως που έχω το δικαρτο 6/128 με τον snapdragon έχω πάθει σοκ από την αυτονομία του σε σχέση με τον exynos που είχα πριν. Έχω το s8 plus βέβαια. Τα νούμερα είναι από το πρωί μόνο με 4g. Στάλθηκε από το SM-G9550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Εγώ πάντως που έχω το δικαρτο 6/128 με τον snapdragon έχω πάθει σοκ από την αυτονομία του σε σχέση με τον exynos που είχα πριν. Έχω το s8 plus βέβαια. Τα νούμερα είναι από το πρωί μόνο με 4g. Στάλθηκε από το SM-G9550 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό που το πήρες? Εγγύηση στην Ελλάδα έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts