GMF80 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Αν δεν εχει γινει σωστα κανε το. Εχεις προβληματα με το να πεφτει παλι γρηγορα η μπαταρια κατω απο το 20%; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 οχι απολυτα φυσιολογικα. εδω στο 3% το ειχα το youtube ποση ωρα για να κλεισει. οποτε το αφήνω ως έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Ναι. Αφησε το ετσι. Εγω κανω το καλιμπραρισμα μια φορα το 6μηνο προληπτικα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να απεγκαταστήσω το Facebook από τη συσκευή μου παρα μόνο να το απενεργοποιήσω. Τι είναι αυτό τώρα; Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Με ποιό τρόπο (χωρίς root) μπορώ να το απεγκαταστήσω; Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να απεγκαταστήσω το Facebook από τη συσκευή μου παρα μόνο να το απενεργοποιήσω. Τι είναι αυτό τώρα; Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Με ποιό τρόπο (χωρίς root) μπορώ να το απεγκαταστήσω; Ευχαριστώ Ναι, γιατί απλά είναι ενσωματωμένο στο firmware της συσκευής όπως τόσες άλλες. Μόνο με root μπορείς να αφαιρέσεις τέτοιες εφαρμογές. Πάντως κάνοντάς το απενεργοποίηση επιστρέφει στην αρχική του έκδοση η οποία μπορεί να είναι και απλά μια stub έκδοση (σα λινκ ενα πράγμα) αρκεί βέβαια να μην ενημερωθεί ξανά (αυτόματα ή μη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ναι. Αφησε το ετσι. Εγω κανω το καλιμπραρισμα μια φορα το 6μηνο προληπτικα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Παιδια που μπαινω να δω οτι ειναι ενεργοποιημενη η γρήγορη φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Ρυθμίσεις, διαχείριση συσκευής, μπαταρία, πάνω δεξιά τρεις τελίτσες... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Ρυθμίσεις, διαχείριση συσκευής, μπαταρία, πάνω δεξιά τρεις τελίτσες... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον ο φορτιστής μου φταίει . και τα παθαινω αυτα! μια πιανει η γρηγορη φορτιση μια οχι. έχει καποια διαφορά αυτός https://www.electroholic.gr/el/product/ACSSAM01174 από αυτόν? https://abertech.gr/index.php?route=product/product&product_id=2594 Edited January 28, 2019 by koloko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Εμενα εχει χαλασει η γρηγορη φορτιση εδω και μηνες. Απριλη θα περασω Αθηνα οποτε θα παω μια βολτα Smartec.Οταν συνδεω το φορτιστη γραφει γρηγορη και αμεσως γυριζει σε βασικη φορτιση. Εχω δοκιμασει και αλλο φορτιστη, τα ιδια. Επισης δεν διαβαζει πλεον φλασακια... Με την ευκαιρια θα αλλαξω και μπαταρια, αν και ειναι μια χαρα... Τον Απριλη θα ειναι 14 μηνων η συσκευη οποτε αφου ειμαι εντος εγγυησης αξιζει τον κοπο να ανανεωσω την μπαταρια... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 28, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Σωστός ✌ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πόσο κοστίζει μια αλλαγή μπαταρίας στο S8 στο επίσημο σέρβις αν γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πόσο κοστίζει μια αλλαγή μπαταρίας στο S8 στο επίσημο σέρβις αν γνωρίζει κάποιος; Πρίν κάνα μήνα που είχα παρει τηλεφωνο μου ειχαν πει 60 ευρω μαζι με την εργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ευχαριστώ. Μου φαίνεται λογική η τιμή για ένα κινητό που έχει τόση φασαρία για να ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Έπεσε σήμερα στα χέρια μου ένα S8. Είπα να δω τι γίνεται με την πίτα, καθώς την έχω συνηθίσει από το essential, διάβασα κάτι λίγα εδώ, κατέβασα το firmware BTU 20/12 και το update, αλλά... κόλλησα. Έχει περάσει καιρός που είχα ασχοληθεί με το σπορ (s6 edge), ούτε πως μπαίνει η συσκευή σε download mode δεν κατάφερα... Δεν υπάρχει ένας μικρός οδηγός για την διαδικασία, για εμάς που δεν είμαστε πια συνηθισμένοι στα φλασαρίσματα; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Ευχαριστώ. Μου φαίνεται λογική η τιμή για ένα κινητό που έχει τόση φασαρία για να ανοίξει.Νομιζω οτι αυτη η τιμη ειναι για εκτος εγγυησης. Για εντος εχει ειπωθει για 20 ευρω.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Νομιζω οτι αυτη η τιμη ειναι για εκτος εγγυησης. Για εντος εχει ειπωθει για 20 ευρω.... Εντός εγγύησης συσκευής που είναι δύο χρόνια, ή εγγύησης μπαταρίας που συνήθως είναι έξι μήνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Εγγύηση της συσκευής. Κάθε εταιρεία που αλλάζει μπαταρία μέσα στη 2ετια, δεν χρεώνει εργασία και βγαίνει σχετικά φθηνά για αυθεντική μπαταρία. Εκτός εγγύησης γενικότερα, προφανώς συμφέρει να την βάλεις μόνος. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Εντός εγγύησης συσκευής που είναι δύο χρόνια, ή εγγύησης μπαταρίας που συνήθως είναι έξι μήνες; Εγγυηση μπαταριας 6 μηνες εχουν οι αποσπωμενες, οπως και ολα τα εξαρτηματα (ακουστικα, καλωδιο κτλ). Οι ενσωματωμενες εχουν 2ετη, οπως ολα τα μερη του κινητου Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες. Δεν τα γνώριζα αυτά. Πολύ ευχάριστα νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πόσο στοιχίζει η αντικατασταση οθόνης; Ευχαριστώ! Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Πάνω κάτω στα 260 ευρώ πάντα σε επίσημο σέρβις της Samsung. Δεν συμφέρει... τόσο πωλούνται περίπου τα μεταχειρισμένα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 αξιζει η μεταβαση απο nexus 5x σε s8 στον τομεα φωτογραφια? γενικα για 380 που κανει τωρα το κινητο αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 αξιζει η μεταβαση απο nexus 5x σε s8 στον τομεα φωτογραφια? γενικα για 380 που κανει τωρα το κινητο αξιζει? Κατα τη γνωμη μου μονο και μονο για τη selfie camera και το διαφραγμα της πισω αξιζει ναι. Το θεμα ειναι οτι στα χρηματα που συζητας υπαρχουν καλυτερες προτασεις. Τοσο φωτογραφικα οσο και συνολικα. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts