Strofigkas Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 βγηκε η beta pie για οσους εχουν btu rom,μεσω του samsung members appΈχω btu αλλά δεν βρηκα κάτι στο Samsung members. Μπορείς να πεις που ακριβώς είναι; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Έχω btu αλλά δεν βρηκα κάτι στο Samsung members. Μπορείς να πεις που ακριβώς είναι; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν εχω BTU και δεν μου δείχνει κάτι,απλά διάβασα στο xda ότι πρέπει να έχεις btu για να φλασαρεις την beta και σκέφτηκα ότι όσοι έχουν θα τους το δείχνει. σαν αρχείο για φλασαρισμα πάντως θα το έχουν ήδη ανεβάσει,απλά όποιος το θέλει πρώτα θα πρέπει να φλασαρει την τελευταία btu 8αρα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Σε γερμανικό (plus) είναι διαθέσιμο και δείχνει και τις εκτιμώμενες ημερομηνίες για τελική έκδοση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Καλημέρα σε ολους , σημερα ηρθε η ενημερωση του Ιανουαριου σε γερμανικο 400mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Και σε Ελληνικο τα ιδια.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Και σε Ελληνικο τα ιδια.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα και καλο μεσημερι στο δικο μου δεν παρελαβα κατι. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Και σε μενα ηρθε σημερα η ενημερωση ασφαλειας Ιανουαριου 400,91 mb.Η προηγουμενη ειχε ερθει 21 Δεκεμβριου.Περιλαμβανει κατι καινουργιο η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 δεν εχω BTU και δεν μου δείχνει κάτι,απλά διάβασα στο xda ότι πρέπει να έχεις btu για να φλασαρεις την beta και σκέφτηκα ότι όσοι έχουν θα τους το δείχνει. σαν αρχείο για φλασαρισμα πάντως θα το έχουν ήδη ανεβάσει,απλά όποιος το θέλει πρώτα θα πρέπει να φλασαρει την τελευταία btu 8αρα τελικα περασα την beta pie ,οχι απο το samsung members(πρεπει να εχεις αγγλικη sim για να το βγαλει),την περασα μεσω ρικοβερι με φλασαρισμα του update zip Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Πώς σου φαίνεται? Αν ... και αρχή ακόμα, Εγώ με official 9.0 s9 plus έχω εντυπωσιαστεί συνολικά από απόδοση εμφάνιση κλπ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Πώς σου φαίνεται? Αν ... και αρχή ακόμα, Εγώ με official 9.0 s9 plus έχω εντυπωσιαστεί συνολικά από απόδοση εμφάνιση κλπ δεν την εχω "επεξεργαστει" ακομα καλα γιατι τωρα ειμαι στην φαση επαναφορας δεδομενων εφαρμογων κλπ απο το samsung cloud,πρωτη εντυπωση παντως πολυ καλη!! Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 τελικα περασα την beta pie ,οχι απο το samsung members(πρεπει να εχεις αγγλικη sim για να το βγαλει),την περασα μεσω ρικοβερι με φλασαρισμα του update zip άλλαξες ρομ πρώτα,έβαλες την btu την 8αρα η απευθείας όπως ήσουν φλασαρισες ? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Στο μηνυμα rich communication πρεπει να βαλω αριθμο τηλεφωνου η οχι?Μου το βγαζει συνεχεια και παταω οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 άλλαξες ρομ πρώτα,έβαλες την btu την 8αρα η απευθείας όπως ήσουν φλασαρισες ?Ήμουν ήδη με btu.και συγκεκριμένα μόνο με την CRL3 γινεται Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εάν φλασαρω την beta pie μπορώ να επιστρέψω πάλι στην 8; ή την παντρευτηκαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Ήμουν ήδη με btu.και συγκεκριμένα μόνο με την CRL3 γινεται Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω crl3 εχω αλλα οχι btu οποτε τι κανω τωρα? απαντηση:λοιπον διαβασα λιγο xda ,το μονο που χρειαζεται ειναι να εισαι με crl3,δεν παιζει ρολο η χωρα Edited January 17, 2019 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Δηλαδη μπορουμε να κατεβασουμε το update για το s8 και να το περασουμε μη αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) και εγω crl3 εχω αλλα οχι btu οποτε τι κανω τωρα? απαντηση:λοιπον διαβασα λιγο xda ,το μονο που χρειαζεται ειναι να εισαι με crl3,δεν παιζει ρολο η χωραΑν είναι έτσι, κατέβασε από το πρώτο ποστ το update zip, βάλτο στην κάρτα μνημης(χύμα όχι σε φάκελο), μπες σε ρικοβερι, κάνε ένα factory reset πρώτα και μετά update from sd Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 17, 2019 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να μπει το bixby 2.0 που ειναι μεσα στην 9 ? χωρις να μπει ολη η 9αρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Ειναι η ιδέα μου ή με το τελευταιο update τσιμπαει η καταναλωση μπαταρίας ???? Δεν είχα ποτε προβλημα με τετοιο θεμα , και δεν εχω εγκαταστησει καμία καινουργια εφαρμογή εδω και πολυ καιρο , και μετα το τελευταιο update βλεπω την μπαταρία να την ''ρουφαει'' αρκετά γρήγορα .. Εχει κανεις καμια πρόταση για κανα τσεκάρισμα να δω τι παίζει με το τηλ ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Δεν εχω παρατηρησει κατι.... Νορμαλ μου φαινεται. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Τελικα μπορει καποιος να εξηγησει πως μπορουμε να κανουμε την μεταβαση προς την beta pie?? πως μπορω να δω τι csc εχω, απο που θα κατεβασω κλπ.. Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Τελικα μπορει καποιος να εξηγησει πως μπορουμε να κανουμε την μεταβαση προς την beta pie?? πως μπορω να δω τι csc εχω, απο που θα κατεβασω κλπ.. Ευχαριστω εκ των προτερων...https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3890376 Μπες εδώ. Στο πρώτο ποστ τα λέει αναλυτικά όλα. Αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε... Εγώ το έκανα μέσω recovery με το sd card method, αφού πρώτα έκανα factory reset Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3890376 Μπες εδώ. Στο πρώτο ποστ τα λέει αναλυτικά όλα. Αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε... Εγώ το έκανα μέσω recovery με το sd card method, αφού πρώτα έκανα factory reset Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ. Πως ξέρω αν είμαι σε clr3 , που μάλλον δεν είμαι, και πως την βάζω;;; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Ευχαριστώ. Πως ξέρω αν είμαι σε clr3 , που μάλλον δεν είμαι, και πως την βάζω;;;Απο τις ρυθμίσεις πήγαινε πληροφορίες για τηλεφωνο/λογισμικό εκεί λέει αν είσαι clr3. Αν είσαι θα πρέπει από τον σύνδεσμο που σου έστειλα να κατεβάσεις το zip για το s8, να το βάλεις στην κάρτα μνημης(χύμα όχι σε φάκελο), μετά μπαίνεις recovery, κανείς factory reset και μετά όσο είσαι ακόμα στο recovery πατάς update from sd card Αν δεν είσαι σε clr3 θα πρέπει πρώτα από samfirm να κατεβάσεις την btu clr3, να την φλασαρεις μέσω odin και μετά να κάνεις το update σε pie όπως σου έγραψα πιο πανω Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Απο τις ρυθμίσεις πήγαινε πληροφορίες για τηλεφωνο/λογισμικό εκεί λέει αν είσαι clr3. Αν είσαι θα πρέπει από τον σύνδεσμο που σου έστειλα να κατεβάσεις το zip για το s8, να το βάλεις στην κάρτα μνημης(χύμα όχι σε φάκελο), μετά μπαίνεις recovery, κανείς factory reset και μετά όσο είσαι ακόμα στο recovery πατάς update from sd card Αν δεν είσαι σε clr3 θα πρέπει πρώτα από samfirm να κατεβάσεις την btu clr3, να την φλασαρεις μέσω odin και μετά να κάνεις το update σε pie όπως σου έγραψα πιο πανω Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ. Αυτή η btu ποια είναι; πως την αναζητω;; είναι ελληνική; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts