konakis Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Όχι βέβαια Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 (edited) Εγκατεστησα τα night και day themes του one ui. Πολυ ωραια, ειδικα το dark! Πανευκολη εγκατασταση και λειτουργουν αψογα. Αλλαζει σχεδον τα παντα. Απο navigation buttons, status bar, πληκτρολογιο, εικονιδια.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 9, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Παντως οι φωτο του κινητου εχουν βελτιωθει ακομα περισσοτερο.Ειναι η ιδεα μου η το εχετε καταλαβει κι εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Εγκατεστησα τα night και day themes του one ui. Πολυ ωραια, ειδικα το dark! Πανευκολη εγκατασταση και λειτουργουν αψογα. Αλλαζει σχεδον τα παντα. Απο navigation buttons, status bar, πληκτρολογιο, εικονιδια.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έβαλα το dark, ωραίο.. Σαν trial δεν αλλάζει κάτι ε; ασε που δεν Δουκευει το buy.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Οχι λειτουργει κανονικα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Χθες αποφασισα να κανω calibration στην μπαταρια. Μου αρεσει να το κανω 2 φορες το χρονο περιπου. Πριν απο αυτο το phone info εδινε 88.2 % υγιεια. Μετα απο αυτο 98.3! Η θεωρια μου μην δινεται καμια σημασια στην ενδειξη βγηκε σωστη. Ετσι και αλλιως το ηξερα οτι δεν παιζει να εχω χασει 12% σε 9 μηνες με τον τροπο που φορτιζω και αυτο φαινονταν και στην καθημερινη χρηση... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Έτσι σωστός. Πόσο ποσοστό έπαιξες στο καλιμπράρισμα? ...7-100%? Λέω εγώ τώρα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Το κανω βαση οδηγιων απο τεχνικο της samsung. Το αφηνω να σβησει απο μπαταρια. Επειτα το ανοιγω στο recovery και το αφηνω μεχρι να σβησει. Επαναλαμβανω μεχρι να μην μπορει να αναψει. Κλειστο φορτιζω ολη νυχτα και ειναι ετοιμο! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Μάλιστα, πραγματικό καλιμπράρισμα ουσιαστικά...thanks!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ναι. Ετσι μονο γινεται σωστα. Μηδενιζει το battery stats και ξεκιναει απο την αρχη. Στην 1η πληρη φορτιση βλεπει ακριβως ποσο ρευμα εδωσε σε σχεση με την χωρητικοτητα της μπαταριας. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Το κανω βαση οδηγιων απο τεχνικο της samsung. Το αφηνω να σβησει απο μπαταρια. Επειτα το ανοιγω στο recovery και το αφηνω μεχρι να σβησει. Επαναλαμβανω μεχρι να μην μπορει να αναψει. Κλειστο φορτιζω ολη νυχτα και ειναι ετοιμο! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα σε ευχαριστούμε θα το δοκιμάσω και εγώ αύριο γιατί τώρα το έβγαλα από τον φορτιστεί να ρωτήσω επειδή το φορτίζω ασύρματα μήπως πέπει να το φορτίσω με το καλώδιο η δεν παίζει ρολο? Το phone info μου βγάζει 83.7 υγεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Καλυτερο θα ηταν να γινει ενσυρματα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Καλυτερο θα ηταν να γινει ενσυρματα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα το κάνω και θα επανέλθω αύριο Το έκανα και εγώ από 83 τώρα μου γράφει 95% Edited December 12, 2018 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Κάθε 10-15 ώρες μια φορά βγάζει themes has stopped. Το βγάζει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Κάθε 10-15 ώρες μια φορά βγάζει themes has stopped. Το βγάζει και σε εσάς;Με τα themes που ανεφερα παραπανω. Ναι και μενα το κανει... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Με τα themes που ανεφερα παραπανω. Ναι και μενα το κανει... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα το κάνει αλλά είναι όμορφο και δεν μου κάνει να το βγάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Εγω πηρα μια γευση πως θα ειναι οταν θα ερθει επισημα και το εβγαλα. Ισως να μην το βγαζει το μνμ αν εγκαταστησετε το apk με το samsung experience 10 αλλα δεν περνω και ορκο.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Αυτη η οθόνη του κινητου δεν παιζεται!Η αναλυση της δεν υπαρχει!Δεν ξερω αν υπαρχει αλλο κινητο εκτος σαμσουγκ που να τη φτανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Παντως εγω δεν βλεπω καμια διαφορα μεταξυ 2k αναλυσης και fullhd+ και για λογους οικονομιας μπαταριας το εχω στο fullhd+. Οντως οι amoled της Samsung απλα δεν εχουν αντιπαλο.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Παντως εγω δεν βλεπω καμια διαφορα μεταξυ 2k αναλυσης και fullhd+ και για λογους οικονομιας μπαταριας το εχω στο fullhd+. Οντως οι amoled της Samsung απλα δεν εχουν αντιπαλο.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μου φαινεται οτι οσες φορες εβαλα 2κ αναλυση το κινητο γινοταν ελαχιστα πιο αργο στην αποκριση του.το εχει προσεξει καποιος αλλος αυτο η απλα ετσι μου φαινοταν? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Εχει καποια λογικη γιατι ζοριζεται περισσοτερο ο επεξεργαστης στην υψηλοτερη αναλαλυση. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Κι εγω δε βλεπω διαφορα στην αναλυση με το ματι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Έχει δοκιμάσει κάνεις να συνδέσει στικάκι με otg ανταπτορα;Δεν το βλέπει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Κανένα πρόβλημα με το otg. Τι τύπου file system έχεις στο φλασάκι; Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δεν θα έπρεπε να ανάβει το λαμπάκι από το στικ ότι παίρνει ρευμα;σε τι φορμάτ πρέπει να ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts