nikos523 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Απλά πάτα power + vol down όπως σε σχεδόν όλες τις συσκευές. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Σας ευχαριστώ παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Καλημέρα. Η επιλογή για φωτογραφία οθόνης που βρίσκεται; Γιατί δεν κατεβάζεις το softkey edge Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Γιατί δεν κατεβάζεις το softkey edge Το έλυσα το θέμα με τη βοήθεια των φίλων. Αλλά τι είναι αυτό, εφαρμογή; Δεν το βρίσκω στο google play, τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τίτλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Το έλυσα το θέμα με τη βοήθεια των φίλων. Αλλά τι είναι αυτό, εφαρμογή; Δεν το βρίσκω στο google play, τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τίτλο. Δεν είναι στο Google play είναι στο galxy apps.Συγνωμη ξέχασα να στο γράψω. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvilDante Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε έρευνα αγοράς και μου έχει γυαλίσει το s8 :D Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο 2 μηνών σε άψογη κατάσταση στα 290, θεωρώ είναι τίμιο. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που διαβάζω, μόνο που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την μπαταρία; Πώς θά περιγράφατε την εμπειρία σας σχετικά με την αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Η μπαταρια ειναι παντα θεμα χρησης του καθενος. Χωρις καμια τροποποιηση θα σου βγαλει τη μερα με μετρια και πανω χρηση. Με τροποποιηση θα σου βγαλει τη μερα και με βαρια χρηση... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Παρ το χωρις καμμια σκεψη. Η μπαταρια θα σου κραταει τουλαχιστον μια μερα και οταν το αγορασεις, θα καταλαβεις την διαφορα του s8 σπο αλλα τηλεφωνα. Ειχα μεχρι τωρα το α3 2017 καινομιζα οτι ειχα καλο τηλεφωνο, μεχρι που αγορασα μεταχειρισμενο το s8 πριν απο ενα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Για να μην ξαναδιαβάζω το σεντόνι, το κουμπί στα αριστερά για bixby, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί; Το πατάω συνέχεια κατά λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 BxActions από playstore. Ακολουθείς τις οδηγίες εντός της εφαρμογής και προχωράς. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Άρα θέλει ξεχωριστή εφαρμογή. Ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Κι εγω το εχω σε μεταχειρισμενο πανω απο 1 χρονο και ειναι ολα τα λεφτα.Ακομα και η μπαταρια του ειναι καλη.Αγορασε το αφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 πρόβλημα με επαφές. παράδειγμα σε μια επαφή έχω πολλά στοιχεία και σημειώσεις περασμένα. όταν ανοίγω την επαφή, μου δειχνει όλα τα στοιχεία που έχω καταχωρημένα. όταν όμως θελήσω να κάνω μια αλλάγη στην επαφή αυτή, μου εμφανίζει μόνο μερικά από τα στοιχεία της επαφής που είναι στην αρχή και τα υπόλοιπα δε τα εμφανίζει, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να επεξεργαστώ την επαφή. τι μπορεί να φταίει; να σημειώσω πως τις επαφές πρίν τις περάσω στη συσκεύη, τις πήρα αντίγραφό από το Outlook, μιας και τότε είχα τηλέφωνο winphone που συγχρόνιζε με outlook. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Για να μην ξαναδιαβάζω το σεντόνι, το κουμπί στα αριστερά για bixby, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί; Το πατάω συνέχεια κατά λάθος. https://techblog.gr/software/how-to-disable-bixby-button-completely-galaxy-s9-s9plus/ Ισχύει και για το s8 και γενικοτερα αν θες ψαξε για απενεργοποιηση bixby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Thanks φίλε με έσωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Πριν από λίγο πήρα την pie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Γερμανικο csc? Το δικο μου ηταν γερμανικο και το ειχα γυρισει ελληνικο... Υπομονη τωρα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Γερμανικο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Με βλεπω να την κανω μεσω odin! Ετσι και αλλιως το Ελληνικο csc δεν προσφερει κατι παραπανω... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Επειδή ακούω διάφορες αντικρουόμενες απόψεις, ποιά είναι η σωστή μέθοδος φόρτισης της μπαταρίας (από ποιό έως ποιό ποσοστό) για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επίσης με γρήγορη φόρτιση ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 (edited) Το εχω ψαξει αρκετα το θεμα. Καλο ειναιη γρηγορη φορτιση να μην γινεται συχνα. Απο εκει και περα φορτιζεις απο 20% και πανω. Εχω διαβασει επισης οτι η πληρης φορτιση φθειρει παραπανω την μπαταρια.. Παντως εγω που τα τηρω εχω χασει 12% ζωη μπαταριας σε ενα χρονο με 220 κυκλους φορτισεων.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 πρόβλημα με επαφές. παράδειγμα σε μια επαφή έχω πολλά στοιχεία και σημειώσεις περασμένα. όταν ανοίγω την επαφή, μου δειχνει όλα τα στοιχεία που έχω καταχωρημένα. όταν όμως θελήσω να κάνω μια αλλάγη στην επαφή αυτή, μου εμφανίζει μόνο μερικά από τα στοιχεία της επαφής που είναι στην αρχή και τα υπόλοιπα δε τα εμφανίζει, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να επεξεργαστώ την επαφή. τι μπορεί να φταίει; να σημειώσω πως τις επαφές πρίν τις περάσω στη συσκεύη, τις πήρα αντίγραφό από το Outlook, μιας και τότε είχα τηλέφωνο winphone που συγχρόνιζε με outlook.Μήπως είναι σε διαφορετικό λογαριασμό αποθηκευμενα; Επάνω θα έχει outlook, τηλέφωνο κτλ, στο edit Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Το πήρα μεταχειρισμένο,με αγορά τον 8/18. Στην εφαρμογή phone info λέει "battery discharge cycles: 88, battery health 99/100. Το παληκάρι που μου το έδωσε μου είπε να φορτίζω όποτε μπορώ από 50% μέχρι 80%. Πως απενεργοποιώ τη γρήγορη φόρτιση; Νομίζω υπάρχει ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 (edited) Διαχειριση συσκευης-μπαταρια και πατας στις 3 τελιτσες και θα βρεις την επιλογη. Γενικως βοηθανε οι συντομες φορτισεις κατα τη διαρκεια της ημερας αντι μια καλη φορτιση αλλα ποιο το νοημα; Θα χρειαζεσαι καθε λιγο φορτιση... Για να φτασει σε τετοιο σημειο η μπαταρια με κανονικες φορτισεις θα χρειαστει 2 χρονια και βαλε... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Διαχειριση συσκευης-μπαταρια και πατας στις 3 τελιτσες και θα βρεις την επιλογη. Γενικως βοηθανε οι συντομες φορτισεις κατα τη διαρκεια της ημερας αντι μια καλη φορτιση αλλα ποιο το νοημα; Θα χρειαζεσαι καθε λιγο φορτιση... Για να φτασει σε τετοιο σημειο η μπαταρια με κανονικες φορτισεις θα χρειαστει 2 χρονια και βαλε... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ και πάλι φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts