GMF80 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Εχω γραψει μερικα ποστ παραπανω πως γινεται ενα καλο καλιμπρασισμα. Κανε το και θα λυθει το προβλημα σου... Και εγω ειχα το ιδιο θεμα πριν κανα 6μηνο και λυθηκε με το καλιμπραρισμα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 18, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm13 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Τσέκαρα και την υγεία της μπαταρίας με την εφαρμογή phone info (δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι) και μου έβγαλε Good η υγεία της μπαταρίας . Το θέμα αυτό με την ραγδαία πτώση της μπαταρίας συνέβη μετά το update στις 10/12. Για να κάνω καλιμπράρισμα πρέπει να το έχουν κάνει root; Μήπως θα βοηθούσε εάν έκανα και μια επαναφορά στις εργοστασιακές; ΥΓ: Τι πρέπει να κάνω στ καλιμπράρισμα; Edited December 18, 2018 by jimm13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Το κανω βαση οδηγιων απο τεχνικο της samsung. Το αφηνω να σβησει απο μπαταρια. Επειτα το ανοιγω στο recovery και το αφηνω μεχρι να σβησει. Επαναλαμβανω μεχρι να μην μπορει να αναψει. Κλειστο φορτιζω ολη νυχτα και ειναι ετοιμο! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤσέκαρα και την υγεία της μπαταρίας με την εφαρμογή phone info (δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι) και μου έβγαλε Good η υγεία της μπαταρίας . Το θέμα αυτό με την ραγδαία πτώση της μπαταρίας συνέβη μετά το update στις 10/12. Για να κάνω καλιμπράρισμα πρέπει να το έχουν κάνει root; Μήπως θα βοηθούσε εάν έκανα και μια επαναφορά στις εργοστασιακές; ΥΓ: Τι πρέπει να κάνω στ καλιμπράρισμα;Το κανω βαση οδηγιων απο τεχνικο της samsung. Το αφηνω να σβησει απο μπαταρια. Επειτα το ανοιγω στο recovery και το αφηνω μεχρι να σβησει. Επαναλαμβανω μεχρι να μην μπορει να αναψει. Κλειστο φορτιζω ολη νυχτα και ειναι ετοιμο! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm13 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 http://tinypic.com/r/29b0j7n/9 όπως βλέπεις έχω 308 κύκλους φόρτισης και 100% το health. Θα δοκιμάσω και clearing cache partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Ειναι εσφαλμενη η ενδειξη για 100% health. Το clear cache δεν θα το διορθωσει. Κανε αυτο που σου ειπα και θα εισαι ΟΚ. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Στο vodafone (VGR) μόλις ήρθε το update Νοεμβρίου (πάλι 530~ mb) και καπάκι βλέπει μόνο ΟΤΑ την ενημέρωση Δεκεμβρίου άλλα 375mb. Τίποτα ιδιαίτερο αναφοράς στα fixes πέραν του κλασσικού: Η ασφάλεια της συσκευής σας βελτιώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Σε Cosmote πάντως έχει μείνει στην έκδοση Οκτώβρη... 2 μήνες πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 μόλις πέρασα την αναβάθμιση ασφαλείας σε Vodafone s8 του Δεκεμβρίου και το welcome to vodafone εμφανίζεται συνέχεια, και δεν έχει σήμα και δεν βγάζει κλήση και κρασάρει η εφαρμογή του τηλεφώνου. Με επανεκκίνηση δεν έστρωσε. Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλά που το έγραψες αδερφέ να μην αναβαθμίσω...s8 plus εγώ από Vodafone επίσης. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Και εγω απενεργοποιησα την υπηρεσια αναβαθμισης με το package disabler pro. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 μεγάλο πρόβλημα, κρασάρει συνέχεια το android.phone και βγάζει συνέχεια μνμ για welcome to vodafone. επίσης επειδή κάνει ταυτόχρονα αναβάθμιση app από play store, αργεί πάρα πολύ να τις αναβαθμίσει, βασικά μπήκα σε safe mode και τις τελειώσε αλλιώς δεν τις τελειώνε αλλά και σε ασφαλή λειτουργία το τηλέφωνο και το σήμα δεν λειτούργησε κάνω 2 μπακ απ και πάω για φορμάτ. Κρίμα και είχε σπάσει κάθε ρεκόρ συσκευής μου χωρίς φορμάτ. Σχεδόν 1,5 χρόνο. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Κράτα μας ενήμερους, ούτε εγώ ποτέ μου δεν χρειάστηκε...ελπίζω να στρώσει Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 επειδή ήταν unusable το τηλέφωνο του έκανα φορμάτ. Το έκανα με τα hard keys γιατί μέσα από τις ρυθμίσεις δεν δούλευε. Σε τέτοια κατάσταση είχε φτάσει. Τελειώσε το φορμάτ, όλα φαίνονται εντάξει, κατεβαίνουν και τα μπακ απ και βλέπουμε. Πρώτη φορά παθαίνω τέτοια νίλα. Στο λογισμικό είναι περασμένη και η έκδοση 1 Δεκεμβρίου. Για κάποιο λόγο μάλλον δεν έκατσε καλά. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Αυτό υπέθεσα κι εγώ, ευχαριστούμε! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εγώ του Δεκεμβρίου δε τη πέρασα, περιμένω το SS για να φυλάξω και τη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 μετά το φορμάτ, όλα εντάξει. Ευτυχώς έχουν βελτιωθεί αρκετά τα μπακ απ και σχεδόν όλα ήρθαν όπως τα είχα. Μόνο λίγο την διάταξη πρέπει να φτιάξω. Λογισμικό είμαι στην ενημέρωση Δεκεμβρίου. Άρα κάτι δεν πήγε καλά κατά την εγκατάσταση. Όλα καλά πάντως τώρα. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλησπερες.Διαβασα σημερα οτι το s9 θα παρει την pie κατα τον Γεναρη 2019 και το s8 ισως την παρει αρα δεν ειναι σιγουρο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλησπερες.Διαβασα σημερα οτι το s9 θα παρει την pie κατα τον Γεναρη 2019 και το s8 ισως την παρει αρα δεν ειναι σιγουρο 100%.Το διάβασες εκεί που διάβασες επίσης ότι το xperia xzψ τέτοιο είναι γρηγορότερο από το s8? :lol: Προφανώς μετά τα s9 θα αναβαθμιστούν σε pie τα s8 και θα συνεχίσουν να παίρνουν ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι και τα μέσα του 2020. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Εννοειται οτι θα παρει pie το S8... 1-2 μηνες μετα το S9 το αργοτερο.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Το κανω βαση οδηγιων απο τεχνικο της samsung. Το αφηνω να σβησει απο μπαταρια. Επειτα το ανοιγω στο recovery και το αφηνω μεχρι να σβησει. Επαναλαμβανω μεχρι να μην μπορει να αναψει. Κλειστο φορτιζω ολη νυχτα και ειναι ετοιμο! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μηπως ειναι ευκολο να μου πεις πως μπαινεις recovery? Και μετα το αφημεις εκει χωρις να πατησεις καμ'ια επιλογη? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Το σβηνεις. Και επειτα κρατας πατημενα ταυτοχρονα, power buttom, bixby και volume up. Το αφηνεις μεχρι να σβησει το κινητο. Δοκιμαζεις ξανα το ιδιο μεχρι να μην μπορει να αναψει το κινητο.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Θα spamαρω λιγο το τοπικ,ας με συγχωρησουν οι Mods :p αλλα επειδη ενδιαφερομαι για dual sim s8 ,αν καποιος πουλάει ή ενδιαφέρεται για ανταλλαγη με καινουργιο Μate 20 lite(αν χρειαζεται και διαφορα θα τα βρουμε!),ας μου στειλει ενα pm...Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Μόλις έκανα την ενημέρωση ασφαλείας και μου έχουν σβηστεί τα μισά άλμπουμ. Τραγικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Εγώ έκανα και τις δύο αναβαθμίσεις αυτή τη βδομάδα και δεν διαπίστωσα καμία απώλεια. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Η Cosmote δε ψήνεται να την δώσει ακόμα.. Έχουμε μείνει στον Οκτώβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts