alexasso Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 ηρθε update στο Γερμανικο σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Τπτ ουσιώδες ή μλκιες; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Πάντως προ ημερών έκανα το τελευταίο update στον official Samsung browser. Από τότε το σκρολλάρισμα ειδικά στην mobile έκδοση του myphone.gr (Όχι μέσω tapatalk) είναι χάλια θα έλεγα, σε αντίθεση με άλλες σελίδες όπως π.χ. insomnia, in.gr κ.α. που υπάρχει βελτίωση κ πολύ όμορφο γλυκό σκρολ. Το ίδιο ισχύει και για το 7edge μου που του έκανα σήμερα το ίδιο update Samsung browser. Με τον chrome κανένα απολύτως κομπιασμα ρολλαρει σφαίρα και γλυκά... Δεν ξέρω τι άποψη έχετε οι υπόλοιποι... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Πάντως προ ημερών έκανα το τελευταίο update στον official Samsung browser. Από τότε το σκρολλάρισμα ειδικά στην mobile έκδοση του myphone.gr (Όχι μέσω tapatalk) είναι χάλια θα έλεγα, σε αντίθεση με άλλες σελίδες όπως π.χ. insomnia, in.gr κ.α. που υπάρχει βελτίωση κ πολύ όμορφο γλυκό σκρολ. Το ίδιο ισχύει και για το 7edge μου που του έκανα σήμερα το ίδιο update Samsung browser. Με τον chrome κανένα απολύτως κομπιασμα ρολλαρει σφαίρα και γλυκά... Δεν ξέρω τι άποψη έχετε οι υπόλοιποι... Γιατί να έχεις δύο browsers ; Ρωτάω γιατί προβληματιζόμουν ποιον από τους δύο να διαλέξω και για ποιες δουλειές είναι ο καθένας. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Θεωρώ πολύ πιο παραμετροποιήσιμο τον Samsung και μου αρέσει πολύ και το περιβάλλον χρήσης του. Όπως ανέφερα και παραπάνω μόνο εδώ στο myphone μου εμφανίζει αυτά τα σκαλωματα κι όταν πατάω απευθείας να πάω στο τελευταίο διαβασμένο ποστ οποιουδήποτε τυχαίου νήματος. Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Θεωρώ πολύ πιο παραμετροποιήσιμο τον Samsung και μου αρέσει πολύ και το περιβάλλον χρήσης του. Όπως ανέφερα και παραπάνω μόνο εδώ στο myphone μου εμφανίζει αυτά τα σκαλωματα κι όταν πατάω απευθείας να πάω στο τελευταίο διαβασμένο ποστ οποιουδήποτε τυχαίου νήματος. Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα... Τι έξτρα παραμετροποίηση πέρα από το adblock προσφέρει; Σε θέμα ταχύτητας πως σου φαίνεται; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κατέληξα σε Chrome. Μου φαίνεται πολύ πιο ταχύς στο άνοιγμα των καρτελών και στην εναλλαγή τους. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Επίσης, μπορεί και δουλεύει σε full screen δίχως την status bar επάνω, ενω στον chrome δεν φεύγει ή εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να την κρύψω με τίποτα για να τον δουλέψω χωρίς την status bar...κάποια ιδέα; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρα πολυ με βοηθά επίσης και το πλήκτρο start screen στην κάτω βάση όπου σε στέλνει κατευθείαν πάνω στο ξεκίνημα της σελίδας που βρίσκεσαι, διαβάζεις Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 (edited) Σήμερα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα... αλλά είχα λιγότερο(Όχι πολύ όμως) το lte ανοιχτό. Ποιό πολύ wifi όμως. Επίσης για ποιο πολλές ώρες είχα την φωτεινότητα στο 10 με 20% λόγο ότι δούλευα ανοιχτά εχθές. Οπότε; ελπίζουμε να μας σώσει το pie; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για μενα στην Oreo η μπαταρια ειναι στην καλυτερη φαση της... Απλα θελει λιγο πειραγμα. Always on το εχω off Εχω μαυρο θεμα και wallpapers Φωτεινοτητα καπου 45 % Fullhd + Βγαζει ανετα 5 ωρες οθονης σε μια μερα... Για μενα ειναι πολλες οποτε φορτιζω γυρω στο 85% και γυριζω σπιτι με καπου 30% το βραδυ. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 13, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 (edited) Έτσι είμαι σήμερα... από τις 10 εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Πάλι δεν μου φαίνεται καλά. Και έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρία στο μέτριο. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει.. έχω χαζέψει.. κι εγώ με μαύρο θέμα και μαύρο wallpaper είμαι και χωρίς aod. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 13, 2018 by spysoumi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Εγω θα εριχνα ενα factory reset. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Παιδια μου εβγαλε ενα τριγωνακι με δυο βελακια μεσα. Τι ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Εξοικονόμηση δεδομένων. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 και πως το βγάζω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ρυιμισεις-Συνδεσεις-Χρηση Δεδοδεμων πας και το απενεργοποιεις. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ευχαριστώ παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Μια ερωτηση που εκανα και στο S9 S9+ forum ... Εχει βγαλει κανεις φωτο μεσα σε πισινα η θαλασσα .. εννοω να του κανει βουτια οχι απο εξω ? Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Πισίνα εγώ, 2 φορές, μια σύντομη και μια κοντά μισάωρο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Μια ερωτηση που εκανα και στο S9 S9+ forum ... Εχει βγαλει κανεις φωτο μεσα σε πισινα η θαλασσα .. εννοω να του κανει βουτια οχι απο εξω ? μεσα σε νερο και εγω με το s8. αν το βυθισεις δεν βγαζει φωτο. αν εισαι μεσα στο νερο και το κρατας και πιτσιλιεται και βρεχεται βγαζει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Βγάζεις αλλά με τα πλήκτρα έντασης. Η οθόνη όντως δε πατιεται Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Βγάζεις αλλά με τα πλήκτρα έντασης. Η οθόνη όντως δε πατιεται ok δεν το ηξερα,προσπαθουσα απο οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Eιναι ρυθμιση το τι θες να κανουν τα κουμπια (κλειστρο/ζουμ), δε ξερω ποιο ειναι το default Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Καλησπερα παιδια! Αντιμετωπιζω 3-4 μερες το εξης.. δεν ακουγεται ο προεπιλεγμενος ηχος οταν λαμβανω sms αλλα και στο viber. Μονο δονειται. Οταν παω στο μενου να ακουσω την λιστα με τους ηχους,ακουγονται κανονικα,παταω ποιον θελω,αλλα λαμβανοντας μηνυμα,δεν ακουγεται! Εχω δοκιμασει τα παντα! Για να αποφυγω το hard reset υπαρχει καμια λυση απο παρομοιο περιστατικο? Εβαλα αλλες καρτες sim κτλ, φταιει κατι απ το κινητο σιγουρα Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Ο ήχος ειδοποιήσεων είναι κανονικά, στο φουλ; DND απενεργοποιημενο; Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στις εφαρμογές αυτές; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Ολα τσεκαρισμενα φιλε μου! Το dnd μονο δεν γνωριζω τι ειναι ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα τσεκαρισμενα φιλε μου! Το dnd μονο δεν γνωριζω τι ειναι Συγνωμη το βρηκα το dnd. Οχι ηταν απενεργοποιημενο κανονικα. Τι αλλο να κανω! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Εκανα hard reset κ λυθηκε το θεμα,ευχαριστω παιδια Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts